ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ “ΡΗΜΑΞΕΙ” ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑΝ! “ΛΟΥΚΕΤΑ” ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΕΩΣ 3.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΕ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΣΦΡΑΓΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΗΜΙΓΥΜΝΕΣ ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

    Κοινοποίηση:
    alimos-party-arthro_2

    Kαι ενώ οι εικόνες συνωστισμού στα νυχτερινά κέντρα και μπαρ συνεχίζονται συστηματικά, οι ελεγκτικές υπηρεσίες πραγματοποίησαν έφοδο τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (13/6) σε κέντρα διασκέδασης στην Αθήνα και τον Πειραιά όπου επικρατούσε το αδιαχώρητο και δεν τηρούνταν τα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

    Oι θαμώνες φαίνονται σε γνωστό κέντρο στο Γκάζι να διασκεδάζουν χωρίς να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας, με αποτέλεσμα να επιβάλλεται στον ιδιοκτήτη πρόστιμο, 3.000 ευρώ και «λουκέτο» 15 ημερών στο μαγαζί.

     

    Η κάμερα του OPEN TV κατέγραψε τους ελέγχους που έγιναν με τα επιτόπια «λουκέτα» και τα τσουχτερά πρόστιμα που επέβαλαν οι υγειονομικές Αρχές. Στο Γκάζι πέντε νυχτερινά καταστήματα αναμένεται να παραμείνουν κλειστά για τις επόμενες 15 ημέρες.

    Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τη νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση, οι επιχειρήσεις που διαπιστώνεται ότι δεν τηρούν τα μέτρα «σφραγίζονται άμεσα, ακόμη κι αν είναι σε εξέλιξη η διαδικασία έφεσης ή προσβολής της σχετικής απόφασης.

    xoreftries_3
    xoreftries_4

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Να το ξαναπω όπως το έχω ξαναγραψει και δεν το είχατε βάλει το σχόλιο. Είναι μεγάλη κοροϊδία αυτό γιατί έξω και εννοώ την Αττική παντου γίνεται χαμός. Όπου υπάρχουν μεζεδοπωλεία και καφετέριες δεν είδα στα περισσότερα καμια απόσταση. Ο ένας παντου είναι δίπλα στον άλλον. Κάποιες επιχειρήσεις καταστημάτων τηρουν όντως μέτρα. Και σε συγκεκριμένη περιοχή των Αθηνών στα καταστηματα δεν τηρουν τίποτα.

    2. Σιγά τα μπουρδελα που εκλεισαν . Μπόμπες , φοροδιαφυγή , πορνεία και ναρκωτικά. Αυτό κάνουν τετοια μαγαζιά.

    3. Γεννημένοι πολιτικοί μόνο για να δημιουργούν καταστροφή. Γι’αυτό λέγεται και πολιτική. Η λέξη καταστροφή είναι σύνθετη…από το κατά και την στροφή…δλδ είμαι κατά της στροφής προς την πορεία δλδ ετυμολογικά την ανάπτυξη..αυτό είναι το κρατικό σύστημα της Ελλάδος..κατά όλων των βιώσιμων και εθνικών παροχών που διαθέτει η χώρα με ότι τις έχει απομείνει… λυπάμαι κύριοι..το παιχνίδι είναι στημένο και από πριν ξεπούλημα ο…καλό κατευόδιο κουληηηηη.

        1. Γιατί έτσι ειπε ο μπαμπης ο σουγιας κ ο νικος ο γκοτζιλας

    4. Απορώ πως θέλει η κυβέρνηση να λειτουργήσει το club,τα μπουζούκια,τα beach bar; θέλει ναμας κόψει και το πήδημα;δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι δεν γίνεται.. πλήρωσε τούς Κούλη να μην ανοίξουν καθόλου

    Comments are closed.