ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ «ΕΠ’ ΑΥΤΟΦΩΡΩ» Ο ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΤΟΥ MAKELEIO.GR ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΜΤΣΙΚΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΑΓΡΙΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΣΤΟN ΠΟΤΑΜΟ ΑΡΔΑ. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ.

    Κοινοποίηση:
    nikos makeleio

    O Νίκος Τσιαμτσίκας στα κρυφά και δύσβατα μονοπάτια των δουλεμπόρων στον ποταμό Αρδα

    Βόρεια των Καστανιών το σύνορο μεταξύ των δύο χωρών ορίζει ο ποταμός Έβρος, συναντά κάποιος τον  Άρδα

    nikos 4

    H βελτίωση των καιρικών συνθηκών στην περιοχή, φαίνεται πως σύμφωνα με εκτιμήσεις, θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των προσπαθειών μεταναστών και προσφύγων να περάσουν παράνομα τα ελληνικά σύνορα.

    NIKOS 1

    Ο ποταμός Άρδας (βουλγάρικα: Άρντα) είναι παραπόταμος του Έβρου. Στην αρχαιότητα, ονομαζόταν Άρπησσος.Το συνολικό μήκος του ποταμού είναι 290 χιλιόμετρα, από τα οποία τα 241 βρίσκονται στο έδαφος της Βουλγαρίας και τα 49 στο έδαφος της Ελλάδας.

    NIKOS 2

    NIKOS 3

    Αποστολή Μακελειό στον Έβρο from Makeleio WebTV on Vimeo.

    Αποστολή Μακελειό στον Έβροmp42 from Makeleio WebTV on Vimeo.

    Αποστολή Μακελειό στον Έβροmp42mp43 from Makeleio WebTV on Vimeo.

    Αφγανοί και Πακιστανοί το 80% όσων συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο

    Αφγανοί αλλά και Πακιστανοί είναι στην πλειοψηφία τους όσοι έχουν συλληφθεί για την παράνομη είσοδο στον Έβρο, ενώ ελάχιστοι είναι πρόσφυγες από την Συρία.

    Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της κυβέρνησης από τις 06.00 π.μ., την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020 έως σήμερα στις 06.00 το πρωί (Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020), οι εθνικότητες των ανθρώπων που συνελήφθησαν στον Έβρο διαμορφώνονται ως εξής:

    • Αφγανιστάν, 64%
    • Πακιστάν, 19%
    • Τουρκία, 5%
    • Συρία, 4%
    • Σομαλία, 2,6%
    • Ιράκ, Ιράν, Μαρόκο, Αιθιοπία, Μπαγκλαντές, Αίγυπτος: 5,4%

    Συνολικά, από τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου έως τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης ο απολογισμός είναι ο εξής:

    • Έχει αποτραπεί η παράνομη είσοδος στη χώρα σε 36.649 περιπτώσεις
    • Έχουν συλληφθεί 252 πρόσωπα.

    Το 24ωρο από τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης έως τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής, στην περιοχή του Έβρου:

    • Συνελήφθησαν 8 άτομα. Επτά προέρχονται από το Αφγανιστάν και ένα από τη Συρία.
    • Εμποδίστηκαν 2.867 απόπειρες παράνομης εισόδου στην Ελλάδα.
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Παρε τα μπογαλακια σου και τραβα για το Πακισταν, αντε και εχουμε πηξει τα τελευταια χρονια απο ατομα που εχουν παθει μαλακινση εγκεφαλου!!!!!!!

    2. Η απάντηση στον ΜΑΝΙΑΚΟ ΣΟΥΛΤΑΝΟ πρέπει να είναι στην γλώσσα που καταλαβαίνει, δηλαδή σε απλά Ελληνικά, τον χτυπάμε εκεί που πονά:
      1. Θάβουμε την τούρκικη παραγωγή, κάνοντας ΨΩΝΙΑ ΜΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ
      ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΧΙ ΣΤΟ «ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ BARCODE» (869) οπότε
      κανένα Τουρκικό προϊόν (δεν αγοράζουμε ούτε Τούρκικη βελόνα) δεν μπαίνει στο σπίτι καμιάς Ελληνικής οικογένειας.
      2. Αμέσως κλείνουμε τον οδικό και σιδηροδρομικό άξονα της εισόδου των Τουρκικών εμπορευμάτων προς την Ευρώπη (στην γριά γκιόσα του βορά) στους Κήπους και σταματάμε τις εκδρομές στην Χώρα τους.
      3. Ναρκοθετούμε τα χερσαία σύνορα μας στον Έβρο.
      4. Όλες οι περιοχές από τον Έβρο έως το Καστελόριζο και τις γύρο νησίδες από όπου μπουκάρουν οι ΛΑΘΡΟ, να κηρυχθούν ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ και όσοι συλλαμβάνονται να δικάζονται από ΕΚΤΑΚΤΑ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ.
      5. Να σταματήσει η οικονομική παροχή σε όλους αυτούς, αφού ο μέσος Έλληνας δεν έχει να περάσει τον μήνα.
      6. Όλες οι ξένες ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται με τους δήθεν κατατρεγμένους -βάζοντας στην τσέπη εκατομμύρια ευρώ- πρέπει να απελαθούν από την Χώρα ενώ οι Ελληνικές να διαλυθούν.
      7. Τέλος όσοι έχουν περάσει λαθραία στη Χώρα μας (χάνοντας τα χαρτιά τους, αλλά όχι τα κινητά τους) και στοιβάζονται ο ένας πάνω στον άλλο στα νησιά του Αιγαίου, να μεταφερθούν αμέσως στην Γυάρο, όπου με μικρές επιδιορθώσεις στις υπάρχουσες υποδομές (θάλαμοι-κουζίνες-τουαλέτες) θα μπορεί να τους φιλοξενήσει έως την ώρα που θα εξεταστεί….. το ποιοι θα πάρουν άσυλο και ποιοι τον π@ύλο για τις Χώρες τους.
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

    3. Γιατί, μήπως ξέρουν και αν το Συρία, 4% είναι πραγματικοί Σύριοι; Αφού μπουκάρουν χωρίς χαρτιά και δεχόμαστε ότι δηλώσουν. Και εάν είναι Σύριοι αυτό το 4%, είναι Σύριοι τζιχαντιστές που έχασαν τον πόλεμο και το σκάνε για να γλυτώσουν από τον Άσαντ. Οι Σύριοι ποτέ δεν έφυγαν από την πατρίδα τους, έμειναν να πολεμήσουν τους Τζιχαντιστές και τους τουρκαλάδες. Εμείς βλέπουμε τις μωρομάνες και τα μωρά των τζιχαντιστών και τους δίνουμε και ζεστό γαλατάκι για να μας σφάξουν όταν μεγαλώσουν.,.. τέτοια όρνια που είμαστε…

    4. ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ/ΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ; ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ , ΘΕΟΡΩ ΤΟΝ ΓΗΓΕΝΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡ@ ΣΕ ΟΛΑ

      1. ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.

    5. Πραγματικά φιλότιμος και ειλικρινώς μαχόμενος (για το Καλό και την Προκοπή της Ελλάδος και των Ελλήνων) ρεπόρτερ ο κ. Τσιαμτσίκας! Είναι δε και ροκόφρων (άνθρωπος με Ροκ φρόνημα), κάτι που, βάσει της προσωπικής μου αισθητικής, του δίνει παραπανίσια εύσημα και παράσημα!

    6. που λέγαμε ότι είναι καλύτερο να είναι 1000 εγκληματίες εκτός φυλακής παρά ένας αθώος μέσα, τώρα ισχύει το ίδιο, καλύτερα 1.000.000 μη-πρόσφυγες μέσα στην χώρα παρά 1 πρόσφυγας έξω.

      1. Δεν υπάρχει χώρα σε πόλεμο δίπλα μας. Άρα για μας δεν υπάρχει ούτε ένας πρόσφυγας. Από κει κι ύστερα, αν επιμένεις, ξεκίνα να φιλοξενείς ‘πρόσφυγες’ στο σπίτι σου.

    Comments are closed.