ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΞΕΣΑΛΩΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ – ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΚΟΛΑΣΗ Η ΖΩΗ ΝΗΣΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

    Κοινοποίηση:
    ΙΣΛΑΜ 2

    Πριν λίγες ημέρες έλαβε χώρα το 1ο Συνέδριο της Ισλαμικής Νεολαίας.

    Το Συνέδριο Ισλαμικής Νεολαίας πραγματοποιήθηκε στις 28-29 Μαρτίου στην Κέτα, την πρωτεύουσα της επαρχίας Μπαλουχιστάν του Πακιστάν, με τη συμμετοχή νέων από 13 μουσουλμανικές χώρες. Εκεί ακούστηκαν απίστευτα πράγματα κατά της Ελλάδας, της Κύπρου, της Αρμενίας και της Ινδίας!

    Οι εκπρόσωποι της τουρκικής και πακιστανικής νεολαίας εκπροσωπούσαν το κόμμα του Ερντογάν και του Ι. Χαν αντίστοιχα!
    Εκεί, οι Πακιστανοί ανέφεραν ότι υποστηρίζουν την Τουρκία στο θέμα της Κύπρου, ενώ οι Τούρκοι το Πακιστάν στο θέμα του Κασμίρ!

    Αναλυτικά τι αναφέρουν πακιστανικά και τουρκικά ΜΜΕ:
    «Εκπροσωπώντας την Τουρκία στο 1ο Συνέδριο Ισλαμικής Νεολαίας, ο Πρόεδρος της TGB Çınar έφερε την ΤΔΒΚ στην ημερήσια διάταξη. Ο Hammad Kakar (πακιστανός), Πρόεδρος της Ισλαμικής Οργάνωσης Νεολαίας, είπε: «είμαστε με την Τουρκία μέχρι το τέλος στην υπόθεση της Κύπρου. Υποσχόμαστε να πούμε το δίκαιο σκοπό της Τουρκίας σε όλες τις χώρες που επισκεπτόμαστε».
    Στη συνέλευση παρευρέθηκαν νέοι ηγέτες από την Τουρκία, το Πακιστάν, το Αζερμπαϊτζάν, το Αφγανιστάν, την Παλαιστίνη, τη Σαουδική Αραβία, το Ομάν, την Υεμένη, την Ινδονησία, τον Νίγηρα, τη Σρι Λάνκα, το Τουρκμενιστάν και την Ιορδανία. Η TGB εκπροσώπησε την Τουρκία στο συνέδριο που διοργάνωσε η Ισλαμική Οργάνωση Νεολαίας (IOY) και φιλοξενήθηκε από την κυβέρνηση του Μπαλουχιστάν.
    Η Πρόεδρος της TGB Dilek Çınar Kutultay έκανε την πρώτη ομιλία.

    Η ενθουσιώδης και γεμάτη εργασία ομιλία του Çınar καταχειροκροτήθηκε πολλές φορές. Στο τέλος της συνέλευσης, ανακοινώθηκε μια τελική διακήρυξη 5 άρθρων με το σύνθημα «η ένωση της μουσουλμανικής νεολαίας κάτω από μια στέγη ενάντια στις ΗΠΑ». Στο συνέδριο αποφασίστηκε ότι το επόμενο Συνέδριο Ισλαμικής Νεολαίας θα διεξαχθεί στην Τζακάρτα της Ινδονησίας στις 26-28 Αυγούστου. Στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Κτιρίου Συνελεύσεων του Μπαλοχιστάν, όπου πραγματοποιήθηκε το Συνέδριο, το πρώτο πράγμα που τράβηξε τα βλέμματα ήταν η σειρά των σημαιών. Η τουρκική σημαία τοποθετήθηκε στη μία άκρη του καναπέ στο ίδιο επίπεδο με τη σημαία του οικοδεσπότη Πακιστάν.

    Υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον για την τουρκική αντιπροσωπεία, από Μουσουλμάνους ηγέτες νεολαίας που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση μέχρι φρουρούς ασφαλείας και εθελοντές της εκδήλωσης. Όλοι όσοι συνάντησαν την αντιπροσωπεία της TGB, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Dilek Çınar και τον Αντιπρόεδρο Işıkgün Akfırat, είπαν ότι αγαπούσαν πολύ τους Τούρκους και ότι παρακολουθούσαν τις τηλεοπτικές σειρές Ertuğrul και Osman και ήθελαν να τραβήξουν τις φωτογραφίες τους.

    Στην Ελλάδα της Νέας Δημοκρατίας και του Μητσοτάκη, όπου εισέρχονται ανεξέλεγκτα εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες, δεν έχει ιδέα καμία υπηρεσία και κανένα υπουργείο πόσοι ακριβώς βρίσκονται στη χώρα μας, τα στοιχεία τους και μέχρι που μπορούν να φτάσουν. Τα έχουν παραδώσει όλα στις ΜΚΟ και νησιά με το κέντρο της Αθήνας έχουν μετατρέψει τη ζωή του Έλληνα σε κόλαση.

    ΙΣΛΑΜ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Χρειάζεται να βγει μια εθνική ελληνική κυβέρνηση και το πρώτο πράγμα κίνηση που θα κάνει είναι να πετάξει αυτά τα σκύβαλα έξω από την χώρα όλα μα όλα.
      Η Ελλάδα ανήκει στους Χριστιανούς, και στο Χριστό
      Αντί να εκτελέσουμε τα τάμα των αγωνιστών για το Ναό του Σωτήρος στήσανε τζαμί.
      Ο δικός μου ξεσηκωμός δεν μοιάζει μήτε με τον Φράγκων μήτε κανενού άλλου.
      Εμείς θα αναστήσουμε μια πατρίδα που κεφάλι θάχει το Χριστό. Κι όχι ανθρώπους
      Θεόδωρος Κολοκοτρώνης
      Μακάρι ο λόγος του να γινόταν πραγματικότητα και να μην ήταν όλοι σήμερα μητροπολίτες στρατιωτικοί πολιτικοί δικαστικοί μέλη των σατανικών στοών

    2. Ας προσέχετε τι ψηφιζατε … τώρα πια είναι αργά!

    3. Δ Υ Σ Τ Υ Χ Ω Σ
      ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΕΝΤΟΠΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ…..

    4. Ειρηνη υμιν συνελληνες και προστατεψτε καμια δεκαουχτουρα απ τη πακιστανικη κατσαρολα! Γιομησαμε πολιτισμο εδω στο Κουλισταν!
      Η Ελλας εγινε μπουρδελισταν τ ακους δημαρχε της Αθηναμπαντ?

    5. Θα σου δώσω να καταλάβεις τη σημενει φυλή χτες μου έπεσε ένα κείμενο στα ισπανικά δύο άγνωστες φυλές ιθαγενείς για εμένα ινδιάνων στο Μεξικό,,,είχαν κάνει γάμο με απογόνους γύρω στο 1820 δίπλα υπήρχε η καταγωγή κυλιόμενο με την φίλη,,Βιλια και δίπλα η φυλή τράβηξαν γραμμή αυτές η φυλές από εκεί δεν ξέρω αν υπάρχουν σήμερα γιατί το έχασα το κείμενο για να το ψάξω

    6. Πολλή από εσάς ίσως είστε νέοι που εργάζεστε στην σύνταξη έχετε όνειρα να φτάσετε κάπου στην κορυφή, δίχως γνώσεις αρχοντική ιστορίας ποτέ,,,,,απλά θα φάνητε,, σκεφτείτε μόνο πόσα χρόνια ήταν υποδουλμενο το Πακιστάν η Κύπρο στην Αγγλία ακόμα και η Ελλάδα κλπ,,,η Αμερική Αγγλία ποτέ δεν έκανε λάθη σαν τα δικά σας απλά σπούδαζε με μέσον αρχηγιες φύλων και εστεφε εκεί που ήθελε να φτάσει σκεφτείτε μόνο στην πρώτη πρωτεύουσα του Πακιστάν πόσο μουσουλμανικη φυλή υπάρχει και καθολική,,,, ελληνική μεσ από γάμους , δεν επιβίωσε η ΧΟ σαν θρησκεία πολλή λίγοι μηδαμινό σήμερα έχουμε μια ανατροπή επάνω στην καθολική θρησκεία η ορθόδοξη προσπαθεί να επιβληθεί μέσα από την θρησκεία σε πολλά άλλα περισσότερο στην γυναίκα η διαφορά της μουσουλμανικης θρησκείας από την ορθόδοξη είναι εδώ,,ότι βασίστηκε επάνω στο ελληνορομαικο δίκαιο και αρχηγός φύλων περνούν ισάξια και οι γυναίκες την θέση όταν δεν υπάρχει αρεν ,,,,,,,,,,,,,τώρα έχετε κάνει σιμαχια με Ινδία και αυτή είναι μέσω Αμερικής Αγγλίας τα αρχεία Μεγάρων που ήρθαν από Ινδία από το 1600 σαπίζουν αρχιεπισκοπη ,,,κλπ η θέση σας είναι να εισται ατρόμητη να κάνετε συμμαχίες και με των εχθρό σας χωρίς να σκύβετε κεφάλι απλά πρέπει να μάθετε η ταχτικη του Λύκου οι παλαιοί είχαν συμμαχίες μέσα στο Πακιστάν τώρα της απέκτησαν όλες της εκμεταλευοντε άλλοι απλά παρακολουθήσει σαν θέμα χωρίς μίσος για να ανεβείτε Καβάλα αυτό είναι λαθοςεκμεταλευσιμο από άλλους μπορεί να ξεσηκώσει μια φυλή ολόκληρη δυνατή ανεξαρτήτου θρησκείας αρκεί να πιστέψουν ότι είναι Έλληνες όλοι αυτό εκμεταλευοντε κρίμα από εσένα για αυτό δεν έχεις διπλωματία

    7. Γνωριζουν και πολυ καλα μαλιστα, τον αριθμο των λαθρομεταναστων! Σας διαβεβαιω! Απλα τον αποκρυπτουν, για να μην σοκαριστει το πανελληνιο!

    8. Τι γίνετε όμως με όλους αυτούς που έχουν προωθηθεί από φίλες και έχουν τον ενθουσιασμό Νιώτης,,ναι μεν θέλουν να φέρουν της ανατροπές αλλά στο τέλος θα πέσουν οι ίδιοι μέσα ανάλογα πόσο δύναμη έχει μια φυλή απλά παρακολουθήσετε εδώ ελλαδα χωρίς να φενωσαστε

    9. Και όμως αυτούς αποκαλούν οι ξεφτιλισμένοι συμπολίτες τους. Έφυγε το ένα τσογλάνι και ήρθε το άλλο.

    10. Βρήκα την ησυχία μου που δεν ασχολούμαι πια όλη μέρα με τις ειδήσεις. Απόλαυση!
      Χέστηκα για όλα αυτά αφού δε μπορώ να αλλάξω τίποτα
      Τα έχω εμπεδώσει τόσο καλά όλα αυτά τόσο καιρό που δεν έχω να μάθω τίποτα περισσότερο από δω και πέρα.
      ΒΑΡΕΤΌ.
      Ασχοληθείτε εσείς που είναι η δουλειά σας.
      Ο μαζοχισμός δε με αφορά.
      Το χειμώνα θα μας τον επιβάλλουν πάλι
      Μεχρι τοτε βλέπουμε
      Αν και δε νομίζω ότι θα κάτσω να ξανασχοληθω μαζί τους.
      Δύο ολόκληρα χρόνια από τη ζωή μου πιστεύω ότι είναι αρκετά
      Πρέπει να κάνω πολλά. Σε μερικά χρόνια θα είμαι πολύ μεγαλύτερη και δε θα έχω κουράγιο ψυχικό κυρίως για να ασχοληθώ με αυτά που επιθυμώ
      Το doom Scrolling είναι εξαιρετικά ψυχοφθόρο .
      Το αφήνω στους “ειδικούς”

    11. Έκλεισαν και τα μπουρδέλα!!
      Γαμάτε καθόλου;!!

    12. Ο/Η Ξεπέρασε και τον Στεφ που όταν τον βλέπω γελάω χωρίς να κάνει τίποτα λέει:

      Good morning ☀️☀️
      Εγώ πάντως μόλις ξύπνησα κι έκανα zapping στα σταιτ έσκασα στα γέλια με το Μητσοβλακη.
      ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΝΩ ΑΚΟΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ
      https://rumble.com/vzajq3-59278683.html

    13. Η Ρωσία καταφέρει Αμερική ότι η Ουκρανία ζήτησε από Τουρκία τροποποίηση των Αεροπλάνων Ντροπή στα συστήματα στο ναπροκαλουν ομίχλη αυτό σημενει ότι μέσω των ψεκασμών ομίχλης βάζουν βιολογικό πόλεμο

    14. Τα χειροτερα για την χωρα η οτι εχει απομεινη απο αυτη ειναι μπροστα για την Ελλαδα και τους Ελληνες……….με την υπογραφη δηθεν ελληνων πολιτικων μουσουλμανοποιηθηκε η χωρα με πρακτορες του Ερντογαν απο ακρη σε ακρη ειδη απο τωρα κατακαινε την Ελλαδα……..ενω ετοιμαζουν το κομμα DEP το τουρκικο του γνωστου πρακτορα των τουρκων Σαδικ της Θρακης να μπει και μετα βαιων και κλαδων στιν βουλη των ανθελληνων….

      1. εσυ καλα τα λες…………………δεν ειναι πια ελλαδα αυτη αλλἀ, ελλαδι -σταν. τερμα μπανανα……………… δυστυχως. ευτυχως που δεν ψηφηζουν οι ελληνες του εξωτερικου αλλοιως θα εφταιγαν αυτοι για την καταντια της πατριδας ολων μας.

    15. ΠΟΥΤΙΝ ΡΙΞΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΩΡΑ

    Comments are closed.