ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ- “ΘΑ ΤΟΥΣ Γ@ΜΗΣΟΥΜΕ” ΛΕΕΙ -ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΞΙΦΟΛΟΓΧΗ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ!!! ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΩΡΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΒΡΟΣ(BINTEO)

    Κοινοποίηση:
    stratiotikos_evros

    Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο αυτοί οι κατάδικοι που έρχονται από την Τουρκία και παραμένουν στα σύνορα του Έβρου. Ένας από αυτούς, δεν διστάζει να απειλήσει τους Έλληνες και να βρίζει τους Έλληνες στρατιωτικούς που δεν τους επιτρέπουν να μπουν στη χώρα μας.

    “Θα τους γ@μήσουμε τους Έλληνες” λέει χαρακτηριστικά στο βίντεο. Αυτό που δεν έχει καταλάβει ο “δούλος” του Ερντογάν είναι ότι οι Έλληνες στρατιωτικοί δεν χαμπαριάζουν από τέτοιου είδους ψευτοαπειλές και θα του βάλουν τη ξιφολόγχη στον κ@λο του.

    Το θέμα πάντως, πέρα από τις απειλές του ελεεινού τύπου, οι λ@θρομετανάστες μπαίνουν σαν τις… ακρίδες στη χώρα μας! Μπορεί να τους κρατάνε στα σύνορα και στις Καστανιές, όμως είναι πάρα πολλοί αυτοί που έχουν βρει δίοδο προς την Ελλάδα και έχουν περάσει σε αυτή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. οι μογγολοι μονο με το κωλο μπορουν να μας γαμησουν.ασ παρουν φορα με την οπισθεν.

    2. Να βαλετε τον Τσιπρα με την Χριστοδουλοπουλου στα συνορα κι οποιος τους πηδαει να μπαινει στην χωρα….

    3. Συριζαιοι και αλληλεγγυοι γ@μω τα σπίτια σας πράκτορες του ερντογαν.

    4. ΑΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΟΪ ,
      ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΗΣΟΥΜΕ , ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ , ΤΟΝ ΚΟΛΩΚΟΤΡΩΝΗ , ΤΟΝ ΚΑΝΑΡΗ , ΤΗΝ
      ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ , ΤΟΝ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ , ΤΟΝ ΠΑΠΑΦΛΕΣΑ & ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ , ΤΟ ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ , ΑΣ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ , ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΙΑΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ , ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ & ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΣΟΛΙΑΣ !!

    5. ΣΦΡΑΓΙΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΗΠΩΝ.
      ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΦΟΡΤΗΓΑ.
      ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ 6000 ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ.
      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ?
      ΜΕΣΑ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ.
      ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ?
      ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ.
      ΕΣΤΩ Η ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΗ ΝΑ ” ΚΛΕΙΣΕΙ” ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.

    6. ομαδεςkroyseiw οπου θα παιρνουν 100 ευρω το κεφαλι

    7. Στο ψαχνό για να δούμε ποιος θα γαμησει ποιον!!!!!!

    8. Κρεμασμένος ο Ταγίπ από το καμπαναριό της Αγιά Σοφιάς.Και να βαράνε οι καμπάνες στην Ανάσταση.

    9. Στα καναλια οι προδοτες, φιγουρα και κ#λοκουβαριστρα… με Εβρο..λες και δεν υπαρχει τροπος να τους ξεκανουν!

      Για το Αιγαιο ΟΥΔΕΝ !!!!! Βγηκαν τα πλωτα, οι φρεγατες, η frontex, τα υποβρυχια…να τους ανακοψουν…Τριχες…
      Τελειωσε λεει ο διαγωνισμος και αναπτυσουν και το διχτυ για την ΑΘΕΡΙΝΑ….
      400 + 58 λαθραιοι σημερα (so far) σε Λεσβο κ Χιο.
      Τα τουρκοκαναλα βαρανε στον ιδιο χαβα…….
      Δεν τρεχει τιποτα!

    10. Ο/Η "Ευχαριστουμε τους μεταναστες που μας προτιμησαν" λέει:

      Να τον πατε τον “κυριο” σε εκεινη την Προεδραρα με τις βαρύγδουπες δηλωσεις, εξω απ το σπιτι του να τον υποδεχτει….

    11. δε μπα να φωνάζουμε εμείς η ντορούλα τρίβει τα χέρια της από χαρά με κάθε νέα φουρνιά
      Σε τρείς μκο εχει συμφέροντα το κωλoσoγο , με το κεφάλι πάει η ταρίφα.

      όσο πιο πολλά κεφάλια τόσο πιο πολλά τα φράγκα απο τας εβρόπας
      νομίζετε τους νοιάζει τίποτ αλλο απο την τσέπη τους.. νομίζατε και οτι είναι πατριώτες……………..

    12. Ο συγκεκριμένος πρέπει να εξοντωθεί! Έλληνες, κρατήστε το βίντεο και αν κάποιος τον δει σε Ελληνικό έδαφος, να τον παραδώσει στις αρχές!!!!

    13. οταν τα ελεγε η ΧΑ εσεις τους φτυσατε καταμουτρα παρτε τωρα λαθροπιθικια θα πολεμησουν για τον τουρκο μεσα στην ελλαδα βγαλανε και τα ναρκοπεδια οι φασιστοδημοκρατες που τους ψηφιζετε περαστικα μας τωρα

      1. Νάρκες για να σκοτώσεις οικογένειες με παιδάκια στην αγκαλιά;; Λυπάμαι φίλε μου αλλά και πάλι Δημοκράτες θα ψηφίσουμε. Όσο δίκιο και να έχεις, το χάνεις με αυτά που γράφεις!

        1. συγκινήθηκα, είσαι πολύ προχω, ωστόσο αυτοί που έρχονται δεν είναι τόσο προχω, Μυρτώ, Καντάρης, Λαζανας, Μπατακλαν, Νίκαια, Κολονία και η λίστα ατελείωτη.

        2. Βεβαίως οικογένειάρχες… Τον είδαμε τον οικογένειάρχη σου να προτάσσει το βρέφος του και το νήπιό του για να προστατευθεί ο ίδιος, αλήτες, aliτη τρις…

        3. Οι οικογενειες και τα παιδακια υπαρχουν μονο στα βιντεακια των βοθροκαναλων και των ΜΚΟ.

        4. Ασχέτως ιδεολογίας και κόμματος, τα ναρκοπέδια δεν σκοτώνουν! Σκοτώνει η ηλιθιότητα όποιου, παρόλο που βλέπει την πυκνή σηματοδότηση, μπαίνει σε αυτά. Τα ναρκοπέδια είναι αποτρεπτικά για τον εχθρό, ώστε να τον αναγκάσουμε να διέλθει από ελεγχόμενα περάσματα. Όποιος νομίζει ότι είναι άτρωτος, και σε νερά με καρχαρίες θα βουτήξει. Πρόβλημά του.

    14. Καλά όλοι αυτοί οι προερχόμενοι από άλλες χώρες πχ Αφγανιστάν, Μπαγκλαντές, Πακιστανοί, Αφρικανοί πώς βρέθηκαν στην Τουρκία (?) και τώρα είναι στα σύνορά μας, δεν είναι δυνατόν βέβαια να παριστάνουν τους πρόσφυγες, σκέπτομαι μήπως βρίσκονται εκεί για άλλους λόγους, πχ μισθοφόροι, τζιχαντιστές κλπ!!!!!

      1. Νωρίτερα το είπε στις ειδήσεις. Πακιστανός είπε ότι ήρθε με πτήση τσάρτερ από Πακιστάν, εννοείται μαζί με άλλους “κατατρεγμένους” συμπατριώτες τους.

    15. Πλαστικες Σφαιρες……
      Μπαμ και κατω….
      Να τελειωνουμε….

    16. 40 περίπου εισβολείς τζιχαντιστες μαχαιροβγαλτες κρύβονται στην περιοχή πυθειο μέσα σε στανες. Προσοχή!!!! Όπως είπαν μεταβαίνουν στην περιοχή δυνάμεις του στρατού για να τους συλλάβουν. Προσοχή στα παλικάρια μας είναι πολύ επικίνδυνοι και φανατισμενοι. Υγ. Συριζαιοι και αλληλεγγυοι γ@μω τα σπίτια σας πράκτορες του ερντογαν.

    17. Στέφανε τους πιάνει η δεύτερη ζώνη Άμυνας και τους γυρνάει πίσω. Έχουν πάει πολλά παιδιά από τις γύρω περιοχές και βοηθάνε. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην Τουρκία γράφουν, εμπρός αδέρφια να πάρουμε την Ελλάδα, να σηκώσουν λέει την σημαία τους και να κάψουν τους χριστιανούς και τον σταυρό!!! Γ@μημενες μκο και οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όλοι αυτοί τα πιάνουν από το. Ερντογαν σε όλη την Ευρώπη, πάνε φαγητό και ρούχα και βοηθάνε τους εισβολείς. Όσοι μιλάνε για αλληλεγγύη τα πιάνουν από την Τουρκία, τώρα πλέον είναι ολοφάνερο.

    18. Στη Γυάρο να στείλουμε τους εισβολείς, εκεί ας φαγωθούν μεταξύ τους.

    19. Είναι αντιπερισπασμός. Ο Ερντογάν έστειλε μερικούς στα σύνορα για να κάνουν χαμό και την ίδια στιγμή εκατοντάδες χιλιάδες θα περάσουν στη χώρα μας από άλλα περάσματα ανενόχλητοι και ειδικά από τη θάλασσα. Δεχόμαστε πόλεμο και αντί τα κανάλια να δείχνουν όλη μέρα και όλη νύχτα ζωντανές συνδέσεις αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας δείχνουν καρναβάλια, ποδόσφαιρα και γλέντια.

    20. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!ΚΥΡΙΑΚΟ!!ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΣΤΟ ΛΑΟ!!ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ!!!

    Comments are closed.