ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ (;) ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΕ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ! ΤΖΙΧΑΝΤΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΜΕ “ΑΛΛΑΧ ΟΥ ΑΚΜΠΑΡ” ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΚΑΡΦΙ ΣΤΗΝ..!

    Κοινοποίηση:
    Image1

    Επιβεβαίωνεται και από στρατιωτικές πηγές και από κατοίκους όπως μας ανέφερε πριν από λίγο ο ρεπόρτερ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ Νίκος Τσιαμτσίκας, το περιστατικό με λ@θρο που μπούκαρε από τα σύνορα μας και πήγε καρφί στην δεξαμενή νερού στα Μαράσια.

    Όπως αναφέρουν οι πρώτες επιβεβαιωμένες πληροφορίες, το άτομο φορούσε στρατιωτικά ρούχα, πέρασε τα σύνορα, πήγε στην δεξαμενή νερού στα Μαράσια και έσπασε το λουκέτο. Το άτομο συνελήφθη και υπάρχουν φόβοι ότι ίσως κάτι έριξε στο νερό, οι κάτοικοι μετά από οδηγίες των ελληνικών δυνάμεων καλούνται να μην χρησιμοποιήσουν το νερό μέχρι αύριο τουλάχιστον. Μάλιστα έχουν φτάσει ενισχύσεις με εμφιαλωμένα νερά για τους στρατιώτες και τους κατοίκους της περιοχής.

    Πατήστε το [Μου αρέσει η σελίδα!] και ακολουθήστε την σελίδα makeleio.gr στο Facebook για να ενημερώνεστε αυτόματα για όλα τα τελευταία νέα!

    Γιώργος Καραμπατζάκης – Πρόεδρος Μαράσια Έβρου | makeleio.gr from Makeleio WebTV on Vimeo.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το άτομο αυτό μίλαγε τουρκικά και αγγλικά, απειλούσε παραμιλώντας για τον Ερντογάν και προκάλεσε συμπλοκή κατά την σύλληψή του.

    Η κατάσταση αυτή την στιγμή είναι ιδιαίτερα οξυμένη, ακούγονται σειρήνες από παντού, ενώ βάρκες φαίνεται να προσπαθούν να κινηθούν στο ποτάμι του Έβρου.

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Καποια στιγμη ενα Κρατος οταν απειληται η υπαρξη του παραταει την θυμιατουρα και συμπεριφερεται με σοβαροτητα υπερασπιζομενο τους πολιτες του και την ιδια του την υπαρξη!!!!!!! Δεν μπορει να μπαινει καποιος λεχριτης παρανομως μεσα στην χωρα, να κανει δολιοφθορα και μαλιστα στο νερο, και να μην πυροβολειται επι τοπου!!!!!!!! Φτανει η καλη διαγωγη, ξυπνιστε, εχουμε ακυριχτο πολεμο!!!!! Οταν υπερασπιζεσαι τα συνορα σου καθε μεσο ειναι επιτρεπτο!!!!!!!! Αν ολους αυτους τους λαθροκανιβαλους τους θελουν οι ξευτιλες οι Ευρωπαιοι να στειλουν αεροπλανα στην Τουρκια να τους μαζεψουν στις χωρες τους!!!!!!! Η Ελλαδα εχει φρακαρει απο ΑφροΑσιατες και οχι μονο, φτανει πια η ισλομοεισβολη!!!!!!!!!!

    2. Ακου ακου ακου ακου.. κι εμεις εχουμε μεσα στην βουλη ολων των ειδων των ποιον καταπτυστων κομμουνιστων στον κοσμο.

    3. ΕΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ Η ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ!!!!🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

    4. ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΠΝΙΖΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΚΟ

    5. ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΚΟ

    6. Ελπίζω ότι εξυπακούεται, και δεν χρειάζεται να την προτείνουμε εμείς, στρατιωτική φύλαξη παντού στη χώρα στην κοινωφέλεια πάσης φύσεως (ύδρευση, ενέργεια, επικοινωνίες)!

    7. Προσφέρετε του ένα κανατι νερό να το κατεβάσει όλο με την μύτη κλεισμένη γιατί θα είναι κουρασμένος ο καϊμένος!!! Τόσο κόπο έκανε να περάσει τον φράχτη. Δώστε του κάποιος χριστιανός κάτι ίσος μια λακερδα δύο λακερδες για να τραβήξει μπόλικο νεράκι από την δεξαμενή του χωριού.

    8. Αν λαχταρας την λευτεριά σε ξένους μην ελπίζεις, μονάχος παρτην αν μπορείς, αλλιώς δεν την αξίζεις… Είναι μονόδρομος να ξαναγράψουμε Ιστορία .

    9. Αυτον τον ανακρινεις και μετα τον ξεμπροσταζεις στο διαδικτυο και τα ΜΜΕ . Τους επομενους πρακτορισκους τους πυροβολεις γιατι πανε για γενοκτονια. Παντως η ΕΥΠ πρεπει να λαβει μετρα φυλαξης στο ποσιμο νερο

    10. Τσάκισμα μέχρι να φτύσει αίμα και να μιλήσει τι έκανε. Και μετά εξαφάνιση, στις παρθένες. Σε όποιον ρωτάει “πέρασε τα σύνορα και κατευθύνθηκε προς Γερμανία”. Κι ας πάνε να τον βρουν.

    11. Δώστε του καριόλη να πιεί 1 λίτρο νερό που θα το έχετε συλλέξει από διαφορετικά ύψη στάθμης της δεξαμενής.

    12. Εάν έριξε κάνα μικρόβιο τύπου πανολης η δηλητήριο η κάτι τέλος πάντων που να πεθαίνει κάποιος τότε ετοιμαστείτε από την πόση νερού να θρηνήσουμε θύματα. Ελπίζω να μην γίνει κάτι τέτοιο. Αυτό είναι καθαρός πόλεμος.

    13. Πρώτον.δωστε του να πιει νερό από εκεί μέσα.
      Μετά από λίγες ώρες εφόσον δεν ψοφησει το σκουπίδι,του λέμε ότι τις 72 παρθένες τις έχουν ξεκωλιασει Έλληνες από κάθε τρύπα και του φυτεύουμε μια σφαίρα ανάμεσα στα μάτια.
      Τρίτον.τον κάνουμε λίπασμα και φυτεύουμε ένα ωραίο ελαιόδεντρο

    14. Δυςτυχως πολυ φοβαμαι πως ολοι αυτοι και πολλοι αλλοι θα καταφέρουν με καποιο τροπο να μπουν στην Ελλαδα. Οςο δεν χρίζουν εναν ψηλό τοίχο με ηλεκτροφόρα καλώδια, θα ειμαστε ευάλωτοι και όμηροι των Τούρκων. Δυςτυχως το σχεδιο ειναι πολυ προςτυχο και βρωμικο. Και δυςτυχως θα μας σφαξουν σαν τα αρνιά. Και το χειρότερο ειναι πως θα φταίμε μονο εμεις. Οχι οι πολιτικοι, εμεις, ο λαός. Οι πολιτικοι κανουν την δουλεια των εχθρών μας. Εμεις ομως τι κανουμε για να προστατέψουμε τα παιδια μας;;;; Τιποτα. Ακομα τσακονωμαστε μεταξύ μας για τα κόμματα. Ακομα δεν βάλαμε μυαλό και ουτε θα βάλουμε ποτε, οτι και αν πάθουμε. Πάθαμε τόσα και τόσα απο τους κουμουνιστες. Βάλαμε μυαλό;;;; Οχι βεβαια. Ακομα ειναι εδω και μας κυβερνανε κιολας. Ακομα μας φτύνουν μεσ´τα μούτρα. Κι εμεις το δεχόμαστε.

    15. Μέχρι αύριο λοιπόν που θα βγούν οι αναλύσεις βουτήξτε τον μέσα στην δεξαμενή … με το κεφάλι μέσα.

    16. Καλά πως πέρασε και πρόλαβε να κάνει κ αυτό; Τολμάει Έλληνας να μπει έτσι στην Τουρκία? Θα τον είχαν πυροβολήσει, όπως τους ήρωες μας στην Κύπρο.

    17. Μπήκε παράνομα από τα σύνορα, έπρεπε νά τόν πυροβολήσουν και να πάει να βρει το Αλλάχ καί τίς παρθένες…

    18. ΑΓΡΟΤΕΣ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑ ΡΑΝΤΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΥΣΟΥΝΕΣ ΣΤΗΝ 1η ΓΡΑΜΜΗ με χρηση απο σκετο αερα μεχρι το GRAMOXON για ολα τα τουρκακια με στολη η οχι

    Comments are closed.