ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟ! ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΚΑΙ…. ΑΚΡΩΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑΛΙΝΟΦ@ΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ – ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ

    Κοινοποίηση:
    91eWvlQJbEL._SL1500_

    Τον τρέμουν ακόμη και νεκρό!!!
    Όλοι σπεύσατε στο Α’ Νεκροταφείο όπου την Κυριακή 5 Μαΐου στις 5 μ.μ. τελείται τρισάγιο στην μνήμη του Γεωργίου Παπαδόπουλου.

    Ναι! Καλά διαβάσατε!

    Το “μεταπολιτευτικό” καθεστώς τρόμαξε τόσο από την μεγάλη Πολιτική Ημερίδα για τα 100 χρόνια από την γέννηση του Γεωργίου Παπαδοπούλου που φρόντισε με όλα τα μέσα να την ματαιώσει!

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής, μόλις μία ημέρα πριν την Εκδήλωση (Σάββατο 4 Μαίου), οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου που παραχωρούσε την αίθουσα, ενημέρωσαν τους διοργανωτές ότι το γεγονός έλαβε… «μεγάλη έκταση»! και ότι είχαν κάποια… «υβριστικά τηλεφωνήματα»!
    Αρχικά ζήτησαν η Εκδήλωση να μετατραπεί σε “κλειστή” και να μην ξεπεράσει τα… 200 άτομα!
    Και κατόπιν υπαναχώρησαν πλήρως και αρνήθηκαν να παραχωρήσουν την αίθουσα, παρά την επινοικίασή της με συμβόλαιο από τριμήνου!!!
    Φυσικά οι διοργανωτές της Ημερίδος απάντησαν αμέσως με εξώδικο το οποίο θα ακολουθήσουν και άλλες νομικές ενέργειες για την μεγάλη ηθική και υλική βλάβη που προξενείται!
    Είναι εμφανές ότι η εντολή να ματαιωθεί η Ημερίδα για τον Γ. Παπαδόπουλο ήλθε… άνωθεν.
    Και έγινε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ακριβώς για να μην υπάρχει το χρονικό περιθώριο να ειδοποιηθεί εγκαίρως ο κόσμος ή να βρεθεί άλλος χώρος για να πραγματοποιηθεί.
    Τρομοκρατήθηκαν βλέπετε κάποιοι από τις πληροφορίες που είχαν για τον απίστευτο όγκο του κόσμου που θα συνέρρεε από όλη την Ελλάδα!
    Το γνωρίζαμε και το επιβεβαιώνετε ακόμη μία φορά κύριοι:
    Τον Γεώργιο Παπαδόπουλο τον τρέμετε ακόμη και νεκρό.
    Ακόμη και 20 χρόνια μετά τον θάνατό του…
    Μην ανησυχείτε όμως.
    Δε θα τους περάσει!
    Κατάφεραν απλά να αναβάλουν την Εκδήλωση, αλλά όχι να την ματαιώσουν.
    Προσεχώς θα ανακοινώσουμε την νέα ημερομηνία και τον χώρο που θα γίνει!
    Αλλά πέραν αυτού, τα 100 χρόνια από την γέννηση του Γεωργίου Παπαδοπούλου, εμείς θα τα τιμήσουμε!
    Απευθύνουμε κάλεσμα προς όλους, την Κυριακή  5 Μαίου 2019 και ώρα 5 μ.μ. στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών όπου θα τελεστεί Τρισάγιο στον τάφο του.
    Να είμαστε όλοι εκεί, καταλήγει η ανακοίνωση…

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Αααχ, τοτε η Ελλαδα ηταν Ελλαδα. Ωραία χρονια. Μπορει να ημουν μικρή, αλλα θυμαμαι που κοιμόμασταν με τα παράθυρα ανοιχτά και εμεις σαν παιδια παίζαμε στις αλάνες μέχρι τις δώδεκα τα μεσανυχτα χωρις κανεναν φόβο. Τωωωρα, δεν τολμάς να αφήσεις το παιδι σου απο τα ματια σου ουτε για ενα λεπτό. Ζούμε μεσα στον φόβο και στο άγχος. Δεν θυμαμαι ποτε τον πατέρα μου να μιλάει για εφορία κλ. Βεβαια δεν ήμασταν πλούσιοι, αλλα ήμασταν ανέμελοι κι ευτυχισμένοι. Ειχαμε το καθημερινό και αυτο μας έφτανε. Δεν ειχαμε τηλεόραση, αλλα ειχαμε τους γείτονες. Θυμαμαι τους γονεις μου Οςο εμεις παίζαμε, να κάθονται στην βεράντα του γείτονα και να μιλάνε, να γελάνε με τα σοκιν που λέγανε. Τι όμορφα χρονια. Για αυτο βλεπω τις Ελληνικές ταινιες ξανα και ξανα, παρ ολο που τις εχουμε δει χιλιάδες φορές. Αναπολώ εκείνες τις εποχές. Ακομα και οι Ελληνες ηταν διαφορετικοί. Πιο ντόμπροι, πιο σωστοί, πιο αγνοί. Ποσο μου λείπει εκείνη η Ελλαδα.
      Ελπιζω να παρευρεθούν πολλοι στο μνημόσυνο. Εγω δυςτυχως δεν μπορω να πάω.
      Παρ´ολο που πιςτευω πως και ο Παπαδόπουλος εκανε πολλα λάθη. Οπως να πιανει τα κουμουνια κι αντι να τα περιποιηται οπως επρεπε, τους έστελνε διακοπές στην Μακρόνησο. Και τωρα να τα αποτελεσματα. Τους εχουμε ακομα στο κεφαλι μας.

    2. Καλά τα σχόλια κλπκλπ….ΑΛΛΑ….ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΡΕ!Να πάρουν το μήνυμα τα προδοτικά αποβράσματα…και τα ανθρωποειδή εμέσματα…

    3. Τσιπρα μπινε Πουτανας Τουρκοσκοπιανης νοθε γιε(αυτο ειναι το συνθημα που ακουγεται πλεον σε καθε γηπεδο).

    4. Απο ποτε γινονται τρισαγια στους προδοτες που παρεδωσαν την Κυπρο στους τουρκους;;;

      1. Αν ήξερες την πραγματικότητα δεν θα έγραφες τέτοιες μλκς.
        Ο Παπαδόπουλος προδόθηκε από τον έμπιστο του Ιωαννίδη και βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό από το τέλος του 1973 με αφετηρία την πορτοκαλί επανάσταση, υποκινημένη από γνωστή άγνωστη μυστική υπηρεσία (ο νοών νοείτο) του “πολυτεχνείου” . Ο Ιωαννίδης σα μ@λάκας που ήταν έκανε ότι έγινε το 1974 κατευθυνόμενος από τον εβραίο γαμπρό του και ξεγελασμένος από τους Αμερικάνους και κυρίως από τον υπουργό τους των εξωτερικών Κίσσιγκερ (εβραίος κι αυτός).
        Αυτά για την αποκατάσταση της ιστορικής πραγματικότητας που έχει διαστρεβλωθεί πολλάκις από τους συνταγματικούς τοξότες ή κομματόσκυλα της “μεταπολίτευσης”.

    5. Οτι μεσα και αν επιστρατευτουν απ αυτα τα ανδρείκελα.ετσι τους αποκαλώ διοτι ουτε πολιτικοι ειναι αυτοι ουτε ελληνες.απλα ανδρείκελα.δεν θα σας περασει.παρα μονο το σχεδιο του θεου.ζητω ο γιωργαρος

    6. ΠΟΥ ΣΑΙ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΡΕ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.

    7. Δηλαδή αυτή ήταν χούντα και σήμερα έχουμε Δημοκρατία ε ??? χαχαχαχα…….μπεεεεεεε……
      ΖΗΤΩ Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ !!!!!!!!
      ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ !!!!!!!!
      ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ !!!!!!!!
      ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ…. !!!!!!!!!
      .
      https://www.youtube.com/watch?v=QKZXkbTNGb4

    8. ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΖΗΤΩ ΖΗΤΩ ΖΗΤΩ …

    9. Αλα μαδουρο κι ο τσιπρας, εε;;;

      Τα καθαρματα κομμουνια ΠΑΝΤΑ τα ιδια πραττουν ΟΠΟΥ εγκατασταθουν !
      .
      Το εχω γραψει κι θα συνεχισω να το γραφω.

      ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να κηρυξουμε ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ πολεμο σε οτι κομμουνιστικο κι διεθνιστικο.
      Πολεμος, ιδεολογικος, πολιτικος κι παντα οικονομικος πολεμος!

      και κυριως, μεσω την Παιδεια να διδαξουμε στις νεες γενιες Ελληνων τι ΠΡΟΔΟΣΙΑ κι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ εχουν φερει ο κομμκουνισμος τα παραγαγο του, το ιδιο κι η αγαπητη για μερικους δημοκρατια!!

      1. Συμφωνω, αλλα αν δεν βγει και κουμπουρι να ξεβρωμισει κυριολεκτικα ο τοπος, δεν γινεται τιποτα. Τον καρκινο τον κοβεις απο την ριζα.

        1. Φίλε μου,όχι μόνον κόβεις τα κουμουνοσαπρόφυτα από τη ρίζα αλλά αποστειρώνεις ΕΝΤΕΛΩΣ και το χώμα κάτω από τη ρίζα…¨οσο για κουμπούρι;:+++++++++

    10. ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΩΡΓΗ, ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΓΙΑΤΙ Η ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΣΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΄΄ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΄΄ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ…………….. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΣΟΥΜΕ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΕΣ…………………….

    11. Τον Γεώργιο Παπαδόπουλο τον τρέμετε ακόμη και νεκρό
      καλος φασιστας ο νεκρος φασιστας λοιπον.

    12. Καί δεν ξεχνάμε ότι τον Παπαδόπουλο δεν τόν έριξαν οι κομμουνιστές αλλά οι φασίστες καί οι ναζιστές.

      1. Απο ποτε οι μαλακες, αστοιχειωτοι, φανατισμενοι και κουμουνισμενοι (κατα το δαιμονισμενοι) ρουφιανοι της νεας ταξης πραγματων τηγς ΣΚΑΤΟΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ειναι φασιστες και ναζιστες ρε ορνιο?

    Comments are closed.