ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΑ ΕΞΩΦΥΛΛΑ ΜΑΣ – ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ: “ΝΔ ΞΕΦΤΙΛΕΣ”. ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΞΕΣΠΑΘΩΝΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

    Κοινοποίηση:
    Ap47w2uPMgJkg7vS

    Η οργή των πολιτών ξεχειλίζει. Από χθες το #ΝΔ_ΞΕΦΤΙΛΕΣ είναι στις πρώτες τάσεις στην Ελλάδα. Η νεολαία, που χρησιμοποιεί τα social media, ξεσπαθώνει εναντίον της κυβέρνησης.

    Η οργή είναι συσσωρευμένη. Η ακρίβεια και τα μέτρα κοροϊδίας που εξήγγειλε ο Μητσοτάκης, οι κωλοτούμπες γύρω από την διαχείριση της πανδημίας, τα πεταμένα λεφτά σε συναυλίες, τα σόου των Μητσοτάκη και Μπακογιάννη και φυσικά τα λεφτά της λίστας Πέτσα που εξαγόρασε τα κανάλια, αλλά και η αποστολή όπλων στην Ουκρανία, είναι κάποια από τα θέματα που σχολιάζονται αρνητικά και επικριτικά από τους νέους Έλληνες.

    Η νεολαία κρύβει οργή μέσα της. Στις επικείμενες εκλογές θα πέσει πολύ μαύρο. Η νεολαία θα ρίξει τη χειρότερη κυβέρνηση που είδε ποτέ η χώρα!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΜΑΦΙΑ……………………………………ΒΙΔΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ….

    2. Είναι οι ίδιοι νέοι που έτρεξαν να γίνουν πειραματόζωα για να πάνε για καφέ;

    3. Αναρωτιωμαστε πως είναι ΗΠΑ ,σίγουρα το αναρωτιέμαι αλλά δεν βαστάει η τσέπη μου να ζήσω ανθρώπινα όπως εγώ το εννοώ οπότε γιατί να πάω η να στείλω το παιδί μου αν πηγενα θα πηγενα με συμφωνία όχι έτσι πάμε Αμερική έφυγε η άλλη γιατρός στην βόρεια Ιταλία αλλά πήγε με 5 Χιλ δεν πήγε για 600 ευρώ πρώτα ψάχνεις ζωή πόσο κοστίζει κλπ,,,, αν έχεις κυκλώματα σε ρεαλ εστατε σου δίνουν ένα σπίτι μόνη σου μπορεί και έπαυλη σε καλή περιοχή απλά το σιντιρεις για να μην μένει κλειστό μέχρι να βρεθεί κάτι να πουληθεί σε στέλνουν αλλού αυτά θέλουν κυκλώματα όμως δεν γίνονται έτσι για αυτό βλέπεις μερικές από εδώ να έχουν σκιλο πχ Καλιφόρνια και έπαυλη και αναρωτιέστε μα αυτός χρεοκόπησε που βρίσκει η κόρη χρήμα για πολιτελεια

    4. Εχουν εξευτελιστει απο την ανικανοτιτα που τους διακρινει

    Comments are closed.