ΤΟΝ ΣΙΧΑΘΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ. ΆΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

    Κοινοποίηση:
    ΠΑΠΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

    Με τον Πάπα Φραγκίσκο συναντήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ο οποίος τον ευχαρίστησε από καρδιάς για την στήριξή του στην Ελλάδα στην προσπάθειά της να αντιμετωπίσει την προσφυγική κρίση με ανθρωπισμό.

    O Πάπας συναντήθηκε για τέταρτη φορά σε πέντε χρόνια με τον Αλέξη Τρίπρα, ο οποίος όμως έχει πάει τις σχέσεις του με τον Πάπα και την Καθολική Εκκλησία σε άλλο επίπεδο!

    Η πρώτη συνάντηση του Πάπα Φραγκίσκου με τον Αλέξη Τσίπρα το 2014 είχε ξεπεράσει τα 35 λεπτά της ώρας! Και να φανταστεί κανείς ότι ο Α. Τσίπρας βρισκόταν τότε στην αντιπολίτευση.

    Ο Πάπας και ο Α. Τσίπρας συναντήθηκαν στη Λέσβο στο 2016 όταν ο Μπεργκόλιο έδειξε έμπρακτα την ευαισθησία του για το μεταναστευτικό και αποφάσισε να δώσει στον κόσμο ένα μήνυμα στήριξης της Ελλάδας και των μεταναστών.

    Με αφορμή λοιπόν εκείνη την συνάντηση στην συνάντηση που είχαν σήμερα στο Βατικανό ο Πάπας έκανε στον Τσίπρα δώρο μια γραπτή αφιέρωση τους στίχους του Βιργίλιου από την Αινειάδα. Ως γνωστόν Ο Αινείας έλαβε μέρος στον Τρωικο πόλεμο, σύμμαχος των Τρώων, στη πλευρά του Έκτορα. Μετά την άλωση και λεηλασία της Τροίας, σύμφωνα με τη μεταγενέστερη Ρωμαϊκή μυθολογία, έφυγε από τη Τροία και μετά από πολλές περιπέτειες οι απόγονοί του ίδρυσαν τη Ρώμη.

    Κατά τη διάρκεια της πορείας του προς τη Ρώμη μια καταιγίδα ξέβρασε αυτόν και τους συντρόφους του στη Καρχηδόνα. Και αυτός παρηγορεί τους συντρόφους του με την φράση :Durate, et vosmet rebus servate secundis, που σημαίνει

    «Εγκαρτερειτε και κοιτατε εμπρος: καλυτερες μας περιμενουν μερες» σύμφωνα με τον (Βιργίλιος,Αινειαδα Βιβλιο 1, Στιχος 200).

    Αφού αφηγήθηκε την ιστορία στον Αλέξη Τσίπρα, πήρε μια κάρτα και ένα στύλο και του έγραψε την παραπάνω φράση.

    Του έδωσε τη κάρτα και του είπε :

    «Κράτα το να το θυμάσαι. Τα λόγια αυτά αντιστοιχούν σε αυτό που εσυ τώρα βιώνεις και για αυτό πρέπει να συνεχίσεις να μάχεσαι…»

    Σίγουρα στο μέλλον θα γίνουν και άλλες συναντήσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον προκαθήμενο της Καθολικής Εκκλησίας το σίγουρο όμως είναι ότι οι σχέσεις τους είναι κάτι παραπάνω από πολύ καλές!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Ακομα ετουτη η ανοιξι,F.X,Ιθαγενης του ροζ,SPARTA,Γ’αυτο,Jannis,ΗΛΙΑΣ Α
      +1000

    2. Ο Τσίπρας έγλειψε την κωλάρα της Μέρκελ, την κωλάρα του Ρόθτσιλντ, την κωλάρα της αρχισατανίστριας Χίλαρυ Κλίντον και γενικώς όποια κωλάρα κυκλοφορεί τα τελευταία 5 χρόνια στα μασονικά σαλόνια, να μην γλύψει και την κωλάρα του Πάπα? Εκεί θα κωλώσει? Στην τελική δεν είπε ποτέ “Γκόου μπάκ μίστερ Πάπας” όπως είχε πεί “Γκόου μπάκ μαντάμ Μέρκελ”.

    3. Ο τρικέρατος Διαβολοπάπας ό αρχιερέας τής παγκοσμιοποίησης καί τής Νέας Τάξης καί ένας
      έλληνας προδότης καί μαζικός δολοφόνος,έκαψε στό Μάτι 102 ανθρώπους ζωντανούς συναν-
      τήθηκαν.Δύο γλοιώδη σιχαμερά καθάρματα.
      Γιάννης Λάκων

      1. Κρινετε ρξ ιδιων μιλατε να κρυψετε τις πομπες της δεξιας

    4. Ηθικό δίδαγμα: “Αν είσαι άθεος μπορείς εύκολα να δεις τον Πάπα και να κερδίσεις τη συμπάθειά του με τον όρο να ακολουθείς τις εντολές της παγκοσμιοποίησης και των εχθρών της Ελλάδας και να απαξιώνεις το θέλημα του λαού σου, ενώ αν πιστεύεις στον Θεό και στην πατρίδα σου δεν θα είναι τόσο εύκολο “.

    5. Σαν γνήσιος μασώνος ο Αλέξης Τσίπρας επισκεύτηκε για να έχει στήριξη τον νούμερο ένα αρχιμασώνο της Ευρώπης τον Πάππα Φραγκίσκο.

    6. Δέν ξέρω για πάπα άν έχει αλάθητο κλπ… Αλλά ο Τσίπρας δέν έχει ύφος Χάχα??? πόσο βλάκας είναι και φαίνεται αυτός ο βλακέντιος????

    7. ΟΛΕ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ, ΖΗΤΩ, ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ…..
      ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΑΣΘΕ. (Και το ηλίθιο πρακτοράκι λέω εγώ).

    8. Ο Ρωμύλος και ο Ρέμος, σύμφωνα με τη Ρωμαϊκή μυθολογία, ήταν οι ιδρυτές της πόλης Ρώμης το 753 π.Χ. με διαφορετικών φυλών προσφύγων … Σύμφωνα με το μύθο, o Ρωμύλος και ο Ρέμος ήταν τα εγκαταλειμμένα δίδυμα του θεού του πολέμου Άρη και της ιέρειας Ρέα Σίλβια.
      Ο Ρωμύλος και ο Ρέμος ήταν εγκαταλελειμμένα δίδυμα που τα θύλαζε μια λύκαινα …,έτσει όπως είναι ο Πάπας και ο Τσίπρας Tα εγκαταλειμμένα παιδιά δίδυμα , που θήλαζαν και θηλάζουν ακόμη απο την ιδια λύκαινα …!!!

    9. ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ & ΜΙΛΑΕΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ & ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΧΑΘΗ Η ΠΑΝΤΕΣ , ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΕΡΕΣ , ΑΛΛΑ & ΟΥΤΕ ΗΤΑΝΕ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ , ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΕΛΗΞΗΣ
      ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΛΕΜΕ ΜΗΠΩΣ , ΟΧΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΟ , ΑΛΛΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΚΕΨΗ & ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ , ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , Ν.Δ. ΜΕ ΤΣΥΡΙΖΑ , ΑΝ
      ΔΟΥΜΕ & ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΓΙΝΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΕΙ
      ΟΛΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ , ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ
      ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ , ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ & ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

    10. Μόνο για αλλαξοκ@λιες μεταξύ τους κάνουν τα δύο σιχάματα

    11. Του έδωσε τη κάρτα και του είπε :

      «Κράτα το να το θυμάσαι. Τα λόγια αυτά αντιστοιχούν σε αυτό που εσύ τώρα βιώνεις και για αυτό πρέπει να συνεχίσεις να μάχεσαι…»

      Που κολλάνε, ωρέ ερπετοκρόνιε θεοσιχαμένε, αυτά τα λόγια σου προς τον εβραιόσπορο αθεοσιχαμένο;
      Και για ποια ιδανικά αγωνίζεται και μάχεται αυτό το πολιτικό τυχοδιωκτικό βδέλυγμα και σκουπίδι πέραν της καρέκλας και της μάσας, αυτό το ελληνόφωνο αρχιπροδοταριό κομμουνοπιόνι της δημοκρατικής ξενοκρατίας και της σατανικής παγκοσμιοποίησης; Και για ποιες αξίες; Των Λοατκήδων, των εξαρχομπαχαλάκηδων μηδενιστών ή των ανοιχτών συνόρων και οπισθίων;
      Αλλά όσο ψηλότερα αναβαίνει η μαϊμού τόσο περισσότερο φαίνεται ασχημίζων ο κώλος της.

    12. απο εναν μπ@σταρδο κ αθεο σκατομαλακα τ περιμενετε

    13. … ΔΎΟ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΠΙΌΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗΣ (Ν. Τ. Π).

    Comments are closed.