“ΤΟΝ ΣΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ” Η ΠΟΛΩΝΕΖΑ.ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΑΣ. ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΕΒΑ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ – ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ, ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΝΤΙΝΕΣ; “ΤΣΟΥΝΑΜΙ” ΟΡΓΗΣ – “ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ” (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    111111

    Του Θάνου Νικηταρά

    Σάλος έχει δημιουργηθεί από την Κυριακάτικη εξόρμηση του ζεύγους Μητσοτάκη, καθώς κυκλοφόρησαν φωτογραφίες και βίντεο που τους έδειχναν να μην τηρούν κανένα μέτρο για τον κορωνοϊό. 

    Την ώρα που οι Έλληνες πολίτες πληρώνουν καθημερινά βαριά πρόστιμα και παραμένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγος του Μαρέβα αποφάσισαν να κάνουν την Κυριακάτικη βόλτα τους, γιατί όπως είπε και ο κ. Πέτσας… «είναι ανθρώπινος».

     Το βίντεο που δείχνει την Μαρέβα να κάνει μοτοκρός, αλλά και οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν σωρεία παραβάσεων από το πρωθυπουργικό ζεύγος.

    Συγκεκριμένα: 

    Παράβαση 1η: Δεν φοράει κανένας μάσκα. Ουδείς στη φωτογραφία ή στο βίντεο, φοράει μάσκα. Ούτε καν ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Εκείνη τη στιγμή κανένας δεν αθλείται.

     Παράβαση 2η: Συνωστισμός. Στη φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη, που δημοσιεύθηκε πρώτη, εμφανίζονται έξι τουλάχιστον άτομα αγκαλιασμένα να φωτογραφίζοντσαι, ανάμεσά τους και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Παράβαση 3η: Απαγορεύεται η άθληση για πάνω από τρία άτομα. Είναι προφανές πως πρόκειται για σχεδόν δέκα άτομα, που δεν κρατούν αποστάσεις ακόμα και όταν αθλούνται.

    Παράβαση 4η: Η Μαρέβα Μητσοτάκη οδηγά μηχανή μεγάλου κυβισμού φορώντας ακατάλληλο κράνος ποδηλάτου.

    Παράβαση 5η: Απαγορεύεται εντός του Εθνικού Δρυμού της Πάρνηθας τέτοιου είδους κυκλοφορία μηχανοκίνητων οχημάτων. Συγκεκριμένα ο Κανονισμός Λειτουργίας Εθνικού Δρυμού προβλέπει πως απαγορεύεται «η χρησιμοποίηση του δικτύου δρόμων για κάθε είδους δοκιμές και αγώνες αυτοκινήτων και δικύκλων, καθώς και η ανάπτυξη υπερβολικής ταχύτητας και εκκωφαντικών θορύβων σ’ όλους τους δρόμους».

    Tην ώρα δηλαδή που η ίδια κυβέρνηση έχει μετατρέψει την αστυνομία σε όργανο επιβολής «κεφαλικού» φόρου ο πρωθυπουργός και η σύζυγος προχωρούν σε παραβάσεις για τις οποίες ένας απλός πολίτης θα έπρεπε να πληρώσει εκατοντάδες ευρώ.

    Δείτε πως σχολιάζει το Twitter την εξόρμηση του πρωθυπουργικού ζεύγους:

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    75 Σχόλια

    1. Εισαγγελέας θα αναλάβει δράση; πρόστιμα θα πέσουν; οι πολίτες αυτό θέλουν να δουν. Όλα ταλλα είναι λόγια για να αγαπιομαστε

    2. Μακελειο ξέχασες κια άλλη παράβαση του ζεύγους. Την αλλαγή Δήμου. Δεν μένουν τριγύρω Πάρνηθα. Εμάς μας λένε να μήν απομακρυνομαστε από το τετραγωνο του σπιτιού μας

    3. Παιδια, οι Μητσοτάκηδες βγήκαν για ποδηλασία, γιαυτό αυτή φοράει κράνος ποδηλάτη. Τυχαία συνάντησαν μηχανόβιους οι οποίοι παρόλο που παρανομουσαν ήταν μια χαρά με κοτζάμ π/Θ που έτυχε μπροστά τους. Αυτή τώρα φαίνεται θυμήθηκε τα εφηβικά της χρόνια. Φοβερή πρώτη κυρία. Στέκεται πάντα στο ύψος της. Κομψοτατη και κούκλα όπως αρμόζει σε κυρία π/Θ.

    4. Ψυχίατρος πρέπει να τους δει… Όλους σε αυτό το κολοσογο….για ζουρλομανδύα είναι.

    5. ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΒΟΛΤΑΡΟΥΝ???

    6. Ο Μητσοτάκης κάνει τη δουλειά του και μάλιστα εξαιρετικα καλα…..και περνάει καλα. Ξέρει με τι λαό έχει να κάνει. Γιατί νομίζετε ότι οι Έλληνες στο σύνολό τους είναι σοβαροί????? Αν ήταν λιγο σοβαροί, ήδη θα τον είχαν πάρει με τις πέτρες. Δυστυχώς δεν φταίει κανένας Μητσοτάκης κανένας Τσίπρας κανένας Σαμαράς κανένας ΓΑΠ . Οι Έλληνες πάντα ψήφιζαν και θα ψηφίζουν άχρηστους.

    7. ΤΟ ΠΑΡΤΑΛΙ ΚΑΝΕΙ ΜΟΤΟ ΚΡΟΣ!!! ΚΑΤΕΒΑ ΚΙΟΥΡΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ.. ΕΞΕΦΤΕΛΙΖΕΙΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ..

    8. Ρίχνεται ρε πρόστιμο στη γυναίκα που πάει στο μνήμα του άντρα της να ανάψει το καντηλάκι και οι άλλοι κάνουν εντούρο στην Πάρνηθα. Τη αντιπολίτευση και τη κυβέρνηση και τι μαλακίες μου τσαμπουνάτε…

    9. Κανεναν δεν προκειται να παρουν με τις πετρες!!!!!!! Δεν πηραν με τις πετρες τους προηγουμενους κατσαπλιαδες Ανθελληνες, αυτους θα παρουν;;;;;;;; Διοτι ο λαος αυτος βρισκεται σε ληθαργο ολα τα τελευταια χρονια και οτι και αν του κανουν δεν αντιδρα!!!!!!! Παει στις εκλογες σαν υπνοτισμενος και ψηφιζει τους ιδιους και τους ιδιους!!!!!!! Κατα την σαλα και τα επιπλα, κατα τον λαο και οι κυβερνητες του!!!!!!! Να μην παραξενευτει κανεις οταν στο μελλον δει αυτους τους δυο υποτακτικους να κανουν συνκυβερνιση και τοτε ποιος θα μας σωσει;;;;; Και οι δυο εχουν μουσουλμανοποιησει την χωρα και δεν κουνιεται φυλλο!!!!!!!!!

    10. Αν δέν πάρουμε στά χέρια μας χοντρά ματσούκια ελίσια καί δέν τούς σπάσουμε τά κόκκαλα δέν πρόκειται ποτέ να απαλλαγούμε από τήν Μητσοτέικη χολέρα.Ο Κούλης ο γκαβός καί η Οβριά του έχουν κάτσει στό σβέρκο τού ελληνικού λαού καί ζούνε πολυτελεστατα ενώ ο κόσμος πεινάει.Εξω από τήν Ελλάδα όλη η Μητσοτέικη παρασιτική ληστοσυμμορία.
      Γιάννης Λάκων

    11. και να φανταστεί κανεις αυτο ειναι το καλυτερο που εχουμε.

    12. Στο Δρυμό επιτρέπονται μόνο ήπιας δράσης αθλητικές δραστηριότητες! Γράφετε και σχολιάζετε όταν η συντριπτική πλειοψηφία των σχολιαστών έχει ψηφίσει Νέα Δημοκρατία!

      1. Γ@@@την Νέα Δημοκρατία δηλαδή την Νέα Δικτατορία και όλους τους ηλίθιους ψηφοφόρους της!!!

      2. Πάντως ψήφος δεν σημαίνει άδεια στο να παραβιάζει όλο το σύνταγμα και όλη τη νομοθεσία.

    13. Όποιος πιστεύει ότι η Ελλάδα έχει διαφορετικό καθεστώς από την Τουρκία, είναι απλά καθυστερημένος. Διαφορετικές μέθοδοι, ίδιο αποτέλεσμα. 55% παίρνει ο Έρντι στην Τουρκία. Αυτό κάτι λέει και για τις 2 χώρες.

    14. Καλα αυτοι θα φυγουν νυχτα. Ποιος θα ερθει ειναι το θεμα…..

    15. Εσύ κυρά Μαρία δεν είσαι Ελληνίδα;αν ναι πώς μιλάς τόσο απαξιωτικά στους συμπατριώτες σου;ποσο χρονων εισαι;δεν έχεις ψηφίσει ποτε σου;κι αν εισαι τόσο έξυπνη όσο νομίζεις (περα απο bitch) , που είναι ολοφάνερο από όλα σου τα σχόλια, δεν έχεις πάρει μυρωδιά τι γίνεται με τις εκλογές και τα αποτελέσματα;δεν αποφασίζει ο λαός. Άλλοι βγάζουν πρωθυπουργους. Δεν παρακολουιεις εξελίξεις στην Αμερική;νομίζεις ότι εδώ γινεται κάτι διαφορετικό;αντε ξυπνα και πιες καφέ

      1. Ατσα σου……. ΩΡΑΙΟΣ…………… τοτε μην βγαζετε σκασμο για οτι σας κανουν. εγω εδω που ειμαι μπορω και φωναζω και ας ειμαι ξενη, και βλεπω αλλαγες προς το καλυτερο επειδη υπαρχει κρατος. εσυ/εσεις που ειστε στην πατριδα μας………….. γιατι την εχετε στα χαλια που ειναι??? και μιλατε και απο πανω…………… πως να μιλησει καποιος καλα για τα 3ςαθλια κατορθωματα σας?? ακου ελληνικο ραδιοφωνο στις μεταμεσονυχτιες ωρες μεχρι τις 5 το πρωι και θα ακουσεις τι σκεφτοντε και τι περνανε οι ελλαδικοι και μετα δωσε μεταλεια αντι απαξιωσεις. διαβασε και εδω μεσα τι γραφετε!!! ολα καλα και εις ανωτερα.

      2. δεν πινω καφε. μονο πρασινο και ασπρο τσαι. εγω κοιμαμαι οταν εσυ εισαι ξυπνιος / α.
        (περα απο bitch) σου λειπει φαντασια. ψαξε το.

    16. «Ουδέν μορφώνει όσο το παράδειγμα, και ουδέν επιβάλλει όσο η ευπρέπεια» κύριε πρωθυπουργέ

    17. Ο ΣΟΡΟΣ χαρτζιλικωνει Όλους τους δικηγόρους στην Ευρώπη….

      Αυτούς θ’αφήσει….

      .

    18. Τα παιδεία παίζει. Κακόμοιρε λαέ διασκεδάζουν και κάνουν την πλάκα τους και εσύ κλεισμένος και πεινασμένος περιμένεις τα επιδόματα.

    19. ΣΚΑΣΜΟΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!!!! ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΠΕ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΚΑΙ ΠΕΣΑΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΤΕ

    20. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ. ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΞΕΧΝΑΝΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΝΑ ΤΗΡΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ. ΕΔΩ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ??? ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ Δ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ο ΧΙΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΧΙΟ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΞΕΝΤΡΟΠΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ

    21. Πλεον ακουω τον κοσμο να λεει, ας επεμβει ο στρατος και ας προκηρυξει ελευθερες εκλογες την ιδια μερα… Ισα ισα να φυγουν απο την εξουσια.. Δικαιοσυνη δεν υπαρχει, η μαριονετα της μαριονετας στην κυβερνηση.
      Να ειστε βεβαιοι πως δε θα ξαναβγουν.. Ατομα που τον ψηφισαν, απειλουν να κοψουν τα χερια τους αν ξανακανουν τετοιο λαθος.
      Με χα φυλακη, τσιπρα αφασια, κκε σταθερο κ πασοκ υπο εξαφανιση..νομιζουν θα κανουν περιπατο…
      Δεξιος ειμαι, αλλα χιλες φορες πρωθυπουργος ο τσιπρας παρα αυτο το πραγμα..

      1. Λαγός του Τσίπρα είσαι.Αλλού αυτά.Η ΧΑ φυλακή είναι αλλά έχουν ακόμα πολιτικά δικαιώματα.Εθνικισμός μέχρι τέλους.Λαγός και Κασιδιάρης οι μόνες επιλογές αυτή τη στιγμή.

        1. Ποιος λαγός του Τσίπρα ρε ναζι. Ταμπέλες αμέσως. Καλά σας λένε επικίνδυνους.. Άντε και Εσυ φυλακή.
          Πατριώτης είμαι καραγκιοζάκο. Πατριώτης, όχι ναζί σαν εσένα.

          1. απο τα φαινομενα stavros ναζι αλλοι ειναι οχι οι φυλακισμενοι αυτοι που κυβερνανε τωρα οι προγονοι τους συνεργαζοντουσαν με τους ναζι και σημερα συνεργαζονται παλι οι απογονοι αμφοτερων να λοιπον ποιοι ειναι οι ναζι και φανατικοι οτι που οι βρωμογερμανοι

    22. Καλα κάνει.
      Αφου τα πρόβατα απο κάτω υπακουν και τρεμουν μην κολλησουν καμιά μύξα, πολυ καλα τους κάνει.

    23. Πως θα φύγουν; Αντιπολίτευση δεν υπάρχει, πατριωτικό κόμμα για να τους πάρει δύναμη δεν υπάρχει, η αυτοδυναμία καλά κρατεί, ο Ελληνικός λαός πέρα βρέχει, αρα δεν τους φοβίζει τίποτα.

    24. Φταίνε αυτοί που ψήφισαν ΝΔ φταίνε αυτοί ων που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, Πενήντα περίπου νοματαιοι από το παλιό ΠΑΣΟΚ μεταγραφή στον Αλέξη.Υπουργοι μη αιρετοί.Προσωπα σε πόστα κοινής αποδοχής.αντιπολιτευση ανύπαρκτη.Και ρωτάω εγώ..αν αύριο γίνουν εκλογές τι θα ψηφίσετε?Από τον Άννα στον Καϊάφα.Εχουν καταφέρει να απαξιώσουν το πολιτικό σύστημα.

    25. Κορωνοϊός υπάρχει. Και αποδεκατίζει όπου πέφτει. Και κλείνει σπίτια. Υπάρχει και φάρμακο αμέσου θεραπείας. ν δύστυχο λαό, Μόνο που, δυστυχώς για τον δύστυχο λαό, είναι για λίγους και εκλεκτούς.

    26. Η Μαρεβα πρεπει να ηταν γνησια γαλαζοαιματι. Πρεπει να την γνωρισε σε καποιο απο τα μεγαλα τζακια της Ευρωπης. Η μηπως στην τρουμπα? Οδηγαει το μηχανακι καλυτερα και τον μπιλια στο ροδα τσαντα και κοπανα .

    27. Τι τα θες;
      Παλι αυτος ο ανισορροπος θα βγει…αφου δεν υπαρχει αντιπολιτευση…

    28. Στα παπάκια μου ο Μητσοτάκης έτσι και αλλιώς δεν τον ψήφισα και ούτε πρόκειται να τον ψηφίσω ποτέ. Η κοροϊδία αφορά τους ψηφοφόρους του αποκλειστικά. Το ότι μου έχει γα….σει την ζωή όμως με αφορά.Δεν ξέρω αν αυτός που θα έρθει μετά τον καντέμη θα είναι ο Τσίπρας ή κάποιος άλλος, αυτό που ξέρω είναι πώς ο λαός πρέπει να τον τελειώσει πολιτικά μία για πάντα.

        1. ‘Η κάποιος άλλος’ άνοιξε τα μάτια σου και μάθε να διαβάζεις.

    29. Σχετικά με τον θόρυβο που έχει προκληθεί για τις φωτογραφίες του πρωθυπουργού με το ποδηλατο στο βουνο πιστευω οτι δεν θα επρεπε να θυμωσει ΚΑΝΕΙΣ.!!!!!!
      Ειναι λογικο ελαφια και ΤΑΡΑΝΔΟΙ να βρισκονται στο φυσικο περιβαλον τους

    30. Ποτε θα καταλαβετε,οτι ψηφιζετε καραγκιοζηδες;
      Σε ποια αλλη αποικια θα βρουν 11 εκατομυρια κοροιδα,να τα δουλευουν απ’το πρωι ως το βραδι και αυτα να χαφτουν το σανο αμασητο;
      Mονο στο τεταρτοκοσμικο ελλαδισταν.

    31. Τέρης Χρυσός: Ο πατέρας μου ήταν Εβραίος κατάσκοπος

    32. Ζάμπλουτοι χαβαλέδες που τα βρήκαν όλα έτοιμα και δεν τους καίγεται καρφί για τίποτα ηδονίζονται να ξεφτιλίζουν τον λαουτζίκο. Όποιοι ψάχνουν τον κωδικό που κάνει μότο-κρος η μπαρέβα είναι ο κωδικός 7: “Στην υγειά των κορόιδων”

    33. Η ΜΑΡΕΒΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΤΟ ΚΡΟΣ!! ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ.. ΣΟΥΡΕΑΛ ΘΑ ΕΛΕΓΑ..

    34. Αυτά είναι πράγματα που θα περίμενες να δεις να κάνει ο κιμ γιονγκ ουν στη βόρεια κορέα και όχι έλληνας πρωθυπουργός.

    35. Αφού δε βγηκε κανας κάπρος απ’τα σκιντα και τις κουμαριές να τους πάρει όλους σβαρνα….

    36. Μα αν τους ρωτήσεις , θα ισχυριστούν οτι εχουν κανει rapid test .Λοιπόν δεν ήθελα να γράψω αλλα πρέπει να το μοιραστώ μαζι σας .Στέφανε ελπίζω να τα διαβάσεις!!!Κάναμε τη πρακτική μας στον Ευαγγελισμό (πάντα μέσα στα κόλπα αυτο το νοσοκομείο),Το Μάρτιο (11) μας ενημέρωσαν οτι κλείνουνε λόγω καραντίνας, κατέβασαν αρων αρων ολους τους φοιτητές να πάνε σπίτια τους..(ετοίμαζαν έδαφος για να μην τα δούμε και τα πούμε παντου οτι πρόκειται περι φιάσκου).Τον Ιούνιο ξεκίνησε πάλι η πρακτική (και ειχα παει πιο υποψιασμένη , τύπου πράκτορας διοτι τα παρατηρούσα ολα να δω τι παίζει επιτέλους)Παιδιά σας παρακαλώ μη τρώτε κουτόχορτο τα ειδα ολα απο κοντα και λυπάμαι που πλέον και με δόξα και τιμή ανήκω στον τομέα της υγείας(πηρα το πτυχίο)αλλα δεν γουστάρω τα ψέμματα και το πανικό και να κοροιδεύω το κόσμο …Ισχυρίστηκαν οτι δεν κάθονται λεπτο λογω φορτου εργασίας (ολα ψέματα παιδια κάθονταν ολοι και τα ξύνανε και παιρνανε δωρεές)προωθούσε τη μάσκα ο διευθυντής μας(για τα δικά τους κέρδη…Δεν μπορώ να γράψω άλλα ..απλά μην το χάφτετε τα έζησα ολα αυτα απο κοντά και λυπάμαι που πλεον δεν θα ειμαι μονο προαγωγός υγείας αλλα και ψέμματος (λόγω ολου του φιάσκου).PS οι νοσηλεύτριες απλά υπακούν διοτι θέλουν να ενταχθούν στα βαρεα με καλή κάλυψη.Οποιοι ηταν 90 χρονων και ειχαν ΧΑΠ απλα εγραφαν οτι εχει covid.

    37. Είναι δυνατόν να ανέβει στο προφίλ του γουρλομάτη κάτι, χωρίς να έχει περάσει κόσκινο από τους συμβούλους του; Ψάξτε να βρείτε, γιατί ανέβηκε τώρα…

    38. ας είναι καλά τα κορόιδα. μέσα , πρόστιμο, απαγόρευση και όλα καλά. απατεώνα Μητσοτάκη. Αν πάω Πάρνηθα αυριο με την παρέα μου με τα μηχανάκια και ανεβάζω φωτό και βίντεο θα φάω πρόστιμο?

    39. Ότι και να κάνεις Πολωνέζα μια ζαρωμένη γριά θα είσαι και ο σαλιαρης δίπλα σου άμα ξαναδεί εξουσία να με χέσεις!!! Έτσι κοροϊδέψετε τον λαό με τις μάσκες και τα εμβόλια , και μπροστά μας να το κάνεις ξέρουμε ότι θα έχει φυσιολογικό ορό

    40. Καλά είπε ο Αντώναρος Μητσοτακισταν ότι γουστάρουν κάνουν δεν καταλαβαίνουν τίποτα όλα μια χαρά.

    41. Οι ΑΝΘΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΈΠΟΙΚΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΡΌΣΤΙΜΑ;
      ΤΑ ΚΚΕΔΙΑ, .
      .

    42. Ξέρουν ότι απευθύνονται σε έναν λαό με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης,οπότε όλα καλά.

    43. Αυτά γίνονται στα πλαίσια του σαδισμού και του φετιχισμού που τους διακατέχει και είναι μέσο άσκησης ψυχολογικής βίας προς το λαό. Εσκεμμένα βγήκαν οι φωτογραφίες παραβίασης όλων των μέτρων «αντί-COVID» για να δείξουν στο λαό το πόσο «ανώτεροι» είναι και το πώς μπορούν να τον κακοποιούν διασκεδάζοντας το.

    44. Τελικα εμεις οι Έλληνες είμαστε πολύ μεγάλες κοτες. Ας βγουμε επιτέλους όλοι στους δρομους όπως ο γκαντέμης Δρακουμελ.

    45. δεν καταλάβατε κάτι..σύσσωμη η αντιπολίτευση έπρεπε να παραιτηθεί μόλις έδωσε χρήματα σε κανάλια και ιστοσελίδες αλλά και αυτοί στο παιχνίδι είναι…τώρα είμαστε απο άποψης ενημέρωσης Β. Κορέα, με πρωθυπουργό με χαμηλο IQ και συμβούλους γλύφτες που έχουν καβαλήσει καλάμι…ένας δεν τον συμβούλεψε να μην γίνει ρεζίλι
      άμα υπήρχαν σοβαρά ΜΜΕ θα είχε πέσει ήδη η κυβέρνηση…
      τώρα ποιος θα ερχόταν κλάφτα…είμαστε καταδικασμένοι σαν χώρα

    46. Δεν ασχολούνται τα μίντια να προωθηθούν αυτά. Σε πόσα σάιτ υπάρχει το θέμα δεν ξέρω. Στα κανάλια τίποτα δεν δείχνουν πέρα από τον φονικό ιό. Τα μίντια είναι η μεγαλύτερη εξουσία. Όταν είναι πληρωμένα και δεν λένε τίποτα, ο κόσμος δεν ξέρει. Στην Ελλάδα παρα πολύς κόσμος ενημερώνεται μόνο από τηλεόραση και φοβούνται τον ιό ενώ στην πραγματικότητα επικίνδυνος είναι ο Μητσοτάκης. Όπως πήγαν και έκαναν τα τεστ έτσι θα πανε να κάνουν και το εμβόλιο. Ο Μητσοτάκης είναι εκτός τόπου και χρόνου. Αφού του δόθηκε η εξουσία και για τα μίντια μετράει το χρήμα και έχουν όλα τα κανάλια μετατραπεί σε προώθηση Μητσοτάκη , τότε ας κάνουμε τον σταυρό μας γιατί μόνο ένα θαύμα θα μας σώσει από αυτόν .

    47. και γιατι να φοβηθουν τον κουραδοιο? και πολυ καλα κανουν. αφου ξερουν οτι προκειτε για μια απλη γριπουλα του χειμωνα! το θεμα ειναι γιατι εμεις τα βοδια και μοσχαρια δεν το ξερουμε αυτο? γιατι εμεις που λεγομαστε ελληνες και ειμαστε απογονοι των ηρωων του 21 και του 40 και των αρχαιων ελληνων, φοβομαστε τις γριπουλες του χειμωνα και τις αριστερες λουλουδες με γαλαζια στολη που μας κυβερνουν και υπακουμε στο νεοταξικο φασισμο που μας επιβαλουν? γιατι δεν σπαμε την καραντινα? γιατι δεν πεταμε τις μασκες στα σκουπιδια?

      1. Να σου πω γιατί. Γιατί θα πρέπει να γίνει από μεγάλη μερίδα κόσμου. Δεν μπορεί ο κόσμος να πληρώσει τόσο μεγάλα πρόστιμα . Γι’αυτό μπήκαν τα πρόστιμα. Γιατί ξέρει οτι ο κόσμος είναι στην πραγματικότητα φτωχός και δεν αντέχει η τσέπη του. Στην αρχή πριν γίνει με πρόστιμο έξω αλλά με σύσταση, την είχα πρόχειρη χωρίς να την φοράω. Στο κέντρο της Αθήνας όμως την φόραγαν όλοι , έτσι την φόρεσα κι εγώ. Από μικρές ηλικίες μέχρι πιο μεγάλες την φόραγαν. Ας ανοίξουν όλοι τα μαγαζιά τους και να βγουμε έξω όλοι. Όλοι όμως. Διαφορετικά δεν βγαίνει κάτι. Μόνο πρόστιμα που θα πληρώσει ο άλλος και θα είναι πεταμένα λεφτά

        1. εχεις απολυτο δικιο φιλε μου πρεπει να γινει μαζικα απο πλειοψηφια κοσμου(η εστω οι μισοι) για να χει αποτελεσμα ο αγωνας, οπως γινεται στην ευρωπη και στην αμερικη. λενα καλα κανεις εχεις @@. και εμενα με κοιταζουν μερικοι ηλιθιοι σα να θελουν να μου επιτεθουν οποτε δεν αντεχω τη σαουνα, τον φουρνο που δημιουργει στη μυτη μου και την βγαζω δημοσια. δυστυχως μεγαλη μεριδα των ελληνων εχει φαει το παραμυθι για τα καλα και εχει φωλιασει ο φοβος μεσα στην ψυχη τους. χρειαζομαστε αλλη κυβερνηση πατριωτικη και πραγματικα δημοκρατικη χτες. δε με νοιαζει αν θα ναι κομμουνιστες η εθνικιστες, η και τα δυο μαζι, πρεπει να γινει δεν υπαρχει αλλη επιλογη! η αλλιως πολεμος ελληνοτουρκικος!

      2. Στα σκουπίδια την έχω την μάσκα φίλε μου.
        Αλλά είμαι μία, μονη της, και ολοι με κοιτουν σαν εξωγηίνο, η αλβανού η φουρναρισσα με πεταξε εξω απο τον φούρνο, και αλλα τετοια χαριτωμενα. Καταλαβες;;;;;
        Οποτε ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ.
        Προσωπικα, δεν πουλαω ουτε τη ζωη μου ουτε την αναπνοή μου για 300 ευρω. Οποιος τα πουλάει ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ.

        1. …Ειπε η κυρα λενα με 2-3 ερμπιενμπι που ρουφαει το αιμα του κοσμακη. Ετσι βρισκω και γω 300αρια να τα χαριζω στους αλητες μωρη κονδυλω. Εκτος και αν προσφερεις αλλες υπηρεσιες που θα εχεις φουλ πελατεια…

    48. Που ειστε ρε υπερευαισθητοι που διπλασιασατε τα προστιμα σε 300 ευρω, οσα παιρνουν καποιοι το μηνα; που εισαι τσιοδρα, χαρδαλια, λινου, συψα κλπ; που ειστε ρεεεεε που παλευετε να μας ….σωσετε απο τον κοροδοιο; Που εισαι πρωτοσαλτε που βγαινεις με μασκα στο δελτιο ειδησεων; που ειστε τωρα εσεις που συλλαβατε 2 πιστους γιατι πηγανε στην εκκλησια; που εισαι αδωνι που τωρα δεν λες τιποτα για το τζαμι και τους μεταναστες και μας λες συνεχεια για την μασκα; ειχαν και αυτοι που αθλουνταν “ευγενη σκοπο” οπως ειπες για τους 30.000 ανθελληνες μπολσεβικους στο εφετειο; εμεις στελνουμε μηνυμα για το περιπτερο στη γειτονια μας, αυτοι τι μηνυμα στειλανε για την παρνηθα; ντροπη ρεεεεεε.

    49. ““ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ”»» τιποτα δεν θα κανει ο κοσμος. Μονο που θα τους ξαναψηφησει με την αποχη του απο τις εκλογες. Και λιγα κανουν. Τους αξιζετε…….και εις ανωτερα….. οταν η τουρκια ανακοινωσει τι εχει παρει απο τον παππου του….και η ελλαδα θα εχει μεινει η μιση, τοτε θα τρεχουν τα 11εκατ ελληνοειδη βδελυγματα να κλαινε για την αποχη τους απο τις εκλογες περασμενων «μεγαλειων» και θα τους φταινε οι τουρκοι, οι αμερικανοι, τα ουφο, οι γερμανοι και οτι αλλο κατεβασει η ελληνοειδης κουτρα γεματη ελληνικη ανεγκεφαλικοτητα. Με τις υγιες σας και του χρονου.

    50. Θα σας κοψουμε τα λαρυγγια νουδουλοι πουσταραδες.Θα πληρωσετε για οσα κανετε.ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ

    51. Αυτό το γύναιο, θέλει ειδικό χειρισμό να φύγει μια κι έξω από τη χώρα

    52. εχω ζησει πολλούς π/θουργους
      τετοιο άχρηστο υποκείμενο δεν εχω ματαδει, και πιστευω δυσκολα θα ξαναδει η ελλάδα. Αρχιζω και ανησυχω πολυ πού θακαταλήξει η χώρα με αυτόν

    53. Σας έχουν χεσμενους ακόμα δε το καταλάβατε?? Συνεχίστε να κυνηγάτε άνεμους!!

    54. Κλείνεις το βουνό για ιδιωτική χρήση και μετά λες ότι έχεις συνταγματικό πολίτευμα.

    Comments are closed.