ΤΟΝ ΣΑΠΙΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΓΙΑ 200 ΕΥΡΩ! 20ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ 69ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ – ΑΔΕΙΑΣΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ… ΒΟΤΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    ektakti eidisi

    Εξιχνιάστηκε το φρικτό έγκλημα στη Σαντορίνη με το απανθρακωμένο πτώμα του 69χρονου ξενοδόχου. Σύμφωνα με πληροφορίες του makeleio.gr, η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του δράστη το κίνητρο του οποίου ήταν οι οικονομικές διαφορές που είχε με τον άτυχο επιχειρηματία. Πρόκειται για έναν νεαρό οικοδόμο από την Αλβανία ο οποίος ομολόγησε πως σκότωσε τον 69χρονο γιατί του χρωστούσε το ποσό των 200 ευρώ και στη συνέχεια του έβαλε φωτιά με βότκα και τον έκαψε. Μάλιστα, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να τον έκαψε ενώ ο επιχειρηματίας ήταν εν ζωή κάτι όμως που είναι πλέον αδύνατο να διευκρινιστεί από την ιατροδικαστική εξέταση που διηνήργησε ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά, Ηλίας Μπογιόκας λόγω της απανθράκωσης της σορού.

    Το χρονικό του φρικιαστικού εγκλήματος

    Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή το πρωί όταν ο 20χρονος πήγε στην Οία για να ζητήσει τα χρήματα που του χρωστούσε ο επιχειρηματίας. Όπως ισχυρίζεται, ο επιχειρηματίας αρνήθηκε να του δώσει το ποσό και στη συνέχεια του επιτέθηκε. Αφού ήρθαν στα χέρια ο επιχειρηματίας έχασε τις αισθήσεις του και τότε ο δράστης τον έσυρε μέσα στο ξενοδοχείο, στο χώρο της ρεσεψιόν και συνέχισε να τον χτυπά μέχρι που θεώρησε ότι τον σκότωσε.

    “Τον έκαψα με βότκα”

    Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ομολογία του, θέλησε να εξαφανίσει τα ίχνη του και τα στοιχεία που είχαν μείνει πίσω από την πάλη γι΄αυτό έβαλε φωτιά στη σορό του ξενοδόχου με τη χρήση βότκας. Για να δυναμώσει τη φωτιά έριχνε συνεχώς χαρτιά.

    Η φωτιά κράτησε για πολλές ώρες με αποτέλεσμα ο βαθμός της απανθράκωσης να είναι τόσο μεγάλος που σόκαρε ακόμη και τους πυροσβέστες. Χαρακτηριστικό είναι ότι κατά την ιατροδικαστική εξέταση δεν μπορούσε να διαπιστωθεί αν ο 69χρονος ήταν ζωντανός την ώρα που το σώμα του είχε τυλιχθεί στις φλόγες ή αν έφερε τραύματα από την πάλη με τον 20χρονο δολοφόνο του.

    Οι κάμερες ασφαλείας και οι κηλίδες αίματος

    Τα στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση του άγριου φονικού που σόκαρε τόσο την Σαντορίνη όσο και το πανελλήνιο, είναι οι κάμερες ασφαλείας και οι κηλίδες αίματος σε χώρους μέσα κι έξω από το ξενοδοχείο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες τουmakeleio.gr, ίχνη αίματος εντοπίστηκαν σε τρία διαφορετικά σημεία: Έξω από την πόρτα του ξενοδοχείου, πάνω σε μία καρέκλα, και το τρίτο μέσα στο ξενοδοχείο κοντά στην απανθρακωμένη σορό του ξενοδόχου. Τέλος, σημαντικό ρόλο έπαιξε και η καταγραφή του δράστη από κάμερες ασφαλείας κοντά στην επιχείρηση του θύματος που τον “έπιασαν” λίγες ώρες μετά την δολοφονία του ξενοδόχου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    47 Σχόλια

    1. Ελα χρωσταγε ο πονηρος και τωρα απεκτησε 2 μετρα γης…Ετσι πανε αυτα…Πονηριες με αλβανους εργαζομενους δεν εχει…Δεν ειναι ελληνουληδες να φυγουν με σκυμμενο κεφαλι χεσμενοι απ τις απειλες του καθε εργοδοτη…Χιο γιατι δεν αναρτας το σχολιο???Τι λαθος βρισκεις???Για σοβαρεψου λιγο που ξεκινησες λογοκρισιες και συ

    2. Εγώ ένα ξέρω να πω. Όποιος δουλεύει, ανεξαρτήτως ράτσας, πρέπει να πληρώνετε. Σκλάβοι δεν υπάρχουν πια, τουλάχιστον στην δική μας ήπειρο. Υπάρχουν πααααρα πολλοί με υπέρμετρο θράσος, που νομίζουν ότι αυτοί είναι έξυπνοι και ο καθένας το δουλικο του που θα του κάνει τις δουλειές δωρεάν! Ας πρόσεχε λοιπόν κι ο συγκεκριμένος μακαρίτης….

    3. γιατι δεν δειχνουν το προσωπο του φασιστα δολοφονου??

    4. Ολοι αυτοί που προσπαθούν να δικαιολογήσουν μια αποτρόπαιη εγκληματική πράξη με το σκεπτιοκό ότι ο ξενοδόχος χρώσταγε 200 Ευρώ στον Αλβανο έχω να τους υπενθυμίσω ότι υπάρχουν χιλιάδες Ελληνες που έχουν δουλέψει και δεν έχουν πληρωθεί ποτέ από τους εργοδότες. Θυμηθείτε πως πέρνουν οι εργοδότες πίσω τα Δώρα των Χριστουγέννων, Πάσχα κλπ. Κανένας όμως Ελληνας δεν προχώρησε ωστόσο σε τέτοιες εγληματικές πράξεις. Επομένως πρόκειται περί πρωτογόνων ανθρώπων

    5. δεν ξέρω τι έκανε ο ξενοδόχος ή αν χρωστούσε ή όχι.
      το έγκλημα είναι έγκλημα.
      όμως με την ευκαιρία να πούμε ότι όσοι έχουν την “τύχη” να δουλέψουν σε μερικούς “επαγγελματίες” πολλές φορές σκέφτηκαν να τους καθαρίσουν με την συμπεριφορά τους που ήταν άδικη και τυραννική.
      εγώ παραλίγο στα είκοσι μου να ανοίξω το κεφάλι σε ένα νησιώτη που δουλεύαμε μαζί με ένα σφυρί
      ήταν ένας τύπος που έβριζε και παραλίγο το χέρι πήγαινε μόνο του. δεν ξέρω ούτε πως δεν έγινε ούτε θα καταλάβαινα πάλι αν γινόταν.
      ο άνθρωπος δεν θέλει να γίνει φονιάς αλλά καμιά φορά αυτή η συμπεριφορά που έχουν μερικοί σκατοεπαγγελματίες σε φέρνει στο αμήν. είναι άδικο να εκμεταλλεύεσαι τον άλλον και να τον κάνεις σκουπίδι. κάθε άνθρωπος έχει αξιοπρέπεια και καταλαβαίνει άμα του φέρεσαι καλά.
      η χρυσαυγίτες έχουν ευθύνη για πολλά εγκλήματα που έδωσαν σε απάνθρωπους εργοδότες πάτημα να γίνουν χειρότεροι και μερικές φορές γύρισε πάνω τους

    6. Ο ενας κουβαλησε ολα τα αποβρασματα της Αλβανιας και οι αλλοι δυο τα αποβρασματα της Ασιας και της Αφρικης κλπ και ενω θα επρεπε να ειναι φυλακη για το καταντημα της χωρας, ακομα την κυβερνουν, γιατι ο λαος αυτος δεν εννοει να ξυπνησει απο τον ληθαργο και ψηφιζει Ανθελληνες!!!!!!! Οσοι δε αμετανοητοι εξακολουθουν να παιρνουν λαθρομεταναστες στις δουλειες τους να ξερουν οτι μπορει να εχουν το ιδιο τελος με τον ξενοδοχο, αυτοι δεν θελουν καμια λυπιση!!!!!!!!

    7. Πώς γίνεται μία πτωχευμένη χώρα με χιλιάδες χιλιάδων άνεργους Έλληνες μετανάστες στο εξωτερικό να κάνει εισαγωγή (παράνομου) εργατικού δυναμικού και να πουλάει το τουριστικό προϊόν ως δήθεν ελληνικό (τα μισά χρήματα φεύγουν ως εργατικά και μισθοί στην Αλβανία).

    8. Καλα τον εκανε ας επαιρνε ελληνες…επιτελους ας ξυπνησουν οι βλακοελληνες που λενε …ελα μωρε κριμα ειναι….φατην τωρα και να παιρνει σειρα ο επομενος που δινει δουλεια σε αλβανοπακιστανοαφγανους….κασιδιαρη ρεεεεεε…μονο ελληνες ρεεεεε να ξεβρωμιση η χωρα….

    9. Και για 20 ευρώ θα σκότωνε ο Αλβανός,για τέτοια δίποδα η ζωή του άλλου δεν έχει καμιά αξία

    10. Οι αλβανοί ήταν, είναι και θα είναι ο λαός των εγληματιών. Οι Έλληνες δεν έχουν μάθει τίποτα 30 χρόνια, για αυτό τέτοια εγκλήματα θα συνιχίσουν να γίνονται.

    11. Γιατί ρε συνελληνες γκρινιάζουμε για τους Αλβανούς ειδικά; Παντού τα πάντα. Τα ελληνόπουλα σκαμπαζουν δεν σκαμπαζουν τα μπουκωνουμε μέχρι τα είκοσι τους φροντιστήρια και αν αποτύχουν παπί κινητό 500 ευρώ και ντελιβερι, οι Αλβανοί από τα 15 τους αν δεν “τραβάνε” θα γίνουν μαστοριά. Μήπως κάνω λάθος;

    12. Όλο το Αιγαίο είναι γεμάτο από αυτά τα φίδια που έφερε ο Μητσοτάκης να τους χαίρεστε ξενοδοχοι αναδροι και αχώρταγοι αλήτες !!

    13. Τι θα γινει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μ’αυτη την πλήγη πουλεγεται Αλβανοι.Πριν το ’90 δεν ειχαμε τετοια αγκηληματικοτητα στην Ελλαδα.Ομως η παγκοσμιοποιηση εφερε τους αλβανους στην Ελλαδα για να κανουν τις δουλειες τους οι μεγαλοκυριες για κηπουρους, οι μεγαλοαγροτες για μαζευμα καρπων κλπ, οι μεγαλοεργολαβοι για φτηνο (δηθεν) εργατικο δυναμικο και βαλε και βαλε… Εκτος αυτων χιλιαδεσ ισως και εκατομμυρια Ελληνων εμειναν ΑΝΕΡΓΟΙ.Γιατι δεν τους στελνουν πισω στη πατριδα τους? Αρκετα δισεκατομμυρια εχουν εξαγει στην αλβανια και ολοκληρη η αλβανια εχει οικοδομηθει απο ΕΜΑΣ.Κανενας που βολευεται απο τους αλβανους δεν μιλαει>>>

    14. Μεγάλη μερίδα ξενοδόχων έχει περιθάλψει αλλόδαπούς για εργασίες γενικών καθηκόντων στον τομέα αυτό, με το σκεπτικό ότι είναι πιό εργατικοί από τους Έλληνες. Οι αλλοδαποί το παίζουν πιό 《αφεντικά》 από τους ιδιοκτήτες. Τους εμπιστεύνται περισσότερο από τα στελέχοι τους (διευθυντές, προισταμένους), με αποτέλεσμα οι ικανοί να παίρνουν το δρόμο της ΜΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ. Με περισσότερα από 30 χρόνια στο χώρο δεν έχω συναντήσει ΚΑΝΕΝΑ με φιλότιμο. Ο τρόπος που ενεργούν είναι ο εξής, σε όλες τις μικροδουλειές, άσχετα τι ώρα πρέπει να γίνουν πάνε την κάνουν με προσποιητή ευχαρίστηση & το διαλαλούν. Αντίθετα σε εργασίες που απαιτήται πραγματικός κόπος (δεν μιλάω για οικοδομικής φύσης εργασίες) όχι μόνο βγάζουν την ουρά τους απέξω, αλλά έχουν άποψη πως θα γίνει & ασκούν κριτική στο αποτέλεσμα. Οι τρόποι τους & η παιδεία τους δεν αρμόζουν σε ξενοδοχεία ( μιλούν με θράσος & αναίδια). Επιπλέον οι τουρίστες σχολιάζουν με αρνητικό τρόπο την ύπαρξή τους. Από τη άλλη μεριά η πλειοψηφία των επιχειρηματιών του χώρου, κοιτάζουν πως θα αυξήσουν τα κέρδη τους, με τις περισσότερες φορές να την πληρώνει το προσωπικό. Κάπου εκεί χάθηκε η μπάλα με το τραγικό αποτέλεσμα.

    15. Οποιοι δικαιολογουν τον Αλβανο επειδη του χρωσταγε ο κακος ελληνας επιχηρειματιας τοτε με το ιδιο σκεπτικο και εγω να σφαξω ενα δημοσιο υπαλληλο γιατι ειναι τεμπελης και ενω τον πληρωνω απο του φορους μου αυτος κολοβαραει.Η ακομα ενα φοροφυγα κτλ κτλ.Ουτε ενας δεν θα εμενε ζωντανος.
      Η νοοτροπια αυτη ειναι απο τα διεστραμενα κουμουνια που θα πρεπει να βγουν εκτος νομου.

    16. Πόσους Έλληνες έχουν αλήθεια σκοτώσει ο Αλβανοί από τότε που μπούκαραν στην χώρα το 90; Και γενικώς πόσους έχουν σκοτώσει οι λαθραίοι από τότε; Και πόσους Έλληνες θα είχαν γεννήσει και όλοι αυτοί που δολοφονήθηκαν… Έχετε διερωτηθεί ποτέ; Και γιατί οι Έλληνες συνεχίζουν να είναι μαλάκες και μυαλό δε βάζουν όπως έχουν βάλει άλλοι λαοί όπως πχ Πολωνοί, Ούγγροι κλπ;

    17. Απο το 92 που εφερε ο σαμαρας τους αλβανους στη χωρα μεχρι σημερα ποσους Ελληνες εχουν δολοφονησει? Δεν μιλαω για αλλα εγκληματα πχ βιασμους, ληστειες, βασανισμους γεροντων, μικροκλοπες, εμποριο ναρκωτικων κτλ, αλλα μονο για δολοφονιες? Δεν θα ειναι αριθμητικα μια κωμοπολη? Αν γινοταν παντως μια ερευνα σοβαρη με στοιχεια θα παθεναμε σοκ.

    18. Οι αλβανοί είναι τουρκογενείς, ουδεμία σχέση με τους Ιλλυριούς! Κατάγονται από τους Αβάρους (τουρκικό έθνος) που ήρθαν τον 7ο αιώνα μΧ στα Βαλκάνια και εγκαταστάθηκαν στις περιοχές της Ιλλυρίας αφού έσφαξαν όλους τους Ιλλυριούς! Μέχρι και τον Χόντζα τα ονόματα και τα επώνυμα των αλβανών ήσαν τουρκικά και ο Χόντζα επέβαλε την λεγόμενη “ιλλυροποίηση” κατά την οποία αλλάξανε όλοι ονόματα κι επώνυμα σε τέτοια που παρέπεμπαν είτε σε Ιλλυριούς είτε ακόμα σε ελληνικές φυλές όπως των Ηπειρωτών και των Μακεδόνων…μια ζωή κλέφτες οι τηγανοκέφαλοι Αβάροι/Αλβανοί….

    19. Αν η βότκα ήταν Stoli τότε κρίμα την βότκα. Έπρεπε να την απολαύσει από το να την χαραμίσει.

    20. Αν του χρωστούσε 200 καθαρα από δουλειά έπρεπε να μπουν σε τραπεζικό λογαριασμό και να πληρώσει ο επιχειρηματίας και φόρο Άρα αυτός είχε υπαλλήλους στη μαύρη δουλειά ως συνήθως με κομπίνες στην Ελλάδα Πρέπει να ελεγχθεί η περιουσία οπωσδήποτε άλλος με 700 το μήνα πληρώνει κρατήσεις και άλλοι με δεκάδες εκατομμύρια τσαμπατζήδες Τώρα όλοι αυτοί οι τουλκαλβανοι έχουν ελληνικά διαβατήρια κουμαντάρουν στην Ελλάδα έχουν και ρατσεσ Παντρεύονται και βρωμο Ελληνίδες Άλλοι Αλβανοί με ελληνικό διαβατήριο ζουν στην Ευρώπη βρίζουν την Ελλάδα είναι ανυπότακτοι που καταντήσατε την Ελλάδα ρε

    21. Εκεί φτάσαμε, οι Έλληνες επιχειρηματίες ξενοδόχοι να δανείζονται χρήματα από τους Αλβανούς.Απορώ με τα σχόλια μερικών που γράφουν ότι μπορεί να μην έφταιγε ο Αλβανός
      Το να αφαιρεί άνθρωπος ζωή ανθρώπου είναι ΕΓΚΛΗΜΑ ασχέτως εθνικότητας!!!
      Αξίζει η ζωή ενός ανθρώπου , του οποιουδήποτε, διακόσια ευρώ???
      Τεσπά, πέρα από αυτό, εκεί μας κατάντησε η ΝΤΠ που βίαια εγκαταστάθηκε στις ζωές με πρόφαση τον «κορωνοϊό».

    22. Για όλα φταει η νέα δημοκρατία και το συριζα που μας τους φέρανε στη χώρα (1990-2010) και φυσικά με την ανοχή που δείχνουνε σε τέτοια αποβράσματα σε όλα μα σε όλα φταίνε οι πολιτικοί

    23. Δεν με απασχολεί που είναι Αλβανός, η ουσία είναι ότι αν ο ιδιοκτήτης είναι από αυτούς που “καλοπληρώνουν” θα έπρεπε κάποια στιγμή να το περιμένει ότι θα του την κάνει κάποιος. Ειδικά στα Βόρεια προάστια της Αθήνας κάποια λαμόγια το έχουν κάνει ΣΥΣΤΗΜΑ να μην πληρώνουν και ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΚΟΣΜΟ άδικα-σαδιστικά.

    24. Ο χαζοβιόλης, Έλληνας ξενοδόχος, επιχειρηματίας φταίει!! Έδωσε δουλειά, στο δολοφονικό αλβανικό, σκατοσκουπίδι!! Αν όντως του χρωστούσε χρήματα, ας έκανε μια επώνυμη καταγγελία, στην αστυνομία, στο ΙΚΑ, στην επιθεώρηση εργασίας!! Όπου σίγουρα θα έβρισκε το δίκαιο του αν είχε, και θα έπαιρνε τα λεφτά του!! Και εμένα μου έφαγαν χρήματα οι εργοδότες, παλιότερα σε δουλειές!! Αυτό το αλβανικό εγκληματικό σκουπίδι, είχε τρομερό μίσος,για τον άτυχο Έλληνα επιχειρηματία!! Πρώτα τον χτύπησε βάναυσα, και στη συνέχεια τον έκαψε ζωντανό!! Όλοι οι ηλίθιοι Ελληνες, συγνώμη για την έκφραση, περιμάζεψαν τα αλβανικά εγκληματικά σκουπίδια,ανοίγοντας τα σπίτια τους, τις επιχειρήσεις τους, και δίνοντας τους δουλειά!! Είδατε εσείς κανένα Αλβανό, να δίνει δουλειά, σε κανέναν άνεργο Ελληνα;;; Όχι φυσικά!! Έχουν τόσο απύθμενο μίσος και φθόνο εναντίον μας, όπου με την παραμικρή πρόφαση μας σκοτώνουν,γιατί είναι κτήνη,και μας μισούν!!Οι εγκληματιες σακατοαλβανοί,είναι πολύ πονηροί!! Προσποιούνται τους “καλούς”, τους “κακομοίρηδες”,γιατί οι Έλληνες έχουν φιλότιμο, και τους λυπούνται!! Διώξτε όλοι οι Έλληνες τους Αλβανούς, από τις δουλειές σας, τα σπίτια σας, τα χωράφια σας, τα καταστήματα σας, και τις επιχειρήσεις σας!! Στο διάολο να πάνε, οι δολοφόνοι, Αλβανοί σατανάδες!!

    25. καλά να μας κάνουν 25 χρόνια τώρα αφού συνεχίζουμε να τους υποτιμάμε και τους δίνουμε εργασίες και άλλα πολλά

    26. Δεν θα παρω το μερος του Αλβανου, ομως απ οτι φαινεται ο “Ελλην” επιχειρηματιας ηταν απ αυτους τους
      “καλοπληρωτες” που οταν τους ζητας τα λεφτα που δουλεψες, σου λενε ενα σωρο δικαιολογιες συν οτι
      μπορει και να σε βρισει και να στο παιξει και εξυπνος…
      Λοιπον μου χει τυχει και μενα να με κοροιδευουν και σκεφτηκα ακριβως το ιδιο πραγμα με τον Αλβανο..
      Μονο που εγω δεν το επραξα…Εδωσα τοπο στην οργη και βαρος στο πορτοφολι του…

    27. Δεν φταιει παντα ο φονιας. Μπορει να του εφαγε τα 200 ο ξενοδοχος. Να του δουλεψε και να μην τον πλήρωνε. Οχι οτι επικροτω την ενεργεια αυτη βεβαια. Αλλα καμια φορα το δικιο σου σε πνιγει.

    28. τα έχουμε πει. μισάνθρωποι κομπλεξικοί το 99,9%

    29. Που ειναι ολοι αυτοι που διαδηλωνουν για τον φυσσα και τον ζακ, να διαδηλωσουνε για τον ανθρωπο που μπορει να τον καψανε και ζωντανο; που ειναι ο …νταλαρας, η …ακριτα, η …κανελλη; που ειναι το …συνταγματικο ανθελληνικο τοξο που φωναζε για την μανα του φυσσα αλλα δεν φωναζει για την μητερα της μυρτως η την μητερα του παιδιου που πεταξανε οι πακιστανοι απο το φιλοπαππου; ολοι αυτοι νοιαζονται για τους αλλοδαπους και οχι για τους ελληνες που πεθαινουν η δολοφονουνται. Αν δεν ξυπνησει ο ελληνικος λαος δεν προκειται να γινει τιποτα. Και μπορει να μην αντιδραμε αλλα το μονο καλο ειναι οτι δεν τρωμε αμασητο το σανο που τρωγαμε παλια περι …ενσωματωσης των λαθρομεταναστων. Που το σερβιρανε αυτοι που πλουτιζανε απο τις μκο! Εστω ξυπνησαμε. Οταν θα αντιδρασουμε, προβλεπω ελικοπτερο για αυτους μου μας εφεραν σε αυτη την κατασταση. αληθεια τον νομο παρασκευοπουλου που βγαζει εξω σε λιγα χρονια τους δολοφονους γιατι δεν τον καταργειτε, οπως λεγατε προεκλογικα;

    30. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΛΒΑΝΑΡΙΑ . ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ . ΟΥΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΟΥΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ .

    31. αετονύχης επιχειρηματίας του “συνταγματικού τόξου”
      έδινε δουλειά σε πίθηκο απο ελμπασαν,
      κλασσικά μαύρο αδήλωτο μεροκάματο,
      δοσοληψίες με αναμενόμενο αποτέλεσμα

    32. αλλος ενας ελληνας νεκρος απο τουρκαλμπάν…
      στεφανε κανε ερευνα και βρες ποσες χιλιαδες ελληνες σφαχτηκαν απο τουρκαλμπάν απο το 90 που διαταχτηκε το καθεστως εδω νανοιξει τα συνορα και να αναλαβει ενα εκατομμυριο τουρκαλμπάν…

    33. Εσείς οι τσοπάνηδες δεν έχετε καταλάβει ότι είστε απλά χοιροβοσκοι και όχι άρια φυλή.

      Θα σας εξηγήσω πως δουλεύει ο κόσμος.
      Όταν λες κάτι τον λόγο σου πρέπει να τον τηρείς, όταν κάποιος σου έκανε δουλειά πρέπει να τον πληρώσεις. Όταν το συνηδητοποιήσετε αυτό θα αλλάξει η ζωή σας.

    34. …..ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΔΕΣ!!!….ΠΑΡΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ!!…

    35. “Φατε” Αλβανους Κερναει ο Δεξιος Σαμαρας, “Φατε” Πακιστανους κερναει ο Δεξιος Κουλης

    36. Ο τίτλος πρέπει να λέει ξενοδόχος πλήρωσε με την ζωή του τα δεδουλευμένα ενός μετανάστη.
      Ελπίζω να γίνει μάθημα και να μην ξαναδούμε περιστατικά παρακράτησης τον δεδουλευμένων και εκμετάλευση εργατικής τάξης.

    37. Αληθινο περιστατικο. Ρωτησα καποτε εναν “τηγανοκεφαλο” ο οποιος “σουλατζαριζε” στην χωρα ΜΑΣ…. Ρε συ γιατι δεν φερνεις και την γυναικα σου εδω να την εχεις και κοντα σου;;;;; Απαντηση… “τι λες….να δει πως Ζει ο κοσμος και να μου φυγει….” Μετα καθονται κατι “λ@κεδες” τυπου tsipito να μιλησουν για την Σπαρτη και τους Σπαρτιατες….

    38. ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΨΗΦΊΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΗΘΕΝ Ο ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΛΛΆ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΛΟΓΙΚΆ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΨΗΦΙΖΕ

    39. Η μεγαλη “καταρα” της Ευρωπης ειναι η ύπαρξη αυτης της “σ@πισμενης απο @ξιες” φυλης στους κολπους της. Αποδειξη ειναι οτι Δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ στο πολιτιστικό γιγνεσται της γης το οποιο να προερχεται απο αυτη την “χωρις λογο υπαρξης φυλη”.

    40. Ρε ιδιοκτήτη τι στο διάολο;
      Δεν υπήρχε δηλαδή κανένας άνεργος Έλληνας για δουλειά και μάζεψες το σκαταλβαναριό;
      Αφού ΗΞΕΡΕΣ ότι πρόκειται περί σκατόφαρα ολκής
      Ηθελέστα και παθέστα τώρα

      Υ.Γ.: Έλληνα πότε θα βάλεις μυαλό ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ρε γμτ;

    41. Δεν είναι βάρβαροι. Σύμφωνα με τον μπολιαστή είναι υπερδραστήριοι.

    Comments are closed.