ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ (Ή ΑΛΛΙΩΣ Ο «ΕΛΑ ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ») ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ!

    Κοινοποίηση:
    ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ

    Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα το πρωί ο γνωστός δημοσιογράφος Αντώνης Δελατόλας, μετά τη σύλληψή του το βράδυ της Τρίτης με την κατηγορία της φοροδιαφυγής.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αστυνομικοί τον εντόπισαν, τον συνέλαβαν και κρατείται στο Τμήμα Ασφάλειας Ηλιούπολης.

    Ο Αντώνης Δελατόλας διώκεται για μια φορολογική υπόθεση σε βαθμό κακουργήματος. Είχε κλητευθεί για να απολογηθεί δύο φορές από την ανακρίτρια και δεν προσήλθε με αποτέλεσμα να εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης.

    Θυμόμαστε όλοι την περίπτωση της κας Ελένης Ράικου, της εισαγγελέως που πήρε τηλέφωνο ο εκδότης Δελατόλας, προκειμένου να ασκηθεί αυτεπαγγέλτως, παρανόμως και καταχρηστικώς δίωξη εναντίον του, Ηλία Κασιδιάρη στο περιστατικό με τα χαστούκια στην Κανέλλη!

    Μετά κύριοι μην απορείτε που ο ελληνικός λαός δεν εμπιστεύεται τους καθεστωτικούς δημοσιογράφους και τους γυρνά την πλάτη!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Γι αυτο δεν τον βγαζει ο αλλος ο αδεκαστος ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ το πρωι στην εκπομπη του για να πουλαει πνευμα και ηθικη.

    2. Δεν είναι η πρώτη φορά..Είχε ξανασυλληφθεί παλαιότερα για 500 χιλιάδες ευρώ μαύρο χρήμα!!Ο τιμητής του Δημοκρατικού Τόξου…!!Ο μόνιμος κριτής των πάντων στην εκπομπή του ανεκδιήγητου Παπαδάκη!!!Αυτοί είναι!!!

    3. ΤΑ 17 ΑΚΙΝΗΤΑ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ ΤΙ ΤΑ ΗΘΕΛΕ ?? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ,
      ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΙΚΩΝ , ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ( Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΕΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ) ΚΛΠ . ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΑΔΡΑΣ ΑΜΟΙΒΗΣ???? ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΕΛΑΤΟΛΑ . ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΔΕΛΤΙΩΝ
      ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΑΥΡΙΟ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΑΡΧΗΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    4. Έλα Ελένη,βάλε το χεράκι σου σε παρακαλώ,ώστε να ξεχαστεί η δικογραφία σε κανένα συρτάρι κλειδωμένη,μέχρι να παρέλθει η πενταετία και να παραγραφεί!!!! Ξέρεις εσύ από ανάλογες περιπτώσεις.

    5. Ευχομουν χρόνια ολόκληρα αυτό το αρχ… να το μπουζουριασουν ακόμα και να το πετάξουν σε τσιμεντολακο με τον κωλο να εξέχει για τους μερακληδες αρουραιους … Είμαι ευτυχής όταν μεγαλοδημοσιογραφοι και πολιτικοί σβήνουν στα σκατα.

    6. αθωώθηκε για την επίθεση σε Κασιδιάρη;

    7. K.ΧΙΟ τα ίδια δεν είχαν κάνει κι με το Βελόπουλο,
      όπου έβγαλαν στην εκπομπή ένα του ΚΚΕ κι έφυγε παράτοντας τον κ@υραδοπ@π@δ@κι σύνγξηλω!!!

      1. Ναι θα ασχοληθούμε με τον ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟ που βρίζει την θρησκεία πουλώντας το ΤΟΜΑΡΙ τις επιστολές του Ιησού…

    8. Καί τώρα μεταξύ τους θά φαγωθούν,,ε ρε γλέντια που θα κάνουμε.

    9. εισαγγελάτος, ζούγκλας και πρώτο φλέμα το έκαναν γαργάρα το θέμα ! κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει

    10. Τα Γ@μημένα ΜΜΕ γιατί δε λένε τίποτα;
      Τυχαίο είναι που παίζουν Τράγκα;

    11. υπαρχει νοήμων ΕΛΛΗΝΑΣ που διαβαζει την εφημερίδα αυτουνού του μ@λ@κ@??

    12. Αν δεν τα τσούγκρισε με κούλη, εννοείται ότι θα αφεθεί ελεύθερος να συνεχίσει να μιλά υπέρ των λαθρομεταναστών όπως όλο το βολεμένο συνταγματικό ανθελληνικό τόξο. Την ελένη την πήρε τηλέφωνο; Από τη λίστα πέτσα πόσα πήρε, θα μας πει για να ξέρουμε, γιατί δεν τον άκουσα να μιλάει για το πρόστιμο των 100 ευρώ στους άνω των 60! Ίσως να πρέπει να πάρει τον μπουρλά!

    13. Τρωκτικά,μιζαδοροι, εκβιαστες και πάσης φύσεως λαμόγια δημοσιογραφοι, σε συνεργεία με το πολιτικό κατεστημένο, έχουν απομυζήσει τον ελληνικό λαό, νομίζοντας ότι θα τα πάρουν στον τάφο τους. Κούνια που σας κουναγε, ζώα

    14. Υπερασπιστης λαθρομεταναστών και υπερ τον λοατκι και αθεος…Αλλο ενα ανθελληνικό σκουπιδι…ειμαι σιγουρος οτι θα την βγαλη καθαρη.

    15. ΦΑΕ ΠΟΥΤΣΟ ΦΑΕ ΣΟΛΑ ΜΑΣΟΝΑΚΟ ΔΕΛΑΤΟΛΑ

    16. Άντε με το καλό και τον ΠΟΥΣΤΗ τον Χατζηνικολάου για τα χρέη εκατομμυρίων προς το Δημόσιο και τους υπαλλήλους του…

    17. Τιποτα δεν θα του κανουν. Ειναι ο…..Δελλατολας,εχει δοντια γερα στο συστημα. Ετσι για τα ματια του κοσμου μια συληψη και μετα ολα οκ. Αν ηταν απλος πολιτης για φοροδιαφυγη θα ηταν μεσα για χρονια.

    18. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΜΕΜΠΤΕΣ ΚΟΠΡΙΕΣ ΚΟΥΝΟΥΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΠΕΣ ΕΛΑ ΕΛΕΝΗ, ΤΟΝ ΗΠΙΑΜΕ!

    19. Υπάρχει περίπτωση αυτό το δημοσιογραφικό ερπετό να πάθει κάτι?
      Πιστεύει έστω και ένας Έλληνας όσο ηλίθιος και να είναι, όσο φανατισμένος και να είναι υπέρ της Νέας τάξης πραγμάτων, ότι η ελληνική “δικαιοσύνη” θα καταδικάσει τον Δελατόλα?

    Comments are closed.