ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΦΑΞΑΝ ΣΑΝ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ. ΈΤΣΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ. «ΆΝΟΙΞΕ ΠΥΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ…» ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ- ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. – ΑΠΕΛΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    Κοινοποίηση:
    POLICE

    Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της ΕΛΑΣ, ο 33χρονος αλλοδαπός το βράδυ της Δευτέρας πήγε σε καφετέρια στα Πατήσια, έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε εναντίον άλλων αλλοδαπών που ήταν εκεί!

    Αμέσως οι θαμώνες άρχισαν να τον κυνηγούν με μαχαίρι, τον έπιασαν και τελικά τον σκότωσαν. Την ίδια μέρα, μαζί με το θύμα, βρέθηκαν τραυματισμένοι και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Αθήνας δύο αλλοδαποί, ηλικίας 26 και 28 ετών οι οποίοι όπως προέκυψε από την έρευνα, είχαν ενεργό συμμετοχή στην ανθρωποκτονία και οι συνελήφθησαν.

    Tαυτοποιήθηκε και αναζητείται επίσης ένας 28χρονος αλλοδαπός συνεργός τους.

    Από την αυτοψία στην περιοχή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, δύο μαχαίρια και ένας κάλυκας.

    Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση των υπόλοιπων δραστών, συνεχίζεται.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Η θα τους φάμε η θα μας φάνε μέση λύση δεν υπάρχει.

    2. Δεν αναρωτήθηκε κανείς πόσο στοίχησε στην χώρα αυτή τους η συμπλοκή .
      Πληρώθηκαν αστυνομικοί που επιλήφθηκαν .
      Χρησιμοποιήθηκαν για την νοσηλεία τους δημόσια νοσοκομεία . Κινήθηκαν διάφορα κρατικά οχήματα με οδηγούς και εργατοώρες .
      Ο κοσμάκης που έβλεπε εισέπραξε τρόμο και όλοι οι εμπλεκόμενοι εκείνης της ώρας καταστήματα και περαστικοί .
      Τόσα άλλα που οι μ@λάκες πολιτικοί δεν χρεώνουν σε αυτούς και στην ευρωπαϊκή ένωση αλλά στον Ελληνικό λαό .
      Δεν μπορείς να πας νοσοκομείο να σε δει γιατρός γιατί τα ραντεβού είναι μετά από πολλούς μήνες που θα έχεις πεθάνει .
      Χωροφύλακα δεν βλέπεις γιατί δεν υπάρχει διαθέσιμος αφού ασχολούνται μόνο για να ειδοποιούν νεκροθάφτες και να φυλάνε τα λαμόγια της βουλής και τους τόσους συνταξιούχους πολιτικούς και δημοσιογράφους που έχει ο καθένας από 10 .
      Μας έχουν ληστέψει όλους , έχουν ανοίξει τα σπίτια μας , αρπάζουν ακόμη και τα κινητά μας .
      Γέμισαν τις φυλακές μας και το κόστος διατροφής , υγείας , φύλαξης ως κρατουμένους πάλι ο λαός πληρώνει .
      Δεν τους γουστάρω για πολλά άλλα που έπαθα από τους πρώτους που έφερε ο μαλάκας ο σαμαράς .
      Είμαι ρε π@ύστηδες Ρατσιστής στη χώρα μου αφού έχω περιθάλψει , ντύσει , ταΐσει , φιλοξενήσει προσφέρει εργασία σε χιλιάδες από αυτούς και έχω άποψη εξ ιδίων .
      Το λέω παντού και το εισπράττω από όλους τους Ελληνες που συνομιλώ .
      Τα σκουλήκια που λένε π@παριές περί ρατσισμού είναι όλα πληρωμένα λαμόγια και εισπράττουν για να το λένε .
      Στα π@πάρια μου για όσους έχουν αντίθετη γνώμη και είμαι ετοιμοπόλεμος .

    3. ΠΩ ΠΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ…ΦΕΡΤΕ ΚΙ’ΑΛΛΟΥΣ

    4. ρε κατεβαστε τα τανκς και καθαριστε τους ολους χωρις ελεος

    5. Εγινε η χωρα ζουγκλα με τους μαχαιροβγαλτες και καθε ειδους δολοφονους, οι οποιοι δεν φοβουνται τιποτα!!!!!!!! Αμεση απελαση ολων των λεχριτων γιατι το κακο εχει παραγινει!!!!!!!!!

    6. δεν προκειτε να τους απελασουν…ΟΙ ΜΚΟ πληρωνονται με το κεφαλι..
      πρεπει κατι τις να πηγαινει και στα ταμεια των κομματων (θυμαστε Τσουκατος)
      δεν εξηγειτε αλλιως η αλληλεγγυη για τους λαθρο..
      Εδω μισουνε τους Ελληνες που τους ψηφισαν..
      Να πιστεψουμε οτι τους επιασε η αγαπη για τους λαθρο..
      ακομα και η Μπακογιανη μιλαει για αγαπη και αλληλεγγυη
      μη δουλευομαστε μεταξυ μας…

    7. Ε ρε και να γίνει κάνας πόλεμος με Τουρκία… σαν κότες θα σας σφάξουν

    8. Η ποιότητα των “φιλοξενούμενων με το ζόρι” φαίνεται καθημερινά. Δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό για να το δικαιολογήσει κανείς αλληλέγγυος. Ύστερα θέλουν τα πολιτικά αποβράσματα και όλο το αριστερό κατακάθι να είμαστε και φιλάνθρωποι μαζί τους. Αυτοί αν σφάζονται έτσι μεταξύ τους τότε εμάς θα μας κάνουν τα έντερα κοκορέτσι που είμαστε και “άπιστοι”. Δεν πιστεύω πως υπάρχει λογικός άνθρωπος που να τους θέλει στην Ελλάδα, εκτός αν τα παίρνει απο τον Σόρος ή αν έχει σεκιουριτάδες να τον φυλάνε, μαζί με ένα ελικόπτερο στην αυλή του για να την κοπανίσει στον χαμό που θα έρθει.

    9. ειναι αυτοι που λιαζονται για την γρηα μπαμπο και για αλλους οι νεοι επενδυτες . στην βλακωδη φαντασιωση τους καλα παμε με τους βρωμικοαγροικους που κουβαλησαν οι τσυριζοηλιθιοι

    10. Και φυσικά πρέπει να τους απελάσουν, γιατί εκτός του οτι είναι λαθραίοι, είναι και δολοφόνοι, και αν τους βάλλουν φυλακή θα τους ταίζουν και από πάνω, άσε βέβαια που και να τους διώξεις μπορεί να ξαναγυρίσουν πίσω!!! Τί κατάντια είναι αυτή!!!!!!

    11. Σιγα τα νεα ….για αφροασιατικα ισλαμοπιθηκια μιλαμε….τα εχουμε ξανα πει …οποιος περπαταει ορθιος δεν σημαινει οτι ανηκει και στο ανθρωπινο ειδος….

    12. Που το προμηθευτικαν οι λάθρο ρε το πιστόλι ΡΕΕ ?.. Απ’ τα σύνορα αποκλείεται εκτός αν δεν ελεχτηκαν. Μπράβο ρε συγχαρητήρια στους φύλακες και την Αστυνομία για το αποτελεσματικό χρέος και καθήκον προς την Ελλάδα και τους πολίτες. Σίγουρα από την ΕΜΚΟ η από κάποιο μαγαζί το ψυρισανε.
      Να συλληφθούν άμμεσα όλα τα μέλη της εγκληματικής ανθελληνικής ισλαμιστικής οργάνωσης που κρύβονται κάτω απ’ το μανδύα της ανθρωπιάς και να πληρώσουν για την διατάραξη ησυχίας και ψυχικής οδύνης των υπολοίπων και να τους επιληφθούν βαρύτατες ευθύνες για εσχάτη προδοσία εν καιρό ειρήνης
      Κατά τα άλλα πολιτικοί και ΜΜΕ σας πείραξαν οι χρυσαυγίτες παλιό τουρκόζωα και προδότες. Μωρέ έννοια σας και αναγκαστικά εξαιτίας σας θα της ξαναδοθεί η ευκαιρία με η χωρίς τους παλιούς αρχηγούς της

    13. Βαρουφάκης
      “Tο ΜέΡΑ25 λέει κάτι απλό: Κανένα στρατόπεδο συγκέντρωσης («κλειστό κέντρο»). Άδειες εργασίας σε όλους τους μετανάστες/πρόσφυγες – με σχεδιασμό αρχικής φιλοξενίας τους σε όλες τις πόλεις και τα χωριά της χώρας όπου θα μπορούν να συνεισφέρουν εργασιακά και πολιτισμικά”

      1. Ας φιλοξενήσει μερικούς στη βίλα του στην Αίγινα.

      2. Εκπληκτικό!!!!!! Τι είπε ο άνθρωπος να πούμε!!!! Ε θα ψηφίσω Βαρουφάκη…
        Πάει και τελείωσε!!!!!

    14. ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ….. ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ…….

      1. Αυτό είναι η αρχή, μετά θα κάνουν το ίδιο και στους αλλόθρησκους.

    15. δεν υπαρχει η λεξη απελαση για τους τζιχαντιστες, μονο εκτελεση

    Comments are closed.