ΤΟΝ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ Η ΜΙΣΗ ΑΜΕΡΙΚΗ! ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΑΣΑΝ…ΔΟΥΛΕΙΑ- ΤΖΕΙ ΑΡ ΣΜΙΘ ΣΕ ΤΡΑΜΠ: “ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΑΜ…ΝΕ ΚΛΟΟΥΝ” (ΕΙΚΟΝΑ)

Κοινοποίηση:
Mandatory Credit: Photo by Evan Vucci/AP/Shutterstock (10434333bm)
Donald Trump, Sauli Niinisto. President Donald Trump speaks during a meeting with Finnish President Sauli Niinisto in the Oval Office of the White House, in Washington
Trump, Washington, USA - 02 Oct 2019

Καθυβρίζει η μίση Αμερική τον Τραμπ με τα πληρωμένα τσιράκια των δημοκρατικών

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ωστόσο έχουν να διαχειριστούν και τον… Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος εξακολουθεί να προκαλεί εκνευρισμό με τις κινήσεις του, κάτι που έφερε το ξέσπασμα του Τζέι Αρ Σμιθ.

Ο έμπειρος γκαρντ δεν άντεξε βλέποντας το post του Πρόεδρου των ΗΠΑ στο twitter, με το οποίο καταφέρθηκε εναντίον των ΜΜΕ της χώρας.

Συγκεκριμένα, ο Τραμπ έγραψε: “Πολλά ΜΜΕ μεταδίδουν ειδήσεις βασισμένες σε γεγονότα που έχουν κατασκευάσει και ξέρουν ότι δεν ισχύουν. Το κάνουν παραθέτοντας δηλώσεις από πηγές που δεν υπάρχουν. Αυτοί είναι επικίνδυνοι και διεφθαρμένοι άνθρωποι, που θα κάνουν τα πάντα για να νικήσουν. ΟΝΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΣΑΣ!”

Αυτό όμως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής για τον (έτσι κι αλλιώς ευερέθιστο) Σμιθ, ο οποίος απάντησε:
“Φίλε σκάσε! Και κάνε κάτι! Γαμ…νε κλόυν”.

.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Ε ΡΕ ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΣΚΥΛΑΡ@ΠΕΣ. ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΚΛΟΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΤΟΠΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΧΡΗΜΑ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ.. ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΕΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ…ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΣΥΡΙΖΑΙΕΣ.

  2. Καποιοι σχολιαστες, εχουν αποψη και σχολιαζουν. Οι περισσοτεροι ομως ειναι υπερ του Τραμπ, επειδη ο αλλος ειναι μαυρος. Αθλιοι !!!

  3. Ο ενας εχει φαει την ζωη του στις επιχειρισεις και διαβασμα ο αλλος στα τατου και στο μπασκετ.Βγαλε συμπερασμα

  4. Σιχαμα που δεν έχει ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΉ. ΞΈΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΌ ΤΟΥΣ 2

  5. Tα παραπονα σας στα αφεντικα του.Τα ιδια που εχει ο Πουτιν η Μερκελ ο Μητσοτακης ο Ερντογαν κτλ κτλ Υπαλληλοι ειναι ολοι αυτοι

  6. Σωστά τα γράφει ο JR Smith. Ο Τράμπ ειναι τόσο νάρκισσος, τόσο εγωιστής που δεν σηκώνει καμία συμβουλή.ακόμα και απο τους στενούς του συνεργάτες.
    Χάσαμε πολύτιμο χρόνο να λάβουμε μέτρα εξαιτίας του Τράμπ και πολύ φοβάμαι ότι θα πεθάνουν εκατοντάδες χιλιάδες απο τον κορονοιό εδώ στις ΗΠΑ Δεν είμαι πολιτικοποιημένος, δέν ψήφισα τη Χίλαρη Κλίντον, μην το παίρνετε πολιτικά ή ρατσιστικά το θέμα γιατι για μας εδώ στη Νέα Υόρκη είναι ζήτημα ζωής – θανάτου και ο Τράμπ είναι ενα μεγάλο νούμερο.

    1. Η δεν εχεις παρει χαμπαρι τι γινεται με τα μμε η εισαι βαλτος.
      Ο τραμπ δεν ειναι το καλυτερο παιδι αλλα χτυπαει το deep state.
      Αν εισαι με την μαφια την τραπεζικη να μας το πεις.
      Οταν λοιπον βλεπεις τα μμε να χτυπανε καποιον με τοση λυσσα μαλλον ειναι θετικο .
      Τα μμε παγκοσμιως ελενχοντε απο την τραπεζικη μαφια οπως και στην χωρα μας.
      Τισα χρονια δεν το εχεις καταλαβει?
      Η μηπως ξαφνικα αυτοι που δεκετιες σε κοροιδευαν για να σε χωσουν στην κατοχη της εε ξαφνικα νοιαζωντε για σενα?
      Ξυπνατε ρε εχουμε πολεμο

  7. Μεγαλύτερος ΜΑΛΑΚΑΚΑΣ από τόν Τράμπ Είναι μόνο ο Τσίπρας … Δέν έχετε ιδέα ποσο βλάκας και εγωιστής είναι αυτός ο Καραγκίοζης… Ολο ψέματα και λάθη …

  8. Rειναι φυσικο να κανουν τοσες επιθεσεις.
    Εχθες ο τραμπ στην ουσια κρατικοποιησε την FED.
    Ηταν τεραστιο χαστουκι στην μαφια των σιωνιστων φαινεται και τσαντιστηκαν τα τσιρακια των τραπεζιτων οι δημοκρατικοι.
    Μαλλον θα δουμε να χανουν τον ελενχο τα σκουλικια της παγκοσμιας μασονιας και εχουμε να ριξουμε πολυ γελιο.
    Ειδωμεν.

  9. ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΕΏΝΟΥΝ Ε ΤΙ ΠΕΧΤΟΥΡΑ ΤΙ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΗ ΜΠΑΣΚΕΤΟΦΑΤΣΑ

  10. Ο Τραμπ εριξε μολις χτες 3 τρις δολαρια στην Αμερικανικη οικονομια.Ολοι οι απλοί Αμερικάνοι είναι με τον πρόεδρο Τραμπ.Και οι ΗΠΑ έχουν 329 μύρια πλυθησμό!!!Με τόσο κόσμο και βέβαια θα έχεις 2000 νεκρούς και ίσως και παραπάνω!!!Ο Τραμπ πήρε μετρα και δεν κάθεται και δεν γίνεται σε αυτήν την τεράστια χώρα να μην έχεις καθόλου νεκρούς με τέτοιο χαμό σε όλο τον πλανήτη.Απλα έβαλαν οι Δημοκρατικοί τον πρεζακια αράπη να φωνάζει γιατί ξέρουν απο τώρα οτι θα κερδίσει ξανά ο Τραμπ στις εκλογές του Νοεμβρίου και τους πονάει απο τώρα.

  11. Σιγά μην μας νοιάζει και ο αφρό-ντροπής. Ούτε Αμερικανός δεν είναι στο dna

  12. ΕΝΑΣ ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ

  13. Νταξει. Νεγρος με μυαλό; μπα. Πάμε παρακάτω

  14. ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ…ΤΥΧΑΙΟ???

Comments are closed.