ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΥΒΛΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ. ΕΦΟΔΟΣ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΚΑΦΤΟΥΡΟΥ. ΝΕΚΡΟΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ “ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ” ΤΩΝ “ΚΑΠΟ ΝΤΙ ΚΑΠΙ” (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    skaftouros3

    Μαφιόζικο χτύπημα σε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα παλαιών δικογραφιών της Ασφάλειας Αττικής όσον αφορά λαθρεμπορία πετρελαίου και έκνομων δραστηριοτήτων, στο εξοχικό του στη Βοιωτία.

    Συμβόλαιο θανάτου εκτελέστηκε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα στη Βοιωτία, με θύμα τον Γιάννη Σκαφτούρο, έναν από τους πιο γνωστούς ανθρώπους των “γενικών επαγγελματικών δραστηριοτήτων”.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport η επίθεση έγινε σε ένα χωριό των Δερβενεχωρίων, τα Σκούρτα, όπου το θύμα ηλικίας 55 ετών, έχει εξοχική κατοικία και είχε πάει για το Πάσχα.

    Το ρεπορτάζ λέει ότι δέχτηκε επίθεση με καλάσνικοφ από άτομα που επέβαιναν σε τρεις μηχανές, την ώρα που ήταν στην αυλή του σπιτιού μαζί με άλλα άτομα.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 55χρονος γαζώθηκε κυριολεκτικά και πέθανε επί τόπου, ενώ ένα ακόμη άτομο ηλικίας 40-45 ετών τραυματίστηκε από τις σφαίρες και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

    skourta skourta1 skourta2

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Πάντως η κόρη στην μουναρα της όπως είδα στο σύντομο βίντεο… Τι Πισπιρίγκου και Δασκαλάκης σε θέμα αναισθησίας! Αυτή το ξεπέρασε

    2. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΛΚΕς ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ”ΕΑΥΤΟ” ΤΟΥς !!!

    3. Καλα ρε παιδια τα καλασνικοφ δε τα στειλαμε στους ΝαΖι κανεις ‘η να μη Ζει της Ουκρανια ? Κρατησατε καβατζα ρε ”λαγοι της εξουσιας” και τα πουλατε ”μαυρα” κι ”αραχνα” ? Η ΑΑΔΕ τι κανει ρε κοιμουνται ? Μιζοτακη δικια σου ειναι κι αυτη ? Ιδιωτικη ειναι λεει.. αυτη η ΑΑΔΕ..ειναι αληθεια..ρε Μακελειο ? Σε ποσα εισαι ”χωμενος” ρε γιαλατζι κι αποτυχημενε Κρητηκαρε..εχεις χασει τη μπαλλα…ε ? Απο που ν’ αρχισω και που να τελειωσω..? Καλημερα και μιζα..Καλησπερα και μιζα..Καληνυχτα και μιζα..!!! Υγεια-Εμvολια μιζα..Εξοπλιστικα+Οπλα μιζα..Ευρωπαικα Κονδυλια μιζα..Αρχαια μιζα…Πρασινη .ενεργεια-φουμαρα μιζα..Δημοσια Εργα μιζα..Ρευματοκλοπες μιζα…Υδατοκλοπες μιζα..ΜΚΟ μιζα..Οffshores μιζα…Συνταξιουχους μιζα…συγχωρα με αν ξεχασα κατι..ε ? Δωσε σε κανα φτωχο..κανε καμια φιλανθρωπια..καμια δωρεα..που θα το ”φας” τοσο μπαγιοκο ρε ”Απληστε” Κομμουνιστη !!! με δεξιες τσεπες.
      .

      1. Μα δεν ξέρεις που τους λένε Μιζοτακης Α.Ε .
        Ανώνυμη Εταιρεία .
        Η Κρήτη είναι τελικά η μεγαλύτερη πληγή της Ελλάδος.

    4. Πάντως μεγαλύτερος μαφιόζος από τον πρωθυπουργό και την οικογένεια Μητσοκλεφτη δεν ήταν.

    5. Έτσι πρέπει…να παίρνουν σιγά σιγά σειρά και τα ρεμαλια της Ελληνικής μασονικής Κλεφτοκρατιας .Και μετά θα τους ανάψουμε κάτι λαμπάδες….ίσα με τον ουρανό κ μέχρι τον Ατλαντικό.
      Σύντομα θα λάβετε το Άγιο φως της Ανάστασης.
      Ζζζζζζζζζ….ιγκ

    6. Στη νύκτα έχει αφεντικά από διάφορε εθνότητες, πως γίνεται να δολοφονούνται Μόνο Έλληνες

    7. τί γρουνοκεφαλή είναι αυτή ωρέ;

    8. Είναι ντροπή! Δεν γίνεται να κάνουν κουμάντο τη νύχτα αποκλειστικά πλέον Αλβανοί! Έλληνες, ξεσηκωθείτε!!!

    9. Έχετε καταλάβει ότι το Ελλαδιστάν εστί η Κολομβία της Ευρώπης…

    10. Ένας με το ίδιο επίθετο δεν ήταν ύποπτος και τον έψαχναν για μια δολοφονία; νομίζω ενός ζευγαριού που “χάθηκε” στον Κηφισό..

    11. Βασικά αδιαφορώ για τον κύριο που πιστεύω ότι στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του όπως και ο συγχωρεμενος ο Κάπες και ο Καραιβαζ και πολλοί άλλοι που άφησαν τα εγκώμια λόγω βίαιου ξεκαθάρισμα τις λογαριασμών με την ΕΛΑΣ που κατοικοεδρεύει στο Μαξίμου του Γρηγόρη Δημητριάδη. Αυτός δεν ξέρω αν έγκειται στην λίστα του συγκεκριμένου χορευτή ελαφριλαικων τραγουδιών με στρινγκ pole dancing.
      Υ.γ. τυχερούς τους θεωρώ γιατί εμάς που μένουμε και θα υποστούμε ξέρετε τι μας θεωρώ λιγότερο τυχερούς.
      Όχι μόνο για αυτα που θα υποστούμε αλλά και για αυτά που ζούμε;;
      Ξέρετε πόσοι κάτοικοι της Σαγκάης θα ήθελαν ενδομυχα να είχαν τη “τύχη” του;;

    Comments are closed.