ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ! ΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ. ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

    Κοινοποίηση:
    ΣΟΚ

    Γράφει ο αστυνομικός συντάκτης της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ Γιάννης Κολοζωφ

    sok

    Αυτός είναι ο διαδηλωτής που μαχαίρωσαν αναρχικοί επειδή συμμετείχε στις εκδηλώσεις μνήμης για την γενοκτονία των Ποντίων. Τον είχαν σταμπάρει τέσσερις δράστες στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς στη Θεσσαλονίκη και του επιτέθηκαν, κοντά στον Ιερό Ναό της Παναγίας Χαλκέων και του κατάφεραν τέσσερις μαχαιριές. Τρεις στην πλάτη και μία στο χέρι. Στη συνέχεια το θύμα προκειμένου να διασωθεί έτρεξε προς την οδό Εγνατία και μπήκε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ. Πλησίον του σημείου που έγινε το επεισόδιο βρέθηκε και το μαχαίρι της επίθεσης. Ο 29χρονος Είχε κάνει το … λάθος να συμμετέχει και σε συγκεντρώσεις κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΗΘΕΝ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.

    2. Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ..ΜΕΧΡΙ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η 1η ΑΡΠΑΓΗ ΠΙΣΤΩΝ…ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ,ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΟΠΛΑ!

    3. Εγκληματική οργάνωση ο ΣΥΡΙΖΑ να πάει δικαστικά όχι μόνο η Χρυσή Αυγη

    4. Και οι ποντιάρες τι έκαναν οι πατριώτες ψήφιζαν κκε,χειρότεροι και από τους κρητικούς γίνατε πόντιοι το 70% αριστεροί ψηφοφόροι και αφήστε το μπλα μπλα

    5. Αναμενόμενο ήταν με τόσους πολλούς ΑΝΘΈΛΛΗΝΕΣ που γέμισε Η ΕΛΛΆΔΑ και μέσα σε αυτούς μην ξεχνάτε είναι και ΛΑΘΡΟ. Δυστυχώς τα ΠΡΟΔΟΤΙΚΆ κόμματα όσον κυβέρνησαν και ακόμα χειρότερα Ο σύριζα ΈΦΕΡΑΝ την ανοχή στην εγκληματικότητα που ξεπερνά κάθε όριο. Μαχαιρώματα, ΛΗΣΤΕΊΕΣ ΦΌΝΟΙ ΒΙΑΣΜΟΊ ΑΠΑΓΩΓΈΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΊ. Και τα περισσότερα από αυτά γίνονται καθημερινά. Και η ποιο ανήμποροι αυτής της τραγικής κατάστασης είναι οι ηλικιωμένοι που δεν τους προστατεύει κανείς.

    6. Δυστυχώς ξεκίνησε ο εμφύλιος και ακόμα είναι η αρχή

      1. Ο εμφύλιος δεν τελείωσε ποτέ. Τώρα περάσαμε στην τελική του φάση.

        1. Τότε ετοιμαστείτε να περάσετε καλά όπως στο Γράμμο και στο βιτσι

    7. ξαναψηφιστε τα αριστερα εγκληματικα στοιχεια…..

    Comments are closed.