ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ! AΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΙΜΒΡΟ – ΞΕΨΥΧΗΣΕ ΔΕΜΕΝΟΣ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΙΜΑΤΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    exo

    Βασάνισαν μέχρι θανάτου 86χρονο Έλληνα στην Ίμβρο. Ο 86χρονος βρέθηκε δεμένος χειροπόδαρα και με αίματα στο πρόσωπο.

    Όπως φαίνεται να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια που είχε ως κίνητρο τη ληστεία.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ–) Δολοφονία Έλληνα στην Ίμβρο: Έψαχναν λίρες οι δράστες; Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες!

    Πρέπει να θυμήσουμε ότι στο ελληνικό νησί υπό τουρκική κατοχή, υπήρχε πάντα μια πάγια τακτική από τους Τούρκους, να αφήνουν τους εγκληματίες να αλωνίζουν εις βάρος των Ελλήνων μέχρι να καταφέρουν έτσι να διώξουν και τον τελευταίο Έλληνα!

    Περισσότερες λεπτομέρειες σε λίγο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Τούρκος ήταν, καθώς έμενε σε Τούρκικο νησί

      1. Μάθε λιγο ιστορία. Η Ίμβρος ειναι Ελληνικότατο νησί, οπως και η Τενεδος. Απλως ειναι υπο Τουρκική κατοχη, οπως και ολόκληρη η Τουρκια που δεν ειναι Τουρκια, αλλα η αρχαια Ιωνια. Ελληνικά εδαφη εδω και χιλιαααδες χρονια. Ανοητο υποκειμενο!!

      2. ΤΟΥΡΚΟΣ είσαι εσύ και όλο σου το σοΐ αναρχοάπλυτο απολειφάδι.
        Θα τα καταλάβεις σύντομα μιας και ο Ερντι θα κάνει αυτό που θέλει ο ΘΕΟΣ και εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ το ίδιο με κάτι δίποδα σαν εσάς και τα λαθροπηθίκια σας.

    2. Υπάρχει μια λύση και λέγεται Χρυσή Αυγή. Αλλά που μυαλό τόχασαν οι άλλοι να το βρουν οι Έλληνες? Υπάρχει απο χρόνια μάλιστα, αλλά τότε ήσαν γκαβοί και δημοκράτες, στη διαδρομή γίναν και προοδευτικοί και λυπησιάρηδες κι όσο πάει, ενώ έδεσε σχεδόν η σούπα, κλουβιάζει κι οτι απέμεινε ομως απο νιονιό και οι υπόλοιποι ζουμε για να δούμε τι δεν είδαμε ακομη!

    3. Κρίμα να φύγει με αυτον τον απαίσιο τροπο ενας άνθρωπος αυτής της ηλικίας!!
      Και ναι, πράγματι οι Τούρκοι ειχαν βγάλει απο τις φυλακές τους δολοφονους και τους αμολυσαν στο νησί. Ηταν καθαρή τρομοκρατία. Η εγκληματικοτητα είχε χτυπήσει κόκκινο με αποτέλεσμα να φύγουν πολλοι Ελληνες!! Μηπως σας θυμίζει κατι ολη αυτη η ιστορία;;; Τον νόμο Παρασκευόπουλο ας πούμε;;; Την εγκληματικοτητα που χτυπάει κόκκινο στην Ελλαδα και κανένας δεν κανει τιποτα;;;; Μηπως, λεω, Μηπως θελουν να διώξουν μεςω της τρομοκρατίας τους Ελληνες απο την Ελλαδα;;; Αν δεν κανουμε κατι, αυτο θα ειναι και το δικο μας τελος. Όσων τελος παντων ειναι μεγάλης ηλικίας, γιατι οι μικρότεροι θα φύγουν!! Καθιιιιστε αναπαυτικά ζωα στον καναπε σας!!

    Comments are closed.