ΤΟΝ ΑΠΕΛΥΣΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ! ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤ! ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΓΡΙΑ ΣΤΗΝ «ΚΡΑΝΑ» ΜΕ ΤΟΝ … «ΑΠΑΤΕΩΝΑ» ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ. ΒΡΑΖΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΈΣΚΑΣΕ ΣΑΝ ΒΟΜΒΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ. (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    karatzaferis

    Ραγδαίες εξελίξεις στον πατριωτικό χώρο προκαλούν οι αποκαλύψεις της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

    «ΔΩΣ ‘ΜΟΥ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ, ρε κερατά», γραφεί στο πρωτοσέλιδο της η εφημερίδα και συνεχίζει: «Τον κυνηγάει η σπιτονοικοκυρά με το σκουπόξυλο για να του πάρει 7.000 ευρώ χρωστούμενα που έκλεψε από φτωχή γυναίκα. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Αρχηγός της συμφοράς. Ενοικίασε βίλα στην παραλία με όλα τα κομφόρ και ξέχασε να πληρώσει! Αυτοί οι ψευτοπατριώτες θα σώσουν την Ελλάδα;»

    ΜΑΚΕΛΕΙΟ
    1.indd

    Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες!

    Από την μια, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης που είχε ξεκινήσει πρόσφατα συνεργασία με τον πρόεδρο της  «Δύναμης Ελληνισμού» Δημήτρη Καμμένο καθώς και τον γραμματέα του, τον γνωστό δικηγόρο Τάκη Μπαλτάκο. Από την εκπομπή του στο αρτ ο πρόεδρος του ΛΑΙΚΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΑΓΕΜΟΥ άστραψε και βρόντηξε, μετά τις αποκαλύψεις του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ανακοινώνοντας το τέλος της συνεργασίας του.

    Νωρίτερα, ο Τάκης Μπαλτάκος άφησε τον Δημήτρη και… πάει με τον Πάνο Καμμένο!

    Υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με τους Ανεξάρτητους Έλληνες θα είναι ο Τάκης Μπαλτάκος, όπως ανακοινώθηκε σε συνέντευξη τύπου στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή το μεσημέρι της Τετάρτης.

    Συνάντηση του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου με τον Τάκη Μπαλτάκο, στην Βουλή,  την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019.
    Συνάντηση του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου με τον Τάκη Μπαλτάκο, στην Βουλή, την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019.

    Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, μαζί με τον Τάκη Μπαλτάκο, μέχρι σήμερα επικεφαλής του κόμματος «Δύναμη Ελληνισμού», επιβεβαίωσαν έτσι τις πληροφορίες περί εκλογικής συνεργασίας. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο τους είχαν συναντηθεί τον περασμένο Ιανουάριο, εξετάζοντας το ενδεχόμενο αυτό, με τον κύριο Μπαλτάκο τότε να δηλώνει πως «η Ελλάδα χρειάζεται ένα κόμμα καθαρά Δεξιό». Πάντως, η συνεργασία Καμμένου – Μπαλτάκου δεν αφορά στον συνιδρυτή του κόμματος «Δύναμη Ελληνισμού» Δημήτρη Καμμένο, καθώς ο Τάκης Μπαλτάκος θα παραιτηθεί από το κόμμα που μόλις πριν από πέντε μήνες ίδρυσε, ώστε να είναι υποψήφιος με τους ΑΝΕΛ για την Ευρωβουλή.

    Πυρά από Δημήτρη Καμμένο

    Μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του Τάκη Μπαλτάκου με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, ο πρόεδρος της «Δύναμης Ελληνισμού» Δημήτρης Καμμένος ανακοίνωσε τη διαγραφή του από το κόμμα.

    kammenos-dimitris-mpaltakos-708

    Ολόκληρη η ανακοίνωση:
    Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις, η Δύναμη Ελληνισμού συνεχίζει ακάθεκτη τον αγώνα της ένωσης όλων των πατριωτικών δεξιών κινημάτων με στόχο να αναχαιτιστεί η αριστερή λαίλαπα. Συνεχίζουμε τον αγώνα μαζί με όλους τους περήφανους Έλληνες με τη μεγάλη καρδιά, τους καθωσπρέπει οικογενειάρχες για να δώσουμε από κοινού μια νέα πνοή στον ελληνισμό. Συνεχίζουμε με σημαία μας την Ορθοδοξία, την Πατρίδα και την Οικογένεια. Στόχος μας δεν είναι άλλος από τη συμμετοχικότητα και ευθύνη μας η διαφύλαξη των ύψιστων αξιών που συνεχίζουν να κρατούν όρθιο τον ελληνισμό. Κατά συνέπεια την Παρασκευή ξεκινούν οι διαδικασίες αντικατάστασης του κ.Μπαλτάκου και της επιλογής νέου Γενικού Γραμματέα της Δύναμης Ελληνισμού.Μπορεί να διαφωνώ στρατηγικά με τον κ. Μπαλτάκο ωστόσο, δεν μπορώ παρά να τον ευχαριστήσω για τη συνεργασία και να του ευχηθώ από καρδιάς να δικαιωθεί για την επιλογή του αυτή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Ο Γιωργαρας ξερει να παιζει μπαλα. Σε λιγο που θα μπουνε και τα χρυσαβγουλα στην μπουζου θα μαζεψει και τα ψηφαλακια των ορφανων τους και θα ξαναμπει στην Βουλη και στο παιχνιδι.

    2. Γιωργακη μουλε δημοσιε καφρουπαλληλε,τσιρακι του καρατζαφλερη εισαι εδω μωρη λουλου,για εβγα λιγο να σε πω τα καλαντα.

    3. και αυτός ο καρατζαφύρερ..είχε μαζέψει όλον τον σαβουρμα στο κόμμα το..ένας Ζαχος Χατζηφωτιου του λείπει μόνο…

      1. ετσι είναι,αντί να κοιτάξει να βάλει κανα νέο άνθρωπο στο κόμμα του..καμία κοπέλα….κανα manaraki..όλο τους προβληματικούς υστερικους πορνογερους είχε μέσα και τέτοιους σκέφτεται να ξαναβάλει…παλιά μυαλά

    4. Τελικα κανενας καλος ρε.Ολοι λαμογια.Καθε χρωματος.

    5. ΣΙΓΑ ΡΕ ΤΗΧ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΟΚΟ ΤΣΙΡΙΜΟΚΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΗΠΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΖΕΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ! ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ !ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ ΓΙΖ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΕΤΙΚΟΥΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ! ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ !ΤΣΕΠΩΝΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΣΙΓΗΝ ΙΧΘΥΟΣ! ΑΙΝΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΟΙ !

    6. Προχώρα δυνατά πρόεδρε. Όποιος είναι άξιος έρχεται μαζί μας οποίος είναι απατεωνισκος στον αγύριστο. Καλό είναι που ξεδιαλυνουν τα πράγματα γιατί έρχονται οι εκλογές.

      1. Ναι στήριζε μουλε τον βαψομαλλιά με τις offshore εταιρίες. Εσένα κλέβει μουλε το ίνδαλμα σου. ΞΥΠΝΑ.

    7. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΖΑΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΠΟΛΛΑ

    8. Χρυση Αυγή και όπου βγει… Όλα τα άλλα είναι μαλακιες.

    9. Μονο χρυση αυγη! Οι υπολοιποι ειναι δεξιοι του γλυου νερου!

    10. Αφου το πρωτο μνημονιο μια χαρα το υπογραψε. Και ασε ξερουμε για τους συνεργατες του απατεωνισκος ειναι.

    11. Τώρα δεν μένει παρά να πάνε και στα μπουζούκια, που συχνάζει ο Πάνος Καμμένος και να χορέψουν μαζί και ζεμπέκικο

    Comments are closed.