“ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΙΑ” ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΝΔ! “ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ” ΤΟΝ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ… ΠΑΤΟΥΛΑΙΝΑ – ΤΑΖΕΙ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΕΙΛΙΑ Ο ΑΔΩΝΙΣ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Κοινοποίηση:
    marina-patouli

    Γη και ύδωρ ετοιμάζεται να προσφέρει το Μέγαρο Μαξίμου στη Μαρίνα Σταυράκη (πρώην Πατούλη) στο πρόσωπο της οποίας βλέπει έναν απρόσμενο σύμμαχο στο σχέδιο πολιτικής εξόντωσης ενός εκ των επικρατέστερων «δελφίνων» για την αρχηγία της ΝΔ, του Γιώργου Πατούλη.

    Η κατρακύλα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι τέτοια που δεν θεωρεί διόλου υποτιμητικό να ασχοληθεί με την ξανθιά φιλόλογο που μέσα σε μια νύχτα έγινε μια… ατυχήσασα ζωντοχήρα, έτοιμη να «κατασπαράξει» τον άντρα της που την εγκατέλειψε μετά από 35 χρόνια κοινής ζωής. Η ατάκα της «έκανα πίσω για να προχωρήσει ο Γιώργος» και η υπέρμετρη πολιτική της φιλοδοξία την καθιστούν «εργαλείο» υπολογίσιμο στον υπόγειο πόλεμο εναντίον του Πατούλη.

    Ο… ζόρικος Πατούλης και η «επιχείρηση Μαρίνα»

    Αυτός ο χωρισμός «έκατσε κουτί» στο πρωθυπουργικό γραφείο στο οποίο έχει συσταθεί ειδική ομάδα εξόντωσης των εσωκομματικών αντιπάλων που καραδοκούν για τη στιγμή που θα αρχίσει η αποκαθήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη από τον αρχηγικό θώκο, κυρίως ως απόρροια της φθοράς που ήδη υφίσταται για την πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνησή του σε όλα τα μέτωπα. Και ο Περιφερειάρχη Αττικής είναι ένας από τους πιο ζόρικους αντιπάλους, για να μην πούμε ο πιο ζόρικος…

    Στο πλαίσιο αυτό, έχει στηθεί μια ολόκληρη επιχείρησης προσέγγισης και χειραγώγησης της πρώην «Πατούλαινας» η οποία, όπως παρατηρούμε τελευταία, έχει κάνει μεταστροφή και από την κλάψα και τις εκκλήσεις προς τον άπονο Πατούλη, έχει περάσει στις αινιγματικές δηλώσεις και στην αισιοδοξία για τη νέα της ζωή. Τι συνέβη και άλλαξε η ψυχολογία της από τη μια μέρα στην άλλη; Τι έχει στα χέρια της και τι γνωρίζει που θα ενδιέφερε το Μαξίμου;

    Οι συναντήσεις με τον Άδωνι στο γραφείο του στο υπουργείο

    Αυτός που φέρεται να γνωρίζει στα σίγουρα είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η γέφυρα που έχει ρίξει ο Κούλης στην 53χρονη εν διαστάσει σύζυγο του Περιφερειάρχη Αττικής και προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αττικής τον οποίο λογίζουν ως πολύ «επικίνδυνο» εξαιτίας της μεγάλης του λαοφιλίας και του έργου που ομολογουμένως επιτελεί. Ειδικά στο χώρο της υγείας, η προσπάθειά του είναι αναγνωρισμένη ακόμη και από πολιτικούς του αντιπάλους.

    Η Μαρίνα, λοιπόν, διατηρεί μια πιο ανθρώπινη σχέση με τον υπουργό Ανάπτυξης τον οποίο έχει επισκεφτεί στο γραφείο του. Μάλιστα, για μια από τις συναντήσεις αυτές που, όλως τυχαίως, έγινε την Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς, εκείνη έκανε μια τρυφερή ανάρτηση ανεβάζοντας μια φωτογραφία τους που χαιρετιούνται μέσα στο γραφείο του στο υπουργείο, με την χαρακτηριστική λεζάντα: «Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς με τον πολυαγαπημένο μου υπουργό @adonis_georgiadis στο πιο φιλόξενο γραφείο!!!! Παράδεισος είναι εκεί που η αγκαλιά ανοίγει για σένα χωρίς να πρέπει να τη ζητήσεις!!!».

    αδωνις πατουλαινα

    Ο Άδωνις, λοιπόν, είναι ένας από αυτούς που την προσεγγίζουν και προφανώς της τάζουν με πρωθυπουργική εντολή λαγούς με πετραχείλια απέναντι στον κοινό τους στόχο: την περιθωριοποίηση του Γιώργου Πατούλη ώστε να πάψει να αποτελεί απειλή για τον Κυριάκο. Δεν είναι, όμως, μόνο αυτός. Είναι κι άλλοι βουλευτές της ΝΔ που, διακριτικά μέχρι στιγμής, στηρίζουν το σχέδιο αυτό που εξυφαίνεται στην Ηρώδου του Αττικού. Η ίδια δεν κρύβει, εξάλλου, τις φιλοδοξίες της στην πολιτική που δεν έχουν «ταβάνι» όπως φροντίζει να διαμηνύσει προς κάθε ενδιαφερόμενο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Εμένανε μαρέσει είναι γυναικάρα με τα όλα της

    2. Ο Ριτζ πατουλ, η Καρολαϊν πατουλενα και ο Θορν Αδωνης!!! Πολύ ίντριγκα λεμεεεε… αχαχαχα 🤣🤣🤣

    3. Πολύ σικάτη και ντελικάτη η Μαρίνα!
      Και ο Άδωνης παιδαράς είναι.

    4. άριστοι και άριστες όλοι στην ΝΔ με 100 θανάτους κάθε μέρα όταν όλη η Αγγλία έχει 20 και τον χειρότερο δείκτη αντιμετώπισης της πανδημίας σε “πολιτισμένες” χώρες

    5. Οι τσιριδες της Ευγενίας ακούστηκαν σε όλο το Μαρούσι…….

    6. Η Νέα Δημοκρατία θα πάθει τέτοια πλάκα στις επόμενες εκλογές από Τζημερο Κασιδιάρη Τραγκα που θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει….

    7. Ωραιότερα πόδια 60χρονης δεν έχω δει…..

    8. Μην ασχολείστε με τους επόμενους καταστροφής της Ελλάδας.

      Το σύστημα και η συμμορία γνωρίζει καλά τι κάνει με όλους αυτούς

    9. ολοι τους σουργελα ειναι, ουτε μισος απο ολους αυτους της προκοπης.

    10. ΩΧ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΞΕΠΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ .

    11. Η καταντια της ελλαδας: τρεσες νον στοπ.. και λιγα σας κανουν.

    Comments are closed.