ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΜΕ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΚΕ; ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Ή ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ; – ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    Κοινοποίηση:
    πλευρης

    Ο υπουργός Υγείας Θανάσης Πλεύρης, επισκέφθηκε το Θριάσιο νοσοκομείο, αλλά όπως φαίνεται δεν είχε τα… κότσια να πάει μόνος του. Μαζί του, εκτός από την πολιτική του συνοδεία και τη φύλαξη που έχουν οι υπουργοί, ΜΕΣΑ στο νοσοκομείο τον ακολουθούσε και ειδική μονάδα της ΟΠΚΕ.

    Τόσο ακριβοθώρητο θεωρείτε τον εαυτό σας κ. Πλεύρη ή απλά φοβάστε την οργή των υγειονομικών που βγάλατε εκ νέου σε αναστολή γιατί δεν υποκύπτουν στους εκβιασμούς της κυβέρνησης;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    37 Σχόλια

    1. Πρόδιδε τον Θεό που τον έσωσε για την θεσουλα. Όλα πληρώνονται.

    2. Τέρατα ξεκουμπιστείτε και αδειάστε μας τη γωνιά. Ο κόσμος σας μισεί .

    3. ΟΠΚΕ , ΕΙΣΤΕ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ! ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΚΟΜΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΟΥ ΦΛΩΡΟΥ?

    4. Ρε κωλοπαιδο εγώ δεν είμαι υγειονομικός που σε μισώ….Ένας απλός πολίτης είμαι που σε μισεί πιο πολύ από οποιαδήποτε βολευτή…Ένα σου λέω καψιμιτζι της 35 μκ,,όταν θα σε πετύχω θα σου απαντήσω κατάλληλα….Δεν θα σε βοηθήσει κανένας……Στο λέω μέσα από εδώ αλλά στο έχω πει και σε email….Θα πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας ..Σε 15 μήνες τελειώνει η υπηρεσία σας….

    5. Ψηφιστε τον ξανα κ ξανα να πινει καφε στο κολωνακι….ουτε την δικη του ψηφο δεν πρεπει να βρει στις εκλογες ….μαυρο σε ολους τους της Ν εας Δ ουλειας……

    6. ιστορία του πατέρα του και τρίχες κατσαρές. Εξαργύρωσε τον “πατριωτισμό” με την καρέκλα του άχρηστου ιού.
      Πατριώτες του κ@λου και της κονομας.

    7. Εχεσε και την ιστορια του πατερα του ο μπουλοφασιστας! Υπουργος υγειας και να κυκλοφοραει με ειδικες δυναμεις της αστυνομιας! Πιστευω δεν εχει ματαγινει στα παγκοσμια χρονικα! Ουτε κουλουρια στη λαικη παρα τα διπλωματα του θα μπορει να πουλαει αυριο!

    8. Μόλις πέσει θα αλλάξει και χώρα….έχουν 8 μήνες ανθρώπους με παιδιά χωρίς την δουλειά τους….έχουν πάρει 300 ευρώ από τους άνω των 60 ετών….πληρώνουν ακόμα οι εργαζόμενοι 50-60 ευρώ για ραπίντ χωρίς κανένα απολύτως λόγο.
      Που είναι η μείωση των ραπίντ τεστ κύριε??
      Θα ςξαφανιστειτε πολιτικά και ηθικά δεν θα μπορείτε να δείτε στα μάτια τον κόσμο. Έπρεπε να ντρέπονται αλλά που ντροπή για να την βρουν.

    9. Ρε τους οπκε για το χιλιαρικο κουβαλανε και ψωνια υπουργων.

    10. Πλεύρη, γιστί ζήτησες συγνώμη από τους εβραίους όταν ανέλαβες υπουργός; Είναι δυνατόν …καταδρομέας να ζητάει συγνώμη; Κάπου διάβασα ότι ήσουνα στο …καψιμί, βγες και διέψευσέ το! Στο Θριάσιο με ΟΠΚΕ, στη θεσσαλονίκη με …μηχανή μην τους πάρουν χαμπάρι, οι γαλάζιοι συριζαίοι ξεπέρασαν και τους πραγματικούς συριζαίους των πρεσπών! Εξάλλου μαζί πάτε να βάλετε τα σκόπια στην εοκ, ούτε για αυτό μιλάει τώρα ο ….καταδρομέας πλεύρης! Μόνο για το εμβόλιο νοιαζόσαστε γαλάζιοι συριζαίοι, γιατί άραγε;; Αλλά σας βγάλανε και σύνθημα οι υγειονομικοί απεργοί πείνας. Είναι πολλά-τα φράγκα του μπουρλά. Στέφανε, στήριξε τους ήρωες υγειονομικούς σε αναστολή,είναι οι μόνοι που αντιστέκονται στα μπόλια του μπουρλά

    11. Αυτος οταν ερθει η ωρα θα πληρωσει πολυ ασχημα απο τον λαο .Ολα τα στραβα απανω σε αυτον θα τα ριξουν.Θα τον κανουν …μαυρο.Θα του αλλαξουν το χρωμα του δερματος.Ερχεται ….

    12. Σαπίστες τους στο ξύλο, ντου στη βουλή ήθελε σήμερα… κρίμα που δεν ψόφισες τελικά τότε που αρρώστηκες

    13. Mωρέ τη αδελφή είναι αυτό το πράγμα που το παίζει και υπουργός , ρε Πλεύρη μπαμπά με ποιό πλευρό κοιμάσαι και έκανες αυτόν τον φλώρο γιατί είναι φλώρος και κρυφή αδελφή , όσο για τους μπάτσους στα τσακίδια κοπρίτες και τσιράκια των πολιτικών .

    14. ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΛΟΚΑΤΖΗΣ ΤΟ ΚΟΜΑΝΤΟ ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΤΗΡ ΤΟΥ! ΛΟΚΑΤΖΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΝΤΛ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΓΙΩΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ!

    15. Δεν είμαστε εμείς λαός να ξεχνάμε τόσο γρήγορα , θυμήζω όταν ο λαϊκιστής Τσίπρας ήταν στήν κυβέρνηση όλοι τον βρήζανε να πέσει ο ψεύτης ο προδότης , και τώρα αγκαλιά μαζί με το … λαό στίς συγκεντρώσεις και στίς πορείες , το ίδιο θα συμβεί και με τούς ψευτο-νεοδημοκράτηδες όταν γίνουν αντιπολίτευση , αυτά για να μην ξεχνάμε πόσο ελαφρόμυαλος είναι τελικά αυτός ο λαός

    16. Από ανέκαθεν τα ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ανελάμβαναν πάντα το ρόλο του μπράβου στους πολίτικους γιατί γνώριζαν πολύ καλά ότι ο ο κοσμάκης αγανακτούσε με τα καμώματα τους

    17. Πίστευα ρε κ@λοπαιδο πως η περιπέτεια με την υγεία σου θα σε έκανε να σκεφτείς να γίνεις καλύτερος αλλά δυστυχώς..κ@λοπαιδο

    18. …..ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ:…Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!….ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ:
      ….ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΧΘΡΟΣ Ή ΦΙΛΟΣ???……ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!

      1. Θεωρείται εχθρός…ΞΕΚΑΘΑΡΑ…
        Μα και η αστυνομία εντολές από τους άλλους παίρνει!Το ίδιο και ο στρατός!
        Πρώτος το μπολι ο στρατηγός Φλώρος το έκανε!( Υποταγή εις τους ανώτερου του …τους αορατους…. όπως κ ο Μητσοτάκης από τους πρώτους που το έκανε)

    19. Φοβάσαι ρε κ@λοπαιδο? Από αυτο που φοβάσαι δεν θα γλιτώσεις..κ@λοπαιδο α κ@λοπαιδο. Λοκαντζη μου εσύ..γιαλαντζι.

    20. πλευρη θυμησου και τον κεννεντυ τον φυλαγανε απειροι αλλα τον δολοφονησαν οσοι και να σε φυλανε θα ερθει η ωρα σου τομαρι διποδο ειστε ολοι αχρηστοι και προδοτες εκει στην εγκληματικη οργανωση σας γιατι εσεις ειστε εγκληματικη οργανωση οχι οι αλλοι που χωσατε φυλακη αδικα για τις ιδεες τους και μην πειτε παλι φουσσα κλπ να σας θυμησω και τον καθηγητη τεμπονερα το κομμα σου τον εφαγα αρα επρεπε να ειναι φυλακη ολη η νεα προδητικοκρατια αλλα θα ερθει η ωρα σας μιασματα

    21. Σύντομα θα πληρώσετε και Πλευριδες κ Γεωργιαδιδες και Τζιτζικωστες κ Γκιουλέκες κ Μητσοτακιδες κ Τσίπρες και Παπανδρέοι κ όλοι μασονικα τσιράκια των Ιουδαίων έρχετε φωτιά που θα σας κάψει με το αίμα από τα σπλάχνα των σπλάχνων σας… Και μαζί με εσάς ολοι όσοι σας στήριζαν και το κράτος της κλεψιας της ρεμουλας κ της αδικίας .Θα τρέχετε και το δέρμα σας θα αρπάζει φωτιά.

    22. Θανασακη το ξύλο δεν θα το γλυτώσεις. Ότι και να κάνειςτωρα, όσο και να φυλαχτεις, καποια στιγμή όλο και κάποιοι θα σε πετύχουν σε κανα δρόμο.

    23. Σε κανένα κράτος δεν έγινε αναστολή υγειονομικών για το εμβόλιο. Μόνο εδώ και κοστίζει σε ανθρώπινα θύματα μέσα στα νοσοκομεία λόγω έλλειψης προσωπικού.

    24. Ο Πλεύρης δεν είναι αυτός που έκανε δήλωση μετανοίας στους……………και η κυβέρνηση ή αυτοί…….τον επιβράβευσαν με υπουργείο;

    25. μολις πεσει η χουνταρα, ερχεται κρεμαλα σκουπιδια

    26. είναι η πιο μισητή κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από τη χώρα. Είναι φυσικό να φοβούνται.

      1. γιατί του γαπ δεν ήταν; Του γκαβού, του προδότη της Μακεδονίας; Από το κακό στο χειρότερο

    27. Καλά, να τους ψηφίζει αυτούς ένας πλούσιος το καταλαβαίνω. Εσύ ρε φουκαρά όμως που παίρνεις 700 ευρώ το μήνα μισθό ή σύνταξη και που σου κατακρεούργησαν με τα μνημόνια που ψήφισαν το μισθό ή τη σύνταξη και παίρνεις τα μισά από ότι έπαιρνες πριν και σε κάνανε ενοικιαστή μέσα στο ίδιο σου το σπίτι με το παράνομο και ληστρικό ένφια που φέρανε και τώρα ανεβάσανε και τις τιμές όλων των αγαθών στα ύψη, για ποιο λόγο πας και τους ψηφίζεις? Πότε θα ξυπνήσει ο λαός αυτός επιτέλους ήθελα να ήξερα!

    28. απο τις ΚΑΤΑΡΕΣ του κοσμου θα ΨΟΦΗΣΕΙΣ κ οχι οπως την αλλη φορα που την ΓΛΥΤΩΣΕΣ στο τσακ αλλα σου αφησε ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ ….

    29. κρεμαλα ΚΑΙ σε αυτο το ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ,οπως κ στην κουλΑ

    30. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΕΙ..ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΝΤΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ..

    31. δεν μπορούν να σταθούν πουθενά πλέον οι μπλε συριζαίοι ! μαζέψτε τα και δρόμο, άχρηστοι !!

    Comments are closed.