ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ;;; ΕΦΑΓΕ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥ Ο ΣΕΜΕΔΟ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ – “ΣΚΙΕΣ” ΓΙΑ ΟΛΕΘΡΙΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΜΕΝΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΗΣ “ΚΑΥΤΗΣ” ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΟΥ – ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ [ΕΙΚΟΝΕΣ]

    Κοινοποίηση:
    δδ_teliko

    Τι συμβαίνει τελικά με αυτόν τον Σεμέδο που κάθε τρεις και λίγο απασχολεί την επικαιρότητα; Είναι τόσο τυχαίο τελικά που ο τύπος αυτός συνέχεια έχει προβλήματα;;; Αυτά τα ερωτήματα φαίνεται ότι έχουν και οι αστυνομικοί καθώς επαναλαμβανόμενη σύμπτωση, παύει να είναι σύμπτωση.

    Το τελευταίο… επεισόδιο με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού είχαμε χθες αργά το βράδυ με την άγρια ενέδρα που έστησαν ροπαλοφόροι.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, λίγο μετά τις 23:30 της Παρασκευής, στην πολυκατοικία που μένει ο ποδοσφαιριστής, τον περίμεναν τρεις μαυροφορεμένοι με κουκούλες και τη στιγμή που επέστρεφε με έναν φίλο του, του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν με ρόπαλα στο πρόσωπο και το σώμα.

    Το περιστατικό αυτό έρχεται μόλις λίγες μέρες μετά την πολύ παράξενη ιστορία με την ιδιαίτερα σέξι σύντροφο του Πορτογάλου που ενώ κατήγγειλε ξυλοδαρμό στις ελληνικές Αρχές, μετά ξαφνικά τα πήρε όλα πίσω… Από την πρώτη στιγμή ξένισε αυτή η εξέλιξη αλλά από τη στιγμή που η κοπέλα δεν ήθελε καν να πάει στον ιατροδικαστή για να εξεταστεί, δεν μπορούσαν να κρατήσουν άλλο στο κρατητήριο τον Σεμέδο.

    Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ εκείνων των ημερών, η πρώην σύντροφός του είχε επικαλεστεί ότι τελικά έφαγε το ξύλο επειδή ο Σεμέδο απλά ζήλεψε.

    Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση, εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο άτομα φιλικά προς την κοπέλα να έπραξαν εκδικητικά αφού δεν συγχώρεσαν την… αθώα σκηνή ζηλοτυπίας και… έλυσαν το θέμα με άλλον τρόπο.

    Η πρώην σύντροφός του Σεμέδο πάντως, αγνώστων λοιπών στοιχείων, είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Δείτε την:

    mari1 semedo1 semedo2 semedo3 semedo4 semedo5

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. αρα πρεπει να εμβολιαστουν ολα τα πορτοκαλια στον πλανητη τωρα ?

    2. Αλλά είπε στην Πορτογαλία .Ότι εκλεκτά παλικάρια με εντολή από άνθρωπο της διοίκησης πήγαν και τον κάναν πατσαβούρα.Τωρα τα άλλα περί γκόμενας και τα λοιπά είναι για τα χαπατα

    3. Ποτε δεν θα εμπλεκα με μια γυναικα που απ τις φωτογραφιες της, θα εκανε μπαμ οτι θα μου βγει καυλοραπανο.

    4. Εντος ολιγου σε βλεπω να πατροναρεις τον Ανδρουλακη κατ εντολη του ασπονδου εχθρου σου!
      Δεν ευελπιστω να με διαψευξεις διοτι δεν προκειται να συμβει! Εχεις ηδη διαλεξει νταβατζη!

      1. Αυτός πρέπει να λάβει μέρος σε διαγωνισμό κακίας.
        Μπορεί να συμμετάσχει και σε παγκόσμια πρωταθλήματα
        Αντοπαριστος.

    5. σε συνέντευξη στο πορτογαλικό TSF ο παίκτης κατήγγειλε ότι παράγοντας και άτομο της ασφάλειας της ομάδας του τον τραμπούκισαν στο σπίτι του πριν από μία εβδομάδα. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;;

      1. Ο πρεζέμπορας Μαριδάκης ο ίδιος;;;; Και μην ξεχνιόμαστε εμβόλιο γ’δόση, μασκούλα, νωρίς για ύπνο γιατί έχει μεροκάματο αύριο,εεε….συγνώμη ,συλλαλητήριο,ήθελα να πω και αντί για καπνογόνο….Φάτην-γκα και την βουβουζέλα σου. Όσο για την γυναίκα του σκυλάραπα,δεν πρόκειται να πάει χαμένη,θα απευθυνθεί στον κολλητό του τον ατζέντη για να βγεί στην βίζιτα. Παλιά της τέχνη κόσκινο από νεαρή ηληκία στην Αγκόλα. Το έχουν έθιμο. Και μην βγει κανένας εξυπνάκιας αντίφα γιατί ο ίδιος ο Τσε Γκεβάρα έχει γράψει σε βιβλίο του για την επανάσταση στην Αγκόλα* : Οι μαύροι μυρίζουν και είναι τεμπέληδες.Δεν κάνουν για την επανάσταση.

    Comments are closed.