ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ;;; ΑΚΡΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ YAVUZ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ – ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΠΙΝΕΙ ΤΣΙΠΟΥΡΑ [ΧΑΡΤΗΣ]

    Κοινοποίηση:
    0x0-turkeys-second-drillship-yavuz-to-begin-hydrocarbon-exploration-in-mediterranean-region-1551644705121

    Σεργιάνι στο Αιγαίο και σε ελληνικά νησιά κάνει τώρα το Yavuz. Δεν είμαστε καπετάνιοι αλλά αντί να ακολουθήσει πορεία δίπλα από τα παράλια  και αριστερά της Μυτιλήνης και της Χίου, το τουρκικό γεωτρύπανο έχει φτάσει στο κέντρο του Αιγαίου. Αυτή την ώρα πλέει μεταξύ Ικαρίας και Νάξου όπως θα δείτε στον χάρτη που ακολουθεί από την ιστοσελίδα marinetraffic.com:

    ff

    Η θέση του γεωτρύπανου που βλέπετε, καταγράφτηκε στις 17:50. Ελπίζουμε ότι ο Αποστολάκης βλέποντας αυτόν τον χάρτη θα αφήσει τα τσίπουρα και θα αναλάβει δράση βλέποντας να παραβιάζεται η εθνική κυριαρχία κατάφωρα μπροστά στα μάτια μας. Προκλητικά, οι Τούρκοι αρμενίζουν στο Αιγαίο και η Ελλάδα όπως πάντα σκύβει το κεφάλι.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. ΜΑ ΜΕ ΤΕΤΤΟΙΑ ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΑ ΤΕΤΤΟΙΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ………….

    2. Μεχρι 6 ναυτικα μιλια από Ελληνικες ακτες και νησια ότι πλωτο μεσο περναει με οποια σημαια και να φερει είναι επιτρεπτο ,εάν πλησιασει σε λιγοτερα από 6 ναυτικα μιλια Ελληνικες ακτες και νησια χωρις να ζητηθεί αδεια τοτε είναι παραβιαση,αυτοι τωρα πλεουν όπως κάθε πλοιο εμπορικο πολεμικο κτλ όταν βγαινει απ τα δαρδανελια η όταν πηγαινει προς τα δαρδανελια .

    3. ετσι χαθηκε η κυπρος τα ιμια και επεται συνεχεια οταν μας κυβερνουν προδωτες τσιπρας μπακογιανη μητσοτακης κουτσουμπας κλπ Χ Α για να ξεβρομηση ο τοπος

    4. Για μισό λεπτό τε παιδιά για να μη λέμε τώρα ανακρίβειες και μπούρδες.Έχει διαρεύσει ότι στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις του (πολεμικού?) ναυτικού,καθώς και κομάντος του λιμενικού που ήταν απασχολημένοι γράφοντας κλήση σε ψαροντουφεκάδες.Μάλιστα ακούστηκε ότι πήδηξαν μέσα στο τούρκικο πλοίο και το κατέλαβαν βατράχια των ΟΥΚ .Ψέματα είναι όλα αυτα?

    5. Θα βάλει το τρυπάνι κάτω από το Καστελόριζο τώρα που κάνουν άσκηση με πραγματικά πυρά οι Τούρκοι…πάλι πιάστηκαν στον ύπνο οι περισπούδαστοι “στρατηγοί” που αν δεν είχαν κομματικό ή πολιτικό ή θρησκευτικό βύσμα, δεν θα είχαν φτάσει πάνω από το βαθμό του Ταξίαρχου εν αποστρατεία…

    6. Αν ειναι αυτό Αλήθεια τότε η ” πολιτική εξουσία” που ξαναζητάει την ψύφο του ΦρεντοΈλληνα ειναι Κοοοτεεες . Το ΥΠ.ΕΘ. Α τι κάνει!!! Κοιτάει απο μακριά!!! Αχ ρε Ελλάδα περιμένεις βοήθεια από την Ενωμένη Ευρώπη!!! Εεεε ξυπνήστε από το Αφιόνι που σας έχουν ποτίσει όλοι αυτοί που σας χαϊδεύουν τις πλάτες. Θα σας την φέρουν πισόπλατα. Και μετά τι περιμένεται οτι θα γίνει!!! Θα σας ζητηθούν Ανταλάγματα για την δήθεν βοήθεια που θα σας προσφέρουν. Τίποτα σε αυτόν τον ψευτόκοσμο δεν γινεται χωρις πληρωμή.

    Comments are closed.