ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΡΑΓΕ; ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΚΑΙ ΕΟΔΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ “ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ” ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥ ΦΑΟΥΤΣΙ – ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ

    Κοινοποίηση:
    ΤΣΙΟΔΡΑΣ

    Σε μία τηλεδιάσκεψη που προκαλεί ερωτήματα συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, καθώς και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας με στελέχη του  Αμερικανικού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), του οργανισμού δηλαδή που μαζί με τον «σκοτεινό» Δρ. Φάουτσι, ο οποίος έχει παίξει ύποπτο ρόλο στο ξέσπασμα της πανδημίας, είναι υπεύθυνοι για την αντιμετώπιση της πανδημίας στις ΗΠΑ.
    Επικεφαλής του CDC στην τηλεδιάσκεψη ήταν η δρ Ρεμπέκα Μάρτιν (dr Rebecca Martin), διευθύντρια του Κέντρου για την Παγκόσμια Υγεία.
    Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ «Η σημερινή συνάντηση αποτελεί την απαρχή μιας ουσιαστικής συνεργασίας του ΕΟΔΥ με το CDC για την αντιμετώπιση υφιστάμενων αλλά και μελλοντικών απειλών για τη Δημόσια Υγεία».

    Στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται τι ακριβώς θα περιλαμβάνει αυτή η «ουσιαστική συνεργασία» και τι θα προκύψει από αυτή για τους Έλληνες πολίτες.

    Ολόκληρη η ανακοίνωση:

    «Τηλεδιάσκεψη μεταξύ στελεχών του Αμερικανικού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC),  με επικεφαλής την Dr Rebecca Martin, Διευθύντρια του Κέντρου για την Παγκόσμια Υγεία, και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), πραγματοποιήθηκε σήμερα στον ΕΟΔΥ στο πλαίσιο της διεθνούς συνεργασίας του Οργανισμού με διεθνείς φορείς.

    Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ κ. Παναγιώτης Αρκουμανέας, ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού κ. Γιώργος Παναγιωτακόπουλος και ο Καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, o οποίος και παρουσίασε τα επιστημονικά δεδομένα της επιδημιολογικής κατάστασης, τα μέτρα αντιμετώπισης και την στρατηγική που ακολουθείται αναφορικά με τη μετάδοση και τις μεταλλάξεις του ιού, καθώς και για την πρόοδο της εμβολιαστικής εκστρατείας στη χώρα μας.

    Στην συνάντηση υπήρξε ανταλλαγή απόψεων και ενημέρωση για την κατάσταση στην Ευρώπη και την Ελλάδα. Η σημερινή συνάντηση αποτελεί την απαρχή μιας ουσιαστικής συνεργασίας του ΕΟΔΥ με το CDC για την αντιμετώπιση υφιστάμενων αλλά και μελλοντικών απειλών για τη Δημόσια Υγεία».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Μήπως λέω άρχισαν να πέφτουν καταγγελίες σε όλες τις χώρες και σιγά-σιγά αρχίζουν να φοβούνται φυσικά αυτά θα ειπωθούν κρυφά δεν μπορεί σε όλο τον κόσμο Έχουμε ξυπνήσει Βέβαια υπάρχουν και τα βόδια νομίζουν ότι εμβολιάστηκαν και είναι υπεράνθρωποι και εμείς από άνθρωποι που δεν σκεφτόμαστε το σύνολο Έλα μου όμως που κατά βάθος εμείς τους λυπόμαστε και πιστέψτε με προσπαθώ να μην τους Πλησιάζω έχουνε αναπτύξει ένα άσχημο εγώ και ύφος καρδινάλιο Ω ρε κακομοίρηδες τι σας περιμένει αλλά αυτούς που λυπάμαι πραγματικά είναι που δεν θέλουν να εμβολιαστούν και αναγκάζονται λόγω δουλειάς Κρίμα Κρίμα Κρίμα

    2. Εχει και το θρασος ο Σωτηρακης να κανει και τον ψαλτη στις ορθοδοξες εκκλησιες! Οργη Θεου και συντομα θα πληρωσει τις αμαρτιες του ο σκοταδιστης που τελικα δεν εχει ουτε ιερο ουτε οσιο! Το ακαταδιωκτο ειναι ανθρωπινη ορολογια στη νομοθετηση! Υπαρχει και Θεος!

    3. Ετοιμάζουν την επόμενη στρατηγική πως να μας εμβολιασούν όλους εκβιαστικά και αυτό μέσω της εργασίας μας.Εγω τους είπα από τώρα αν έχουν τέτοιο σκοπό να με διώξουν

    4. Βρωμιαριδες… οπου και να κοιταξεις ..τα παντα τα ξεφτίλισαν …παντου εγκλημα και απατη…..
      Με τις πετρες αν δεν τους παρετε..ελευθερια δεν θα ερθει..αλλα ο ολικός αφανισμός των Ελληνων.

      γερον ιωαννης

    5. Καπου διαβασα, οτι ο CDC εχει πελατες, αυτους τους οποιους ελεγχει! Θα φριξετε, οταν μαθετε, οτι ολοι μα ολοι ενεπλεκονται, σε αυτο που συμβαινει σημερα και το οποιο εχει σχεδιαστει απο χρονια! Ολοι στο κολπο! Αρχικα με την Η1Ν1 και τωρα με τον “Κοροιδοιο”!

    6. ρε ματομπουκαλο σπασικλακι ψοφακι θες κι εσυ και το φαμιλιακι σου

    7. Τι τους ετοιμάζει και ο Θεός μας;;; να ήξεραν και μόνο. Μας τα έχουν πει οι άγιοι μας.

    8. Στέφανε δεν χρειάζεται να μας πείτε τι ετοιμάζουνε τα ξέρουμε θα μας βάλουν με το ζόρι να μπολιαστούμε απο την στιγμή που η νεα τάξη πραγμάτων παγκοσμοίως και οι πλανητάρχηδες σόρος γκεητς μερκελ κλπ θέλουν να μας μπολιάσουν αυτό γίνει τα υπόλοιπα είναι για το θεαθήναι

    9. Ο Φάουτσι που παραδέχτηκε ότι χρηματοδοτούσαν οι ΗΠΑ την αύξηση της επικινδυνότητας των ιών στην Ουχάν. Και μετά όλως τυχαίως τους αμόλησαν.

    10. Ποντικομαμή εξαφανίστηκε η βρώμα από το γυαλί και δεν βγαίνει τώρα τελευταία.

    11. Τη ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ την άπλυτη ποντικομαμη τη Τσιόδρα !

    12. μα ακομα δεν εχετε καταλαβει τι γινεται;;;;;;;;;;;;; παντου ολες οι κυβερνησεις ακολουθουνε την ιδια γραμμη…..τα ιδια μετρα εφαρμοζονται παντου απο την αρχη της πανδημιας…..συντομα ολες οι κυβερνησεις του κοσμου θα ανακοινωσουν τον υποχρεωτικο εμβολιασμο…θα σπειρουν τον διχασμο και ετσι οι οποιες αντιδρασεις θα κατασταλουν…ειναι ολα σχεδιασμενα……

    13. Τι να μας ετοιμάσουν άλλο;Από τη στιγμή που βγήκε όλα ήταν έτοιμα προς εφαρμογή.Αφου τον εψηφισανε ας τον φάνε τωρα στη μάπα.Καθολου δε μιλάνε τώρα οι ψηφοφόροι του.Με αυτόν μόνο οι κοντινοί του κλικαδοροι έχουν μέλλον.Οι άλλοι όλοι είναι μαριονέτες.

    14. Ρε τι ξεφτυλισμένα λαμόγια απατεώνες και κλέφτες κυβερνάνε αυτόν τον τόπο;;;;;;
      Στέλνουν κάμερες στον Κούλη στη Μαρέβα και στον κάθε καραγκιόζη υπουργό και παρατρεχάμενο και τους δείχνουν ολημερίς στα κρατικά κανάλια και δεν έστειλαν στο Τόκιο μία κάμερα να δείξει τον Πετρούνια που αγωνιζόταν σήμερα στους κρίκους. Ρε τι ξεφτίλα ήταν αυτή;;;Ρε δεν πάνε στο διάολο όλοι αυτοί οι απατεώνες.

    15. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?… Ο KOULIS BASTARDO ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠ ΤΟΝ CLAUS SHCWAB… Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ Ο ΛΥΓΔΙΑΡΗΣ ΑΠ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ANTONY FAUCI…. ΕΙΝΑΙ Τ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ… ΑΠΛΑ ΕΔΩ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ… ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΟΙ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ

    16. μεγας προδοτης και ασχετος ο πουλημενος σωτηρης

    Comments are closed.