ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΟΛΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ; ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑ Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΟ- ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕ 23 ΚΑΙ ΕΞΗΝΤΑ

    Κοινοποίηση:
    3096289

    Αυτοί οι ανώνυμοι ήρωες έχουν όνομα Κυριάκο Μητσοτάκη και Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Λέγονται πυροσβέστες. Φυσικά όταν «σφίγγουν οι κώλοι» δεν τους ρωτάτε γιατί δεν φοράνε τη μάσκα, ούτε εάν έκαναν το εμβόλιο. Τους θεωρείτε προφανώς αναλώσιμους.Άλλωστε οι πιθανότητες να μεταφέρουν τον κορωνοϊό στα δάση είναι μηδαμινές.

    Επειδή λοιπόν δεν είσαστε παιδιά του δρόμου αλλά των σαλονιών (κακόγουστων πολλές φορές), επειδή δεν έχετε κοιμηθεί ποτέ στη μέση του δρόμου αποκαμωμένοι, επειδή δεν μάθατε να ρισκάρετε τη ζωή σας, ούτε τη θέση σας να τους σέβεστε και να πάρετε πίσω όσες ανοησίες ξεστομίσατε το τελευταίο διάστημα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Από το εμβόλιο παίρνουν τις μίζες. Δεν τους νοιάζει η μικρή αποτελεσματικότητα, δεν τους νοιάζει ότι μολύνουν το ίδιο οι μπολιασμένοι, δεν τους νοιάζει ότι πεθαίνει κόσμος από τις παρενέργειες. Το καλό είναι ότι μεγάλο κομμάτι του λαού ξύπνησε. Τον σεπτέμβριο που θα πούνε και για την τρίτη δόση, να δω πως θα γλιτώσουν από τους μπολιασμένους. Η παγώνη και ο βασιλακόπουλος και οι υπόλοιποι που είναι μόνιμα καλεσμένοι στα κανάλια, που χάθηκαν που λέγανε ότι η μόνη λύση είναι το εμβόλιο, γιατί δεν τους είπανε ότι δεν είναι καλυμμένοι με τις 2 δόσεις; Σκούρα τα πράγματα ακαταδίωκτοι.

    2. Θα τους χαρίσει και από δύο εμβόλια …να μην ξανά δουλέψουν.

    Comments are closed.