ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΑΝΤ1 ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ;;; ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ, ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΘΟΔΩΡΟΥΛΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΓΙΑ ΚΛΙΚΑΡΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΕ (ΞΑΝΑ)ΡΩΤΑΜΕ….

    Κοινοποίηση:
    kyriakou

    Δεν καταλαβαίνουμε τι ζόρι τραβάει ο ανύπαρκτος Ant1 με την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Διακρίνουμε μία συνεχή προβολή όλων των βολεμένων που λοιδωρούν την ερευνητική και αποκαλυπτική δημοσιογραφία που επιτελούμε.

    Τι φοβάται ο Κυριακού;

    Μήπως εχει πιάσει σύγκρυο τον ελικοπτερά του Κούλη με το μείζον θέμα Κοκλώνη; Και ξαναρωτάμε περιμένοντας μία πραγματική απάντηση:

    Ο Κοκλώνης ξέπλενε ναρκοδόλαρα στο κανάλι του αχαΐρευτου γιου;

    Διότι καλά τα χτυπήματα κάτω από τη μέση αλλά οι παντελονάτες απαντήσεις σπανίζουν σε αυτή τη χώρα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Τους χαλας τη σουπα ρε Στεφανε.Αλλα τι να το κανεις εχουν κονομησει τα βοθροκαναλα για να κανουν προπαγανδα απο τις λιστες με τα μαμουνια που ελαβαν

    2. 3..2..1…γ@μιεται ο Ant1 !!! O ορισμός της διαπλοκής και των διαπλεκόμενων με αρχηγό το βαθύ λαρύγγι Χατζή Νικολάου που χρωστάει δύο στουβαλια 500 ευρα..!!! και μας κουνάει και το δάχτυλο ο βρώμας..!!! Ο Real βρώμας…!!!

    3. Τσου ρε Ρούλη, άσε τον Στέφανο και βρες καν1 άλλο στα κυβικά σου παλιομαλάκα.

    4. Πάλι καλά που πήραν τα δικαιώματα του παγκόσμιου κυπέλλου και ανέβηκαν τα ποσοστά.
      Αντένα δεν έβλεπα ποτέ στη ζωή μου. Πάλι καλά είχε μία σειρά στην οποία οι ηθοποιοί τότε ήταν 30 ετών και τώρα είναι 60.
      Από τα χειρότερα κανάλια γενικώς που υπάρχουν και που δεν προσφέρει τίποτα απολύτως.

    5. Ο παππούς Ξενοφών κομμουνιστής φυγάς στην Πολωνία.
      Πολύ περίεργο πως ο πατέρας του προέκυψε εφοπλιστής από τρίτος καπετάνιος.
      Ο Αnt ιδρύθηκε από τον κόμμουνιστή Καλογρίτσα της Πρώτης, τον ομοίδεάτη του Άρη Βουδούρη του Ελεύθερου Τύπου, Πάνου Καραγιάννη της Απογευματινής, γιάφκα κομμουνιστών.
      Εμβόλιμος ο Μηνάς Κυριακού, διότι ο νόμος προέβλεπε οι άδειες να δοθούν σε εκδότες.
      Πρώτος γενικός διευθυντής ο Εβραίος Μωρίς Αβδελάς μέχρι τον θάνατο του το 2005.

    6. “” Καλοί Λιμένες “” στην νότιο Κρήτη στο μικρό νησί του Αγίου Παύλου που έχει μεγάλες δεξαμενές πετρελαίου της γνωστής εφοπλιστικης οικογενειασ βαρδινογιάννη ….εκεί γίνετε το χοντρό παιγνίδι. Τελωνείο ναι μεν υπάρχει αλλά όποιος μιλήσει κλάψε μάνα μου.

    7. Αρε τι παθατε και με τη ξανθεια του πατερα ? χα χα χα. Ο πορνογερος σας εφαγε λεφτα με τη ξανθουλα αγαπητικια ? Πως θα ρεφαρετε τωρα?

    8. Σκίστε τον…. το “τρύπιο” αυλικό !!! Χωρίς σάλιο….

    Comments are closed.