«ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΩΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ;» ΈΠΙΑΣΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ! Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙΡΙΔΗΣ, ΤΑ ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟ «ΞΕΠΛΥΜΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΙ! ΑΝ ΖΟΥΣΕ Η ΑΛΙΚΗ ΘΑ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΕ ΤΟ «ΧΕΙΛΑΚΙ ΠΕΤΡΟΚΕΡΑΣΟ ΚΑΙ ΜΑΓΟΥΛΟ…» (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    kairidis

    Τον έβγαλαν να τον ξεπλύνουν οι «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΙ! Ο καθηγητής Καιρίδης, αρνητής της γενοκτονίας των Ποντίων αποκαλεί «σαπρόφυτα», όσους του κάνουν κριτική!

    Έφτασε σε σημείο μάλιστα, να αναφέρει, ότι τις αποκαλύψεις του «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» τις παίρνει και τις δημοσιεύει η εφημερίδα «Αυγή».
    Τι λες ρε «σαπρόφυτο» που θα μας πιάσεις με τα χειλάκια πετροκέρασο στο στόμα σου. Όσο για τους παρουσιαστές του καναλιού του Ν. Φαλήρου, το οπτικό υλικό με τον Καιρίδη που απαρνείται την γενοκτονία των Ποντίων, ποιος δεν σας άφησε να το παίξετε;

    Δείτε το εδώ

    Δείτε εδώ όλα τα βίντεο
    ΚΥΡΙΑΚΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΧΕΙΣ ΔΕΙ;;; ΑΝ ΟΧΙ ΔΙΩΞΤΟΝ «ΧΘΕΣ»! ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ Δ. ΚΑΙΡΙΔΗΣ: «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΘΩΜΑΝΩΝ – Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΧΝΗΤΟ ΕΘΝΟΣ» (ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

    Εμείς δεν θα προβούμε σε χαρακτηρισμούς! Αν ζούσε η Αλίκη θα του αφιέρωνε το…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. (χαχαχα Αν αυτός είναι πατριώτης εγώ είμαι ο Φου Μανσού.)

      ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΦΟΥ ΜΑΝ ΤΣΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ!
      ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ.

    2. Αμφισβητήσαμε τον πατριωτισμό του “κυρίου” όταν ο ίδιος έλεγε πως δέχεται το Μακεδονία σκέτο και πως ναι υπάρχει έθνος Μακεντόνσκι…. χαχαχα Αν αυτός είναι πατριώτης εγώ είμαι ο Φου Μανσού. Αλήθεια πως και ποιοι έκαναν καθηγητή αυτή την τραγική περίπτωση;

    3. καλά..στα χώνουν ρε αλητη…άντε γαμησου ανωμαλε..έχουμε και δουλειές να κανουμε..δεν μπορούμε για λίγες βδομαδες να ασχολούμαστε μαζί σου…μέχρι να ασχοληθούμε ξανά μαζί σου πάνε ξυσε τα κερατα σου σε κανένα βράχο να περνάει η ώρα σου βρωμιαρη
      (ΧΑΧΑ)

    4. Ευρωπουστοβουλή, ευρωπουστοκόμματα, τι ωραία.
      Και οι κτηνοβάτες μερκελοναζηδες να κρατάνε την ευρωπουστοσημαία! Χα, χα, χα.

      Βάλε κι εσύ μια τραβελωξεφωνημένη χωρίς οπίσθια σύνορα
      στο ευρωπουστοψηφεδέλτιό σου. Μπορείς!
      Α ρε ευρωπουστοκόμμματα, γερμανοτουρκογιουσουφάκια,
      ένα πουστοδιάολος σας έφερε όλα μαζί, ένας γέρο διάολος
      μια μέρα μαζί του στον αγύριστο θα σας πάρει.
      Η Ελλάς θα ζήση αιώνια ωρέ, γιατί ζει μαζί με τους θεούς,
      πάρτε το όλοι σας είδησι και χαμπάρι!

    5. Εσυ Γιαγκο ψηφισε Μαρια, μην τυχον και ερθουν τα Ες Ες με τη στολη και τα τανκς… Τρως το κουτοχορτο που σε ταιζουν περι ναζισμου φασισμου βρε κακομοιρη. Καλυτερα ψηφισε Μαρια λοιπον,διοτι νεοελληνες ραγιαδες δεν τους χρειαζεται η Χρυση Αυγη. Κατσε εκει να σε στιβουνε τα ψευτοδημοκρατικα κομματα.

      1. Mόνο Ενωση Κεντρωων, ξυπνατε ραγιαδες ελατε με τηνΕλλαδα

    6. Aπ τα πολλα κλαρινα το στοματακι του ξεχειλωσε ,.,.,.

      Ρε Χιο ..,.,

      Γιατι ασχολεισαι με την καθε ξεπουλημενη αγριοαδελφη ?

      Απο μια ξεφωνημενη μπορει να περιμενεις κατι ουσιαστικο ?

    7. Τον καημένο, κακάσχημος εκτός και εντός. Ποιος θα μπορούσε να ψηφίσει ένα ανιστόρητο όν που λέει μαλακίες και με την μουράκλα του να σου προκαλεί και αναγούλα μόνο που τον κοιτάζεις; Τι κρίμα να μην έχεις τίποτα να αξίζει ούτε καν εμφανισιακά. Ίσως με μια αλλαγή φύλου να φανεί χρήσιμος με τέτοια χείλη στη Συγγρού, ή σαν τραβέλι ή σαν πειραματόζωο για την επιστήμη θα ήταν χρήσιμος, ειδάλλως πάει για απόσυρση. Στα γαριδάκια τον πέτυχε ο Κούλης, την ώρα που έψαχνε τάπες;

    8. Ψήφο στα κόμματα που δεν έχουν περάσει από τη Βουλή να τους φύγει ο κωλος ΝΔ=ΣΥΡΙΖΑ=κιναλ=ποτάμι=ριμάδα=ΚΚΕ=ΑΝΕΛ όταν καταλάβουμε αυτή την ισότητα τότε ίσως σωθούμε

    9. Ψήφο στα κόμματα που δεν έχουν περάσει από τη Βουλή να τους φύγει ο κωλος

    10. Από έναν κουθρο-πουστης τι περιμένουμε ο άνθρωπος ειναι άρρωστος φαίνεται ότι διψάει για πουτσα.

    11. Ο Κουλης και το ψηφοδέλτιο του για Ευρωεκλογές θα πάει άπατο, αφού έχει πιο πολλούς ανθελληνες κι από εκείνο του Σύριζα. Ο γάτος Βαγγελας Μειμαρακης την έχει ανθιστεί τη φόλα και γλείφει Αλέξη για συγκυβέρνηση. Έτσι ακριβώς πάει η δουλειά. Ο Σαμαράς μαθαίνω πως τελευταία έχει σκυλομετανιώσει για τη μαλακια του με τη ΧΑ και λέει πως τον παρέσυρε ο Δενδιας. Καλά πως ο αρχιμασονος κάνει κουμάντο στη ΝΔ είναι γνωστό, όπως έκανε ο Λυκουρέζος κουμάντο με Μπουλη.

    12. Το λεμε συνεχεια….οποιος οποια ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ οτι η Νδουλα ειναι το ιδιο ακριβως με το Τσυριζα τοτε δεν σας εχει μεινει καθλου μυαλο στο κεφαλι. Ειναι ιδια κομματα με ιδιες σκεψεις για την πατριδα και τον πολιτη. Ξυπνηστε επιτελους ξεκολλατε κα ψηφιστε με Ελληνικη συνειδηση και τολμη. X.A

      1. Εγώ θα ψηφίσω Ελλάδα ο άλλος δρόμος. Νότης Μαριάς. Είμαι μετριοπαθής εθνικιστής και όχι νεοναζί.

        1. τον ξερει η μανα του αυτον μετριοπαθα? χχαχαχ τι αλλο θα ακουσουμε. χχαχαχ ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΡΕ

    13. Mητσοτακης -καιριδης ομοιος τον ομοιο και η κοπρια στα λαχανα οπως λεει η παροιμια.

    14. Καθηγητής ο κύριος, το άκου να δεις δεν υπάρχει, κοίτα να δεις είναι, δεν γίνεται να ακούς βλέποντας:

    15. Enδιαφερον εχει που εχει μπροστα του ενα σημειωμα απο το οποιο διαβαζει συνεχως στην ολη ΑΠΟΛΟΓΙΑ του προς τους “δημοσιογραφους” του ΣΚΑΙ.
      .
      .
      Αυτο κι μονο λεει πως η απαντηση δεν ειναι προσωπικη ειναι κοσερβοποιημενη !
      .
      Προφανως απο τους “πατριωτες” της Πειραιως !!

    16. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΑΥΤΟΣ.ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΟΠΩΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ.ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ,ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ.

    17. Χαίρομαι που ξεβρακώνονται ετςι. Να δει ο ηλίθιος Ελληνικός λαός τι ψηφίζει. Στην ΝΔ δεν μπήκε μονος του, ο Κουλης τον εβαλε, ααααρα…..τα ιδια σκ@τα ειναι κι αυτος. Αντε, ψηφιστε ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Ποτάμια και ρυάκια, Κουνήματα Αλλαγής ωχ, συγνώμη, κινήματα ήθελα να πω. Χαχαχαχα, Αντε, τρέξτε. Ξανα βάλτε μεσα στο κυνοβουλιο ολο αυτο το σκυλολόι.

    Comments are closed.