ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ; ΑΠΟΠΕΙΡΑ (;) ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ, ΤΡΟΧΑΙΟ (;) ΓΙΑ ΖΕΛΕΝΣΚΙ – ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ “ΤΕΛΟΣ” – ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΔΙΑΤΑΡΑΣΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

    Κοινοποίηση:
    ερντογαν ζελενσκι

    Έγινε τελικά απόπειρα δολοφονίας του Πούτιν ή όχι; Ήταν ένα απλό τροχαίο αυτό του Ζελένσκι ή όχι; Πολλές περίεργες ιστορίες συμβαίνουν τελευταία σε Ρωσία και Ουκρανία. Τυχόν απώλεια του Βλαντιμίρ Πούτιν, το “παιχνίδι” αλλάζει. Οι ισορροπίες σε παγκόσμιο επίπεδο θα ταραχθούν και σίγουρα ήδη επεξεργάζονται λύσεις οι ιθύνοντες, αφού το σενάριο για δολοφονία του Ρώσου προέδρου είναι υπαρκτό.

    Σε ότι αφορά, στην απόπειρα που φέρεται να συνέβη, το αυτοκίνητο του Βλαντίμιρ Πούτιν δέχθηκε επίθεση σε μια απόπειρα δολοφονίας εν μέσω του πολέμου στην Ουκρανία, σύμφωνα με την «Daily Mail» που επικαλείται «πληροφορίες εκ των έσω» από έναν ρωσικό λογαριασμό του Telegram. Η λιμουζίνα του Βλαντίμιρ Πούτιν χτυπήθηκε από ένα δυνατό κρότο στον αριστερό μπροστινό τροχό και σηκώθηκε πυκνός καπνός, αναφέρει η «Daily Mail» για τη φερόμενη απόπειρα δολοφονίας κατά του προέδρου της Ρωσίας.

    Την ίδια ώρα ωστόσο, εκπρόσωπος του Κρεμλίνου διαψεύδει χαρακτηρίζοντας την είδηση «ανόητες ψευδολογίες». Η «Daily Mail» επικαλείται το κανάλι General SVR στο Telegram, το οποίο κάνει συχνά αναρτήσεις για το Κρεμλίνο και τον Βλαντίμιρ Πούτιν. Σύμφωνα, λοιπόν, με το κανάλι, ο Πούτιν βρισκόταν εν κινήσει και επέστρεφε στο σπίτι του, σε απροσδιόριστη ημερομηνία, ανάμεσα σε αυτοκινητοπομπή λόγω φόβων για την ασφάλειά του. Συγκεκριμένα, στην πομπή συμμετείχαν 5 αυτοκίνητα και ο Ρώσος πρόεδρος βρισκόταν στο τρίτο. «Στον δρόμο προς την κατοικία, λίγα χιλιόμετρα μακριά, το πρώτο αυτοκίνητο της πομπής μπλοκαρίστηκε από ασθενοφόρο, [και] το δεύτερο αυτοκίνητο συνοδείας οδήγησε γύρω τους χωρίς να σταματήσει [λόγω του] ξαφνικού εμποδίου ώστε να το παρακάμψει.

    Στο αυτοκίνητο του Πούτιν «ακούστηκε ένας δυνατός κρότος από τον αριστερό μπροστινό τροχό και σηκώθηκε πυκνός καπνός». Το αυτοκίνητο του Πούτιν «παρά τα προβλήματα στην οδήγησή του» βγήκε από το σημείο της επίθεσης για να φτάσει με ασφάλεια στην κατοικία του Ρώσου προέδρου. «Στη συνέχεια, ανασύρθηκε το σώμα ενός άνδρα από τη θέση του οδηγού του ασθενοφόρου», αναφέρει το General SVR.

    «Ο επικεφαλής της σωματοφυλακής [υπηρεσίας ασφαλείας] του προέδρου και πολλά άλλα άτομα έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και είναι υπό κράτηση», ισχυρίστηκε το κανάλι. «Ένας στενός κύκλος ανθρώπων γνώριζε για τη διαδρομή του προέδρου, και όλοι συνοδεύονταν από την προεδρική υπηρεσία ασφαλείας», αποκαλύπτει επίσης. «Η μοίρα τους είναι προς το παρόν άγνωστη. Το αυτοκίνητο, στο οποίο βρίσκονταν, βρέθηκε άδειο λίγα χιλιόμετρα μακριά από το περιστατικό».

    Τι συνέβη με Ζελένσκι

    Το αυτοκίνητο του Βολοντίμιρ Ζελένσκι ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στο Κίεβο, μετέδωσε το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο εκπρόσωπο του προέδρου της Ουκρανίας.

    Σύμφωνα με ανάρτηση του Σερχίι Νικιφόροφ στο Facebook, ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

    Σε πλάνα που μετέδωσε η Daily Mail, το τροχαίο φαίνεται ότι έγινε στην Πλατεία Νίκης του Κιέβου.

    Ένα τρακαρισμένο και σχεδόν διαλυμένο Volkswagen Beetle βρίσκεται στη μέση μιας διάβασης ενώ ο τραυματισμένος οδηγός είναι ξαπλωμένος ακίνητος και σκεπασμένος με την ειδική κουβέρτα δίπλα στο αυτοκίνητο, με γιατρούς και στρατιωτικό προσωπικό να τον περιθάλπουν.

    Στα βίντεο δεν φαίνεται ο ουκρανός πρόεδρος ούτε η αυτοκινητοπομπή του. Ο γιατρός που τον εξέτασε είπε ότι ο ίδιος δεν φέρει σοβαρά τραύματα.

    Παρατηρητές επισημαίνουν ότι, εάν ο Ζελένσκι είχε τραυματιστεί σε αυτήν την περίοδο, θα υπήρχε αρνητικός αντίκτυπος στο ηθικό των Ουκρανών, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε μία κρίσιμη καμπή του πολέμου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Η μαλάκια πάει σύννεφο εδω στην υποτιθέμενη ελεύθερη Ελλάδα πάει νεοραγιαδες έχετε χαζέψει αντε να αυτοκτονησετε παλιό σκουπίδια για να σωθεί ο κόσμος με τους μαλ@κές που ψηφίζετε και μην ασχοληστε με τον Πουτιν καμήλες να κοιτάτε την δικιά σας την καμπούρα ελληνόφωνα νεοταξικα σκουπίδια αεί στο κόρακα να πάτε !!!!!
      ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ!!!

    2. Οι αγγλοσαξωνες εχουν αναγαγει τα ψεμματα σαν βασικο οπλο προπαγανδας εναντιον της Ρωσιας. Κουνια που σας κούναγε!!! Ο Πουτιν ζει και βασιλευει και τους αγγλοσαξωνες πηδαει κατα το δοκουν

    3. αντιποινα μνημονιακων με πλατη ποιον αλλο τον αλαφουζο οτι εκανε η ερτ σε αντιστοιχία με τους υποκλεπτομενους πολιτες ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣΣΣΣΣΣ

    4. Τι ειναι ο πουτιν κανενας βλακας; Ηξερε τι του γινοταν απο το μπασιμο των αμερικανων στο ιρακ αυτα γινονται σε χωρες μπανανια τιγκα απο ξενους πρακτορες τυπου δικια μας. Φεικ νιουζ.

    5. Εἶμαι τῆς γνώμης ὅτι ὁ ἔνοπλος Γ’ Π.Π. θὰ ξεκινήσῃ ὅταν ὁ Πούτιν, ὁ Γενίτσαρος καὶ τὸ Ζαβὸ θὰ ἔχουν πάψῃ νὰ «βασιλεύουν».

    6. Δεν συμφωνούμε στις δολοφονίες. Οπως δεν συμφωνούμε ότι ο Πούτιν είναι αναντικατάστατος. Συμφωνούμε ότι ο Πούτιν έχει κάνει μεγάλη ζημιά στην ανθρωπότητα. Ο μύθος Πούτιν έχει ήδη καταρρεύσει και με μεγάλο κρότο. Ο ανίκητος Πούτιν και η ανίκητη αρκούδα δεν ισχύουν.Αν είναι να φύγουν-αποχωρήσουν Πούτιν και Ζελένσκι και να επέλθει η ειρήνη χίλιες φορές να γίνει. Και δεν πρόκειται να γίνει καμμία αναταραχή στον κόσμο.

      1. Α ρε μητσοπούστιασμα που σας χρειάζεται… τίποτα δεν μάθατε όλα αυτά τα χρόνια, εκεί, με την αλμύρα να σας δηπάνε, μητσοσκυλα.

    7. Και αν πεθανει ο Πουτιν θα το πουνε; Με τοσους σωσιες που εχει…

    Comments are closed.