ΤΙΝΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΕΛ.ΑΣ. ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ “ΑΛΗΤΕΣ” ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ

    Κοινοποίηση:
    neasmyrni34

    Οι στιγμές που διαδραματίστηκαν χθες στη Νέα Σμύρνη θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη όλων για αρκετό καιρό, με τα παπαγαλάκια του Μαξίμου να κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να δικαιώσουν τους “αλήτες” της αστυνομίας, που ξυλοφόρτωσαν τον νεαρό στην πλατεία.

    Ο γενικός γραμματέας της Ένωσης των Αστυνομικών Δυτικής Αττικής, Σπήλιος Κρικέτος, μιλώντας στο MEGA, ανέφερε ότι δεν ξέρει τι προηγήθηκε μεταξύ του αστυνομικού και του πολίτη και μάλιστα όπως είπε “δεν με ενδιαφέρει”. Ωστόσο, τόνισε πως: “Αποστολή μας είναι να είμαστε δίπλα στον κόσμο. Αυτό που έγινε είναι ντροπή. Ελπίζω η ηγεσία της Αστυνομίας να κόψει ποπούς σήμερα. Αυτές δεν είναι εικόνες Αστυνομίας, είναι αλητείας” τόνισε με νόημα.

    “Έχουμε και εμείς παιδιά που βγαίνουν στο δρόμο και μπορεί να ξεχάσαν να στείλουν το sms. Δεν θα τα ξυλοφορτώσουμε. Και φταίνε και οι επικεφαλής αυτών των αστυνομικών. Ότι και να έκανε ο πολίτης δεν δικαιολογούνται αυτές οι εικόνες” πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

    Στο ίδιο μήκος κύματος και ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος, ο οποίος επίσης ισχυρίστηκε πως “δεν ξέρουμε τι είχε κάνει πριν ο νεαρός. Όταν αντιστέκεται κάποιος πρέπει να τον ακινητοποιήσεις. Αυτό προσπαθούσαν να κάνουν”. Παράλληλα, τόνισε πως “η εικόνα είναι μισή, δεν είναι ολόκληρα τα βίντεο για το τι έχει γίνει”.

    Ο Μαυροειδάκος συνέχισε ωστόσο το “ξέπλυμα” των συναδέλφων του λέγοντας πώς έπεσαν σε παγίδα “30 ατόμων που φώναζαν συνθήματα που λένε αντιεξουσιαστές. Θα υπάρξουν και βίντεο που θα δείξουν από την αρχή τι έχει γίνει. Εάν υπερέβη τη νόμιμη αστυνομική βία υπάρχει ΕΔΕ και θα αποδειχθεί”, κατέληξε.

    Ο δε, Σταύρος Μπαλάσκας έσπευσε να μας τονίσει ότι τραυματίστηκαν αστυνομικοί και όχι πολίτες. Στη Νέα Σμύρνη, νεαροί του αντιεξουσιαστικού χώρου προπηλάκισαν τους αστυνομικούς και τους επιτέθηκαν” και υπογράμμισε ότι “στο 401 μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι αστυνομικοί και όχι πολίτες”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    73 Σχόλια

    1. Να γίνει ΕΔΕ και για τα πτυσομενα σιδερένια γκλοπ που απαγορεύετε να φέρουν ελληνες αστυνομικοι.

    2. ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ…
      ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΣΩΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ “‘ΥΠΟΘΑΛΠΕΙ”‘
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΙΑ!!
      Η ΜΑΣΣΩΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ “”ΣΚΥΛΑΚΙΑ””ΤΟΥΣ.
      ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ “”ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ””ΤΟΥΣ ..!!
      ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ,ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥΣ,ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΛΗΤΑΡΑ…
      ΑΛΛΙΩΣ …ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ,ΘΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΑΠΟΝ.ΣΜΥΡΝΗ….ΚΑΙ ΘΑ..ΜΑΖΕΥΕΤΕ..ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ…!
      ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΠΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΚΕ ΝΑ ..ΒΡΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΜΕ ΤΟ ΓΚΛΟΜΠ!!!

    3. Καταλύεται η έννοια της Δημοκρατίας σε Χίο & Μυτιλήνη !!!
      .
      Οι κάτοικοι των Ελληνικών Νησιών Μυτιλήνης και Χίου δέχθηκαν 10 Διμοιρίες των ΜΑΤ – όπου έκανα χρήση Χημικών και Χειροβομβίδες κρότου και λάμψης, έναντι εκατοντάδων πολιτών των νησιών !!!
      .
      https://oimaskespeftoun.blogspot.com/2021/03/blog-post_31.html

      .
      ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΞΥΛΟ
      ΕΤΣΙ ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ????????

    4. Μ@λ@κ@ς και μάλιστα με περικεφαλαία είσαι εσύ διότι το Σαββατο σε βόλτα 10 χλμ πεζή από όσους αστυνομικούς βρήκαμε στον δρόμο μας δεν μας ενόχλησε κανείς τους.

    5. Είσαστε και πολύ μ@λακες όσοι βρίζετε τους αστυνομικούς και όχι τον αλήτη τον Χαρδαλια που τους έχει απειλήσει να κόβουν πρόστιμο με κάθε τρόπο σε όποιον άνθρωπο πάει έστω μια βόλτα. Η αστυνομία ρε μπετοβλακες σας κόβει πρόστιμο έτσι γιατί τους κ@υλωσε? Και ξέρετε κάτι? Τα βάζετε με έναν εύκολο στόχο και αφήνετε στο απυρόβλητο τα καθάρματα που μας κρατάνε φυλακισμένους. Μακάρι ένας αστυνομικός να είναι η αιτία που θα σας βγάλει στον δρόμο γιατί σας έχει φάει η μ@λακια. Βάλτε τις μάσκες στον πάτο σας ρε μ@λακες να μην κολησει κορονοιο, καραγκιόζηδες. Ο Χαρδαλιας και ο Μητσοτάκης σας έχουν ξεκ@λιασει μ@λακες, τους αφήνετε στο απυρόβλητο και τα βάζετε με αυτούς που απλά εκτελούν τις εντολές τους. Εάν έχετε ΑΡΧΙΔΙΑ απλυτοι και… καθαροί να πάτε στα σπίτια αυτών που δίνουν τις εντολές. Αλλά ποιος έχασε τα ΑΡΧΙΔΙΑ για να τα βρείτε εσείς. Ρε μ@λακες πως έπεσε ο σύριζα? Με σκηνικά με τους μπάτσους ή όταν ο κόσμος είχε αποκλείσει τους συριζαιους στα σπίτια τους και δεν τολμούσαν να βγουν έξω? Βλακες, ε βλακες. Η αστυνομία φταίει ή αυτοί που δίνουν εντολές να βάζουν πρόστιμα στον κόσμο και όποιος αρνείται το πρόστιμο να τρώει ξύλο??

    6. Τα 30 άτομα που λένε ότι τους επιτέθηκαν πώς τα αντιμετώπισαν;

    7. ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ…ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ! ! !
      «Ιδού ο νυμφίος έρχεται»…
      Θαυμάστε αυτά τα λαμπρά παλικάρια, που νομίζουν πως με 500 ευρώ θα γ@μ@σουν όλους τους Έλληνες ! ! !
      Θαυμάστε τον σερίφη που νομίζει, πως το στειλιάρι που κρατά στο χέρι του, είναι προέκταση του ανδρισμού του και ξυλοφορτώνει με αυτό τον ανυπεράσπιστο νεαρό στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.
      Θαυμάστε τον σερίφη που είναι το παιδί όλες τις δουλείες και τον στέλνουν παντού, χωρίς από ότι φαίνεται να τον αγγίζει καμιά απολύτως ΕΔΕ, γιατί σε λίγες μέρες το παραμύθι του Μαξίμου θα ξεχαστεί και όλα θα ξανά πάρουν τον δρόμο τους, ενώ αυτός βρισκόμενος πάντα στο απυρόβλητο θα συνεχίζει απτόητος και ακάθεκτος το κατασταλτικό του βίαιο έργο εναντίον των Ελλήνων πολιτών !
      Και για όλους αυτούς που δίνουν αυτές τις διαταγές, δηλαδή στο να τηρηθούν τα μέτρα που κατέστρεψαν τους Έλληνες (ασφαλώς με κάποιο σχέδιο γίνονται όλα αυτά) δεν σώζουν πατρίδες, αλλά δολοφονούν τους πολίτες τους… αφού για ακόμη μια φορά το Σύνταγμα κουρελιάζεται, γιατί έτσι απαιτούν και επιβάλουν οι συμμορίες των εκβιαστών, και προθυμοποιούνται να υλοποιήσουν τα προσκυνημένα ανδρείκελα που…μοστράρουν ως «εθνική κυβέρνηση της χώρας»!
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

    8. oi μπατσοι της δεξιας …τι δεν καταλαβατε ; ξεχασατε που σκοτωσαν στο ξυλο πρι ν καποιο καιρο ενα φοιτητη και ο αρμοδιος υπουργος ,(ο ροφος που λεγαμε )ειπε οτι σκονταψε στην ζαρντινιερα…ασε που πηραν θαρος αφου αθωωθηκε ο δολοφονος του 15 χρονου Γρηγοροπουλου…Δεν εχω δει ομως τετοια μαγκια στην πλατεια Εξαρχειων …

    9. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ & ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΜΕΣΑ , Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ , ΝΑ ΠΑΡΕΤΗΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΧΘΕΣ , ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ,
      ΑΠΟ ΩΡΑ ΣΕ ΩΡΑ ή ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ , ΑΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΑΥΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΘΕΣ & ΝΑ ΑΠΟΤΑΧΘΟΥΝ Η ΜΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ( ΕΛ.ΑΣ ) ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΝΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ , ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΜΠΟΡΑ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ( ΜΑΓΚΕΣ ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΠΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ & ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΑΛΛΟΙ !!!

    10. Θα βλαστημησετε την ωρα κ τη στιγμη που γεννηθηκατε..αγνωστου πατρος..μουλοι μπστσοι!!θα παρακαλατε..γισ ελεος..αλλα δεν θα σε δειχνουμε ιχνος!!!χχχχφτου

    11. ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!
      ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ!!! ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΟΥΝ!!!
      ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΉΝΗ ΚΑΙ ΦΥΓΑΝΕ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΟΥ ΚΟΕΜΤΖΟΓΛΟΥ!!!!
      ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ!!!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣΣΣ ΤΟ ΝΕΟ 21!!!!

    12. Ετσι ετσι…ξυλο στα αναρχοαπλυτα της πλατειας….ζητω η αστυνομια

    13. Το σχέδιο είναι απλό :
      1. Μαζεύεις 5 -10 μέλη σε μια πλατεία. Κάποιοι επίτηδες δεν φοράνε μάσκα.

      2. Παίρνεις τηλέφωνο την αστυνομία και καταγγέλλεις ότι κάποιοι ασυναίσθητοι έχουν μαζευτεί στη πλατεία και ότι αυτό είναι απαράδεκτο κλπ κλπ

      3. Έρχεται η αστυνομία και κάνεις ότι μπορείς για να προκαλέσεις επεισόδιο. Στο τέλος το προκαλείς και πέφτουν 2 φάπες.

      4. Βγάζεις φωτο και βίντεο την κατάλληλη στιγμή.

      5. Σε dt χρόνο η «είδηση» για όργιο αστυνομικής βίας έχει ανέβει στο διαδίκτυο.

      6. Το γνωστά διάσημα τρολ όπως και οι κομματικά ελεγχόμενες εφημερίδες μιλάνε για αστυνομοκρατία και χούντα (!!)

      7. Ταυτόχρονα παραμονεύουν 20-30 αναρχοφασίστες έτοιμοι για «αυθόρμητη» δράση. Συνήθως παρουσιάζονται σαν «Ομάδα αλληλεγγύης μπλα μπλα μπλα».

      8. Γης μαδιάμ, επεισόδια, όλα ένα αριστοτεχνικά στημένο θέατρο για να περάσει το αφήγημα ότι «ο κόσμος αντιδρά στη χούντα».

      9. Η πληρωμή των ηθοποιών θα γίνει με πρόσληψη στο δημόσιο όταν και εφόσον η ΠΦΑ ξαναγίνει κυβέρνηση.

      1. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ;;;;
        Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΛΙΓΔΙΑΡΗΣ ΒΙΑΖΕ ΜΟΝΟ ΑΝΗΛΙΚΑ Η ΜΑΡΚΕΛΕΥΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ;;;;
        Ο ΜΑΚΗΣ Ο ΤΣΕΚΟΥΡΗΣ ΦΟΡΑΕΙ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ΚΑΙ 12ΠΟΝΤΟ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ Η ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ;;;
        ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΑΝΩΜΑΛΟΙ!!!!
        Υ.γ. η ερώτηση είναι και για τον τρόμπα από πάνω μετο νικ ΕΣΑΤΖΗΣ!!!!

    14. Ας βγει ο μπατσος να μας πει επωνυμα ,αφου λενε διαφοροι μπινεδες κουληδες οτι εχει δικηο,την δικη του εκδοχη.Τσογλανια καθεστωτικα.Ο κοσμος τους μισει και τους σιχαινεται.Προπαντος η νεολαια.

    15. Ρε μπατσακια αν ποτε σας διωξουν απο το σωμα θα πεινασετε αλλη δουλεια εκτος απο το να βαρατε με το γκλοπ δεν ξερετε

    16. Μπαλασκα μαζεψε τουε εσυ που εχεις λιγο πιο πολυ μυαλο απο τον Golden Boy Mike. Οι αστυνομικοι προκαλουν τους πολιτες και οχι το αντιθετο. Δεν θα παει κανεις να τα βαλει με καποιον που κρατα η εχει ετοιμο οπλο στα χερια του η στην θηκη του. Αιντε γιατι μας τα παιξατε με τις μαλακιες που πετατε

    17. Κακόμοιροι Αθηναίοι. Πόπολο και πλέμπα μια ζωή.

    18. : δεν θα ανοίγετε διάλογο με τον κάθε κακομοίρη.
      ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ….. ΤΟ 2020…..
      ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡ[Ο ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ και ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ….
      ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΖΩΗ ΜΑΣ……

    19. Όταν δέκα ανεκπαιδευτοι δέρνουν με παράνομα σιδερένια ραβδια έναν κακομοίρη που μπορούν απλά να του γυρίσουν το χέρι και να του φορέσουν χειροπέδες το επόμενο επεισόδιο είναι σφαίρες στο σταυρό, αυτά για τον κάθε καραγκιόζη γκαιμπελισκο που λέει καλά του κάνανε και μας τα ζάλισαν. Να τους χαίρεται τους Γκοτζαμανηδες του ο βαψομαλιας Τούρκο σπόρος Κιουμουρτζογλου Χρυσοχλεμπιδης.

    20. Βρείτε της δηλώσεις που έκανε την Κυριακή το πρωί στο Σκάι ο Μπαλάσκας, από τα λεγόμενα του συνδικαλιστή φαίνεται καθαρά η απαξίωση του πολίτη απά τον αρχηγό της αστυνομίας του οποίου τις διαταγές μετέφερε.

    21. ΜΠΑΛΑΣΚΑ ΓΑΜΙΕ…Ι ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΟΥ

    22. Απειλούν Αστυνομικούς στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:
      ”Ή θα τσακίζετε στο ξύλο τους Μπατίρηδες και θα κάνετε κατά γράμμα αυτό που σας λέμε ή θα φύγει απ’ το σώμα όποιος δεν αντέχει, ή στην καλύτερη περίπτωση δυσμενή μετάθεση στο άγνωστο κ.λ.π….Σκεφτείτε κι αποφασίστε! Δεν είστε μοναχοί καλόγεροι σε μοναστήρι…Και κάτι τελευταίο: δεν θα ανοίγετε διάλογο με τον κάθε κακομοίρη. Θα επεμβαίνετε δυναμικά όπως σας έχουμε πει επανειλημμένες φορές! Εσείς είστε ο ”Νόμος και η Τάξη”……..

    23. Όποιος γνωρίζει την Νέα Σμύρνη θα ξέρει καλά πως αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για βόλτα. Η πλατεία της από τότε που ιδρύθηκε ο Δήμος!!! αποτελεί ένα στέκι ηλικιωμένων, πιτσιρικιών με τις μαμάδες, ζευγαριών και νεανικών παρεών. Το γήπεδο του Πανιωνίου απέχει 3 μόλις τετράγωνα από την πλατεία και ακόμα κι όταν είχε αγώνα, αυτό δεν αποτελούσε ανασταλτικό παράγοντα μια όμορφης βόλτας, λόγω φόβου για επεισόδια.
      Ό,τι κι αν εκανε αυτός που βαρουσαν σαν χταπόδι και τσίριζε υστερικά, ό,τι κι αν έκανε, γυρω είχε γυναικες, παιδιά, νέους ανθρώπους που παρακολουθούσαν. Αυτα είναι ωμές βιαιότητες μπροστά σε κόσμο και κάθε μάνα δεν γουστάρει το πεντάχρονο που κρατάει στο χέρι ένα μπαλονάκι από ήλιον να βλέπει 4 μ@λ@κες να δέρνουν έναν άοπλό.
      Ήταν ασσύμετρα τα μέτρα καταστολής μ@λ@κες μπ@τσοι. Ασσύμετρα τα μέτρα καταστολής έναντι της απειλής. Γιατί αν ήταν 30 νοματαίοι, θα είχατε φάει την πέτρα στο κωλοκράνος σας σύννεφο. Ξεσπαστε αλλού τον κοινωνικό θυμό σας, επειδή η μετάθεση και η απειλές από τους ανωτέρους σας πηγαίνουν σύννεφο και κρατήστε την όρεξή σας για καταστολή τα καλοκαίρια στις παραλίες του Φαλήρου, που όλοι οι λαθρομετανάστες κατεβαίνουν για μάτι και μπανάκι με χασίσι και ναργιλεδες, κλέβουν και παρενοχλούν. Φωτογραφίζουν παιδάκια 5χρονα και την παίζουν διπλα σε εφηβάκια.
      Κατεβείτε στις τρύπες στα βράχια της Παλμύρας, του Μπάτη, του Φλοίσβου που κρύβουν τα παρανομα τσιγάρα στους αγωγούς για τα όμβρια. Πηγαίνετε στο κιόσκι πίσω απ το άγαλμα του Παλαιολόγου στην Παλμύρα που είναι γκετο αλβανών και δεν αφήνουν Ελληνα να πλησιάσει στον χωρο που φτιαχτηκε για το κοινό και φυλάνε τσιλιες οι ταβλαδόροι για να γίνεται το ντηλ της φουντας τα απογευματα.. Μαζέψτε και τους γύφτους που ριμαζουν τα πάντα και αφήστε τον κόσμκη να ανασάνει.
      Αμα θες άπλυτα σου εχω πολλά… Όρεξη να χεις.

    24. Να βγει στη δημοσιότητα το όνομα του τραμπούκου με το σιδερένιο γκλοπ που απαγορεύεται να φέρει κάποιος αστυνομικός.
      Εκεί να τον δούμε πόσο άντρας είναι. Όταν τον επισκεφτούν στο σπίτι του.
      Σαν τους ΜΑΤατζήδες στην Χίο όταν τους επισκέφθηκαν στα ξενοδοχεία και έκλαιγαν.
      Η αστυνομία δεν είναι συμμορία τραμπούκων. Οφείλει να τηρεί το νόμο.

      1. Στην Κερατέα να δεις πως έφευγαν οι κότες, δαρμένοι και καμένοι σφαίρα για το 401. . . .οταν μιλάνε για Κερατέα δεν προλαβαίνουν να αλλάζουν πάνες!!!

    25. δεν υπάρχει δικαιολογία, όταν κάποιος που πληρώνεται για να μας φυλάει σηκώνει το βρωμόχερο του κ βαράει καλύτερα να του κοπεί απ’ τη ρίζα!

    26. Οι προκάτοχοι τους επί εθνοσωτηριου κυνηγούσαν ανθελληνες κομμουνιστές κατσαπλιαδες και ποινικούς εγκληματίες μόνο, αυτοί εδώ σας κυνηγούν και σας δέρνουν όλους , καλά να πάθετε αφού ξέρατε ποιους ψηφίσατε τώρα τι φωνάζετε;

    27. Γιατί ετσι δικαιολογείται το ξύλο σε άτομο το οποίο είχαν συλλάβει; καμία δικαιολογία σε αστυνομικό που συμπεριφέρεται σαν χούλιγκαν..

    28. Τι τους περάσατε ρε τους αστυνομικούς; μήπως θέλατε να σας κεράσουν τσιγάρο και καφέ για να το συζητήσετε; σωστά αντέδρασαν οι συνάδελφοι δέχτηκαν επίθεση από ελληνόφωνους αριστερούς τουρκοσπορους τι να έκαναν δηλαδή;

      1. Εγω ρε πλυμενε ειμαι Χρυση Αυγη,και δεν γουσταρω αυτα τα πραγματα.Απο χθες τους αποκαλω και εγω μπατσους,οπως τα κουμμουνια,και τους σιχαινομαι.Μαθαμαν τωρα οτι ολοι που βριζουν ειναι απλυτοι,δηλ αριστεραντζες Κανεις λαθος και θα εκπλαγεις οταν ερθει η ωρα.

        1. Τελικά όσοι έχετε μείνει στην χ.α. έχετε μπερδέψει τα πράγματα ακόμα πιο πολύ,άντε να σας δω και σε καμία ανθελληνική διαδήλωση χέρι χέρι με τα άπλυτα συντροφιά σας !

    29. Ο/Η βίτσα, ..ούτσα και στενά παπούτσα για τα κουφοντινόπουλα λέει:

      άκου λέει πήγε να αρπάξει το όplο αστυνομικού και κάνουν δηλώσεις υποστήριξης ροζ και γαλάζιοι συριζαίοι..

    30. λες και δε ξερουμε τι γουρουνια ειναι οι μπατσοι, δυστυχως υπαρχουν στρατοκαβλοι που τους υποστηριζουν λογω διαστροφης

    31. Σε μια δημοκρατικη χώρα όπως η Ελλάδα, με αυτούς τους ανώμαλους καρεκλακιδες και τον αρχηγό τους τουλάχιστον θα έπρεπε να λογοδοτήσουν στις οικογένειες τους. Έχουν παιδιά, είναι γονείς κι όχι τέρατα!!! Πρέπει να πέσει η κυβέρνηση του άθλιου, ανεμελου γουρλοματη και ο πουλημενος Χρυσοχοιδης επιτέλους να πάει στο χωριό του το Νησί Ημαθίας που τον περιμένουν με ανοιχτές αγκαλιές οι συχωριανοι του.Επιτελους δώστε τους ένα οριστικό τέλος, φτάνει πια η γελοιότητα, οι ΕΔΕ και οι συστάσεις στην δήθεν απόδοση ευθυνών!!! Γελοιότητες είναι αυτά που λέει ο υπεύθυνος κος Χρυσοχοιδης.

      1. «»»Σε μια δημοκρατικη χώρα όπως η Ελλάδα»» 🤣🤣🤣🤣🤪🤪🤪

    32. Δηλαδη η αστυνομια να μην ασκει βια μονο να δεχεται βια? πατε καλα ρε ζωντόβολα

    33. Μπάτσοι αλήτες, τσιράκια της κυβέρνησης δεν υπάρχει ούτε ένας καλός ανάμεσά σας. Το μόνο που σας νοιάζει είναι μήνας μπει μήνας βγει να πέφτει το χιλιάρικο

    34. Συριζα και κκε είναι εγκληματικες οργανωσεις μεχρι και οι πετρες το καταλαβαν ξυπνατε βοδια

    35. Μας τα πρήξανε με τον μ@λάκα που έκανε τον μάγκα στους αστυνομικούς και τις έφαγε.

      1. Θέλω μια μέρα να σε πλακωσουνε και έσενα έτσι είτε μπάτσοι είτε αναρχικοί .μαλακα

      2. Την επόμενη φορά όμως όταν θα τις φας εσύ να θυμάσαι την σημερινή θέση σου.

      3. Θελω τον αστυνομικο χωρις στολη-χωρις γκλοπ-και μονο του,αντρας προς αντρα και τοτε θα δουμε ποιος θα τις φαει……..

        1. Έλα θαφοραω αθλητική μπλε φορμα , δεν θα έχω ούτε την ταυτότητα μου ούτε το όπλο μου ! Τολμάς; Ελα

          1. Χαχαχαχαχαχα…προσεχε μην ερθω και δεν ξερεις απο που να φυγεις..κωλομπατσε μουλε!

            1. Κλαστε ομαδικα μηπως ξεβρωμισουμε

    36. Να δω τι θα πει τωρα ο πορτοσαλτε με ολα αυτα που συμβαινουν.

    37. Aγωγες και μηνησεις μεχρι να μαθουμε ολοι τα ονοματα τους (μαναδες κεραταδες και τα σχετικα

      1. Κερατάδες είναι οι πατεράδες των Αναρχομπάχαλων ρε κορό’ι’δο εκεί στις καταλήψεις-αναρχοφωλιές που πηδιούνται οι μανάδες τους για έναν μπάφο.

    38. ολα μονταρισμενα και φτιαχτα νομιζεται οι μπατσοι δεν ξερουν οτι ο καθενας κουβαλα κινητο τηλεφωνο που μπορει να καταγραψει τα παντα τους θεωρηται τοσο χαζους???????ΕΣΚΕΜΑΙΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

      1. Με τύφλωσε η αμορφωσιά σου και οι ψεκασμενες απόψεις σου.
        Κάνε μου τη χάρη για το καλό όλων και άσε τα ηλεκτρονικά σχ ολια και διάβασε κάνα “ΠΟΠΑΥ”.

      2. είναι η παγκόσμια απάτη της ψευτοδημίας και του κοροϊδοϊού και τα οργουελικά μέτρα της ΝΤΠ που λαμβάνονται, αν χρειάζεται ένα τέτοιο περιστατικό φτιαχτό ή όχι για να αρχίσει το ξήλωμα της βρωμερής μεταπολίτευσης τότε καλώς έγινε

      3. ;Ρε Νικόλα μας έβγαλες τα ματια ρε, από Ελληνική γραμματική και ορθογραφία δεν;

    39. Από συνδικαλιστές που τους εκλέγουν μεταξύ άλλων και αυτά τα δίποδα με τα λευκά κράνη τι περιμένατε? Αν έχετε τα αυτά κρεμάστε στα μανταλάκια και δείξτε αυτούς που δέρνουν και για τους οποίους απολογείστε.Ρε Κρικέτε που νομίζεις ότι μιλάς σε ούγκανους πως θα φάει ξύλο το παιδί σου αν πει στους συναδέλφους σου τίνος είναι?Ξύλο θα φάει από τους αναρχικούς στο Παγκράτι που ζητούσαν τις προάλλες ταυτότητες από τους πολίτες και εσείς ήσασταν απόντες.

    40. Πουστροπαιδα που την ειδανε σεριφηδες…!
      Γκουρλοματη…λιγα τα ψωμια σου στην εξουσια.

    41. βαψομαλλια,αντε στο σπιτι σου ,αμα εχεις ιχνος τσιπας

    42. Μια ζωή σ’ αυτήν την χώρα η αστυνομία φταίει..

      1. Εννοειται!
        Οταν τους χρειαζεσαι θα ερθουν σε καμια ωρα – αν ερθουν
        Αμα ειναι για ξυλο ερχονται σε δευτερολεπτα!
        Αυτες τις μαγκιες να τις κανουν στους τσιγγανους, αλλα εκει δεν τους παιρνει!

    43. Έλα μωρέ τώρα. Σανό για τα πρόβατα. Οι ίδιοι το κάνανε. Ο Κουφοντινας τους την έσκασε και δέχτηκε ορό. Γαμω την ατυχία τους γαμω που θα λέγε κι η συγχωρεμενη η Μαλβίνα σε κάποιες παλιότερες εποχές, της όχι και τόσο άσχημης μεταπολίτευσης. Όλα ήταν προαποφασισμένα τεκνά μου στο Ελλαδιστάν ακόμα και η μεταπολίτευση, ακόμα και η χούντα που μακάρι να ‘χαμε άλλη μία κι ας μην
      ασκούσαμε ποτέ αντιπολιτευτική κριτική φοβούμενοι μια τυχόν επίσκεψη στη Γυάρο.
      Τεκνό θέλω να σου πω ότι σε οτι αφορά τα ιατρικά μην έχεις αποψη. Σου το απαγορεύω.
      Εγώ ξέρω, εσύ πιστεύεις.
      Ισχύει αυτό που έγραψα κι εχθές.
      Οι δολοφονίες ασθενών εκούσια ή ακούσια λόγω άγνοιας και όχι ιατρικού λάθους όπως εσύ θες να πιστεύεις ίσχυε και θα ισχύει πάντοτε ανεξαρτήτως πανδημίας ή όχι.
      Απλά τώρα γίνεται σε μεγαλύτερο βαθμό για τους προφανείς λόγους και κάποιοι όπως ο Αντωνιάδης αναγκάστηκαν εκ των πραγμάτων ν’ ασχοληθούν και να το αναδείξουν.
      Η ανικανότητα των γιατρών σε συνδυασμό με τα πρωτόκολλα ΠΟΥ δολοφονούν άπαντες, άπασα χρονική στιγμή.

    44. Δέν ακούσαμε Τί προηγήθηκε τής επίθεσης τών αστυνομικών !

      1. Σωστα. Ποτε δεν ειπωθηκε οτι πιασανε τις γυναικες τους να ξενοπηδιονται.

      2. Ό,τι καί νά προηγήθηκε, τόν συλλαμβάνεις καί τόν στέλνεις στόν εισαγγελέα. Δέν τόν σαπίζεις στό ξύλο καί μάλιστα μέ σιδερένιο γκλόμπ, που απαγορεύεται.
        ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ ΚΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ!!

    45. Χρόνια πολλα στις γυναίκες που καταριούνται τη σήμερον ημέρα όλους τους τραμπουκοφαλλοκρατες της ΕΛ ΑΣ!!!

    Comments are closed.