ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ! Η ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ “ΑΔΕΙΑΖΕΙ” ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΖΗΤΑΕΙ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΚΑΙ ΘΕΤΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ – ΣΤΗΝ “ΠΥΡΑ” ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΣΚΑΙ (Εικόνα)

    Κοινοποίηση:
    [335447] 8 REGIONAL GROWTH CONFERENCE 2020.ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΠΡΩΙΝΟ.

    Η Ελενα Ακρίτα έγραψε νωρίτερα ότι η Λίνα Μενδώνη ζήτησε την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη από το Εθνικό Θέατρο και το υπουργείο έσπευσε να εκδώσει ανακοίνωση λέγοντας πως οι “ανακοινώσεις γίνονται με δελτία Τύπου και όχι μέσω social media”.

    Η Έλενα Ακρίτα, προφανώς στη συνέχεια, δέχθηκε τηλεφωνήματα, κρούσεις από ανθρώπους του υπουργείου και έκανε νέα ανάρτηση βάζοντας στο κάδρο και την Αννα Παναγιωταρέα αλλά και τον ΣΚΑΪ.

    “Βγάζει μια αόριστη ανακοίνωση η Μενδώνη (ή η Αννούλα η Παναγιωταρέα) όπου σαφώς με φωτογραφίζει ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ. Και φυσικά το ΣΚΑΙ σπεύδει να “συντρέξει την υπουργό χωρίς να κάνει ρεπορτάζ για να διαπιστώσει αν ισχύει ή όχι η είδηση. Επειδή είμαι δημοσιογράφος παλαιάς κοπής κι αυτά τα σούξου μούξου δεν τα γουστάρω – τρεις ερωτησούλες στην υπουργό.

    1. Παραιτείται ή δεν παραιτείται ο κ. Λιγνάδης; Επιβεβαιώστε ή διαψεύστε την είδηση ξεκάθαρα και αφήστε τα μισόλογα.
    2. Υπαρχουν καταγγελίες, ναι ή όχι;
    3. Μου αποσαφηνίζεται παρακαλώ την ασάφεια… των σκοπιμοτήτων μου; Είναι βαρύς ο χαρακτηρισμός, μην τρέχουμε τώρα στα δικαστήρια κι ανήκουμε και σε ευπαθείς ομάδες. Στο μεταξύ εμμένω στο ρεπορτάζ μου.
      Καταλάβατε υπουργέ;
      Κατάλαβες Αννούλα; Πού θα μου υπαγορεύσεις πώς θα κάνω τη δουλειά μου;” γράφει χαρακτηριστικά.

    Αυτό που μένει να δούμε, είναι αν και τώρα θα απαντήσει η κ. Μενδώνη, ή θα βγάλει πάλι ανακοινώσεις που δεν θα δίνουν καμία απάντηση.

    Καταγραφή

    Ολόκληρη η ανακοίνωση από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού:

    «Οι αποφάσεις της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώνονται αποκλειστικά μέσω των δελτίων Τύπου του ΥΠΠΟΑ και όχι από ιδιωτικά προφίλ στα social media. Κάθε άλλη «αξιόπιστη πληροφορία» είναι παραπλανητική και εξυπηρετεί ασαφείς σκοπιμότητες».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Τελικά τι έγινε με το σπίτι του Παλαμά στην Πλάκα που τυχαία είναι μεσοτοιχία με το σπίτι της Παναγιωταρέα στην οποία τυχαία ξημεροβραδιάζεται η Μενδώνη (μέχρι και την Πρωτοχρονιά εκεί ήταν) που τυχαία το Υπουργείο της θα αγόραζε το σπίτι του Παλαμά;

    2. ΜΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Η ΣΙΜΗΤΟΓΡΙΑ ΑΚΡΙΤΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΗΤΟΥ.ΣΙΓΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΡΗ ΜΙΑΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑΣ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΗΞΕΡΕ ΟΥΤΕ Ο ΘΥΡΩΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΗΣ. ΑΝΤΕ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΝΑ ΣΕ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

    3. Τι εκανε ρε παιδιά πάλι αυτός; ποιος ξέρει να πει και σε εμάς;

    4. Φοβερή ομοιότητα! Είπα κι εγώ τον καθρέφτη μου βλέπω! Είμαι σίγουρη ότι ο αποκάτω σχολιαστής είναι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος και κούκλος!

    5. Αυτή η Ακρίτα είναι επί 24ώρου βάσεως στο twitter?Δεν μπορεί να βρει ένα γκόμενο να ξελαμπικάρει μπας και επανέλθει στη κανονική ζωή?Ο κατινισμός του διαδικτύου δεν είναι μόνο μια έμμεση μορφή ανθρωποφαγίας αλλά και μια τεράστια φάμπρικα ανακύκλωσης ποταπών χαρακτήρων που η πραγματική τους θέση είναι ανάμεσα στα σκουπίδια.Και αυτή η βρωμιάρα,διεκδικεί επάξια τον τίτλο της βασίλισσας των αποβλήτων..

    6. κλανιες στα μουτρα της μπολσεβικας εκατομυριουχου ακριτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    7. Μακελειό πλάκα μας κάνετε; Νομίζετε με Ακρίτες και Τράγκες θα πέσει ο Κούλης. Όλοι αυτοί οι “τελειωμένοι” που βγήκαν μπροστά για να κάνουν αντιπολίτευση, περισσότερο καλό, παρά φθορά κάνουν στην Νουδούλα.

    8. Γνωστή φουστάρα ο συγκεκριμένος.
      Τον μπαούλο!

    9. Λιγνάδη μάλλον για σένα είναι ο συναγερμος

    Comments are closed.