ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΣΤΟΧΙΕΣ, Ο GUARDIAN ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ – ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ- ΦΙΛΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙΟ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΠΑΜΠΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΧΑΜΕΡΠΗΣ

    Κοινοποίηση:
    GUARDIAN

    «Η ελληνική κυβέρνηση κατηγορείται για τις «πιο σκοτεινές πρακτικές» στο σκάνδαλο των υποκλοπών που φέρνει στη θύμηση τις χειρότερες ημέρες της στρατιωτικής διακυβέρνησης της χώρας, αναφέρει σε σημερινό άρθρο που υπογράφει η Helena Smith ο βρετανικός Guardian.

    Ο Guardian κάνει λόγο για σκάνδαλο υποκλοπής που «οδήγησε τον αρχηγό της υπηρεσίας πληροφοριών της Ελλάδας και τον επικεφαλής του προσωπικού γραφείου του πρωθυπουργού σε παραίτηση μέσα σε λίγα λεπτά», ενώ επισημαίνει τα αιτήματα της αντιπολίτευσης για νέες παραιτήσεις εν μέσω αποκαλύψεων για «κατασκοπευτική κρίση» «που παρομοιάζεται με το Γουότεργκεϊτ».

    Όπως υπογραμμίζει το έγκυρο βρετανικό μέσο ενημέρωσης, «ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αντιμετωπίζει τη δυσκολότερη ώρα στην εξουσία μετά την ανακάλυψη ότι το κινητό τηλέφωνο του πολιτικού του αντιπάλου, του αρχηγού του τρίτου μεγαλύτερου κόμματος της χώρας, παρακολουθείτο με εντολή της ΕΥΠ, της υπηρεσίας πληροφοριών που αναφέρεται απευθείας στο γραφείο του».

    Ο Guardian αναφέρεται και στη συγγενική σχέση του πρωθυπουργού με τον γενικό γραμματέα του γραφείου του γράφοντας μεταξύ άλλων: «Η είδηση (σ.σ. της παραίτησης του Π. Κοντολέων από διοικητής της ΕΥΠ) ακολούθησε την ανακοίνωση-σοκ ότι ο ανιψιός του Μητσοτάκη και πιο έμπιστος βοηθός του, Γρηγόρης Δημητριάδης, είχε επίσης παραιτηθεί – αναλαμβάνοντας την ευθύνη για το αφεντικό του, που ήλπιζε ότι θα έβαζε ένα τέλος στο σκάνδαλο»…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. επαναλαμβανω οτι αν δεν γινει ΣΥΝΤΟΜΑ με τους πολιτικους και τα τζακια κυριως οτι εγινε στην Ρουμανια με τον Τσαουσεσκο ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΠΑΡΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ..Αρκετα με τα λαμογια που κατακλεψαν και κατακλεβουν την πατριδα και νομιζουν οτι ελεγχοντας την ανυπαρκτη δικαιοσυνη και τους πραιτωριανους των ΜΑΤ θα ειμαστε για παντα σκλαβοι τους..

    2. Άθεα σκουλήκια που έχουν την στήριξη των σατανικών μεγαλόσχημων παπάδων. Ό,τι φάνε, ό,τι πιούνε και ό,τι αρπάξει ο κώλος τους. Είναι ντροπή για το ελληνικό έθνος, που γέννησε τόσους ήρωες, να ελέγχουν την πορεία του τόπου ανθελληνικά σκουπίδια. Αν είναι να τελειώσουμε τουλάχιστον να το κάνουμε με το κεφάλι ψηλά, όχι γλύφοντας τις κατουρημένες ποδιές των ξένων. Οι γονείς μας πήγαν με το σταυρό στο χέρι και ο Θεός δεν τους εγκατέλειψε.

    3. Ο εισαγγελεας,διοικητης της ΕΥΠ ητανε οργανο των σκοτεινων δυναμεων?
      Εαν ειναι ετσι παει αλλου το πραγμα σε θεματα εθνικης ασφαλειας και κατασκοπων
      και πρεπει να μας πουνε απο που περνανε λεφτα για να κανουνε αυτοι την δουλεια μιλάμε για βοθρο.

    4. Εχουμε την καλυτερη δημοκρατια της οποιας τους πολιτικους, υποψηφιους κλπ,
      προεπιλεγει και μεσω των δικων της ΜΜΕ φροντιζουν να εκλεγουν,
      μια συμμορια αποτελουμενη απο εφοπληστες, εργολαβους, ιδιοκτητες ΜΜΕ ολιγαρχες κλπ,
      των οποιων η εδρα βρισκεται,
      στο City of London.

    5. Καραρομπα ξεκουμπωτη που μας οδηγει σε πολιτικη ασταθεια για….καποιους λογους! Κυρ Μητσοτακη θα στο επαναλαβω εδω ειναι Ελλαδα που ποτε δεν πεθαινει κολληταρακι του Ερντοκλαν δοσιλογε των αμερικλανων!
      Τι αλλο θα φας δεν εσκασες ακομα? Θες μερκελογεννητριες με υδρογονανθρακες Αιγαιου, Ιονιου τι?

    6. Εγώ δεν έτυχε να δω πουθενά μέχρι σήμερα να γράφει κάποιος πως το οικονομικό έγκλημα πρέπει να κάνει άμεσα έλεγχο από πάνω μέχρι κάτω τον Κούλη τον Μπακογιάννη την Ντόρα τα συγγενικά πρόσωπα μέχρι τρίτου βαθμού του κτλ ώστε να βγεί στη φόρα το πόσα εκατομμύρια η δισεκατομμύρια έκλεψαν από τον Ελληνικό λαό κοινός από το δημόσιο χρήμα μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια.

    Comments are closed.