ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ! ΘΑ ΤΟΥΣ Γ@ΜΗΣΕΙ Ο ΧΑΦΤΑΡ ΣΤΑ ΟΡΘΙΑ – ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΡΩΣΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ MIG-29 ΚΑΙ SUKHOI 24 – “ΚΑΨΤΕ ΤΟΥΣ” ΗΤΑΝ Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    xaftar exo

    Ο Χαλίφα Χαφτάρ μέσω του λογαριασμού του LNA επιβεβαίωσε τις αναφορές των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην Αφρική (US AFRICOM), ότι η Μόσχα απέστειλε μαχητικά MiG-29 και Sukhoi 24 στη Λιβύη (προφανώς διαμέσου της Λευκορωσίας) για να μπορέσει ο LNA να ανατρέψει εκ νέου την τακτική κατάσταση στην λιβυκή σύγκρουση πριν αυτή αποκτήσει στρατηγικές συνέπειες.

    Στο 1ο tweet απεικονίζεται ένα Mig29 με μόνο δυο λέξεις: let it burn («να καούν» σε ελεύθερη μετάφραση) που είναι μια άκρως επικοινωνιακή πολεμική φράση ενώ στο δεύτερο tweet παραθέτει την ανακοίνωση της US AFRICOM για τα ρωσικά μαχητικά και αναφέρει: «η εμπλοκή της Τουρκίας στέλνοντας τρομοκράτες στη Λιβύη πρέπει να αναγκάσει εμάς και τις χώρες που πραγματικά καταπολεμούν την τρομοκρατία να αντιδράσουν μεταξύ της σιωπής της διεθνούς κοινότητας, όπως βλέπουμε με σαφείς αποδείξεις ότι το Ισλαμικό Κράτος και η Αλ Κάιντα αγωνίζονται για το τελειωμένο GNA».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Ο Χαφταρ χάνει και θα συνθηκολογησει. Μόσχα και Τουρκία θα κάνουν την μοιρασιά όπως και στην Συρία. Η εξωτερική πολιτική της Τουρκίας γράφει ιστορία με αλλεπάλληλες επιτυχίες . Η αλήθεια είναι αυτή.

    2. Τσιπρας και μιτσοτακης θα παρουν 90%στις επομενες εκλογες ..δεν ξερω τι θα ψηφισουν οι νομιμοι λαθρομεταναστες.νδ.συριζα πασοκ κκε.?θα γινει μαχη για τους λαθροψηφους.

    3. χαχαχαχαφτυαρ ολο θα τους γαμησει και ολο τον πινει χαχαχαχα ο άλλος ο χαχας περιμενει να τον σωσουν ο χαχαφτυαρ και ο ναζικλασιδιαρ ε ρε γλεντιααααα!!!

      1. Το θέμα δεν είναι ο χαφταρ η ο Κασιδιάρης ο φαρατζ η ο Ερντογάν …Αλλά τα συμφέροντα της Ρωσίας…που πλέον είναι δυνατός παιχτης στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου …

        1. Δυνατος παιχτης η ποια; τ ακούσαμε και αυτό μαγκες!!! η ρωσια κανει τσαμπουκάδες μεχρι την γεωργια και την ουκρανια,εκει που την παιρνει δηλαδή.

    4. Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα γενναίοι στρατηγοί τύπου Χάφταρ και μπορεί να την γλυτώσει και η Ελλαδίτσα.Εκεί μας κατάντησαν ΟΛΟΙ οι πολιτικοί του δεν διεκδικούμε τίποτα.Σε λίγο θα παζαρεύουν και για την Ακρόπολη!

    5. Οι Τουρκοι βοηθουν απροκαλυπτα τους ισλαμιστες της Τριπολης και τα δικα μας ανδρεικελα αντι να βοηθουν τον Χαφταρ να επικρατησει και να ακυρωσει και την αθλια συμφωνια των Τουρκων με τους ισλαμιστες, οπως συμφερει στην Ελλαδα, αυτοι φοβουνται μην τους κανει ντα ντα η προβατινα του Βερολινου και και καθονται σαν τις κοτες!!!!!!! Τετοιους ψηφιζετε γι’ αυτο δεν προκειται να δουμε ποτε προκοπη!!!!!!!!

    6. Μπράβο Στρατάρχα Χαφτάρ.Εξόντωσε τούς τουρκομογγόλους μέχρι πού να εξαφανιστόύν από τόν πλανήτη.
      Οι τυχοδιώκτες τού Ερντογάν στή Λιβύη οι Σύροι μισθοφόροι παίρνουν 2000 χιλιαδες ευρώ τό μήνα.Πού τά
      βρίσκει τά λεφτά ο μπατηριμένος Ερντογάν;
      Γιάννης Λάκων

    7. Χαφταρ και Κασιδιαρης ισως η τελευταια μας ελπιδα. Ο θεος μαζι τους.

      1. Όπως το είπε ο κασιδιάρης είναι η μόνη μας ελπίδα όλοι οι αλλοι είναι προδότες και αυτοι που βρίζουν το κασιδιάρη πως είναι ναζιστής να πάνε να ψηφίσουν τον μητσοτάκη και τσίπρα που βούλιαξαν μαζί με τους άλλους την ελλάδα μας γιατί μόνο προδότες ξέρουν να ψηφίζουν για αυτό μας έφτασαν εδώ που είμαστε τώρα σε αυτά τα χάλια ελπίζω να πάρει πολλούς ψήφους ο κασιδιάρης για να τους τρίξεις τα δόντια

        1. Ασε φιλαρακι αμα παιζεις μπαλα με τον ελ κλασιδιαρ απ το αλγερι μια ζωη στο τοπικο θα παιζεις,ουτε ταξι δεν γεμιζει ο παιχταράς σου χαχαχαχα

    8. Μπραβο ΧΑΦΤΑΡ…βοηθηστε τον ρε αχρηστοι…..μακρυα η ντορα απο συμφωνιες μας πουλησατε και μας ξεπουλησατε …..διωξτε την γιαννα απο 2021 ….κυριακο δεν θα παρεις ψηφο…..κουνησου βοξθα την ελλαδα….

      1. “” ….κυριακο δεν θα παρεις ψηφο…. “”” αχαχαχχαχαχχα το αστειο του αιωνα…..αχχαχχαχα και ο κουλης θα γελαει………….. εαν οχι αυτος τα ξαδερφια του, τα ανηψια του, τα παιδια του θα ειναι εκει για να σας “”” προστατευουν “”” με τους ψηφους που θα τους δωσετε χαχαχαχαχα

    Comments are closed.