ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕ ΤΗ “ΛΕΓΑΜΕΝΗ” ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ , Η “ΠΑΛΙΑ ΚΑΡΑΒΑΝΑ”! ΣΑΝ ΝΑ ΤΗΣ ΕΛΕΓΕ: ΤΟ ΒΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΣΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ, ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ…!!! ΑΘΛΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΣΤΑΗ. ΨΕΥΔΙΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ ΤΗΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    dd11

    Δείτε το βίντεο:

    Στο τέλος του βίντεο η Έλλη Στάη -“παλιά καραβάνα” – της λέει: “Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω κ.Νοτοπούλου. Θα δώσουμε ραντεβού όταν θα έχετε πρόγραμμα για να συζητήσουμε αναλυτικά”

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. Το μόνο προσόν αυτού του νούμερου/γκόμενας απο τα Lidl είναι το θράσος και η πουτανιά της.

    2. ηρεμηστε,,,,απατη θα παει…μονο ο πατος της ισως βρει λιγη χαρα…

    3. παντως δεν πρεπει να λες νοτοπουλα ( η συμφωνια των πρεσπων αλλα η προδοσια των πρεσπων γιατι εκει προδοσε την χωρα μου ο χαχανιτος γιατι αυτη η χωρα δεν ειναι δικη του) οσο για τις αλλες παπαριες που ειπες ενα θα σου πω αναρωτηθηκες ποτε σου γιατι σωνει και καλα επρεπε να ονομαστουν βορεια μακεδονια? θα μπορουσαν να μπουν στην ευρωπαικη συμμορια με το ονομα σκοπια και στο νατομε αυτο το ονομα αργοτερα θα αλλαξει το σκηνικο να ενωθουν η βορεια με την νοτια για να βγουν στην θαλασσα οι γυφτοι τελος εσυ δεν κανεις για δημαρχος δεν ξερεις να μιλας καθολου σου συνιστω να παρεις το αναγνωστικο της α δημοτικου καλο θα σου κανεικαι οπως σου γραφουν και αλλοι γνωριζεις τους δρομους εκει η μονο την εγνατια που ειχε γινει και τραγουδι

    4. ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΓΙΑ ΦΟΝΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΚΥΡΙΛΕ ΦΩΤΑ ΚΑΜΕΡΑ ΠΑΜΕ…….ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ….ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ…..ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΕΙΚΟ …..ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΟΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΡΟΛΛΟ……

    5. Ψευδή,χαζή,αγράμματη ο απόλυτος συνδυασμός για να ηγηθεί κάποιος κατά την άποψη του συριζα. Εσείς εκεί πάνω αν την ψηφίσετε θα είσαστε άξιοι της μοίρας σας.

    6. ΑΝ ΒΓΕΙ ΑΥΤΗ ΔΞΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!!!

    7. Αν ηταν γατα η Σταη επρεπε να την ρωτησει….η Μακενζυ Κιγκ με ποιο κεντρικο δρομο διασταυρωνεται κυρια Νοτοπουλου?….η Μπορειται να πειτε κυρια Νοτοπουλου ποιο κεντρικοι δρομοι περιβαλλουν το γηπεδο της Τουμπας?…..η γραμμη 58 του ΟΑΣΘ που οδηγει?…να γελουσε ολη η Θεσσαλονικη….

    8. απορω με το BACKGROUND τησ φωτογραφιας στη συνεντευξη….
      ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
      ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΦΟΥΓΚΑΡΙΣΤΡΕΣ,Ι ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΟΥΒΑΔΕΣ,
      ΚΑΙ ΤΗ μαμμα ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ………..

    9. Ρε παιδιά, ρε παιδιά, για την κυβέρνηση τσυ.ρι.ζα μιλάμε κ τον τσιρκο/τσιπα! Τα “προσόντα” μίας υποψήφιας “πολιτικού” στο καθεστώς της πλήρους Αναρχίας κ Μισελληνισμού, βασίζονται σε άριστες επιδόσεις ομαδικής χαρτούζας! Τι δεν καταλαβαίνετε;… Τρανό παράδειγμα η καυλιόγλου… Μάστερ έχει το κορίτσι στα “πνευστά” κ το “τρενάκι”…..

    10. Ενα απειρο κοριτσακι που δεν ξερει καλα καλα να αρθρωσει μια ολοκληρη προταση χαρην της ευλογιας του εθνικου μας γκομενου θα “φτιαξει” την θεσσαλονικη.

    11. Αντι να κάθεστε να συζητάτε για το το τι είναι η κάθε κυρία και με ποιον τρόπο έφτασε εκεί που έφτασε, άλλωστε είναι της πάση γνωστό πως γίνονται αυτά στο Αυνανιστάν εδω και 45 χρόνια, θα έπρεπε ΟΛΟΙ μαζί να έχουμε πάρει τα όπλα και να έχουμε κυνηγήσει ολα αυτά τα ανθελληνικά σκουπίδια καιρό τώρα. Δυστυχώς το χαος μεγαλώνει μέρα με την ημέρα. Απορώ με τον ταλαίπωρο και εγκεγαλικά ανάπηρο κοσμάκη που κάθεται στο σπιτάκι του και παρατηρεί χωρία να αντιδρά, το ξεπούλημα της Ελλάδος στους προαιώνιους εχθρούς της, χωρίς βέβαια να αναφερθεί κανείς στην συστηματική διαστρέβλωση της ιστορίας. Η Ελλάς εντός ολίγων μηνών θα χάσει και την εδαφική της κυριαρχία είτε από τους συμμορίτες κόκκινους, μπλε και πράσινους ή από την σιχαμερή Τουρκιά.!!!!
      Κατά τα άλλα τσιγάρο, γήπεδο τραμπαρίφα και πέρα βρέχει……….Τα μουσουλμάνια που εστάλησαν με την ετικέτα του πρόσφυγα ετοιμάζονται. Και ο νοών νοήτω, ή μήπως ανοήτω::::

    12. Τι ήταν αυτό το πράγμα ,το μπαζο Θεέ μου,τι αγράμματη,τι ζώον ,η Στάη την βλέπει λόξα 😂😂,Άκου το πουταναριο,όσο τους εξηγούμε για το μακεδονικό ,ότι έχουμε εθνικότητα ,και γλώσσα Μακεδονίας Χχχχχ
      Αααααααα,τι ψεύτρα ,την καριολα,άνοιξε τα πόδια της στο άλλο γάμια,το μουνοπαβο ,την Οχιά ,Τσίπρα ,είναι η δεύτερη φορά που πηδάει ,γιατί την πρώτη παντρεύτηκε .
      Λυπάμαι ,γιατί η Θεσσαλονίκη θα γυρίσει πίσω 1000 χρόνια,Αισθάνομαι ντροπή ,που που αυτά τα βρωμομουνα ,μας εκπρόσωπουναι στο εξωτερικό.Ενα παιδί Τρίτη γυμνασίου μιλάει πολύ καλύτερα από αυτήν την πίπα.

    13. Δεν ψηφιζουν οι Θεσσαλονικεις …. Αυτο ειναι το προβλημα.
      ΨΑΞΤΕ ΤΟ.

      Η ΠΟΛΗ ΕΑΛΩ

      Ελπιζω στην Αθηνα να ΜΗΝ βγει ξενος ΔΗΜΑΡΧΟΣ.. να ΥΠΑΡΧΕΙ μια πολη ΕΛΛΗΝΙΚΗ

    14. ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΡΑΜΑΤΟ ΖΩΩΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΗΛΙΚΙ ??? ΚΑΗΚΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ !!!

    15. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΟΘΥΠΟΥΓΟΥ ΜΑΘ;;;; ΚΑΛΑ ΠΟΘΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΤΟΥ ΘΥΡΙΖΑ ΜΑΘ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΕΙ;;;;;;;;;;

    16. Το ακουσατε το σπρωτο και σημαντικοτερο θεμα που εθεσε το τσουλακι το αφηνιασμενο ;;;; !!!!!
      ” Η βεβηλωση του μνημειου του ολοκαυτωματος”
      Τιποτε αλλο….

    17. To κλου είναι ότι έχει τα βιβλία πίσω της!!!!!

    18. ΤΕΤΟΙΟ ΒΛΑΧΑΔΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΤΑΔΕΙ!!!
      ΣΤΟ 4:58 ”ΠΑΓΩΣΕ” ΤΟ VIDEO!!!
      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ”ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ” ΤΙ ΗΤΑΝΕ?! (ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ”ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ”!?! – ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ ΟΛΟ-ΚΑΥΤΩΜΑ!?!)
      Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ (ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ) ‘ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ’ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!! (ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!)
      ΓΙΑ ΤΟΝ …… ΚΑΒΑΛΑ!!! (ΤΟΝ ΓΑΪΔΑΡΟ ΕΝΝΟΩ!!!)

    19. Λες και οι Εβραιοι ειναι τιποτα καλοι ανθρωποι αγιοι …αν ειναι καλοι ανθρωποι ασε να το κρινουν αυτοι που εχουν δοσολιψιες μαζι τους και οχι εσυ…εσυ εχεις καμια σχεση με τους εβραιους και δεν το ξερουμε κυρια Νοτοπουλου για να ξερεις αμα σε εχουν εξαπατησει η κλεψει η σε εχουν κανει κακο και μπορεις να κρινεις αν ειναι καλοι ανθρωποι η οχι? Εσυ η μονη σχεση που εχεις μαζι τους ειναι οτι εχεις λογαριασμο στο facebook και σου διαβαζουν και υποκλεπτουν ολα τα email σου οπως και χιλιαδων νεων ανθρωπων στην Ελλαδα και εκατομμυριων νεων ανθρωπων σε ολοκληρο το κοσμο για το οφελος τους….αυτοι ειναι οι καλοι Εβραιοι σου που παιρνεις το χρισμα απο αυτους για να βγεις δημαρχος και μην νομιζεις οι εβραιοι της θεσσαλονικης ειναι τιποτα παναγιτσες….ολα τα ξερουν….ασε λοιπον να τους κρινουν αλλοι…αλλα σαν εσενα θελουν να τους κανουν οτι θελουν γιατι σε αλλους τα βρισκουν μπαστουνια…..

    20. η γρια πουτανα εκλασε καταμουτρα την μπολσεβικα και την ξεφτιλισε…..χεχεχε

    21. Εγω λεω να πας επισκεψη στο ΝΤΑΛΙΠΗ να κανεις το βλημα….αμα βγει δημαρχος αυτη εχει να πεσει γελοιο….η μασκοτ της πολης θα γινει….

    22. Ναι μιλάει το πασοκόσκυλο η δημοσιογράφος του κωλου που τα έτρωγε παρέα με τον Ζιώγα…

    23. M αρεσει που χει και βιβλια απο πισω μεγααααλα…..αμα τα ανοιξεις θα εχει κατσαριδες απο το 1940…,εσυ εισαι νεος ανθρωπος?…τι λες βρε μυριζει ναφθαλινη…ποια δημαρχος αυτη δεν ξερει που ειναι η Ιταλιας….τωρα γλυφει και τους Εβραιους…τι ξερεις και εσυ βρε κοριτσακι απο τους Εβραιους…εμαθες τωρα και εσυ τους Εβραιους…..θα σου παρουμε δωρο την πολη της barbie για τις γιορτες να παιξεις…

    24. Ωρε ενα αμόρφωτο βοδι.Οποιος την ψηφίσει ειναι μουλος και οχι Ελληνας

    25. ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΒΡΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ……ΒΕΒΑΙΑ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΩΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ (ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΟΘΕΙΑ ).

    Comments are closed.