ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! Η ΚΛΕΦΤΡΑ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΕΩΝ, ΜΑΡΑ ΖΑΧΑΡΕΑ ΕΚΑΝΕ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣ – ΤΣΟΥΖΕΙ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΜΕ – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Κοινοποίηση:
    im_matvmeno_simbolaio

    Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Δελτίο ειδήσεων βοθροκάναλου να κλέβει τις αποκαλύψεις του ΜΑΚΕΛΕΙΟ και να τα ιδιοποιείται για να δείξει πόσο… βαθύ ρεπορτάζ κάνει.

    Σήμερα λοιπόν η κλέφτρα σύζυγος του Ρουσόπουλου και γιουσουφάκι των Βαρδινογιάνηδων, Μάρα Ζαχαρέα έκανε δική της την σημερινή αποκάλυψη της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ για τα ματωμένα συμβόλαια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στην πολύκροτη υπόθεση των Γλυκών Νερών. Καμία αναφορά στην πηγή, κανένας φραγμός στο θράσος τους που αρνούνται να αναφέρουν την μοναδική αδέσμευτη εφημερίδα της χώρας εδώ και χρόνια.

    Θυμηθείτε το σημερινό πρωτοσέλιδο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

    exofillo28-6

    Δείτε τώρα το “ρεπορτάζ” του STAR για το ίδιο θέμα. Βρείτε διαφορές και ομοιότητες:

    “Μόνο στο STAR” γράφει πάνω δεξιά… Ντρέπονται να παραδεχτούν οι εκπρόσωποι της δημοσιογραφικής μπουρζουαζίας ότι καπελώνονται καθημερινά από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και γι’ αυτό το λόγο θα τους ξεφτιλίζουμε σε κάθε ευκαιρία μέχρι να τηρήσουν τον κώδικα δεοντολογίας τους επαγγέλματος/λειτουργήματος που υποτίθεται ότι ασκούν.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Ρε παιδιά στο STAR, έλεος πια με την Ελληνική Γλώσσα.
      Επιβάλλεται να προσέχετε.
      Διαφορετικά, αλλάξτε δουλειά.
      “Το ανωτέρω ακίνητο”: δοτική.
      Όχι “Το ανώτερο ακίνητο”…!!!!
      Άντε, πηγαίνετε να κάνετε μαθήματα Ελληνικών στο STAR.
      Αγράμματοι είστε;;
      Δεν έχετε ξαναδιαβάσει Συμβόλαιο ποτέ στη ζωή σας;;
      Ποιός έγραψε την κάρτα στο ρεπορτάζ σας;;
      Πολύ πρόχειρο το ρεπορτάζ σας.

    2. Στέφανε θέλουμε την ατζέντα του Μενιου…. Φτάνει με τον πιλότο….

    3. Όχι μόνο ο Αλέξης🤡 και ο Κυριάκος🤡 ,,αλλά και το star📺 τελικά διαβάζει ΜΑΚΕΛΕΙΟ..

    4. Τι εχουν παθει οι κακομοιρηδες !!!!! χα χα χα . Δεν μπορουν να εχουν πλεον τιποτα σε αποκλειστικοτητα. Αλλα αυτο απο οτι ξερω πληρωνετε , Τζαμπα τους κανεις μια μηνυσαρα ολη δικη τους.

    5. μάγκα μου ξέπεσε στην περίπτωσης ήρθε ενας μεσίτης ίσως από εκαλη λεει σε μερικους πριν 2 ωαρες στην Περιοχή τζάμπα πράμα Εκάλη πουλάτε έπαυλη 2 εκατομμύρια ευρω και οροφοδιαμερισμα ΚΗΦΙΣΙΑ ,,,,1 εκατομμύριο ,,,πετάγεστε ενας και του λεει για Μ ψάχνουν εγώ με αυτά τα λεφτό αγοράζω 20 και μου αποφέρουν κερδος που ο τόκος δεν δινει άλλος λεει έχεις κανενα δωματιο Μπαχαμες Φλωρεντια Ελβετια Γαλλια ΜΟΝΑΚΟ να αγοράσω έτσι για να αλλαζω αποψεις,,,,, πεστους Μ δεν είμαστε

    6. Όλες αυτές δεν κάνουν για καμία άλλη δουλειά. Αυτές είναι ψωνισμενες και γλειφτρες των αφεντικών τους.

    7. εγω παντως προτρεπω τον Παυλο Βαρδινογιαννη του Καπεταν Γιωργου να γνει ο επομενος Πρωθυπουργος. Δεν θα μας λειψει καθολου ο Κασδιαρης. Χιλιες φορες καλυτερος ο Παυλος και σγουρα θα βαλει τον Χιο στη Κυβερνηση! Μια βολτα στο προφιλ του στο φβ θα σας πεισει. Σας να διαβαζει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ !

    8. ΚΑΝΕ ΤΗΣ ΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΒΡΑΚΕΣ ΤΑ ΣΟΒΡΑΚΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΟΣ ΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΑΡΑ

    Comments are closed.