ΣΤΑ ΥΨΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ – 6.150 ΤΑ ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ – ΤΕΤΑΡΤΑΙΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ – ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΙΟΥ – ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

    Κοινοποίηση:
    megaro-maksimou

    Σύσκεψη με αντικείμενο τον συντονισμό των ελέγχων για την αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, ενόψει της εφαρμογής του νέου πλαισίου από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου.

    Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι υπουργοί Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχαήλ Καραμαλάκης και ο διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας Άγγελος Μπίνης.

    Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στη «σκιά» των 6.700 κρουσμάτων που ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ, ενώ και σήμερα ο αριθμός ξεπέρασε τις 6.000, καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ:

    Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 6.150, εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 760.592 (ημερήσια μεταβολή +0.8%), εκ των οποίων 50.8% άνδρες.

    Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 148 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.556 είναι  σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. Τo  για την επικράτεια βάσει των κρουσμάτων εκτιμάται σε 1.12 (95% ΔΕ: 1.05 – 1.18)

    Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 49, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 16.109 θάνατοι. Το 95.4% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

    Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 431 (59.9% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 64 έτη. To 80.3% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 363 (84.22%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 68 (15.78%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 3.328 ασθενείς.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. εγώ είμαι χαζή ή κάτι δε μου βγαίνει στα νούμερα; Αν έχουν εμβολιαστεί χονδρικά 6,5 εκατ. , έχουν νοσήσει άλλα 3εκ και έχουμε πάω από 5500 κρούσματα την ημέρα τον τελευταίο μήνα, λογικά θα πρέπει πάνω από το 80% να είναι νοσήσαντες και εμβολιασμένοι. οπότε έχει επιτευχθεί το τοίχος ανοσίας. Γιατί μας πρήζουν;;;;;;

    2. Ρε μην μαλώνετε άσκοπα για το εμβόλιο.Η το κάνετε η ΟΧΙ πάλι νεκροί είστε.Εσείς θεωρείται ότι τώρα ζείτε;Αν πιστεύετε κάτι τέτοιο να το πείτε ώστε να το ξέρουν και οι διπλανοί σας.Και εγώ δεν θα το κάνω.
      Η Πανδημία είναι η φτώχεια η πείνα η κατοχή των Μασόνων η εξαφάνιση των πάντων.Ξυπνα λαέ.

    3. Οι κυβερνητικοί και οι συνοδοιπόροι τους είναι παγιδευμένοι στις ίδιες τους τις μεθοδεύσεις, δηλαδή παρουσιάζοντας από την αρχή της επιδημίας τα θετικά ψευτοτέστ σαν κρούσματα, γιατί έτσι τους βόλευε να επιβάλλουν τους σκοτεινούς τους σκοπούς, τώρα επειδή θέλουν να διαιωνίζουν αυτή την κατάσταση τους έρχεται μπούμερανγκ στην…εικόνα τους τα πολλά…ψευτοκρούσματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    4. Ιταλια 77% εμβολιαμενοι…5.188 στα 60.000.000 κατοικους…δηλαδη 1.000 κρουματα στα 12.000.000
      Ελλαδα 65% εμβολιαμενοι…6.150 στα 12.000.000 κατοικους…δηλαδη 6.150 κρουματα στα 12.000.000

      ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΨΕΚΕΣ;

    5. Το 2020 πριν κανουν εμβολιο ειχαν 1600 κρουσματα 1/11/20 Τωρα που κάνανε το εμβόλιο 4 τριπλασιασθήκανε δηλαδι αν κανει το 80% εμβόλιο θα περάσουμε 15,000 κρούσματα Μάλλον πανδημία τεστ έχουμε

      ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛ copy paste τον συνδεσμο

      Το Δικαστήριο Ραββίνων της Ιερουσαλήμ, κάλεσε τον διάσημο Ιατρό Vladimir Zelenko

      https://rumble.com/voj79t–vladimir-zelenko.html?fbclid=IwAR3U94AJwbhPAKzKe2NtK1CWEYNpBgCvYAWv1m6m9eWsCt4X0r02_Jd1uU8

    6. Σοβαρεψουυυυυυ και βγες από το σπίτι σου ξερολα νεοδημοκρατη

    7. Τα test που δίνουν τα 6.000+ κρούσματα ξεπερνούν τις 400.000, τα διπλάσια δηλαδή από αυτά που γίνονταν συνήθως ενώ ο δείκτης θετικότητας παραμένει σταθερά στο 1,6-1,7%. Κοροϊδία κανονική…

    8. ερχεται κρεμαλα για το νεοταξιτη γερμανοτσολια προδοτη

    9. Το αν έχει πεθάνει ή όχι εμβολιασμένος άσε να το γνωρίζω πολύ καλύτερα από εσένα……Το αν πρέπει να εμβολιαστεί όλος ο πληθυσμός αυτό άσε να το κρίνει ο καθένας ξεχωριστά, έλα να παρηγορήσεις τον άντρα και τα παιδιά της συμμαθήτρια μου που έφυγε έτσι απλά στα 45 μετά το εμβόλιο, αφήνοντας 2 ανήλικα και το φιλαράκι μου επίσης που έφυγε επίσης έτσι απλά στα 45, μετά το εμβόλιο. Θα περάσουν μερικά χρόνια μέχρι να μάθεις όλη την αλήθεια για τους θανάτους και τον covid19, τώρα τρέξε να κάνεις την τρίτη αναμνηστική και τις υπόλοιπες που θα έρθουν όμως κοίτα μην γίνεις ανάμνηση!!!!!!

    10. Στεφανε ,πέφτεις στην παγίδα τους ,να συζητάς για αριθμό κρουσμάτων..Ο αριθμός κρουσμάτων από μονος του δεν λέει τπτ..Λογικό να φαντάζει μεγάλος φέτος που λόγω μέτρων ειμαστε όλοι με μια μπατονέτα στην μύτη ,ενώ περσι εκαναν τέστ μόνο σε όσους ειχαν συμπτώματα..Αυτό που μετράει είναι το ποσοστό θετικότητας των τέστ ,που μαντεψε……Από την αρχή της πανδημίας είναι ουσιαστικά σταθερό και κοντά στο 2%..Τα κρούσματα “ανεβαίνουν” για να δικαιολογηθούν τα μετρα ,τα οποία λαμβάνονται για να επισφραγισθεί η πολιτειακή (αλλαγή πολιτευματος) που έχει επερθει με πρόφαση την κορόνα..

      1. Σωστός στο πρώτο μέρος και λάθος στο δεύτερο, το ποσοστό θετικότητας έχει ανεβεί σημαντικά από το 2% στο 69%.

      2. Βρε ακόμη να καταλάβετε ότι τα θετικά ψευτοτέστ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!

    11. Ο Κούλης μου λέει να πέσω από τον γκρεμό. Να πέσω;

    12. Μα όταν λένε βλακείες τύπου «οι εμβολιασμένοι περνάνε ελαφρά την ασθένεια», και κυκλοφορούν απρόσεχτα και χωρίς μέτρα, και δεν γνωρίζουν ότι μετά το 6μηνο το εμβόλιο δεν κάνει σχεδόν τίποτα.
      Αποτέλεσμα αυτού είναι να αποτελούν υγειονομικές βόμβες όσοι δεν προσέχουν με τις μαλ…ες που τους λένε, και να προκαλούν εμφύλιες διαμάχες στο λαό ώστε να περνάνε από πίσω μας τα πάντα.

    13. Κούλη έρχεται η ώρα σου σατανά

    14. Ναι στο εμβόλιο πρέπει να το κάνει ο κόσμος άμεσα και να σταματήσει να διαβάζει αθρα που δεν ισχύουν…. Κανένας εμβολιασμενος δεν έχει πεθάνει

        1. Ρε παιδί…η Γεννηματά είχε πολλά χρόνια το πρόβλημα.Ειχα και εγώ γνωστό μου με το ίδιο πρόβλημα υγείας.
          Επίσης είχε κακό γονίδιο από τους γονείς.
          Επίσης δε νομίζω ότι όλοι οι πολιτικοί έχουν κάνει το μπόλι.Εχουν κάτι πολύ καλύτερο απο αυτό, πιστεύω.

      1. Γύρνα πλευρό και συνέχισε τον ύπνο σου….😴😴😴😴😴

    Comments are closed.