ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΚΑΦΑ ΤΗΣ ΕΥΠ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ: ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΥΓΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΗΘΕΝ ΡΩΣΙΔΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ, ΠΟΥ ΟΡΓΩΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΒΓΑΛΑΝ… ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ! ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΕΥΠ

    Σε περίεργη ανακοίνωση, στον απόηχο και του σκανδάλου των υποκλοπών, προχώρησε η ΕΥΠ αναφορικά με την αποκάλυψη της «Irina A. S.», που φέρεται να δρούσε στην Ελλάδα υπό «βαθύ κάλυμμα» -όπως λένε- και με το κωδικό όνομα «Μαρία Τ.».

    Στην ανακοίνωση της ΕΥΠ αναφέρεται ότι «έρευνες που συστηματικά διεξήγαγε η ΕΥΠ, σε συνέχεια πληροφοριών που συνέλεξε, απέδειξαν ότι η φερόμενη ως “Μαρία Τ.”, η οποία τα τελευταία χρόνια ισχυριζόταν ότι είναι Ελληνίδα και δραστηριοποιούνταν ως φωτογράφος και ιδιοκτήτρια καταστήματος ειδών χειροτεχνίας και πλεκτικής στην Αθήνα, με ελληνική υπηκοότητα και ταυτότητα από το 2018, στη πραγματικότητα είναι η ξένη υπήκοος «Irina A. S.», που δρούσε στη χώρα μας υπό “βαθύ κάλυμμα”».

    ΕΥΠ 2

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η «αποκάλυψη», της πραγματικής ταυτότητας της «Μαρίας Τ.» ξεκίνησε μετά την απόπειρα πρόσβασης τρίτης χώρας σε στοιχεία Ελλήνων πολιτών που έχουν αποβιώσει. Παράλληλα επισημαίνει ότι η εν λόγω δράση αποτελεί «διεθνώς διαπιστωμένη πρακτική των Υπηρεσιών Πληροφοριών συγκεκριμένης χώρας για τη δημιουργία της ειδικής κατηγορίας κατασκόπων με το προσωνύμιο ’’Illegals’’».

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΥΠ «οι ’’Illegals’’ στρατολογούνται και εκπαιδεύονται από τις Υπηρεσίες συγκεκριμένης ξένης χώρας, με σκοπό να τοποθετηθούν σε χώρες – στόχους, αναλαμβάνοντας στη συνέχεια κατασκοπευτική δράση υπέρ της χώρας της. Για την προστασία της πραγματικής τους ταυτότητας, χρησιμοποιούν “βαθύ κάλυμμα”, το οποίο δημιουργείται με παραποίηση ατομικών εγγράφων και χρήση πιστοποιητικών που προέρχονται από στοιχεία θνησιγενών βρεφών ή ατόμων που έχουν αποβιώσει. Από τη στιγμή τοποθέτησής τους στο εξωτερικό, οι “Illegals” ζούνε και συμπεριφέρονται με βάση την κατασκευασμένη ιστορία που έχει δημιουργηθεί για αυτούς, ώστε να προστατεύσουν την αποστολή τους».

    ΕΥΠ 3

    Σύμφωνα με την ΕΥΠ, «το προφίλ και η δράση της «Μαρίας Τ.» παραπέμπει ευθέως στην ειδική κατηγορία των”Illegals”.

    Η υπόθεση λοιπόν που μόλις αποκαλύφθηκε από την ΕΥΠ, είναι χαρακτηριστική του τρόπου σκέψης και δράσης των συγκεκριμένων Υπηρεσιών καθώς για την οικοδόμηση της ταυτότητας και του προφίλ της «Τ.» εργάστηκαν συστηματικά για πολλά έτη με κατάλληλη εκμετάλλευση προσώπων, διαδικασιών και φορέων, ώστε τελικά η αλλοδαπή «Irina» να ζει και να αναγνωρίζεται ως Ελληνίδα «Μαρία», εξαπατώντας ακόμη και τους πιο κοντινούς της ανθρώπους στην Ελλάδα, που προφανώς δεν γνώριζαν την πραγματική της ταυτότητα.

    ΕΥΠ 4

    Τέλος, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της ΕΥΠ, «είναι προφανές ότι η δράση της «Τ.» δεν θα περιοριζόταν στην ελληνική επικράτεια, καθώς ως πολίτης της Ε.Ε., θα μπορούσε να ταξιδέψει και να εργαστεί σε αρκετές χώρες της Ευρώπης. Για αυτό και η επιτυχία της ΕΥΠ έχει μια διάσταση που ξεπερνά τα εθνικά σύνορα και αφορά το σύνολο των Δυτικών χωρών γενικότερα».

    Κατόπιν όλων των παραπάνω προκύπτουν μια σειρά από ερωτήματα…

    Γιατί η ΕΥΠ βγάζει ανακοίνωση ότι εντόπισε ξένο πράκτορα ενώ στην πραγματικότητα ανακοινώνει το φιάσκο της διαφυγής του; Για να δείξει ότι κινδυνεύει η χώρα ή ό,τι είναι θύμα υβριδικού πολέμου, πιθανώς υπηρετώντας συγκυριακά πολιτικά αφηγήματα; Δεν αποτελεί εξάλλου κεραυνό εν αιθρία το γεγονός ότι δρουν ξένοι πράκτορες;

    Τα ερωτήματα λοιπόν που τίθενται είναι αρκετά… Όπως, σύμφωνα με την κατηγοριοποίηση της ΕΥΠ, οι κανονικοί κατάσκοποι σε ποια κατηγορία αλήθεια ανήκουν; Στους “Legals”; Δηλαδή είναι νόμιμη η δράση τους; Πάντως όσο και να ψάξαμε τέτοια κατηγοριοποίηση κατασκόπων δεν βρήκαμε…

    ΕΥΠ 5

    Και αλήθεια ποια είναι η επιτυχία της ελληνικής Μυστικής Υπηρεσίας; Στο ότι η κατάσκοπος της ξέφυγε; Όπως διέφυγαν στο εξωτερικό επί Διοικήσεως Ιωάννη Ρουμπάτη και Τούρκοι αξιωματούχοι (Πρόξενοι και Στρατιωτικοί Ακόλουθοι) μετά το πραξικόπημα κατά Ερντογάν; Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα η αποκάλυψη έγινε από την υπηρεσία της Σλοβενίας… Η αρχή του τέλους για τη δράση της, ξεκίνησε πριν δύο μήνες όταν οι αρχές της Σλοβενίας συνέλαβαν μια συνάδελφο της. Οι ρωσικές Μυστικές Υπηρεσίες, φοβούμενες ότι θα αποκαλυφθούν και άλλα πρόσωπα από το δίκτυο των “Ιllegals”, ανακαλούν την Τσάλλα στη Μόσχα και την εξαφανίζουν. Η ίδια, λέει στους γνωστούς της ότι φεύγει για κάτι δουλειές και ότι θα επιστρέψει σε έναν μήνα, όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ. Κλείνει τα προφίλ της στα social media, κατεβάζει και το σαιτ του καταστήματος και χάνεται από προσώπου γης… Ποια είναι η επιτυχία λοιπόν;

    Πρέπει μάλλον να πρόκειται για μεγάλο “παραμύθι”… Αν όντως διέφυγε γιατί βιάστηκαν οι αρμόδιοι να κάψουν την υπόθεση ή το πιθανό δίκτυο; Δεν έπρεπε να ασχοληθούν ενδελεχώς και επί μακρόν μετά την αποκάλυψη της Σλοβένικης Υπηρεσίας για το άτομο αυτό με όλες τις επαφές της και τις όποιες δραστηριότητές της στη χώρα μας; Δεν έπρεπε να περιμένουν μήπως και επανερχόταν η “Illegal” -όπως την κατηγοριοποιούν- στην Ελλάδα και τότε να δρούσαν κατάλληλα ώστε να ανακαλύψουν και αποκαλύψουν το όποιο δίκτυο Κατασκοπείας;

    ΕΥΠ 6

    Δεν θα έπρεπε επίσης αφού πρόκειται για υπαρκτή υπόθεση να έχει ήδη οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη; Και αν δεν έχει γίνει αυτό τι αλήθεια συμβαίνει; Θα ρωτήσει σχετικά κάποιος αρμόδιος του περίφημου αυτού Επιτελικού Κράτους;  Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το Κράτος αυτό -όχι μόνο το Επιτελικό αλλά κυρίως το παλαιό- έστειλε στην Δικαιοσύνη και συνεχίζει να το κάνει σε δημόσια ανοιχτά ακροατήρια ως κατηγορούμενους ή ως μάρτυρες ή και ως κατήγορους δεκάδες υπαλλήλους αυτής της Υπηρεσίας με ανυπόστατα και σαθρά κατηγορητήρια ή αντισυνταγματικές διοικητικές πράξεις καθαρά για λόγους διώξεων αντιφρονούντων… Επιτυχία και αυτό κύριε Πρωθυπουργέ που είστε μάλιστα και Πολιτικός Προϊστάμενος αυτής της Υπηρεσίας; Αλλά φαίνεται -όπως άλλωστε έχετε δηλώσει- ότι δεν ενημερώνεστε για τα πεπραγμένα της ΕΥΠ…

    Με πληροφορίες από fantomas.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. H EYΠ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΗΨΙΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΟΎΛΑΙΝΑ(ΩΡΑ 12:30 ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡΙΣΤΡΑ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ(17:30 ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΑΝΤΑΥΓΙΕΣ)!!! ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!! ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ-ΡΩΣΟΙ-ΤΟΥΡΚΟΙ-ΕΒΡΑΙΟΙ-ΑΓΓΛΟΙ….Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ…ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!!!

    2. τι να πούμε; η επικοινωνιακή πολιτική κούλη είναι για τα μπάζα. Πάει να προβάλει μια δικαιολογία, ένα πρόσχημα, ένα κουκούλωμα (κυρίως), ένα επικοινωνιακό κόλπο και τα κάνει πιο σκατά από ότι ήταν. Παντελώς άχρηστος σε όλα τα επίπεδα. Και παίρνει η μπάλα και την ευπ. Καλά θα έκανε η τελευταία να παρακολουθεί τον πρωθυπουργό, μπας και βγάλει της αχρηστείας του στη φόρα.

    3. ΓΙΑ ΤΟΥΣ… ΦΙΛΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΜΙΛΙΑ ΌΜΩΣ ΕΕ;… ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΌΣΟΥΣ… ΟΜΟΔΟΞΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ!…

    4. Αυτοί είναι μόνο για τάβλι και φραπέ

    5. ….ΕΥΠ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΣ…..ΠΗΓΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΙΣ 0900 ΚΑΙ ΣΧΟΛΑΝΕ ΣΤΙΣ 0855 ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ…..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

    6. Υποτίθεται ότι στην αστυνομία σε ελέγχουν από χίλιες πλευρές αν είναι να σου δώσουν ένα έγγραφο και αυτή απλώς δήλωνε ό,τι ήθελε;

    7. Η ΕΥΠ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑ ΚΟΝΤΟΛΑΙΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΞΥΠΝΗΣΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΦΟΥ Η ΡΩΣΙΔΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ

    8. Όλοι στο Παγκρατι είναι κατάσκοποι….οι Έλληνες που κατασκοπευουν τους λαθρομετανάστες…
      και οι ξένοι επενδυτές που κατασκοπευουν τους Έλληνες για να τους πάρουν τις περιουσίες τους….

      Στείλτε τους όλους στη Σιβηρία….

    9. δεν υπάρχει ΚΥΠ, ΕΥΠ…υπάρχει ένα μπουγατσοπωλειο ,αργομισθων βεγγοπρακτορων που το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να εξυπηρετούν τα συμφέροντα της εκάστοτε κυβέρνησης…..

    10. Εσείς είστε μόνο για μίζες από εμβόλια που κάνατε ηλεκτρονικά συστήματα όπως και στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Εσείς δεν είστε ικανοί να βάλετε τα τρένα σε 2 διαφορετικές ράγες και σκοτώσατε τόσο κόσμο. Και θέλετε και ιστορίες κατασκοπείας! Και γελοιοποιηθήκατε τελείως. Ποια Ρωσίδα ανακαλύψατε, αυτήν που έφυγε; Πάρτε τις τελευταίες μίζες σας τώρα που πέφτετε και αφήστε τις ιστορίες κατασκοπείας! Πιο πιθανό ήταν να ανακάλυπτε τη Ρωσίδα κατάσκοπο κανένας γκόμενός της παρά αυτοί που ασχολιόντουσαν με τους ανεμβολίαστους! Βρείτε τουλάχιστον τον γκόμενο της ρωσίδας αφού έφυγε η Ρωσίδα!

    11. ΠΟΙΑ ΕΥΠ ΡΕ ΚΟΘΩΝΙΑ !
      ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ .
      ΝΑ ΥΠΑΧΘΕΙ Η ΕΥΠ ΣΤΟΝ ΑΓΕΘΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑΣ Η ΔΕ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΑ ΥΠΑΧΘΕΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΕΛΑΣ

    12. Στέλνω βιογραφικό στο επιτελείο να μου δώσουν την ΕΥΠ να παίξω.

    13. Ασχολούνται με τη Ρωσίδα και δεν ασχολούνται με τις μκο που φέρνουν μουσουλμάνους λαθρομετανάστες και τους δίνουν και σπίτια όταν θέλουν να τα πάρουν από τους Έλληνες μέσω των funds. Δεν θα βρουν ούτε την ψήφο τους οι πρεσπολάγνοι πρώην πατριώτες που πούλησσν και την μάνα τους και την ψυχή τους για ένα υπουργείο. Η ευπ ασχολούνταν με τους ανεμβολίαστους! Αυτό ήταν το επιτελικό κράτος του κούλη των εμβολίων!

    14. H EYΠ είναι απασχολημένη στο το να παρακολουθεί τις συγκεντρώσεις και να εξακριβώνει τα στοιχεία των ανεμβολίαστων, αυτών των ύψιστων εθνικών κινδύνων. Το θυμάστε το σχετικό έγγραφο πρόπερσι το καλοκαίρι φαντάζομαι. Επίσης, στο να παρακολουθεί τις συνομιλίες των εχθρών και (προπάντων) των φίλων του γουρλομάτη.
      ‘Όλα τ’άλλα είναι από δευτερεύοντα έως αλλότρια καθήκοντα…

    15. Περίμεναν οι ηλίθιοι στην ευπ ότι η κατάσκοπος θα επέστρεφε για να τη συλλάβουν. Μόλις κατάλαβαν ότι δεν πρόκειται να γυρίσει έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της. Καμία επιτυχία δεν υπάρχει αφού οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες ήταν ένα βήμα πιο μπροστά και πρόλαβαν και την απέσυραν. Έτσι και αλλιώς υπάρχουν και δρούν πολλοί άλλοι κατάσκοποι στην ελλάδα ανενόχλητοι. Νόμιζαν στην κυβέρνηση ότι θα τραβήξουν την προσοχή από το έγκλημα των τεμπών με αυτή την ιστορία όπως και με την αύξηση του κατώτατου μισθού η οποία δε φτάνει να καλύψει ούτε τον πληθωρισμό.

    16. Ρε μας δουλεύουν αυτοι;στα νησιά ποιος μπσινει ποιος βγαίνει μπορούν να το εντοπίσουν; τι σύμπτωση που βρέθηκε μισ κατόπιν εορτής και έτυχε να είναι και Ρωσίδα, ότι πρέπει για σενάριο σαπουνόπερας

    17. Παραμυθακι,για να ξεχαστει το δυστυχημα των Τεμπων,γιατι πολυ κακο εκανε στην εικονα της κυβερνησης…..

    18. ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ

    19. Ο Πούτιν την έστειλε γιατί φοβόταν μην αντιδράσει ο ογκολιθος Κυριάκος…🤣😂

    20. Μιλάμε γελάει μέχρι και ο κοροιδοιός με αυτά που γίνονται. Ανακάλυψαν τάχα τη Ρωσίδα κατάσκοπο, η οποία έφυγε! Όταν στην Ευρώπη λένε ότι τζιχαντιστές μπαίνουνε στην Ελλάδα από τα νησιά ως πρόσφυγες, ασχολείται το Υπουργείο που έχει υπουργό τον πρώην αρχηγλο της κνε θεοδωρικάκο; Ή αν πουν για τζιχαντιστές, θα ενοχληθεί το συνταγματικό τόξο της μίζας και του υπιχρεωτικού εμβολιασμού; Με την ανάλογη μίζα βέβαια γιατί συμφώνησαν όλα τα κόμματα του ανθελληνικού τόξου στο υποχρεωτικό μπόλιασμα κσι στα παράνομα και καταστροφικά λοκντάουν!

    21. Πάλι καλά που βρήκανε και τις καρέκλες στο μαγαζί. Αυτοί νομίζουν ότι απευθύνονται σε τίποτα λάχανα. Κατά τα άλλα ξέρουν ότι η Ρωσία είχε επενδύσει στην κατάσκοπο 5.000.000 ευρώ. Καμιά άλλη κλαπαρχιδια;

    22. Δηλαδη θελετε να μας πειτε οτι η κυρια ηταν και ειναι η μοναδική κατάσκοπος στην Ελλάδα? Οργιάζουν οι κατάσκοποι δεκαετιες τωρα αλλα κοιμόμαστε. Οσο για τους δημοσιογράφους που απορούν και ειρωνεύονται γιατι να ενδιαφερονται ξένες δυναμεις να εχουν κατασκόπους, κοιμούνται με τα τσαρούχια. Αυτο το. χαλί της χωρας επι παντός θέματος, πρεπει καποια στιγμη να λήξει και να γινει η Ελλάδα κρατος, αλλιως θα μετοικήσει και σε 20 χρονια δεν θα υπαρχει.

    23. Περα την πλακα,πλεον οι Μ.Υ,ειναι λιγο χαλαρες και με κομματικα κριτηρια,η προσληψη τους,οσο για τις πρεσβειες,εκει γινεται το φαγοποτι!!και ειδικα ανατολικο μπλοκ…παντως “εχω” τουμπανιασει αρκετες ΙΡΙΝΕΣ :))) οταν καποιο φεγγαρι εκανα κεντροανατολικη Ευρωπη ;))

    24. Κοιμούνται όρθιοι στην ΕΥΠ. Οι Ελληνικές “μυστικές υπηρεσίες” είναι κυριολεκτικά της πλάκας! Δεν είχαν ιδέα για την Ρωσίδα κατάσκοπο που αλώνιζε κανονικότατα. Ας είναι καλά οι Σλοβενοι που έπιασαν Ρώσο κατάσκοπο και του απέσπασαν πολύτιμες πληροφορίες. Οι Σλοβενοι είπαν για την Ρωσίδα κατάσκοπο στους δικούς μας τους ύπνους!

    25. Αυτά τα ζωντοβολα είναι ικανά να ανακαλύψουν τη ντουγκλα του Μεγάλου Πέτρου και τις σωβρακοφανελες του βλογιοκομμενου Στάλιν για να γλείψουν τον γεροκλανιαρη προκειμένου να μαγειρέψει η Σία κανένα αποτέλεσμα στη singular. Αυτοί για μια τυρόπιτα στήνουν και … Ηλία ριχτο !!! και συ πρόεδρε έλα με φόρα και με την όπισθεν.

    26. Με πιάνουν τα γέλια όταν κρατικοδίαιτα ανθρωπάκια προσπαθούν να προσβάλλουν την λογική και την κρίση μου.
      Όταν ακούω λοιπόν για Ρωσίδα κατάσκοπο η οποία έβγαζε φωτογραφίες σε κρατικά μυστικά της Ελλάδος ( εδώ ρίχνουμε το πρώτο γέλιο) αναρωτιέμαι για πόσο χαζούς μας περνάνε. Όλοι γνωρίζουμε ότι οι υπερδυνάμεις Κίνα Ρωσία Αμερική αλλά και άλλες χώρες έχουν γεωστατικούς δορυφόρους και όχι μόνον οι οποίοι έχουν την ικανότητα να διαβάζουν τους τίτλους εφημερίδος που είναι έξω από το περίπτερο και ως εκ τούτου , τους είναι παντελώς άχρηστο να στέλνουν ανθρώπους για να φωτογραφίζουν επίγειες εγκαταστάσεις.
      Καλά θα κάνουν λοιπόν οι αργόμισθοι στην ΕΥΠ ΝΑ ΨΆΞΟΥΝ ΜΈΣΑ ΣΤΙΣ ΟΡΔΈΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΏΝ ΤΟΥΣ ΤΟΎΡΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΎΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΆΛΛΟΥΣ ΥΠΌ ΤΟ ΜΑΝΔΎΑ ΤΩΝ ΜΚΟ που είναι στη χώρα μας, εχουν σκοπό τη δολιοφθορά και τη δημιουργία Πέμπτης φάλαγγας.

    27. Μετά τις υποκλοπές προσπάθεια
      Της ΕΥΠ να βρει τρόπο να
      Δικαιολογεί τις παρακολουθήσεις
      Μπεεεεεεεε

    Comments are closed.