ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΚΑΦΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΜΕΛΕΤΗΤΕΣ ΜΕ “ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ” ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΥ ΜΑΛΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟΥ ΕΚΔΟΤΗ – ΠΕΘΑΝΑΝ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΓΑΪΤΑΝΗ ΣΤΟ MEGA

    Κοινοποίηση:
    gaitanis

    Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι τηλεθεατές του Mega αλλά και οι αναγνώστες της ιστοσελίδας top10.gr όταν ενημερώθηκαν για το φριχτό τροχαίο που σημειώθηκε στην παραλιακή, με τον Τζώρτζη Μονογυιό να χάνει τη ζωή τη ζωή του όταν έχασε τον έλεγχο της Ferrari που μόλις είχε αγοράσει.

    Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παρουσίασαν φωτογραφία του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ, Τάσου Γαϊτάνη ως τον νεκρό αδερφό της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού που σκοτώθηκε στο μοιραίο δυστύχημα!

    Η φωτογραφία μάλιστα του κ. Γαϊτάνη δημοσιεύτηκε και στην σελίδα top10.gr στο ρεπορτάζ με το δυστύχημα, γεγονός που αποδεικνύει ότι κανένας άλλος από τη δημοσιογραφική ομάδα δεν αναγνώρισε τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ!

    Η ευθύνη βαραίνει και την παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη που άφησε να «παίξει» στο αέρα το εν λόγο βίντεο, χωρίς να αναγνωρίσει τον Τ.Γαϊτάνη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΗ ΠΑΡΑΓΟΓΗΣ

    2. Μηπως ειναι και μαρτυρας του καραβιου απο την περσιαααα..χαχα

    3. ΕΛΑ ΕΛΑ ΕΛΑ ΕΓΩ ΞΕΡΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ; ΟΤΙ Ο ΛΕΓΑΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΦΕΡΡΑΡΙ ΠΙΣΤΑ!
      ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΤΑ 500ΧΙΛΙΑΡΑ ΓΑΙΤΑΝΗ;;;;;;;;;;
      ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ! ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ, ΣΑΣ ΕΔΩΚΑΝ ΕΙΔΗΣΗ!

    4. Μαρινακη η εχεις επιχειρηση η μπορντελο! Διαλεγεις και παιρνεις! Its up to you!
      Δεν εχει καμμια σχεση ποιοτητα η λειτουργια του καναλιου οπως παλια!

    5. Αλλά και αυτό το ξυλάγκουρο η Μελέτη που την περίμενε πριν από αιώνες στο σπίτι του για συνέντευξη πολιτικός και της εμφανίστηκε με μπουρνούζι μέγα όρνιο μπάζο βούρλο.

    6. Ξέρεις βλέποντας από εδώ από εκεί κλπ δεν με πείθει ότι η ελληνοαμερικανοι έδωσαν 10 Χιλ το άτομο για να ακούσουν Ρουβα οπότε ψαχτηκα δεν φενονταν δημόσιοι υπάλληλοι Αμερικής δεν δίνουν τόσο χρήμα για τραπέζι τζαμπατζηδες σαν τους Έλληνες κλπτα ντυσίματα δεν ήταν τα ακριβά που θα ταίριαζαν στην περίπτωση για Γκάλα κλπ οπότε είναι η νέα γερουσία ελληνοαμερικανων αυτή που έφυγαν από το 2008 και μετά, του ιδιωτικού τομέα παράδοση παλιάς φουρνιά για να πάρουν ιθαγένεια συστημένα αμερικανική εκεί που να λαδώνουμε τους έβαλαν να τ σκάσουν διαφορετικά αυτό το βρίσκω διαφορετικό στο σύστημα κλπ

      1. Έχεις σοβαρό πρόβλημα ρε συ Ελλια… Φίλους δεν εχεις, κοντινούς συγγενείς να σε προστατεύσουν; απευθύνσου σε ειδικό αν δεν υπάρχει άλλος, κρίμα είναι να βασανίζεσαι έτσι

    7. ο Μαλελης σερβιρε τοσα χρονια τηλεσκουπιδια και δουλευε τον Βαρδηνογιαννη χοντρα παιρνοντας απιστευτους μισθους…..ο τυπος εχει ταλεντο , τωρα αρμεγει τον Μαρινακη

    8. Τσοντοτουρκοκαναλα της πλακας..Δημοσιογραφοι της πλακας..Ενημερωση της πλακας..Με υπερογκα χρεη…αυτοι ειναι και οι λογοι του ξεπουληματος-εξαγορας τους για την προωθηση της ανευ προηγουμενου κυβερνητικης προπαγανδας με μπροσταρη τον αρχιμιζαδωρο !!! Καλημερα του λες..και ζηταει μιζα !!! το κουνελι.Μπουρλοτο !!!

    Comments are closed.