ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ! ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ “ΒΡΟΧΗ” ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ – ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

    Κοινοποίηση:
    ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΤΟ MEGA ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ"(EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ)

    Ελάχιστες μόνο ημέρες έχουν μπροστά τους οι ανεμβολίαστοι πολίτες άνω των 60 ετών για να εμβολιαστούν, καθώς την προσεχή Δευτέρα ξεκινά η επιβολή του προστίμου των 100 ευρώ.

    Συγκεκριμένα, οι πολίτες άνω των 60 ετών που δεν έχουν εμβολιαστεί έχουν διορία μέχρι τις 16 Ιανουαρίου προκειμένου να κλείσουν ραντεβού για εμβολιασμό, γλιτώνοντας το διοικητικό πρόστιμο του Ιανουαρίου. Η τρομοκρατία της Κυβέρνησης ξεπερνά κάθε όριο και προχωρά ξεκάθαρα και σε εισπρακτικά μέτρα.

    Το οικονομικό «πέναλτι» θα βεβαιώνεται μέσω της ΑΑΔΕ και τα έσοδα αυτά θα πηγαίνουν σε ειδικό ταμείο για την ενίσχυση του ΕΣΥ

    Μοναδική περίπτωση να απαλλαγεί κάποιος από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού είναι αν υπάρχουν λόγοι υγείας και φυσικά πάντοτε με γνωμάτευση γιατρού.

    Το πρόστιμο θα επιβάλλεται σε όλους τους πολίτες άνω των 60 χρόνων για κάθε μήνα που παραμένουν ανεμβολίαστοι.

    Μάλιστα στη σχετική τροπολογία επισημαίνεται ότι η υποχρεωτικότητα για εμβολιασμό αφορά «όλα τα φυσικά πρόσωπα που έχουν την κατοικία ή τη συνήθη διαμονή τους εντός της ελληνικής επικράτειας και έχουν γεννηθεί έως και 31η Δεκεμβρίου 1961».

    Πώς θα εντοπίζονται οι ανεμβολίαστοι

    Η διασταύρωση των στοιχείων των ανεμβολίαστων θα γίνεται μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, που θα επιτρέπει τον έλεγχο στοιχείων από την πλατφόρμας εμβολιασμού.

    Πώς θα επιβάλλεται το πρόστιμο

    Το πρόστιμο των 100 ευρώ θα επιβάλλεται αυτόματα από την ΑΑΔΕ μετά τη διασταύρωση των παραπάνω στοιχείων. Σύμφωνα όσα έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση τα ποσά που θα συγκεντρωθούν θα διοχετευθούν στην ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

    200.000 ραντεβού από φόβο για το πρόστιμο

    Η απόφαση για υποχρεωτικό εμβολιασμό στους πολίτες άνω των 60 ετών, φαίνεται πως είχε αποτέλεσμα καθώς συνολικά κλείστηκαν 200.000 ραντεβού, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τρίτης.

    Μάλιστα μία ημέρα νωρίτερα, ο ΓΓ Πρωτοβάθμιας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας, τόνισε πως από την ανακοίνωση της υποχρεωτικότητας έχουν κλειστεί περισσότερα από 180.000 ραντεβού πρώτης δόσης, ενώ 20.000 είναι οι αιτήσεις για κατ’ οίκον εμβολιασμό, με το συνολικό αριθμό να φτάνει τις 200.000.
    Ποιοι δεν έχουν υποχρέωση εμβολιασμού -Ποιοι θα πληρώνουν μισό πρόστιμο

    Σύμφωνα με το ΦΕΚ, εξαιρούνται από την εφαρμογή του υποχρεωτικού εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού τα φυσικά πρόσωπα που έχουν αποδεδειγμένους λόγους υγείας που εμποδίζουν τη διενέργεια του εμβολίου ή έχουν νοσήσει.

    Στην τροπολογία για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό περιλαμβάνονται δυο ειδικές κατηγορίες πολιτών που εξαιρούνται του μέτρου. Συγκεκριμένα, δεν υπέχουν υποχρέωση εμβολιασμού:

    (α) όσοι έχουν νοσήσει και για διάστημα εκατόν ογδόντα (180) ημερών από τη νόσηση και

    (β) όσοι έχουν αποδεδειγμένους λόγους υγείας που εμποδίζουν τη διενέργεια του εμβολίου.

    «Ειδικώς τα άτομα αναπηρία που αδυνατούν να υποβληθούν σε διαδικασία του εμβολιασμού για αντικειμενικούς λόγους, που σχετίζονται με την πραγματική τους κατάσταση, ως συνέπεια των παθήσεών τους, όπως οι βαριές περιπτώσεις αυτισμού και επιληψίας, δύνανται να εξαιρούνται από την υποχρέωση εμβολιασμού, ύστερα από αιτιολογημένη εισήγηση του θεράποντος ιατρού τους και κατόπιν έγκρισης από τις επιτροπές ανά υγειονομική περιφέρεια της ανωτέρω κοινής υπουργικής απόφασης. Δεν εμπίπτουν, επίσης, εφαρμογής του παρόντος οι κατηγορίες εργαζομένων που υποχρεούνται εμβολιασμό κατ’ εφαρμογή του άρθρου 206 του ν. 4820/2021 (Α’ 130)» αναφέρεται σχετικά.

    Επιπλέον, στην περίπτωση διενέργειας της πρώτης έως και τη 15η μέρα του μήνα και ολοκλήρωσης του εμβολιαστικού κύκλου σύμφωνα τις προβλεπόμενες διαδικασίες και στον προβλεπόμενο χρόνο, ειδικώς για μήνα αυτό, επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο 50 ευρώ.

    Επιπλέον, εξαιρούνται οι εργαζόμενοι για τους οποίους βάσει του νόμου 4820/2021 ήδη ισχύει υποχρεωτικότητα εμβολιασμού. Αυτοί είναι οι εξής:

    όλο το προσωπικό των ιδιωτικών, δημόσιων και δημοτικών μονάδων φροντίδας ηλικιωμένων και φροντίδας ατόμων με αναπηρία (ιατρικό, παραϊατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και υποστηρικτικό προσωπικό), ήτοι:
    (α) Κέντρα Αποθεραπείας – Αποκατάστασης Κλειστής Νοσηλείας, Κέντρα Αποθεραπείας – Αποκατάστασης Ημερήσιας Νοσηλείας και Ελάχιστες Μονάδες Ιατρικής Αποκατάστασης του άρθρου 15 του π.δ. 395/1993 (Α’ 166).
    (β) Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για άτομα με αναπηρία του άρθρου 30 του ν. 2072/1992.
    (γ) Στέγες Αυτόνομης Διαβίωσης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες της απόφασης του Υπουργού Υγείας και Πρόνοιας υπό στοιχεία Π4β/οικ.4681/1996 (Β’ 825).
    (δ) Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων της παρ. 5 του άρθρου 1 του ν. 2345/1995 (Α’ 213).
    (ε) Θεραπευτήρια Χρονίως Πασχόντων του π.δ. 631/1974 (Α’ 271).
    (στ) Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας του άρθρου 9 του ν. 4109/2013 (Α’ 16), στις οποίες φιλοξενούνται ηλικιωμένοι ή άτομα με αναπηρία.
    (ζ) Ιδρύματα περίθαλψης χρονίως πασχόντων του άρθρου 28 του Ενιαίου Κανονισμού Παροχών Υγείας της 31 ης Οκτωβρίου 2018 (Β’ 4898).
    (η) Οικοτροφεία του άρθρου 30 του Ενιαίου Κανονισμού Παροχών Υγείας.
    (θ) Ειδικά Ιδρύματα του άρθρου 6 του ν. 861/1979 (Α’ 2).
    (ι) Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων της απόφασης του Υπουργού Υγείας και Πρόνοιας υπό στοιχεία Π1γ/ΑΓΠ/οικ.14963/2001 (Β’ 1397).
    (ια) Κέντρα Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας της απόφασης του Υπουργού Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων υπό στοιχεία Π4α οικ.4633/1993 (Β’ 789).
    (ιβ) Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠΑμεΑ) του άρθρου 2 του ν. 4756/2020 (Α’ 235), και
    (ιγ) Το προσωπικό που απασχολείται στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι»

    Παράταση στα μέτρα

    Παράλληλα, ο κύβος ερρίφθη από την Επιτροπή Ειδικών, η οποία αποφάσισε την παράταση των υφιστάμενων μέτρων για την αναχαίτιση της πανδημίας τουλάχιστον για μία εβδομάδα ακόμη.

    Επειτα από την τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, ανακοινώθηκε από το υπουργείο Υγείας ότι τα μέτρα θα χρειαστεί να παραταθούν για ακόμη μία εβδομάδα, μιας και η διασπορά της μετάλλαξης Όμικρον συνεχίζει να είναι μεγάλη, διατηρώντας την πίεση στο σύστημα Υγείας.

    Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τα μέτρα θα παραταθούν για τουλάχιστον μέχρι και τις 23 Ιανουαρίου, καθώς βάσει της προηγούμενης απόφασης οι περιορισμοί ίσχυαν μέχρι τις 16 του τρέχοντος μήνα.

    Πάντως, τα μέτρα θα επανεξετάζονται διαρκώς, ανάλογα με την επιδημιολογική εικόνα στη χώρα, κάτι που δεν αποκλείει εκ νέου παράτασή τους εφόσον βέβαια αυτό κριθεί απαραίτητο, με την κορύφωση της μετάλλαξης Όμικρον (όταν αυτή έρθει) να αποτελεί σημαντικό παράγοντα για τις αντίστοιχες αποφάσεις.

    Πρώτη προτεραιότητα, πάντως, αυτή τη στιγμή για την κυβέρνηση παραμένει η ομαλή λειτουργία των σχολείων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    48 Σχόλια

    1. Θα έρθει η ώρα που θα λογοδοτήσουν όλοι τους για όλα….γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος…Τ φιλιά μου στην Κούλα την πισωγλέντο.

    2. Έχετε καταλάβει τι γίνετε εδώ ? Εμείς που τους πληρώνουμε για να παίρνουν παχυλούς μισθούς και να κάθονται στις καρέκλες που τους δώσαμε, μας βάζουν πρόστιμο…..Οι τύποι είναι τραγικοί και εμείς επίσης που ακόμη τους ανεχόμαστε…

    3. ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ, email : voridis@parliament.gr

    4. Ποιος δεν κατάλαβε ότι κυβερνούν δολοφόνοι;;;

    5. Αλήθεια βρε δεν φοβάστε τη θεία δίκη; Το άδικο πάντα γυρνάει. Έχετε οικογένειες , γονείς , παιδιά , εγγόνια δε φοβάστε τις κατάρες αυτών που θα τα πάρετε ; γιατί και εσείς το ξέρετε πως τα πέρνετε άδικα και μάλιστα από ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη και δεν τους φθάνουν για να ζήσουν. Εδώ θα είμαστε να δούμε το τέλος του καθενός από εσάς.
      Υ.Γ Στέφανε είσαι η μόνη ελπίδα μας! Προχώρα και εμείς μαζί σου!

    6. Μητσοτάκη κρύψου. παίρνω το τουφέκι μου και έρχομαι να σε βρω. θα σε βρω σε όποιο απο τα λαγούμια σου και να κρυφτείς. έρχομαι

    7. Ελάτε ρε παιδιά να κάνουμε κάτι. ξεσηκωθείτε να πάμε να τους τελειώσουμε πρώτοι πριν προλάβουν να μας τελειώσουν αυτοί. χτυπάνε τους γονείς και τους παππούδες μας με 300 ευρω σύνταξη και αύριο σειρά εμείς. κάντε κάτι οτι μπορεί ο καθένας με όποιο μέσο έχει αν συνεχίσουμε έτσι θα μας εξαφανίσουν

    8. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ??? ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΤΉ??? ΓΙΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ή ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ??? ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΚΟΤΕΣ!!!ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΜΩΡΕ ΤΑ ΖΗΤΑΤΕ??? ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ ??? ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΡΕ , ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ… ΑΝΟΗΤΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΟΒΟΤΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΖΑ!!!!!!!

    9. Όσοι έχουν σκοπό να μην πληρώσουν κάντε ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ. Για χρέη πάνω από 500 ευρώ θα σας πάρουν τα σπίτια.ΠΡΟΣΟΧΗ

    10. Νομιζουν οτι ο λαος κοιμαται ,φοβαται,δεν θυμαται ,κρυβεται….ομως η εκπληξη αυτων των πληρωμενων απο τον Ελληνικό Λαό θα ειναι για αυτους πρωτογνωρη …ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΆ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ…ΤΑ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΡΑΦΑ ΔΙΚΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΑ …

    11. Δεν πληρώνουμε τίποτα! Βάλτε όσα θέλετε. Οι προδότες θα κρεμαστούν! Ζήτω η ελευθερία! Ζήτω η Ελλάς!

    12. Ουυυυ,κρυφτειτε γουρουνια.ερχεται πανω σας οργη Θεου.ποιος απο εσας θα μου υπογραψει να κανω εμβολιο ωστε να αποζημιωθω αν παθω κατι;;;;;,κανεις.

    13. Για να βγάζουν τα μάτια τους με τα χέρια τους στη ΝΔ με τέτοιο τρόπο, φανταστείτε τι oφέλη έχουν από τα εμβόλια.

    14. Η κυβέρνηση έχει περάσει πια σε απευθείας εγκληματική δραστηριότητα. Κάνουν τον Μένγκελε υπερήφανο.

    15. Καταλαβαίνετε τι έχει μέσα το εμβόλιο για να το επιβάλλουν σε όλους με πλήθος τρόπων. Σιγά σιγά όλο και αρχίζει να θυμίζει το χάραγμα,αν και ακόμα δεν μπορούμε να ξέρουμε.

    16. Ντροπή, κατάντια. Η χειρότερη κυβέρνηση ever.

    17. Να το συνταγογραφησουνε και να παίρνουν την ευθύνη οι γιατροί όπως κάνουν και στα υπόλοιπα εμβόλια για να πάμε.

    18. Ποιος θα βεβαιωσει προστιμο;Με τι αιτιολογια;Υποχρεωση εμβολιασμου;Να μας εξηγησει γιατι δεν ενσωματωσε τον κανονισμο 953/2021 της ΕΕ;Ποιος θα με καλεσει σε απολογια συμφωνα με το αρ20 παρ2 του Συνταγματος;Και τι σοι προστιμο ειναι αυτο,για μια πραξει που μπορει να πραγματοποιηθει στο μελλον;Η αντισυνταγματικοτητα του φυσικα,ειναι καραμπινατη.Αλλα επειδη αυτοι οι μαφιοζοι εχουν καταπατησει νομους και Συνταγματα, το ΣτΕ και ο ΑΠεχουν αποδειψθει εκβιαζομενα τσιρακια[με αποδειξεις για οποιον γαμιολη εισαγγελισκο]μηπως θα ηταν καλο,να μαζευτουμε τη Κυριακη να τους γαμησουμε τα σπιτια τους,για να μην χρονοτριβουμε στα δικαστηρια;[Εδω οι Αυστριακοι κανανε πισω]

    19. Περιμενουμε τη δικη της Νυρεμβεργης
      για να δουμε ποιοι θα πληρωσουν στο τελος
      οχι εκατοσταρικα ,αλλα εκατονταδες εκατομυρια.
      Το τελος της δυναστιας των δικτατορων τελειωνει σε λιγο

    20. Εμείς πρέπει να τους πάρουμε τα μέτρα και να τους χώσουμε 100 μέτρα κάτω από την γη. Αλλά δυστυχώς αυτοι συνεχίζουν να παίρνουν τα δικά μας μέτρα και να μας χώνουν αυτοι βαθιά στην γη. Ξεχνάμε βέβαια πως αυτά τα σκουπίδια είναι υπάλληλοι μας. Εμείς ειμαστε τα αφεντικά, αφού εμείς τους βάζουμε σε αυτές τις θέσεις και εμείς τους πληρώνουμε από το υστέρημα μας. Το κακό είναι πως και εμείς το ξεχνάμε αυτό και τους εχουμε κάνει αφεντικά μας με δικαίωμα ζωής και θανάτου επάνω μας.

    21. Και πως θα τα βγαλει περα με την ακριβια ο συνταξιουχος των 500 ευρω; Επειδη εχει αλλη γνωμη/προσεγγιση ή καποια ρομαντική θεώρηση περι ελευθερας βουλήσεως να πεθανει απο το αγχος της επιβιωσης ή την πεινα;
      – Ελευθέρα βούληση; Τι είναι αυτό;
      – Να …ξέρεις …ο ορισμός περι ελευθεριας που …μας μαθαίναν στο σχολείο…
      – Δεν σας τα μαθαν καλά! Αλλωστε περασαν τόσα χρόνια απο τοτε … δεν θυμασαι κιολας! Εδω μιλαμε για μια ιατρική πράξη η οποια κρινεται απαραιτητη…
      – Τελικά υπάρχει άλλος ορισμός περι του τι χαρακτηρίζεται ιατρική πράξη;
      – Ειπαμε, τα χρόνια σου περασαν. Ξεχνάς! Να το κοιτάξεις…
      Για να γελάσουμε και να κλάψουμε…
      Ντροπη! Αίσχος!

    22. ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ, ΑΥΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΛΗΤΟΓΥΦΤΟΙ.
      ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΤΟΎ ΚΑΘΕΝΌΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΈΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΎΣ Ή ΟΧΙ…..

    23. Νύχτα θα φύγετε προδότες. Συνεννοηθείτε με το νέο σας φιλαράκι τον ζάεφ να σας παρέχει άσυλο τώρα που δηλώσατε ότι θα υπογράψετε και τα μνημόνια των πρεσπών. Φτου σας ξεφτίλες που δεν βάλατε πρόστιμο στους λαθρομετανάστες στο σύνταγμα και βάζετε στα γεροντάκια. Τι λόγο θα δώσετε στον Θεό όταν ξεψυχάτε;

    24. θα διοχετευθούν στην ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας……ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΘΙΚΙΑ

    25. και τον άλλο μήνα κ ΠΘ….κάνε τους το πρόστιμο 500 ευρώ…φτάνει πια με τον κάθε βλάκα

      1. Θα σε τακτοποιούσα, μάλλον όμως θα είσαι υπερβολικά άπλυτος.

      2. Δες τη δική σου τη βλακεία και άσε τους άλλους που δυσανασχετείς κιόλας.

    26. εισαγγελεις δικαστες ειναι η τελευταια σας ευκαιρεια να σωσετε για εσας οτι μικρο μπορειτε . να μην προλαβετε να χαρειται τα αργυρια σας μπασταρδοι ολοι σας.

    27. Τέλος χρόνου θα μας κλασετε τα μεζεα και εννοείται τέλος ψήφων όχι ότι θα σας ψήφιζα αλλά θα προσπαθήσω να εμποδίσω όσους μπορώ γκεγκε?

    28. Τα @ρχ!δια μας θα πάρουν. Μη μασάτε. Ευρώ τσακιστο. Να πόσο βλαμμένοι είναι? Βάζουν χέρι στην δεξαμενή ψήφων των 60 και άνω. Ποιος θα τους ψηφίσει?

    29. Μην τσιμπάει κανείς. Ο Μητσοτάκης και η παρέα του
      παραβιαζει τα πάντα και κάνει καταχρηση εξουσίας, πράγμα που τον κάνει έκπτωτο της θέσης που κατεχει. Καντε του ολοι ομαδικές αγωγές. Άιντε να τελειώνουμε με το πανηγύρι.

    30. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΜΕ ΧΙΟ ΘΑ ΣΚΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΟΛΑΡΑΚΙΑ ΚΥΡΙΟΙ…ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ….ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ….ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΓΙΝΕ ΧΕΙΜΑΡΟΣ…

    31. Ο Φόβος… Φόβο θέλει. .
      Όποιος κατάλαβε. ….κατάλαβε.

      1. Σώπαινε ρε συ. Δηλαδή θα κάνεις δική σου παραστρατιωτική ομάδα και θα μας…”φοβίσεις”; Ελα σε περιμένουμε. Μόνο έλα με την όπισθεν κατευθειαν

        1. Και με την όπισθεν να έρθουμε με τί θα μας … ??? Με το μαραμένο μούσμουλο λόγω εμβολίου. Ανίκανε. Δεν το λέμε εμείς αλλά η γυναίκα σου τα βράδια.

    32. Ελπίζω να σας αρέσουν αυτά που σας γράφω .
      Διευκολύνουν την υπόφυση να έχει σύνδεση με άλλους παράλληλους , ανώτερους κόσμους
      Φροντίζω για την διανοητική σας ανάπτυξη .

    33. Αλητεία τύπου Μέγκελε από την ανθελληνική κυβέρνηση των πο@στηδων, σκοπός της ζωής μας η αποκαθήλωση της αλητείας.

    34. Θεμιστοκλεους βεβαιως βεβαιως. Ας μου πει καποιος γιατι πρεπει να εμβολιαστει η μανα μου? Τι σκατα θα της προσφερει αφου ολοι κολλανε και μεταδιδουν? Οι ανεμβολιαστοι ανω των 60 που εργαζονται δεν ξοδευουν 80 ευρω σε ραπιντ. Μου αρεσει η παραμυθα για το ΕΣΥ οταν εχει 7000 σε αναστολη. Παλιο τομαρα

    35. Εντάξει μας τρομοκρατήσατε … που παίρνουμε για ραντεβού;
      Δώστε και καμιά πρακτική οδηγία … πρέπει να πάμε νηστικοί;
      Μπορούμε να κάνουμε όλες τις δόσεις μαζί;
      Τα φάρμακά μας να τα πάρουμε;

      Όσο για τα πρόστιμα ουκ αν λάβεις …
      Όσο για τις ψήφους εκεί έιναι που δεν θα λάβεις …

      Και για να μη μακρυγορούμε Να και τα εμβόλια … Νά και τα πρόστιμα …
      Κάντε τα υπόθετα ,,, για εκεί που ξέρετε … ΗΛΙΘΙΟΙ

    36. Εκτελούν Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας που το ΣΤΕ και το Άρειος Πάγος είναι συνεργοί σε αυτά.

      Το Ψήφισμα 96/46 του ΟΗΕ είναι σαφέστατο.

    37. Ειστε σιγουροι οτι δεν εχουν παιδια και εγγονια ? Η αγαπη του κοσμου μεγαλωνει…

      1. Δεν είσαι σε θέση να ξέρεις τι κάνει “ο κόσμος”. Περιορίσου στην άποψη τη δική σου και ασε τους άλλους

    Comments are closed.