ΤΕΛΟΣ! ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ! ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ!

    Κοινοποίηση:
    Υγειονομικοί υπάλληλοι ετοιμάζονται για τη μεταφορά ασθενή με κορονοϊό σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από την ιδιωτική κλινική Ταξιάρχαι, στο Περιστέρι, όπου συμφώνα με πληροφορίες ιχνηλατήθηκαν κρούσματα με κορονοϊό, την Πέμπτη 23 Απριλίου 2020. Σε εξέλιξη βρίσκεται έλεγχος δειγμάτων που ελήφθησαν από ασθενείς και εργαζόμενους σε ιδιωτική κλινική στο Περιστέρι, όπου νοσηλεύονται κυρίως νεφροπαθείς. Ο εντοπισμός κρουσμάτων σήμανε συναγερμό στις υγειονομικές αρχές και στην κλινική έσπευσε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, προκειμένου να εκτιμήσει την κατάσταση. Από τον έλεγχο έχουν διαπιστωθεί θετικά στον ιό δείγματα ασθενών και εργαζομένων. Επίσης στην κλινική μετέβησαν ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

    Για νέο ρεκόρ κρουσμάτων του κορωνοϊού σήμερα κάνουν λόγο πληροφορίες που έγιναν γνωστές την τελευταία ώρα. Εως τώρα, ο μεγαλύτερος ημερήσιος αριθμός κρουσμάτων ήταν 2.917 στις 5 Νοεμβρίου, ακριβώς πριν από μία εβδομάδα.

    Κατά τις ίδιες πληροφορίες και σήμερα ο μεγαλύτερος αριθμός επιβεβαιωμένων κρουσμάτων εντοπίζεται στη Θεσσαλονίκη, όπου σημερα έγιναν εκατοντάδες τεστ έξω από το νοσοκομείο Παπανικολάου. Ωστόσο, κρίσιμο στοιχείο για τον αριθμό των κρουσμάτων που θα ανακοινωθούν είναι τα πόσα θετικά θα ενσωματωθούν στη σημερινή ανακοίνωση ή θα «μοιρασθούν» στα δύο, όπως είχε συμβεί προ ημερών, όταν είχαν γίνει μαζικά rapid test στην παραλία. Επισημαίνεται ότι οι ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ περιλαμβάνουν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα, θανάτους, διασωληνώσεις από τις 3 το μεσημέρι της μιας μέρας έως τις 3 το μεσημέρι της επόμενης.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μεγάλος θα είναι και σήμερα ο αριθμός των θανάτων που θα ανακοινωθούν.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. ΚΟΡΩΝΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ
      Αντιεπιστημονικοι πτυχιουχοι απατεωνες και ημιμαθη γιατρουδακια , ασχετα πολλα με την μοριακη βιολογια, την διαχρονικη φαρμακευτικη απατη που υπηρετει τα συμφεροντα των γνωστων παγκοσμιων μεγαλοκαρχαριων και την διαγνωστικη ανεπαρκεια του τεστ που φτανει σε εξωφρενικα τεραστιο βαθμο , σε εγχωριο και παγκοσμιο κρεσεντο ανοησιας με πληρη αδιαφανεια..

      Αφου τα ραπιντ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ κατα δηλωση κατασκευαστων και ΠΟΕ για αυτη την χρηση..οι ντοπιοι ημιμαθεις και ανεπαρκεις Coronophobiacs, που υπεκφευγουν την πληρη διαφανεια και απαντησεις με λεξεις “ψεκασμενοι”, συνεχιζουν περηφανα την υποστηριξη της απατης των τεστ, καθε ειδους. Το μοριακο φυσικα, αν το γκαζωσεις παρανομα στους κυκλους, λανθασμενα, δειχνει οτι ναναι. Βγαζει φουλ ψευτοθετικα , ολλως “τυχαιως” ασυμπτωματικα. Αν εχεις δε γριπουλα, σε βαλανε . Τυφλη εμπιστοσυνη σε εργαστηρια και φαρμακεμπορους με πληρη αδιαφανεια. Ενας να ελεγξει την διαφανεια και λειτουργια των εργαστηριων δεν υπαρχει αραγε? Δεν εχει δικαιωμα ο κοσμος να μαθει τις μαρκες τω τεστ και ποια εργαστηρια δηλωνουν κρουσματα και ποσα? Ουτε απο τα κρουσματα ποσα ειναι ραπιντ? Πληρη αδιαφανεια..
      Μονο γεωγραφικες περιοχες ανωνυμα δινουν..
      Ποτε προλαβαινουν καταρχας τα 3000 κρουσματα , πολλα με ραπιντ, να τα επιβεβαιωσουν με μοριακα τεστ , οπως ισχυριστηκαν απο την κυβερνηση ? Ποια πρωτοκολλα υπαρχουν? Δεν μαθατε για τα 50 ξεχασμενα τεστ σε αμπαρι πλοιου, απο αλλη ανεξαρτητη ηλ. εφημεριδα και το οργανωτικο μπαχαλο του ΕΟΔΥ? Θα στειλετε επιτελους δημοσιογραφους να μαθουν αναλυτικα για την μαρκα των τεστ και αν κρατουν πρακτικα στους κυκλους που τρεχουν, στους αγαπημενους εργαστηριακους συνεργατες του μαγιορκινη και εισαγγελεις να δωσουν στην δημοσιοτητα τα πρωτοκολλα και τις διαδικασιες του ΕΟΔΥ και τα τεχνικα πρακτικα του καθε εργαστηριου για καθε τεστ, χωρις βεβαια ονοματεπωνυμα ασθενων? Πηξαμε στον τσαρλατανισμο της αδιαφανιας..τοσο των τεστ οσο και με κρυψινικα στατιστικα για λοβοτομημενους και αποφοιτους δημοτικου του χωριου, χωρις συγκριση πνευμονιων , ενδονοσοκομειακων λοιμωξεων κ.τλ.

      Οταν ο πρωην ιατρικος συμβουλος της φιζερ λεει σε βιντεο, αλλα και επ. μελετες, οτι τουλαχιστον οι μισοι ανθρωποι εχουν ηδη ανοσια, καποιοι θελουν να μας πεισουν για το αντιθετο..με στοχο τον μαζικο εμβολιασμο..Και τα ιατρικα παπαγαλακια που το παιζουν ειδικοι υποκριτικα, παπαγαλιζουν συνεχως οτι ειμαστε σε κινδυνο και δεν υπαρχει ανοσια..Αν αυτο ηταν αληθεια, θα πεθαινε σχεδον καθε “κρουσμα”..
      Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΦΟΤΕΣΤ, ΕΚΕΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ.
      Στεφανε , προσελαβε αφιλοκερδως, εθελοντες, πολιτες ως εξωτερικους δοκιμους δημοσιογραφους για αυτοψιες σε νοσοκομεια και στοχευμενες συνεντευξεις σε εργαστηρια κοβιντοτεστ..Υπαρχει πολλη μουφα στην ολη ιστορια..Μεγαλο δουλεμα, με βαση τα πολλα ψευτοθετικα τεστ , που οδηγουν με εισαγωγες κοσμο που παει νοσοκομειο για αλλη αιτια. Αν θες να ετοιμασω και ερωτησεις που θα ρωτουν, σφυρα στο εμαιλ.

    2. γκαις στο φβ ενας εκανε τεστ κ εβαζε τσαι κ τα εβγαζε θετικα τ δειγματα…δε παμε καλα…
      η εποχικη γριπη π πηγε οεο?εξαφανιστηκε?δε νομιζω…

    3. Κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι τόσες μέρες… Ποια ζώα πάνε για να τους κάνουν το τεστ! Τι διάολο, έχουνε χαζέψει όλοι πια;;;;!!!!

    4. Πως αλλιώς θα κάνουμε το εμβόλιο;

    5. Ρε ζω@ ολους θετικους θα σας βγαλουν και θα την πληρωσουν ολοι! Ρε δεν ειναι τυχαιο που εχουμε τον χρυσο κουλη για πρωθυπουργο….ειμαστε lost case

    6. Πού πήγε η κοινή γρίππη, εξαφανίστηκε;;Ολους τους ξεπάστρεψε ο κορωνοιός;

    Comments are closed.