ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΗΞΕΙΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΤΗΣ Δ.Ι.Σ ΒΑΖΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ – ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΚΟΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis-diaggelma-1_252863_197158

    Λίγη ώρα μετά την απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου να μην κλείσει τις εκκλησίες, η Κυβέρνηση προχώρησε στην αναστολή όλων των λειτουργιών σε όλους τους χώρους θρησκευτικής λατρείας κάθε δόγματος και θρησκείας, συμπεριλαμβανομένης και της προσευχής των μουσουλμάνων δηλαδή.

    Την απόφαση της κυβέρνησης γνωστοποίησε ο ίδιος ο πρωθυπουργός με ανάρτησή του στο Twitter στην οποία ανέφερε:

    «Με απόφαση της κυβέρνησης αναστέλλονται οι λειτουργίες σε όλους τους χώρους θρησκευτικής λατρείας κάθε δόγματος και θρησκείας. Εκκλησίες παραμένουν ανοικτές μόνο για ατομική προσευχή. Η προστασία της δημόσιας υγείας επιβάλλει ξεκάθαρες αποφάσεις».

    Δείτε την ανάρτησή του:

    Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές η κυβέρνηση αποφασισε να «κάνει αυτό που έπρεπε να κάνει η ιεραρχία, να περιορίσει δηλαδή την παρουσία των πιστών στις θρησκευτικές τελετές.

    Στο Μαξίμου επικράτησε έντονη ενόχληση από την απόφαση της ΔΙΣ και οι ίδιες πηγές τονιζαν ότι αυτό στο οποίο κατέληξαν ήταν «Μη Απόφαση”. Στην πραγματικότητα εξηγούσαν ότι οι ιεράρχες πέταξαν το μπαλάκι στην κυβέρνηση και ότι επιδόθηκαν σε ένα παιχνίδι με τις λέξεις χωρίς να υπολογίσουν ότι παίζουν με τις ζωές των πιο ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.

    Συγκεκριμένα η απόφαση της Ιεράς Συνόδου ανέφερε πως «Μέ αἴσθημα ποιμαντικῆς εὐθύνης λοιπόν ὑποδεικνύει τήν λιτή τέλεση τῆς Θείας Λειτουργίας ἀπό τήν ἐρχόμενη Κυριακή (22.3.2020) μέχρι τοῦ Σαββάτου τοῦ Λαζάρου (11.4.2020), ἀπό 7:00 μέ 8:00 π.μ. ὡς καί κατά τήν ἑορτή τοῦ Εὐαγγελισμοῦ.»

    Η αντίδραση της κυβέρνησης ήρθε μετά τα μισόλογα για την παρουσία πιστών στις θρησκευτικές τελετές.

    Στο μεταξύ, η υπουργός Νίκη Κεραμέως δήλωσε ότι «αναστέλλεται η τέλεση κάθε είδους λειτουργίας και ιεροπραξίας σε όλους τους χώρους θρησκευτικής λατρείας κάθε δόγματος και θρησκείας για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας», με εξαίρεση α) τις κηδείες και ταφικές εκδηλώσεις και β) την ατομική προσευχή, και στις δύο περιπτώσεις τηρουμένων αυστηρών μέτρων προστασίας (όπως αυτά θα εξειδικεύονται σε ΚΥΑ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Υγείας). Η αναστολή ισχύει για το διάστημα από 16.3.2020 έως και 30.3.2020.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    46 Σχόλια

    1. Μερικοι από εσας ζειτε στην κοσμαρα σας και δεν λετε να ανοίξετε τα ματια σας να δειτε τι γινεται,ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΗΛΙΘΙΟΙ!!!!!! αν νομιζετε ότι οι προσευχες και η θεια κοινωνια θα σας προστατεψουν απ τον ιο ειστε σε βαθεια σκοταδια!!!!δεν σας φταινε μετα οι αλλοι δικοι σας στο σπιτι αμα τους τον μεταδώσετε,οσοι θελετε να πατε ρε στην εκκλησια αλλα μετα μην απασχολήσετε ΜΕΘ και Ιατρικο προσωπικο καθηστε ,μεσα στης εκκλησιες μεχρι να ….να ερθουν τα κορακια να σας θαψουν βλακες ….

      1. Βρε καραγκιόζη, τότε γιατί δεν σταματούν εντελώς τα μέσα μεταφοράς (μετρό-λεωφορεία), οι πτήσεις στα αεροδρόμια, οι τραπεζικές εργασίες κτλ? Γιατί δεν κλείνουν εντελώς οι δημόσιες υπηρεσίες (εφορίες, υπουργεία, δημαρχεία)? Εκεί δεν γίνεται διασπορά του ιού? Ο εκκλησιασμός σε πείραξε? Είσαι μεγάλος υποκριτής!!
        Εμείς πιστεύουμε στην υψηλή προστασία του Χριστού και της Παναγίας. Λαμβάνουμε και τα μέτρα υγιεινής, αλλά δεν θα σταματήσουμε να λατρεύουμε τον Θεό, επειδή κάποια μίζερα ανθρωπάκια σαν κι εσένα έχουν χεστεί από το φόβο τους…

    2. Οποτε τον βλέπω σε αυτή τη πόζα με τη ξύλινη βιβλιοθήκη πίσω ,σα να βλέπω αμερικανική ταινία που αναγγέλει τα νέα μέτρα για τα εξωγήινα σκάφη που εμφανίζονται στη γη.
      Πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο τύπος είναι ταλεντακι νουμερακι.
      Τα χεράκια του το ένα μέσα στο άλλο προδίδουν την ανασφαλεια στο κύρος του (άρα α-κυρος, άρα σαλτιμπαγκος) και μια έτοιμη βιαια κατασταλτική διαθεση(ως plan B).

    3. ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΣΤΗΝ ΑΓ.ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΑΜΟΣ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ, ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΜΑΣΚΕΣ-ΓΑΝΤΙΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΓΚΑΛΙΑ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΦΟΥΛ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΙΟ, ΜΙΑ ΤΑΜΙΑΣ ΕΒΗΧΕ ΑΣΧΗΜΑ, ΜΟΝΟ ΤΑΜΠΕΛΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ “ΕΛΑΤΕ, ΚΕΡΝΑΜΕ ΚΟΡΩΝΟΪΟ!”.
      ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ!

    4. Πραγματικά δεν το περίμενε κανένας ότι ο Μητσοτάκης θα έπαιρνε τόσο κρίσιμες αποφάσεις, με μεγάλο πολιτικό κόστος με σκοπό το κοινωνικό καλό. Δείχνει κάποια σημάδια που λείπουν από τους σημερινούς πολιτικούς ηγέτες. Δείχνει πραγματικά να ενδιαφέρεται για την χώρα και τους πολίτες της. Να λέμε και τα καλά ρε μην βρίζουμε μόνο…

      1. Πήρε τις αποφάσεις που του υπαγόρευσαν οι πατρώνες του. Ούτε ένα εκατοστό παραπάνω…
        Ακόμη και το κλείσιμο των συνόρων στον Έβρο έγινε με άνωθεν εντολή από την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία κατάλαβε (έστω και αργά) το άθλιο παιχνίδι εκβιασμών που παίζει ο Ερντογάν.
        Ο κύριος Κούλης, από μόνος του, δεν μπορεί να μοιράσει ούτε δυο γαϊδάρων άχυρα, όχι να πάρει κρίσιμες πολιτικές αποφάσεις…

      2. Χέστηκε ο Μητσοτάκης για το κοινωνικό καλό.
        Οσο για το ενδιαφέρον που δείχνει για τους πολίτες, να μην είμαστε ηλίθιοι. Για το κοινωνικό καλό έκανε επίταξη στα νησιά; Για το κοινωνικό καλό έβαλε να σαπίσουν στο ξύλο και να πνίξουν στα χημικά τους Χιώτες; Για το κοινωνικό καλό αντί να ζητήσει συγγνώμη απ’ τους νησιώτες είπε ότι θα πληρώσουν;
        Για το κοινωνικό καλό έφερε τους λαθραίους στην Μαλακάσα χωρίς καραντίνα και του ξέφυγαν και 14 που δεν τους ψάχνει;
        Ούτε επί Τουρκοκρατίας δεν γινόντουσαν αυτά. Μόνο ο Στάλιν έκλεισε τις εκκλησίες (κι όταν είδε τα σκούρα με τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο τις ξανάνοιξε… για λίγο)

      3. Είσαι μια όαση λογικής σε μια έρημο παραλογισμού φίλε.

    5. Επιτέλους να ξεχωρησει η Ήρα απ το σιτάρι. Καλή μετάνοια.

    6. Παπάδες κάντε λειτανιες στις γειτονιές. Να δουν όλοι ότι μας πτοεί τίποτα. Θα δρούμε τον τρόπο να διατηρήσουμε την επαφή με την θρησκεία. Θα βγαινουμε στα μπαλκονια να κάνουμε τον σταυρό μας, όχι τις ξενοφερτες μ@λ@κιες με τα παλαμακια βραδυατικα

    7. ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ ΚΙΝΕΖΩΝ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΡΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΡΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ. ΣΤΟ ΜΥΜΑΡΚΕΤ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΕΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΑΜ Η ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ? ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΟ AIRBNB ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ? ΑΡΚΕΙ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ?

      1. Ξεκαθάρισε το. Ποιοι πληρώνουν τα διαμερίσματα; οι ίδιοι γιατροί;

      2. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ. ΟΥΤΕ ΜΑΣΚΕΣ, ΟΥΤΕ ΓΑΝΤΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΡΔΕΛΕΣ.

    8. Κουλη θα ξαναβάλεις τις Εικόνες στα σχολεία και στα δημόσια κτίρια ,τις οποίες έβγαλαν οι προηγούμενοι η θα κανείς και σε αυτό τη κότα ,οπως έκανες στο νέο όνομα Σκοπίων κλπ ;

    9. Τα σχολια σε αυτο το post δειχνουν ποσο επικινδυνα σκεφτεται η φαρα μας σε στιγμες κρισης. Ελπιζω να ειναι ενα-δυο ατομα απο διαφορετικους λογαριασμους. Στηριζουμε την πιστη μας οπου και να ειμαστε. Καποιες φορες ακομα και η εκκλησια οφειλει να ακολουθησει την επιστημη. Δεν κινδυνευει η πιστη μας. Οι καμπανες θα σημανουν. Τα μεγαφωνα θα εινaι ανοιχτα. Συνελθετε να περασουμε γρηγορα την κριση.

      1. Οι καμπάνες δεν θα σημάνουν, έχεις μείνει πολύ πίσω. Γιοκ λειτουργίες είπε ο δικτάτορας, αυτό που λες εσύ για μεγάφωνα το είπε η ΔΙΣ και μετά βγήκε η ανακοίνωση του Μητσοτάκη.
        Αλήθεια, για σένα πότε κινδυνεύει η πίστη μας; –Μάλλον ποτέ, ε; Ας κάνουμε λοιπόν ό,τι μας πουν, ε;
        Επίσης, η εκκλησία ακολουθεί τον Χριστό. Όταν η “επιστήμη” (ο Κούλης και η Κεραμέως δεν είναι η επιστήμη) μας λέει τα αντίθετα, οφείλουμε “πειθαρχειν Θεω μαλλον η ανθρωποις”.

        1. Αγαπητέ, Τα του Θεού τω Θεώ και τα της επιστήμης τη επιστημη.

    10. Στέφανε, τα παράνομα τζαμιά στα υπόγεια γκαράζ στην Νέα Σμύρνη και στον Πειραιά που ελέγχονται από την Μουσουλμανική Αδελφότητα θα τα κλείσει;;;

    11. Δεν το καταλάβαμε το … ” μετά την απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου ” . Φ.Ε.Κ. ΤΕΥΧΟΣ Α΄ ΑΡ.42 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2020 ΠΑΡΆΓΡΑΦΟΣ 2στ. … ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΏΝ ΜΟΝΆΔΩΝ, και και και…. ΧΩΡΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΛΑΤΡΕΊΑΣ !!!

    12. Άργησε να κλείσει και τους ναούς αλλά εσείς εδώ μέσα,απο ότι διαβάζω δέν θέλετε να καταλάβετε πόσο σοβαρή είναι η επιδημία. ο Κορονοιός δεν σκοτώνη μόνο γέρους, σκοτώνει έυκολα και νέους που έχουν αρρωστήσει στο παρελθόν απο πνευμονία.ο πρώτος νεκρός στην πόλη που ζω ήταν ένας υγιής σαραντάρης.

    13. Εμείς και να….. Να!!!!…. Εσείς όμως;;;;….

    14. Σε γράφουμε εκεί που μας υπέδειξε ο Καραϊσκάκης στο γνωστό τραγούδι… και όταν γυρίσουμε ξέρεις τι θα γίνει πάλι από το γνωστό τραγούδι. Τα βάλατε με δυνάμεις που δεν κατανοείτε γιατί απλά δεν πιστεύετε. Εσύ Χίο κρίμα που τους ακολουθείς στην κατηφόρα. Ο καιρός γαρ εγγύς…

    15. ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΥΠΟΠΟΔΙΑ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ
      ΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ’ ΗΜΩΝ, ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ’ ΗΜΩΝ

      1. Βρε ηλιθια δεν καταλαβαίνεις;;;αν κολλησεις κορονοιο μην πας σε νοσοκομειο και σε γιατρο σε παρακαλω,απλα κατσε και κανε προσευχες μονο….αντε και καλο παραδεισο ηλιθια !!!!

    16. Ιησούς Χριστός Νικά!

      Έρχεται η Δευτέρα Παρουσία!

    17. ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΒΡΙΖΕΤΕ…ΤΙΣ ΚΛΕΙΝΕΙ…ΞΑΝΑΒΡΙΖΕΤΕ… ΑΦΟΥ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΕΝΑΝ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΟΧΙ ΕΓΙΝΕ ΝΑΙ, ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΓΙΝΕ ΦΕΤΙΧ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ. ΠΡΩΤΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΟΜΩΣ ΣΕ ΤΠΤ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΡΙΟΛΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΝΟΧΛΕΙ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ. ΨΥΧΑΚΙΑ. ΚΥΡΙΑΚΟ Γ@ΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗ Μ@ΝΑ. ΜΗ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ. ΠΡΟΧΩΡΑ ΓΕΡΑ.

      1. Ρε ηλίθιοι νεοέλληνες μεσαιωνικου χαρακτήρα, χάρη σας κάνει για να μην πέσουν τα μπετά. Φανταστείτε βρε ανεγκεφαλοι να κοινωνήσεις σε εκκλησία όπου ο άλλος είναι φορέας και να κολλήσετε όλοι σας. Τι θα πει μετά η εκκλησία? Μπούμερανγκ θα σας γυρίσει και ο κόσμος θα γυρίσει την πλάτη του στην εκκλησία απο τον φόβο και την εξαπατηση . Ξυπνάτε στόκοι.

        1. στο αδειο απο μυαλο κεφαλι σου δεν μπορουμε αλλοιως να στο πουμε για να το καταλαβεις ρε μπετοβλακα…κανεις δεν κολλησε χρονια τωρα καποια αρρωστια απο την θεια κονωνια…εμεις οι πιστοι οταν κοινωνουμε, κοινωνουμε το Σωμα και το Αιμα του Χριστου και οχι μονο δεν κολλας τιποτα αλλα αποδεχεσαι τη θεια χαρη Του…. για εσας τους απιστους δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να το κατανοησετε….εσυ ζησε τη μιζερη ζωη σου στηριζοντας τον μασωνο αρχηγο σου…οι μισοι αθεοι στην Ελλαδα ειστε φιλελεδες και οι αλλοι μισοι απλυτπο συριζαιοι και λοιπα ‘δημοκρατικα’ αποκομματα….

          1. Καλα βλακα με κεραια γλυφε εσυ τα κουταλακια που εχουν βαλει γριες και γεροι στα στοματα τους με τα σαλια κτλ και θα σου πω εγω μετα που θα πας ανωμαλε μην πας σε κλινικη και μην απασχολήσεις ουτε έναν γιατρο δεν αξιζει να ασχοληθεί κανενας για παρτι σου σκατομυαλε καλο ψωφο να χεις ,και το κουφαρι σου σε ομαδικο ταφο με μπουλντοζα μετα!!!
            ΜΑΥΡΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΠΑΝΕ!!!

            1. ψοφα εσυ ρε αθεο τσουτσεκι δεν θα λειψεις σε κανεναν παπαρα…εχεις παρει εργολαβια και απαντας σε ολους τρολακι των αθεων….τραβα εσυ τρεχοντας μπινε να κανεις οταν βγει το εμβολιο για τον κορονοιο να δωσεις ολη σου την περιουσια για να σωσεις το σαπιο τομαρι σου, αν το καταφερεις και αυτο γιατι η ψυχη σου ειναι γεματη λερα και δε σωζετε με τιποτα πανιβλακα απλυτοφιλελε….

    18. Οι εκκλησίες μας κύριε Μητσοτάκη είναι φανερές και εύκολα τις κλείνεις. Τα εκατοντάδες τζαμιά που είναι κρυφά σε όλη την Ελλάδα πως θα τα ελέγξεις αν λειτουργούν; Γιατί δε κλείνεις και τους ναούς του σατανά τις τράπεζες; και να παγωσεις τις πληρωμές των φτωχών που έκλεισαν τα μαγαζιά τους μέχρι το καλοκαίρι.;

    19. Επιτέλους κάποιος υπεύθυνος έβαλε τέλος στον μισανθρωπισμο και στην επικινδυνότητα των παπάδων. Εφόσον οι έμποροι ελπίδας μετά θάνατον θέλουν να είναι προσκολλημένοι στο κράτος και να πληρώνονται από αυτό,θα υπακούν και στις αποφάσεις του. Στη γη που γεννήθηκε ο ορθός λόγος και η επιστήμη ανακάλυψης της αλήθειας, απαγορεύεται να παίρνουν αποφάσεις αυτοί που εμπορεύονται μεταφυσικές ανησυχίες.

      1. Μισανθρωπισμο και εμπόριο ελπίδας μετά θάνατον η εκκλησία που ταιζει κάθε μέρα 300 χιλιάδες άτομα Έλληνων και ξένων; Καλό το παραλήρημα αλλά δεν πείθει κάποιον.

      2. Βλάκα και ηλίθιε άπλυτε, πήγαινε σε κανα παράνομο τζαμί να δούμε πώς θα τους πείσεις να το κλείσουν, μαλάκα

      3. Αυτοί οι βλακες που έχουν το αλάθητο και ξέρουν τα πάντα δεν μπορούν να βρουν το φάρμακο για τον καρκίνο χρόνια ολόκληρα. Τα @@ τους ξέρουνε. Μίσος κακία διχόνοια διχασμός τα χαρακτηριστικά του αθεου. Αυτά τα μ@υνοπ@να πούλησαν την Μακεδονία, αυτά τα αθεα @@ λένε να αφήνουμε χωρίς νερό τα παιδιά στον Έβρο, τα αθεα σκουλικια υποστηρίζουν τον ερντογαν.

    20. Η διεθνης Μασονια βρηκε τροπο made in China να γονατισει τους λειτουργους οχι ομως την Εκκλησια του Χριστου.
      Απο σημερα ειμαστε κρυπτοχριστιανοι.

    21. Ψοφος κολομασωνε…τελειωσες…ποιος εισαι εσυ ρε τσουτσεκι που καταργεις την πιστη….ολοι οι πιστοι στην Εκκλησια για να σωθει η χωρα….τωρα φανηκε το αληθινο πρωσοπειο του αθεου που μας κυβερνα και γιατι απο τη μερα που βγηκε μονο κακα συμβαινουν στην πατριδα μας….

      1. μπραβο πατριώτη , τα είπες όλα.

    22. Ντροπή σου Μητσοτάκη! Και μετά μας το παίζεις και χριστιανός ορθόδοξος…
      Αν ήσουν αληθινός χριστιανός, θα ήξερες ότι η τέλεση της Θείας Ευχαριστίας στηρίζει και αναζωογονεί ολόκληρο τον κόσμο. Η Εκκλησία είναι αγωγός της Θείας Χάριτος και όχι χώρος διασποράς μικροβίων. Αλλά πού να τα μάθεις εσύ όλα αυτά; Στις μασονικές στοές που λογοδοτείς; Ή μήπως στα εκ δυσμών αντίχριστα ανακτοβούλια που είσαι πειθήνιος;

    23. ΚΟΥΛΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ Η ΚΑΣΑ ΣΥΝΤΟΜΑ.

    Comments are closed.