ΤΕΛΟΣ! “ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ” ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ – ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΟΙ “ΕΙΔΙΚΟΙ” ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΙ ΘΑ ΕΙΣΗΓΗΘΟΥΝ – ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

    Κοινοποίηση:
    νυκτερινή διασκέδαση

    Εν αναμονή της κρίσιμης περιόδου  μετά τις γιορτές, αλλά και της επικράτησης της μετάλλαξης Όμικρον, συνεδριάζει τη Δευτέρα (27/12) η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων.
    Η επιτροπή αναμένεται να εξετάσει τα επιδημιολογικά στοιχεία, να αξιολογήσει τα μέτρα που ελήφθησαν για την μείωση της διασποράς του κορωνοϊού και να προτείνει επιπλέον περιορισμούς.

    Οι επιστήμονες αναμένουν εκτόξευση των κρουσμάτων μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, με τον Νίκο Τζανάκη να κάνει μια εφιαλτική πρόβλεψη. «Μετά τις 15 Ιανουαρίου ίσως φτάσουμε τα 20.000 κρούσματα, πάμε για ρεκόρ κρουσμάτων», ανέφερε ο καθηγητής πνευμονολογίας.

    Τα σενάρια για τα νέα μέτρα

    Όπως όλα δείχνουν εφαρμογή των νέων μέτρων θα γίνει μετά την Πρωτοχρονιά και συγκεκριμένα στις 3 Ιανουαρίου, αλλά χωρίς και αυτό να είναι σίγουρο. Ενδεχομένως να γίνει πολύ νωρίτερα, δηλαδή πριν την είσοδο του νέου έτους.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα νέα μέτρα θα αφορούν κυρίως τη διασκέδαση και θα έχουν διάρκεια τουλάχιστον δύο εβδομάδων, δηλαδή περίπου μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2022… και βλέπουμε.
    Αφορούν κυρίως τα μπαρ και τα νυχτερινά κέντρα δεδομένου ότι συγκεντρώνουν μεγάλο αριθμό ατόμων και αποτελούν εστίες υπερμετάδοσης. Θα παραμένουν κλειστά από τα μεσάνυχτα έως τις 05.00 το πρωί, ενώ θα απαγορευτεί η μουσική αλλά και οι όρθιοι πελάτες. Πάντως το σενάριο να κλείσουν τελείως τα κέντρα διασκέδασης δεν βρίσκεται στο τραπέζι.

    Σύμφωνα με άλλα υπό εξέταση σενάρια, τα κέντρα διασκέδασης θα κλείνουν στις 23:00  ενώ σε αυτά θα βρίσκονται μόνο καθήμενοι. Τα μέτρα αυτά θα αφορούν και στην εστίαση με ζωντανή μουσική, ενώ δεν έχει αποκλειστεί και το ενδεχόμενο τα νυχτερινά κέντρα να κλείσουν εντελώς, για λίγες ημέρες.

    Παράλληλα, εξετάζεται η μείωση του ποσοστού πληρότητας στα νυχτερινά κέντρα, ενώ «κλειδωμένη» θεωρείται και η αύξηση του ποσοστού της τηλεργασίας
    Όσον αφορά στα γήπεδα και στις αθλητικές δραστηριότητες η επιτροπή των ειδικών θα εισηγηθεί  να μην υπάρχουν καθόλου θεατές, κάτι που όπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσει η κυβέρνηση.

    Αναφορικά με την τηλεργασία θα αυξηθεί από 30 έως 50% στον ιδιωτικό τομέα.

    Τέλος, τα σχολεία για την ώρα λένε πως δεν θα επανέλθουν σε τηλεκπαίδευση, κάτι που έκανε σαφές και η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ενώ δεν θα υπάρξει και αλλαγή στα πρωτόκολλα που ισχύουν σε περίπτωση που εντοπιστεί κρούσμα κορωνοϊού.

    Βέβαια όλα τα παραπάνω είναι σχετικά μιας και οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη έχουν συνηθίσει τους πολίτες στις εκπλήξεις

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Νεκρος δεν μπορει κανεις να διασκεδασει!!!!!!! Κανενας δεν θελει τετοια μετρα, αλλαξε η ζωη μας!!!!!!!! Αλλα ως ποτε θα συνεχισθει αυτη η κατασταση;;;;;; Θα περασουμε την υπολοιπη ζωη μας με τετοια χαλια;;;;;;; Καλυτερα να….σκοτωθει τωρα η διασκεδαση , αν ειναι να απαλλαγουμε απο τον ιο, παρα να παμε αψαλτοι επειδη καποιοι δεν εννοουν να εμβολιαστουν για να περιοσθει η μεταδοτικοτητα του ιου!!!!!!!!

    2. COVID FREE ΗΘΕΛΑΝ ΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ… ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΣΙΦΟΥΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ… ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΧΑΧΑΧΑ

    3. Ένα καλά στημένο σχέδιο……για βόδια….με πρωταρχικά τους Έλληνες….δυστυχώς…

    4. Καλά να πάθουν ! Δεν βάζανε πλάτη όλο το καιρό ότι πει η Κούλα …. Περαστικά σας λοιπόν. Ποτέ δεν είναι αργά να γυρίσετε πλάτη

    5. κλεισανε την ΧΑ φυλακη με πολιτικη δικη τους λενε ναζιστες αλλα εδω βλεπουμε καθαρα ποιοι ειναι οι ναζιστες και ποιοι συνεργαζονται στενα με τους απογονους των ναζιστων το μηλο κατω απο την μηλια θα πεσει

    6. Πάτωσαν τά κέντρα αναψυχής τής Κύπρου μετά τήν απαγόρευση εισόδου τών ανεμβολίαστων καί ταυτόχρονα διασκεδάζουν στά κατεχόμενα μέ ελληνική μουσική! Τελικά πόσοι εμβολιάστηκαν;…

    7. Ηρθε ο καιρος να πληρωσουν το τιμημα τις ανευθηνοτιτας και οι καταστηματαρχες που το μονο μελημα τους ηταν το χρημα μπροστα στις απανθρωπες και δικτατορικες αποφασεις τις κυβερνησης . Μετα απο τοσες δολοφονιες μετα απο το ξεπουλιμα τις πατριδας μας και την υποταγη στην κατοχικη μποτα Ηρθε λοιπον και ο θανατος του εμπορακου που δεν παλεψε για κανενα ιδανικο κανενα θρησκευτικο πιστευω για κανενα ηθος καιγια καμια ελευθερια παρα εσκυψε μονο στα δικα του θελωΤωρα λοιπον ας ερθει με ολους εμας που ζουμε την ταπεινωση τις ελευθεριας και μας εχουν κλειση μεσα σην φυλακη μας να ζητηση υποστιριξη και να αγωνιστη για μια ελλαδα ελευθερη Οσο γι αυτους που το λειτουργημα το κανανε κερδοσκοποια θα το πληρωσουν καποτε

    8. Ότι και να κάνει ο Μητσοτάκης, δεν κουνιέται φύλο. Ναι σε όλα, οι υπήκοοί του καθεστώτος του.

      Δούλοι της προπαγάνδας των βοθροκάναλων οι μεγαλύτεροι, γκοΐμ ολκής με τη μούρη κολλημένη στο smartphone και το φάτσαμπουκ οι νεότεροι. Σε λίγο θα δημευθούν όλες οι ιδιοκτησίες (κινητά, ακίνητα, χρήματα, προσωπικά αντικείμενα, ιδέες, απόψεις κτλ) και οι υπήκοοι θα οδηγηθούν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης κα θα είναι και ευχαριστημένοι.

      Απογοήτευση και ντροπή για την κατάντια αυτού του λαού, το μόνο παρήγορο είναι το ότι υπάρχουμε ακόμη, ενώ ήμασταν ανέκαθεν έτσι τεμπέληδες και φλώροι και ο Κολοκοτρώνης όταν έλεγε τσεκούρι και φωτιά στους προσκυνημένους, δεν εννοούσε τους προεστούς, αλλά τον απλό λαό που κοιμόταν όρθιος.

      Νούμερο ένα σε χουντομέτρα παγκόσμια είμαστε και με διαφορά. Νούμερο ένα σε προδοτικά σκουλήκια και ψυχικά σκουπίδια. Εθισμένοι στο να είμαστε δούλοι αμίλητοι. Ούτε οι αναρχικοί δεν αντιδρούν, αποδεικνύοντας ότι είναι σχεδόν όλοι ασφαλίτες υπάλληλοι του κράτους. Απόλυτη πνευματική κατρακύλα. Η κάθε λουλούδω και ο κάθε παπαροπαπαρούνας βγαίνει στα βοθροκάναλα για να μιλήσει υπέρ των μέτρων της χούντας, με την ελπίδα να του δώσει το καθεστώς το κατιτίς του με αντίτιμο κάποια θεσούλα. ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να βρει το δίκιο του. Ξέρουμε τις απορριπτικές δικαστικές αποφάσεις, πριν καν γίνουν οι δίκες των προσφυγών κατά των χουντομέτρων. Η εξουσία δείχνει με κάθε ευκαιρία τα δόντια της.

    Comments are closed.