ΤΕΛΟΣ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΝΓΚΕΛΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΖΗΛΕΥΕ! ΝΕΑ ΕΙΔΕΧΘΗ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΜΩΥΣΗ” ΚΟΥΛΗ – ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΤΩΝ 60 – 100 ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ – ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΥΡΑ ΧΡΟΝΙΑ(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΕΜΒΟΛΙΟ-ΚΟΥΛΗΣ

    Πρόστιμο 100 ευρώ στους άνω των 60 αν δεν εμβολιαστούν μέχρι τις 15 Ιανουαρίου, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός; Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο.

    Στην εισαγωγική του ομιλία, στο Υπουργικό Συμβούλιο, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τοποθετήθηκε για την εξέλιξη της πανδημίας, μετά και την εμφάνιση της νέας μετάλλαξης και προχώρησε σε ανακοινώσεις μέτρων για την προστασία της Δημόσιας Υγείας ενόψει και των γιορτών.


    Ανακοίνωσε πρόστιμο 100 ευρώ στους άνω των 60 αν δεν εμβολιαστούν μέχρι τις 15 Ιανουαρίου και τα χρήματα θα πάνε για την ενίσχυση του ΕΣΥ.

    Επίσης, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι το διάστημα από 6 έως 12 Δεκεμβρίου θα παρέχεται δωρεάν σε όλους ένα self test προκειμένου να ελεγχθεί η διασπορά του ιού την περίοδο των εορτών.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    236 Σχόλια

    1. Αυτοι οι βρωμοπουστες εξακολουθουν και μιλανε για δημοκρατια οι υψιστοι φασιστες δικτατορες που εκβιαζουν τον παππουλη συνταξιουχο πουστη κουλη και πλευρη σας ευχομαι ολοψυχα μαρτυριο και ψοφο 100 να ναι τα δευτερολεπτα της ζωης σας αλλα δεν φταιτε εσεις οι μαλακες οι ραγιαδες φταινε που δεν σηκωνονται να σας παρουνε με τις πετρες εμεις ομως που ειμαστε λιγοι θα σας βγαλουμε τα αντερα ετοιμαστειτε.

    2. ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΤΗς ΧΩΡΑΣ,,,ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΜΕΤΡΑ…100 ΝΑ ΝΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΣΑΣ…

    3. να μην πεθάνει κανείς στο σόι μου γιατί δεν υπάρχει δικαστής να σε δικάσει. Θα το κάνουμε με τον πατροπαράδοτο τρόπο.

    4. Ο/Η Όσο δεν αντιδρούμε, έτσι θα μας κάνει. Πρέπει όλοι εμείς οι πολίτες να τον ρίξουμε! λέει:

      Μια ομάδα συνταξιούχων θα δει επιτέλους τι ψηφίζει τόσα χρόνια.
      Πραγματικά, λυπάμαι πολύ για όλους όσους δεν τον ψήφισαν και δε φταίνε σε τίποτα.

    5. Aργησε να το κανει υποχρεωτικο , επρεπε πιο νωρις να το κανει . Οι ανω των 60 οι ανεμβολιαστοι , αν κολλησουν covid ,ειναι με το ενα ποδι στον ταφο , αυτη ειναι η αληθεια ειτε σας αρεσει ,ειτε οχι ,κανονικα επρεπε για ανω των 50 να το κανει υποχρεωτικο ., Οσο και να βγαζετε τα λυσακά σας ,δειτε την πραγματικοτητα .Ξερω, θα πειτε για παρενεργειες . Δειτε τα ποστοστα των παρενεργειων και τα ποσοστα θνησιμοτητας απο την ιδια την αρρωστεια, ειναι ασυγκριτα τα μεγεθη , συντριπτικη η διαφορά στα νούμερα .

    6. Προκαλείς τον λαό γουρλομάτη. Ρόδα είναι όμως και γυρίζει.

    7. Ξέρει κανείς εάν αυτό έχει εφαρμοστεί και σε άλλες χώρες; Ή πρωτοπορούμε;

    8. ‘Τα χρηματα απο τα προστιμα, θα συγκεντρωθουν σε ειδικο λογαριασμο για να χρηματοδοτουν τα νοσοκομεια μας’…ουτε να ελεγε οτι θα τα φαει μαζι με τον αγδωνι

    9. Είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι υπάρχει κάτι σκοτεινό και ανατριχιαστικό σε οποιοδήποτε πρόσωπο της ΝΔ?

    10. Πουλακια μου συνταξιουχοι ανω των 60 τωρα διαμαρτυρεσθε οτι θα σας κανουν με το ζορι το μπολι αλλιως θα πληρωνεται 100 ευρω απο τα 500 που περνετε συνταξη καθε μηνα.Οταν ομως ψηφιζατε τον μητσοτακη ηταν καλα ε!!!! Πως να εξηγησουμε οτι ο μητσοτακης εγινε πρωθυπουργος. οι κρητικοι λενε συχνα”ηθελες τα , επαθες τα”

    11. Ρε τους ψεκασμένους, θυμώσανε.
      Δεν πειράζει, πάρτε ένα lexotanil να μην πάθετε εγκεφαλικό απ τη σκασίλα σας.
      Μην φοβάστε, δεν είναι επικίνδυνο σαν το εμβόλιο…

    12. Μολις πριν λιγα λεπτα στο δελτιο ειδησεων του ΑΝΤ1 βγηκε ο γνωστος μονιμος δημοσιογραφισκος και δηλωσε “οι ανω των 60 ειναι 8 στους 10 ανεμβολιαστοι”!!!!Γι αυτο ο ΚΟΥΛΗΣ μας ανακοινωσε τα νεα μετρα.
      Και ως γνωστον οι εγκαθετοι δημοσιογραφισκοι, υποτροφοι των κυβερνητικων σχεδιασμων ειναι καλα πληροφορημενοι και το ρεπορταζ τους απηχει τις θεσεις του μισοτακη. τρωνε καλα ωρισμενοι μισθοφοροι δημοσιογραφισκοι

    13. 40 χρόνια πρωθυπουργός θα είναι ο Κυριακός! Όλοι τρέχουν όταν αυτός διατάζει! Έτσι γίνονται οι δουλειές! Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος! Κοκκίνισαν οι σβέρκοι των ψεκασμένων ηλικιωμένων σήμερα! Και μέχρι να ολοκληρώσουν τον εμβολιασμό τους, θα συνεχίσουν να πληρώνουν για rapid test και δεν θα μπορούν να πάνε πουθενά! Για να μάθουν, που δεν έτρεξαν να εμβολιαστούν όταν έπρεπε!

      1. Φτου σου ανθελληνικό σκουπίδι, που λες ψεκασμένους τους παππούδες μας. Ψεκασμένος είσαι εσύ που πίστευες την κούλα ότι ο κοροδοιός δεν μεταδίδεται στην αμάλ και μεταδίδεται στη Λιτανεία της Παναγίας! Τελειώσατε σήμετα μασωνάκια της μπιλντεμπεργκ. Ξεσηκώνονται και οι μπολιασμένοι ρεζίληδες.

      2. LAKH, σίγουρα αν ζούσες στην Τουρκοκρατία θα ήσουν ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΡΕ ΞΕΥΤΥΛΑ

    14. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ!!! ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΠΙΑ!!!

    15. ΞΕΚΛΗΡΗΣΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΟΡΛΕΟΝΕ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΚΕΝΕΙΑΣ.
      ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΤΩΡΑ.
      ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩΜΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΟΘΡΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.
      Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΩΜΕ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΩΜΩΣ.

    16. Εεεεετσι ψέκες του κιαρατά.
      Θα εμβολιαζόσαστε 4-5 φορές το έτος δεξιόστροφα κομμούνια.
      Σήμερα ξεκινάει μια υπέροχη εποχή για την Ελλάς!!!

    17. ανδεικελο κουκουλοφορε εθνοπροδοτη εσυ και οι υπολοιπη τις βουλης θα επρεπε να ειχατε λιγη τσιπα πανω σας Ντροπη σας ξεφτυλισμενη .Πολιτικα εχεις πεθανη , οσο για τους δεξιους που σε ψηφισαν να ερθουν να τους κανω δωρο απο μια κουκουλα . Φασισταρια του κερατα θα σας πληρωνω οσο οσο αλλα θα μεινω πισω να σας αναβω τα καντηλια ΦΤΟΥ ΣΑΣ

    18. Αυτά παθαίνεις όταν πας και ψηφίζεις φλωράκι του κολλεγίου από την κωλοοικογένεια για πρωθυπουργό. Νεοδημοκράτες είσαστε νούμερα ρε.

    19. Η Ελλάδα θα ακολουθήσει την Αυστρία στην επιβολή χιλιάδων ευρώ και φυλάκισης για τους ανεμβολιαστους…εάν δεν πέσει φυσικά από τους ίδιους της τους βουλευτές. Επίσης υπάρχουν ήδη στο εξωτερικό φυλακές covid

    20. Ειμαι 72 χρονων και αυριο να ποθανω στα μαλακα μου μορια γραφω και σενα και ολο το βρωμερο κωλοσογο σου ! και ολους οσους σε πισωστηριζουν !!! βρωμερε κουλε

    21. Μητσοτακη γ@μιεσαι…!
      Κ@ργιολη…χουντοσκυλο!

    22. ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ! ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΝΑΜΙΣΗΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΑΘΛΙΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ….

      1. Το ενάμισης χρόνος μοιάζει αιωνιότητα με μητσοτάκη

    23. ΞΕΚΛΗΡΗΣΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΚΕΝΕΙΑΣ.
      ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΤΩΡΑ.
      ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩΜΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΟΘΡΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

    24. Οχι αλλο καρβουνο. Εξω απο τα βοθροκαναλα να δειχνουν live τη κατεδαφιση τους. Εξω απο τα καναλια ολοι και να μη μεινει τουβλο όρθιο

    25. Μετά από τέσσερις ημέρες στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Walter Reed, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επέστρεψε στον Λευκό Οίκο, θεραπευόμενος επίσημα από τον Covid-19.

      1. Όπως και ο Ιερώνυμος και κάνα 2 άλλοι δικοί μας. Με μονοκλωνικά που θα είναι για τους έχοντες

    26. Μητσοτάκη πήδα όλους τούς φανατισμένους αντιρρησίες χριστιανούς μπας καί βάλουν μυαλό.

    27. Όποιος πληρώσει πρόστιμο θα είναι πολύ λαλακας….είναι αισχρό κόψιμο συντάξεων και μισθών αυτό που γίνεται και με τα ραπίντ και τώρα με τα πρόστιμα…βγήκε αποφάσισε και διέταξε….και εδώ κοιμούνται και σε ύπνο βαθύ.

      1. μη φοβασαι φιλε και θα βεβαιωνεται στην εφορια

    28. πατερας δοσιλογος συνεργατης των ες ες γιος (αν ειναι γιος του αυτο το θρασιμι ) συνεργατης των απογονων των ναζι κατα τα αλλα τους εφταιγε η δικτατορια που ηταν νηπιαγωγειο και μετα τους εκατσε στον λαιμο η ΧΑ που ηταν κολλεγιο ενω αυτοι ειναι πολυ προχωρημενοι στα φασιστικα ιδεοδη και στο μορφωμα τους πρεπει να αλλαξουν ονομα ταχιστα ΝΕΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΓΙΑΛΑΝΝΤΖΙ ειναι καραφασισταρια και προδοτικα στοιχεια της χωρας και ο φλωρος ο προηγουμενος τα ιδια αποβλητα ειναι τι να γινει τωρα βρηκαν τροπο να αρπαξουν λεφτα αλλα δεν θα μπορουν επ απειρον να κυκλοφορουν με συνοδειομπατσαρια θα ερθει και η ωρα τους σιγσ σιγσ θα πεσει το φρουτο απο το δεντρο υπομονη. αυτα να τα δους αυτα τα διποδα ζωα που τοσα χρονια τους ψηφιζαν

    29. 7 ιουλιου 2019 ,ψηφισατε για το εαν η μακεδονια ειναι ελληνικη.
      φατε μακεδονια ,φερατε τον αντιχριστο τον SS και τωρα κλαιτε για λιγο ελευθερια.
      (καταργιση 8ωρου)(διαλιση των νοσοκομιων) πτεσματα σε αυτο που μολις εγινε.
      ερχονται και αλλα.

    30. ΡΕ ΗΛΙΘΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 61 ΕΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ (40) ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΕΙΔΟΣΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 4.000 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ, ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΡΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ, ΑΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ……
      ΕΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΜΕΤΡΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΒΑΣΕΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ, ΟΡΝΙΑ……
      ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕ ΙΣΧΥΣΕΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ;;;;;;;;;;;;;;;;

    31. τον Φεβρ πριν ερθει ταξιδι ο κορο…στην Ελλαδα την πρωτη φορα ( οι ‘λεβεντογενες’ της Βουλης των ……….) ειχαν ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΥΠΕΡ ΥΠΕΡ ΥΠΕΡ ΥΠΕΡ για το
      ΤΡΥΠΗΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ— στους ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ψαξε το Φεκ – ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ Η ΟΧΙ ?

    32. και τα προβατακια φρονιμα παντα θα κανουν οτι λεει αυτο το τερας φυσικα !! κι αντισταση ???ΜΠΑΑΑΑΑΑ ουτε διαμαρτιριες τιποτε νεκρααααααααααααααααα

    33. Πώς γίνεται τα πρόβατα οι μπολιασμενοι να μην καταλαβαίνουν τι συμβαίνει γύρω τους;;;; Τόσο πολύ έχουν λοβοτομηθει από τα βοθροκαναλα;;;; Δεν βλέπουν ότι τους έχουν κοροϊδέψει για την αποτελεσματικότητα του μπολιου; Δεν βλέπουν ότι δεν έχουμε πια δημοκρατία; Δεν βλέπουν ότι είναι μέρος-πιονι της Νέας τάξης πραγμάτων; Δεν βλέπουν ότι κάθε μέρα σκύβουν όλο και πιο πολύ το κεφάλι; Βάλτε επιτέλους τον καμμένο εγκέφαλο σας να λειτουργήσει!!!!!!!! Ξυπνάτε πρόβατα!!!!!🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑

    34. Πλεον ο εχθρος ειναι οι ψηφοφοροι και οι υποστηρικτες του μιζοτακη ,γαμηστε τους οπου τους βρισκεται

    35. Βαστε τα μετρα στις ξυρισμενες κ@λ@τρυπιδες σας.

    36. τακα τακα τακα τακα τακα ταααα……..!..τακα τακα τακα τακα τακα ταααα!…..θυμασαι γουρλοματη νεοταξιτη το τραγουδι του πατερα σου!?….για σενα το εγραψε και το αφιερωσε …σε ειχε παρει χαμπαρι απο τοτε τι τικιτακας θα εισαι….

    37. κωλο οικογενεια στις εκλογες να δεις τι θα παθεις το τελος σου θα ειναι αργο και βασανιστικο καθαρμα ηρθε η ωρα του αγωνα για να πεσει η χουντα

      1. Ti ΕΠΑΘΕΣ ΝΔΟΥΛΕ ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ

    38. Σχεδόν όλες οι ανακοινώσεις από κυβέρνηση και ΜΜΕ είναι απειλές χωρίς αντίκρισμα, συνήθως για να μετρήσουν αντιδράσεις.
      Θα βγει ο νόμος ή η ΚΥΑ με το πρόστιμο ή θα “αναβληθεί”; Με ποια αιτιολογία θα βάλει πρόστιμο; Πως θα κατάσχει τα χρήματα από τον ακατάσχετο λογαριασμό(με όριο τα 1000€) όταν η σύνταξη είναι 360€ και τα υπόλοιπα κάτω από το στρώμα;;;;;;
      Πως το πρόστιμο προστατεύει την δημόσια υγεία;
      Αν είναι να πληρώσουν γιατί να τα δώσουν στο άθλιο ΕΣΥ και όχι σε ένα καλό ιδιωτικό νοσοκομείο;(η αγαπημένη ασχολία της ΝΔ)
      Δεν θα γίνει μαζική προσφυγή προς το ΣτΕ;
      Δεν θα γίνει μαζική προσφυγή στο Δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων;
      Είναι ηθικό να πληρώσουν οι ανεμβολίαστοι τα εμβόλια και την νοσηλεία των εμβολιασμέμων;(ανταποδοτικότητα)

    39. Αυτους τους ολιγαρχες καλά είναι να τους κλείσουμε μέσα …

    40. 🧐Να…. τώρα τρέχουν όλοι οι γέροι προς τα μπολιαστικα κέντρα.
      Ανοιχτε τα παράθυρα να δείτε τι γίνεται έξω ,ο κάκος χαμός λέμε.
      Πέφτει ξύλο για το ποιος θα πρωτομπολιαστει σου λέου 😆
      🥴 Σοβαρευτείτε λεμεεεε.

    41. Οι συνταγματολόγοι σε αυτή την απόφαση τι λένε;

    42. πάψτε ρε ζώα απλώς να κοιτάτε τον αλη….. κάντε κάτι.
      Σηκωθείτε απο τους καναπέδες και ενταχθείτε σε σωστά κινήματα και αγωνιστείτε ενάντια στην χούντα.
      ΝΑ ρίξουμε την χούντα και να τους περάσουμε απο δίκη.

      1. να ριξεις την χουντα με ακροδεξιους? παραλογο ακουγεται

    43. Αν δεν αντιδράσουμε τώρα σε λίγο θα βγούνε και θα πούνε ”υποχρεωτικό το μπόλι για όσους είναι από 40 και πάνω”. Τι γίνεται ρε? Θα ξυπνήσουμε επιτέλους?

      1. Από πέντε ετών και άνω. Όλους θέλουν να τους «σώσουν».

      2. Που στηρίζονται και τα κάνουν όλα αυτά; Στην ηλιθιότητα του κόσμου που τα τρώει όλα αμάσητα δυστυχώς

    44. Μην πληρώνετε ούτε φόρους ,ούτε ένφια , ούτε τίποτα στην πιο προδοτική και ανθελληνική κυβέρνηση που πέρασε…Αν υπάρχουν λεβέντες στρατιωτικοί να βγουν και να σώσουν το μαρτυρικό λαό μας. Από έναν που δεν είναι φίλος της χούντας των συνταγματαρχών…

    45. Κορονοϊός: Νέα μέτρα εν όψει εορτών ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Πρόστιμο 100 ευρώ σε ανεμβολίαστους άνω των 60!

      ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑ@@@ΟΥ ΜΑΛ@@Α ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΟΥ.
      ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙtΙΚΟΝ ΣΟΥ ΜΕΛΟΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ. ΒΛΑΚΑ ΒΡΕΣ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ.

    46. Και ο σύριζα στηρίζει την κυβέρνηση σε όλα. Αυτή την ώρα στην βουλή ο σύριζα ασχολείται με σεξιστικα λέει θέματα. Ούτε ένα από τα δύο μ@υνοπανα που συγκυβερνουν δεν είπαν λέξη ούτε έδωσαν το παρών στην εορτή των εισοδιων της Θεοτόκου, μισούν οτιδήποτε Ελληνικό και ορθόδοξο. Αντίσταση παντού, φτάνει πια. Το μόνο συναίσθημα για τους πολιτικούς μετά από όλα αυτά που έχουν κάνει χρόνια ολακερα εναντίον του Ελληνικου λαού και συνεχίζουν να κάνουν όπως φαίνεται πλέον στην κοινωνία, είναι μίσος και εκδίκηση. Η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή.

    47. ειναι η ιδεα μου ή στην κωλοευρωπη πετανε μια ατακα, τρομαζει ο κοσμος, τσεκαρουν αντιδρασεις και μετα ερχεται η γαμημενη σαυρα Κουλα και εκτελει;

    48. Για μια φορά ακόμα το καθεστώς επιβεβαιώνει την φασιστική του νοοτροπία, στην λογική “θα σας βάλω με το ζόρι να μπολιαστείτε και για όσους αρνούνται ξεκινάμε με πρόστιμα και έπειτα βλέπουμε”. Ποιός ξέρει τι μας επιφυλλάσει στο μέλλον αυτός ο διεστραμένος μονάρχης ίσως φυλακές η και εξορίες, δήμευση περιουσίας κλπ και όποιος πει ότι διασπείρονται ψευδείς ειδήσεις ας περιμένει μερικούς μήνες και τα ξαναλέμε
      Δυστυχώς ζούμε σε έσχατους χρόνους και σε λίγο η Αποκάλυψη του Ιωάννη θα είναι το δελτίο ειδήσεων της επόμενης μέρας.

    49. ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ ΚΟΥΛΟΥΚΑ;Το σκεφτηκεσ πολυ αυτο που ειπεσ βρε κομπλεξικο τομαμαρι;Θα μαζεψεισ χρηματα για το ΕΣΥ αναρωτιεμαι πωσ τα λεσ κ δεν αισχυνεσαι.Σε νοιαζει εσενα κ ολα τα πολιτικα σκουπιδια πουσ μασ κυβερνισαν μεχρι τωρα για τον λαο.Σε λιγο ρε μοχθηρε θα μασ στελνεισ σε στρατοπεδα κ θα μασ καισ στουσ φουρνουσ θα μασ βγαζεισ τα νυχια με την πενσα κ θελεισ να μασ πεισεισ οτι σε νοιαζει η υγεια μασ?Απο την αρχη ολο τουτο ηταν υποπτο αλλα πλεον τωρα ειναι ολοφανερο σχεδιο εξοντωσησ.Γιαυτο πρεπει να στηριξουμε την κινηση του κυριου Χιου.Δεν χορτασατε ολα αυτα τα κολοσογα που μασ κυβερνουν τοσα χρονια?Το ωφειλουμε στουσ νεουσ μασ στα παιδια μασ στουσ ανθρωπουσ στουσ ηρωεσ μασ που δωσανε τη ζωη τουσ για μια ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΥΤΕΡΗ.Ειναι μονοδρομοσ δεν το βλεπετε? κ ευτυχωσ που υπαρχει κ ενασ ανθρωποσ που εχει το θαρροσ τησ γνωμησ του κ ανοιγει εναν καινουργιο μονοπατι.ΚΑΚΟΧΡΟΝΟ ΝΑ ΧΕΙΣ ΒΡΕ ΕΚΤΡΩΜΑ Κ ΣΥ Κ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ. ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΓΥΦΤΙΣΣΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΡΙΕΜΑΙ

    50. Εαν δεν θα πάρει τα εκατόευρα από τους ανω των 60 που θα τα βρει, τα φράγκα να τα δώσει στους Λ@θρο ισλαμιστες ; …. Σύντομα θα το κάνουν και στις μικρότερες ηλικίες,… Αλλά τότε θα κινδυνεύει να γεμίσει με ΦΕΣΙΑ από πρόστιμα που δεν θα μπορεί να εισπράξει λόγο της ανεργίας, ενώ επειδή οι άνω των 60 συνήθως έχουν σύνταξη είναι ευκολότερο να τα εισπράξει . Ο ΚΟΥΛΗΣ οδηγεί την ΧΩΡΑ σε νέα οικονομική ύφεση, όπως και οδηγεί την ΝΔ στο να γίνει σε κόμμα της ελάσσονος αντιπολιτευσης, όπως και οδηγεί την ΧΩΡΑ στα χέρια της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ για μια ακόμη φορά ,αφού η υποτιθεμενη Κέντρο-δεξιά που πήγε να την κάνει Κέντρο – αριστερά ο Κουλης με τόσους πρώην συνεργάτες του Σημίτη και αντιλήψεις αποδείχθηκε ότι είναι κατώτερη των περιστασεων σε όλα επίπεδα. Υποχρεωτικά εμβόλια σε όλους όταν υπάρχουν φάρμακα για τον Covid 19, μόνο και μόνο για να τα οικονομισουν ορισμένοι απο τα εμβόλια…. Όπως και η καθιέρωση των QRcode παντού και μόνιμα από εδώ και μπρος με πρόσχημα των Covid 19 . Ντροπή και Αίσχος στην Κυβέρνηση των δήθεν αριστων.

    51. Υπαρχει κανας νομικος να μας πει τι μπορουμε να κανουμε? εχουμε μπλεξει με σαταναδες, αλητες. Περιμενω το συνθημα να παμε σε πολεμο. Ετοιμαστειτε για εξεργεση με πετρες και ξυλα. Δεν παει αλλο.

    52. Συντάξεις δεν δίνει,αλλά μοιράζει πρόστιμα σε αυτούς που δεν τον προσκυνούν. Αυτός θέλει να μας «σώσει».

    53. Εκβιαστες εγλκηματιες δολοφονοι οικογενειων. Και ολα αυτα για μην τους χαλασει η σουπα. Αχ θεε μου που εισαι?

      1. Μ’ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

    54. Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ..ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ…..ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ!!!!!

      1. Δεν είναι φασισμός μάστορα. Δημοκρατία είναι που έχει εξελιχθεί σε τυραννία. Ο φασισμός πέθανε πριν 80 χρόνια εάν δε το έμαθες.

    55. Αυτό τό άκρως δαιμονικό καί αναθεματισμένο δίποδο στοιχείο, ο κατηραμένος μητσοgoofy εν όσω βλέπει παρατεταμένη χειμερία νάρκωση τού λαού καί κυρίως μέσω ποικίλων αιτιών διάσπαση καί ασυνεννοησία πρός συμπαγή καί ομόφρων ενωτική σύμπτυξη, τόσο περισσότερο θά συνεχίζει κτηνοδώς ακάθεκτος τήν αυστηροποίηση τής χιτλερικής του μεθόδου «τήν μανιώδη εξόντωση τών ΕλληνΟρθοδόξων». Νύν, τό άλογον αυτό τουρκόσπορο καί γερμανόδουλο κτήνος, ανεκοίνωσε εξόντωση τών άνω τών 60, τήν επόμενη τών άνω τών 50 κ.ο.κ. έως νά δολοφονήσει πάντας τούς Πατριώτας. Έχει ασφαλώς τήν αμέριστη καί ΑΛΟΓΗ υποστήριξη τής υπολοίπου συμμορίας του εκ τού σατανοκαρκινοβουλίου, καθώς καί τών επίορκων δικαστικών, φιλιππινέζων στρατιωτικών, αστυ(α)νόμων, μεγαλόσχημων φαρισαίων ρασοφόρων, δημοσιοκάφρων, πουλημένων ψευδοϊατρών καί ό,τι άλλο κατακάθι τής παρηκμασμένης κοινωνίας θά ηδύνατο νά συσσωρευθεί καί προσπέσει γονυπετής αιτώντας κρατικόν μισθόν. Τό κατηραμένο αυτό τσογλάνι ομού μέ τούς αλόγως υποστηρίζοντες αυτό τό θηριόμορφο τέρας, ορύσσουν όλο καί βαθύτερα τόν λάκκον των. Παρόμοιον λάκκον τόν οποίον όρρυσαν οι εγκληματίαι ηρώδης, νέρων, διοκλητιανός, στάλιν, λένιν, χίτλερ, μάο τσέ τούνγκ καί παρόμοια κτήνη μέ τό κατηραμένο συνάφι των. Μόνον η ένωση καί η αληθής μετάνοια τού λαού δύναται νά ελκύση τήν εύνοια καί Χάρη Τού Κυρίου καί Θεού καί Σωτήρος Ιησού Χριστού ώστε νά εγείρει ευσεβή ΕλληνΟρθόδοξο Πατριώτη (ΗΡΩΑ καί ουχί….. φλωράκια!!!!!) στρατιωτικό, ώστε νά αρπάξει όλα αυτά τά νεογενίτσαρα καθάρματα καί νά τά πληρώσει ανάλογα μέ τήν ανάλγητη γενοκτονία τήν οποίαν επιτελούν.

      1. ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΨΕΚΑΣΜΕΝΕ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ;

        1. Δεξιέ πισωγλέντη, γρήγορα για την τέταρτη δόση. Είναι πολύ μεγάλη η δόση αυτή γιατί είναι από την …μποτσουάνα ψεκασμένε εμβολιολάγνε. Μια χαρά τα είπε ο γρηγόριος. Ψεκασμένε δεξιέ πισωγλέντη, μετά να ετοιμάζεσαι και για πέμπτη δόση για μπόλι από τη ..μποτσουάνα με τη νέα μετάλλαξη που θα σου πούνε! Που στη μποτσουάνα δεν έχουν χιλιάδες κρούσματα και σου λένε ότι θα υπάρξουν στην Ελλάδα!!!!! Ρε ούτε στη …Μποτσουάνα τέτοιο παραμύθι.

    56. Κύριε Χιο,δώσε σύνθημα να κατέβουμε στους δρόμους μέχρι παραιτήσεως του γιυρλοματη

      1. ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΒΟΛΕΥΕΙ?????!! ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΙΛΟ!!!

    57. Αρχισαν με το “ενα μηνα υπομονή”, ο ενας εγινε τρείς,μετα λιγο διάλειμμα και στις 7/11/20 παλι “ενα μηνα” που εγινε …εφτα μηνες ,και μετα θα ερχοταν η ελευθερια… Βιάζονται ,γιατι απο το Μάρτιο θα αρχίσουν οι μαζικοί θάνατοι των “εμβολιασμένων” και πρέπει να έχουν ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ειναι μαθηματικά βέβαιο ότι σε πολύ λιγο θα ανακοινωσουν το ιδιο για τους κάτω των 40 και μετα για τους κατω των 20. Η AGENDA 2030 του Ιδρύματος Ροκφέλλερ και του Ιδρυματος Γκειτς προβλεπει το 2030 ο πληθυσμος της Γής να ειναι μονον 500 εκατομύρια, απο 7,7 δισεκατομμύρια που είναι σήμερα,αρα θα σκοτώσουν με τα “εμβόλια”,την πείνα και την ανεργία 7,2 δισεκατομμύρια.
      Οι καιροί ου μενετοι, Κύριοι… Η ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ, Η ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ, όπως ήδη έκαναν με δεκάδες συνανθρώπους μας. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΠΕΝΤΕ- ΔΕΚΑ ΑΠΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ , το οποίο να είναι ανοικτό πρός προσυπογραφή απο κάθε συμπολίτη μας (Λ.Χ. μη υποχρεωτικότητα εμβολιασμου,σβήσιμο προστίμων,δημιουργια δομων πρωτοβαθμιας Υγείας,επανοδος των υγειονομικών κλπ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙς (οχι βεβαια στα πουλημενα κομματα ΝΔ,ΚΙΝΑΛ,ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ,Βαρουφακη) ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ, δικαιολογίες πλέον δέν υπάρχουν !ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ. ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ,ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ! ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ! [ “ο αγώνας τώρα είναι για τα πάντα ” ,δηλαδη τη ζωη,την ελευθερία και κάθε άλλο αγαθό ]

      1. μην περιμενουμε απ τον χιο κι καθε χιο να δωσει συνθιμα να βγουμε να κυνηγαμε τους σκατακιδες που κυβερνουν δε χριαζετε να παρουμε το οκ απο αλλους μονοι μας πρεπει να το κανουμε

    58. ΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΎΕΣΤΕ ΚΡΕΜΑΛΕΣ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΒΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΖΕΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Κ ΖΗΤΩ Ο ΗΛΙΑΣ ΖΗΤΩ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΖΗΤΩ Η ΣΠΑΡΤΗ. ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ Κ ΠΟΝΑΤΕ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ Κ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ. ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΠΡΕΛΛΑ. ΤΕΛΟΣ. ΜΙΑ ΦΟΡΑ Κ ΕΜΕΙΣ ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ 300 ΣΑΠΙΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ Κ ΕΤΟΙΜΆΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΌΜΕΝΟΥΣ

      1. Πες τα φίλε. Μια φορά όλοι μαζί χωρίς κόμματα. Ελληνίδες Έλληνες όλοι μαζί στους δρόμους μέχρι να ξεβρωμίσει ο τόπος απο τα πολιτικά σκουπίδια.

    59. ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΑΠΟ ΡΑΤΣΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΟΤΙ ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ

    60. βοηθεια χριστιανοι! η παρεα του κουλη μας καταστρεφει.τι θα κανουμε?ο κουλης παει να πετυχει αυτο που δογματιζεται. φιλελευθερισμος. ΜΕ ΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ ΔΥΟ ΤΡΙΓΟΝΙΑ!! Εκτελει επιταγες της ΕΕ και οχι μονο.ειναι κουτοπονηροι και μας θεωρουν το λιγοτερο ηλιθιους , λες και δεν καταλαβαινουμε τι γινεται. Εξηγουμαι Απ τη μια πλευρα παει να εισπραξει ΕΣΟΔΑ για να δικαιολογησει οτι παμε καλα!!!! με το κατοσταρικο καθε μηνα.(φανταστητε 4 εκατομ. επι 100 καθε μηνα , καντε το λογαριασμο.)
      Απο την αλλη εκβιαζει το κοσμο να κανει σωνει και καλα το εμβολιο να τα κονομησουν οι φαρμακευτικες!!!
      Και ενα τριτο που τα μμε δεν το φανερωνουν. Οι θανατοι απο αλλα νοσηματα που δεν πανε νοσοκομειο λογω κοβιντ πεθαινουν πολυ περισσοτεροι.απ αυτους με κοβιντ και δεν μας το λενε.Θελουν στο προυπολογισμο τους να ΛΙΓΟΣΤΕΨΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΝ που δινεται για τους συνταξιουχους.Αυτη ειναι η εντεχνη τακτικη τους.Ας μη γελιομαστε .Παρ ολα αυτα στις δημοσκοπησεις αν ειναι αληθινες δινει στον κουλη προβαδισμα!! τι συμβαινει? Ελεος!!!

    61. Ψέκες πονάτε;
      Έτσι καρπαζά στους οπαδούς του μεσαίωνα μέχρι να μαυρίσει ο ήλιος.

      1. Εσύ νομίζεις ότι όσο πιο πολύ λυσσάτε οι εμβολιομανιακοί τόσο πιο πολύ δίκιο έχετε; Και ο Χίτλερ κάποια χρόνια κέρδιζε,μετά έφαγε το απόλυτο άκυρο.

      2. Εσύ δίποδο μπολιασμένο[Δώσε πόνο], θα έχεις ψοφήσει σε λίγο καιρό, οπότε την γνώμη σου την γράφουμε στα παπάρια μας.

      3. Γρήγορα στην αμάλ ψέκα μπολιασμένε, που δεν κολλάει ο κοροδοιός, όπως σου λένε οι καλοπληρωμένοι λοιμοξιολόγοι! Ετοιμάσου για τέταρτη δόση που σου είπε και η παγώνη και μετά μπόλι κάθε τετράμηνο! Μπόλι μέχρι να μαυρίσει ο ήλιος που λες και εσύ, εμβολιόπληκτε της μπιλντεμπεργκ και της αμάλ.

      4. Και 1 εκατομμυριο προστιμο να μας βαλει ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ.ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΗΣΥΧΟΣ.ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟ.ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΘΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.Ο ΦΟΒΟΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΗΔΗ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ.ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗ.

      5. επιτελους ενα φυσιολογικος ανθρωπος μεσα στα ψεκασμενα σχόλια

      6. Ειπε ο μπολιασμενος μεταλαγμενος υπανθρωπος που κοιταει μονο το τομαρι του και τον κωλο του!!

      7. Διαισθάνονται όσοι ξεγελάστηκαν και μπολιαστήκαν ότι κάτι πάει στραβά.. Δυστυχώς όμως δεν γίνεται τίποτα… Οπότε οι μπολιασμενοι φέρονται σαν τους ναρκομανείς που θέλουν να εθίσουν και άλλους στην κατρακύλα τους…

    62. ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ΡΕ ΤΟ ΛΑΛΑΚΑ!!! ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΠΟΣΟΙ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 60;

    63. 1. Οι αλλοδαποί να μην ανανεώνουν την άδεια παραμονής αν δεν έχουν πιστοποιητικο εμβολιασμού.
      2. Οι γύφτοι να μην παίρνουν επιδόματα χωρις πιστοποιητικό.
      3. Ισχύει το μέτρο για τους εργαζόμενους αλλοδαπούς ?πχ όλες αυτές τις κυρίες που φροντίζουν υπερήλικες?

    64. Το δικαστήριο της Νυρεμβέργης χαρακτηρίζει ως βασανιστήριο την υποχρεωτική επιβολή οποιασδήποτε ιατρικής πράξης. Πρέπει να ξαναπολεμήσουμε το φασισμό και τον ναζισμό που πάει να μας επιβληθεί ως καθεστώς. Αυτή η νομοθεσία συνιστά βιασμό και εκβιασμό. Αν δεν λειτουργήσουν οι ανθρώπινοι νόμοι, θα λειτουργήσουν οι πνευματικοί του Θεού κι αλίμονό τους! Βασανιστές, βιαστές κι εκβιαστές, υπάρχει και Θεός και βλέπει.

    65. Στεφανε οργανωσε πορεια.
      Αφηστε τα μεταξυ σας μικροκομματικα να κατεβουμε ολοι μαζι.
      Εμβολιασμενοι κι ανεμβολιαστοι, ανω και κατω των 60. Εδω καταπατουνται δικαιωματα.
      Μετα τι; Γυάρος, Λέρος; Μακρονησος;
      Εδω δεν ειναι τι λεει ο Χιος, ο Ηλιας, ο Τραγκας κι ο Βοβολης. Εδω κατεβαινουμε ολοι μαζι στο συνταγμα κατα ενος αρρωστου ανθρωπου.
      Η ελευθερια μας δεν κοστιζει 100€.

    66. Ο φασισμός τους δεν έχει προηγούμενο Τα περήφανα γηρατιά, το εύκολο θύμα της σύνταξης των 500 ευρώ, εύκολα πιέζεται, εκβιάζεται και οδηγήται εις εκτέλεσιν αν δεν ακολουθεί τας υποδείξεις. Επειδή οι περισσότεροι αυτής της ηλικίας ψηφίσαμε τον αρχιφασίστα Κούλη, αν δει τη ψήφο μας δεν θα είμαστε πλεον γέροντες αλλά μαλακογέροντες άξιοι της μοίρας μας.

    67. ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΤΕ , ΟΙ 60+ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ !!!! ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ . ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ !!!! ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ( ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ Κ ΟΧΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ) ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ …. ( Παρακαλω να περασει ) .

    68. Ουστ υπάλληλοι των φαρμακευτικών, θλιβερά ανθρωπάκια που ούτε ο μπουρλά δεν ξέρει λεπτομέρειες για τη δήθεν μετάλλαξη ομικρον και την ξέρει ο μητσοτάκης και ο δικηγόρος πλεύρης! Πρώτη φορά στη ζωή μου νιώθω μίσος για τους πολιτικούς, μέχρι γώρα τους θεωρούσα εαυτούληδες συμφεροντολόγους που για τη μίζα τους πουλάγανε και τη μάνα τους. Τώρα θέλουν να μας καταστρέψουν. Σηκωθείτε από τους καναπέδες και μαζί με τους ηλικιωμένους να τους δείξουμε ότι και οι μίζες έχουν όριο. Συλλαλητήριο τώρα απέναντι στους ντιλερς των εμβολίων.

    69. Ο τύπος είναι άρρωστος! Επιτακτική πλέον η ανάγκη να εκδιωχθεί

    70. Έπειτα απο αυτό δεν πρόκειται να εμβολιαστώ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ. Οι άνθρωποι δεν έχουν φρένα. Νομίζουν οτι επειδή εμβολιαστήκαμε μια φορά, θα εμβολιαζόμαστε συνεχώς; Θα ανεχόμαστε για πολύ να μας ταυτοποιούν τα στοιχεία ιδιώτες και να έχουν πρόσβαση στα ιατρικά μας δεδομένα; ΑΡΚΕΤΑ.

      1. πολυ σωστα να την βρει ο μπολιαστης απο τους μπολιασμενους αυτη θανε η χειροτεροτερη τιμορια του μισω-τακη

    71. Κάτω τα ξερά σας από τους γονείς μας παλιοκαθίκια

    72. Kι εκεί που η ιστορία πίστευε πως είχε ξεμπερδέψει με τύπους σαν τον ΝΕΡΩΝΑ και τον ΧΙΤΛΕΡ ένα νέο αστέρι ανέτειλλε στο στερέωμα. Κούλης, ο συνδυασμός και των 2.

    73. ΠΡΕΠΕΙ να βγούμε ολοι στο δρόμο ,,,αυτοί οι άθλιοι τα εχουν γμησει όλα @Δεν πρέπει να του περάσει ! Γαμ@έσαι όντως Μιζο τάκη, δεν θα σας περάσει βρωμιάρηδες

    74. ΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΜΕΝΑ ΚΤΗΝΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ” ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΟΠΛΑ

    75. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ( ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΕΥΤΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ .

      1. Ας τον αφησουν ολομοναχο μεσα στο κεντρο της πλατειας Συνταγματος και θα δεις τι εχει να γινει -που δεν υπαρχει θανατικη ποινη-. Δεν θα μεινει τριχα.

    76. Γραψτε τον στα παπαρια σας! Αν ειμαστε ενωμενοι θα μας τα κλασουν! Ακομα και να τολμησουν να στειλουν προστιμο στην εφορια παρανομο θα ναι. Θα φαν μαζικες μηνυσεις!! Ξυπνατε ρε! Αν νοιαζονταν ολοι οι ξεφτιλες για την υγεια μας δε θα ειχαμε Ε.Σ.Υ. τριτοκοσμικης χωρας. Δεν με πειθεις ρε κουλη οτι σε πηρε ο πονος για τους ηλικιωμενους. Και να γινεσαι μαλιστα φασιστας και μισητος στον λαο κι ολα αυτα για το καλο μας? Δεν νομιζω οτι εισαι τοσο αγιος ανθρωπος. Εντολες εκτελεις και θες να ευχαριστησεις τα αφεντικα σου!!

    77. ΟΛΟΙ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ Π Λ Η Κ Τ Ρ Ο Λ Ο Γ Ι Ο. ΤΟΣΟ ΚΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ.

    78. οι δημοκρατικές δυνάμεις ( ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ ΜΕΡΑ25) Αποφάσισαν και διατάζουν , να τους χαίρεστε και μην ξεχνάτε να τους ψηφίζετε

    79. TI ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?
      ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ Ο ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΘΕΟΥ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ

    80. ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ Η ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ Η ΠΑΘΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ !! ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ!!

    81. Δε μας είπε η φιλενάδα του Λιγνάδη, οι λαθροταλιμπάν άνω των 60 που δεν έχουν αφμ θα την πληρώνουν σε είδος την κουλα;

    82. Ειναι λάθος ο υποχρεωτικός εμβολιασμός αλλά τα νοσοκομεία είναι γεμάτα απο ανεμβολίαστους. Μια θεία μου χαροπαλευει τώρα με πνευμονία απο κορονοιό γιατί τα παιδιά της δεν φρόντισαν να εμβολιαστεί.

      1. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ”ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΕ”, ΠΟΙΑ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΧΤΙΚΙΟ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΡΩΤΟΙ???

    83. Ξυπνατε ολα τα ανθελληνικά σκουπίδια εξω από την βουλή ολοι εξω νδ και τσιριζα μαζί στο 10%και πολύ είναι

    84. Κάτω ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ! Έξω οι ΚΛΕΦΤΕΣ! Έξω οι ντίλερ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ! Έξω οι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ του ΈΘΝΟΥΣ! ΑΦΟΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ & ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΌΜΜΑΤΑ! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ, ΟΙ *ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ* ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΆΝΕ? ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, ΑΛΛΗ & ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ, ΜΙΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ??? ΜΗΠΩΣ & ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ *ΣΥΣΤΗΜΑ*….

    85. μα ακόμα να καταλάβετε ότι σκοπός τους είναι μας βλάψουν και όχι να μας προφυλάξουν! Ος τι τόσην πίεση γενικός και εκβιασμούς για το εμβόλιο; θα πεταχτεί καμία πορδή τώρα και θα γράψει διότι μας αγαπάνε και μας προφυλάσσουν από τον ιό! Καλά πάνε κάντο εσύ να γλιτώσει η ράτσα σού!..Ένωση όλοι μας και ρόπαλο στο χέρι αλλιώς μας έχουν τελειώσει,την ελευθερία την έχουμε χάσει τώρα είναι θέμα επιβίωσης!

    86. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
      ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΡΕ Μ@ΛΑΚΑ.
      ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ! ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ.

    87. Κατα την γνωμη μου ειναι αθλιο αυτο να εδινε ενα κινητρο στους πανω απο 60 να κανουν το εμβολιο το καταλαβαινω… αλλα να τιμωρει αυτους που δεν το κανουν!.
      Μειωνει την νοημοσυνη των συνταξιουχων και τα 250 ευρο που δινει για μερισμα καλα! ειναι κοροιδα παρτα πισω μητσοτακη και ….δωστα στο Ε.Σ.Υ…απο την μια τσεπη τα δινεις απο την αλλη τους τα περνεις.

    88. Τα λόγια είναι περιττά. Δύο χρόνια καθόμαστε και περιμένουμε να μας δώσει ελευθερίες και άλλες τέτοιες φανφάρες. Όχι όλοι αλλά οι περισσότεροι. Σήμερα βάζει το χέρι του στις συντάξεις των ηλικιωμένων που δε θέλουν να κάνουν μία ιατρική πράξη στον εαυτό τους. Είναι οι γονείς μας και οι γονείς των διπλανών μας. Αύριο στα παιδιά μας και σε εμάς όλους. Η πιο δίκαιη τιμωρία είναι η πιο γρήγορη. Μέχρι τις 15 Γενάρη του 2022 θα πρέπει να του έχουμε κάνει το πολιτικό τουλάχιστον μνημόσυνο.

    89. Σχέδιο του σάπιου νεοταξίτη Κούλη η οικονομική και βιολογική εξόντωση των Ελλήνων.

    90. Οι κατάρες όλου του κόσμου και όλων των εποχών από αρχή γενομένης του κόσμου να πέσουν πάνω σου και σε όλους τους αυλικούς σου!!!!!!!!!!!!!!! Δεν υπάρχουν πια λόγια για αυτή την γενοκτονία που συμβαίνει…….

    91. Ηρθε η ωρα να απαλλαγουμε απο το καρκινωμα των Μητσοτακηδων και της καταστροφικης παρεας του..
      Το # Mistotaki_g@miese δεν βγκε τυχαια.

    92. εχει υποσχεθει στα ξενα αφεντικα του να λυσει το συνταξιοδοτικο.
      και με υποχρεωτικο εμβολιασμο θα το λυσει μια για παντα.
      Θα εξαφανιστουν τα γεροντια απο την Ελλαδα

      χρυσες δουλειες για τα γραφεια κηδειων

    93. ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΒΡΩΜΕΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ .. ΣΙΧΑΜΑ. ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ?…..ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ??……ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

    94. ΣΤΕΦΑΝΕ ΒΓΑΛΕ ΑΥΡΙΑΝΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ…
      ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ

    95. ολοι προσφυγη καταγγελεια της ελλαδας στις βρυξελλες

      να επιβαλει τεραστιο προστιμο στην ελλαδα για ελλειψη δημοκρατιας ελλειψη ατομικης ελευθεριας

      κατηργησε ολα τα αρθρα του συνταγματος περι ελευθεριας ατομου και συνταγματικων δικαιωματων και ανεξαρτησιας

      να επεμβουν οι βρυξελες ταχυτατα γιατι εχουμε δικτακτορια στην ελλαδα

      θα μας πεθανει τους πατεραδες μας και τις μαναδες μας που εχουν υποκειμενα νομσιματα με καρδια πνευμονια και θα τους πεθανει η χουντικη κυβερνηση

    96. Έχουμε έναν επικίνδυνο ψυχοπαθή εμμονικό Πρωθυπουργό.

    97. Αυτο λεγεται μαζικη γενοκτονια.Το μεγαλυτερο εγκλημα κατα της ανθρωποτητας στην ιστορια του κοσμου
      Σου δινει επιλογη απο την πεινα και αδυνατισμενο το ανοσοποιητικο σου συστημα η απο το εμβολιο θες να παιθανεις?

    98. Δείξε σε όλους που σε υποστηρίζουν ότι είσαι ηγέτης όλων των Ελλήνων.
      Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου Στέφανε και μην φοβάσαι τίποτα και κανένα!

    99. Οσο δέν βγαίνουμε στούς δρόμους όλα ο Μητσοτακης θά μας κανει ότι γουστάρει….!!! Αφήστε τήν κλάψα καί αντισταθείτε όλοι τώρα πρίν είναι πολύ αργά….!!! Εγώ σήμερα παραιτήθηκα καί είμαι έτοιμος νά βγώ μέ όσους έχουν ψυχή στούς δρόμους….ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…!!!!

    100. 10 να είναι οι μέρες του Κούλη. Καταραμένα Χριστούγεννα να έχει!!

    101. Ο/Η αν σε δω μπροστα μουουτε ο θεος των μασωνων που προσευχεσαι δε σε σωζει σκουληκι λέει:

      ΜΠ@ΣΤΑΡΔΟ ΖΑΒΟ εχω χασει τον πατερα μου μεσα στην χρονια αυτη και αν κανεις οτιδηποτε που πειραξει την μανα μου απλα θα τα κανω πουτ@να σε οποιοδηποτε κομματι του δημοσιου τομεα και επανω σε καποιους απο τους δικους σου που βρισκονται κοντα μου και το εννοω με ολη μου την ψυχη , αυτο περιμενω να κανεις για ν’αδειασω το κιβωτιο με τα ”μολυβια” που εχω , ουτε καναπες ουτε πληκτρολογια , θα φτυσετε αιμα σκουληκια.

    102. ΧΟΥΝΤΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.
      ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 60 “ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ”
      ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ.
      ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΔΥΣΜΟΙΡΗ ΕΛΛΑΔΑ.

    103. Τα ειδεχθή μέτρα που ανακοίνωσε πριν λίγο ο αυτοκράτορας (για τα οποία θα πανηγυρίζουν τα μπουκωμένα κανάλια) σε απλά Ελληνικά ονομάζονται ΚΑΘΑΡΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ αφού δεν είναι μέτρα που ΣΩΖΟΥΝ ΑΝΘΡΟΠΟΥΣ, αλλά είναι μέτρα που εκρέουν από την εμμονή στα εμβόλια και τον λάθος τρόπο αντιμετώπισης της πανδημίας του ανθρώπου που παριστάνει τον πρωθυπουργό (άραγε η εμμονή αυτή στα εμβόλια τι αντίτιμο έχουν;) και ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ στο να βρεθούν στο περιθώριο, στην αφάνεια και στην ανέχεια, αφού ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟ ΦΟΡΟ του ποσού των 100 ευρώ μηνιαίως, που αν δεν πληρωθεί θα αυξάνεται ραγδαία από τους γνωστούς τόκους της ΑΑΔΕ, για την ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ.
      Και όλα αυτά γνωρίζοντας πως ο εκβιασμός είναι πράξη εξαναγκασμού που χρησιμοποιεί κυρίως την απειλή και την ψυχολογική πίεση, ακόμη και σωματική, για την τέλεση συγκεκριμένων πράξεων, για αυτό στο Ελληνικό Ποινικό Δίκαιο, ο εκβιασμός τιμωρείται, βάσει του Νόμου 4619/2019 Άρθρο 385 του Ποινικού κώδικα.
      Εκβίαση
      1. Όποιος, εκτός από τις περιπτώσεις του άρθρου 380, με σκοπό να αποκομίσει ο ίδιος ή άλλος παράνομο περιουσιακό όφελος, εξαναγκάζει κάποιον με βία ή απειλή σε πράξη, παράλειψη ή ανοχή από την οποία επέρχεται ζημία στην περιουσία του εξαναγκαζομένου ή άλλου τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους και χρηματική ποινή.
      2. Αν η πράξη της προηγούμενης παραγράφου τελέστηκε με σωματική βία εναντίον προσώπου ή με απειλές ενωμένες με επικείμενο κίνδυνο σώματος ή ζωής επιβάλλεται κάθειρξη και χρηματική ποινή.
      Αν από την πράξη επήλθε ο θάνατος κάποιου προσώπου ή βαριά σωματική βλάβη ή αν η πράξη εκτελέστηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα εναντίον προσώπου, επιβάλλεται κάθειρξη ισόβια ή πρόσκαιρη τουλάχιστον δέκα ετών και χρηματική ποινή.
      3. Η εκβίαση τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών και χρηματική ποινή αν ο υπαίτιος μεταχειρίστηκε βία ή απειλή βλάβης της επιχείρησης, του επαγγέλματος, του λειτουργήματος ή άλλης δραστηριότητας που ασκεί ο εξαναγκαζόμενος ή άλλος ή προσφέρθηκε να παρέχει ή παρέχει προστασία για την αποτροπή πρόκλησης τέτοιας βλάβης από τρίτον.
      Αν την παραπάνω πράξη τέλεσε πρόσωπο που διαπράττει τέτοιες πράξεις κατ’ επάγγελμα, επιβάλλεται κάθειρξη έως δέκα έτη και χρηματική ποινή.
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

      1. Άλλοι βγάζουν 4 χρονια νομική, 18 μήνες δικηγορική άσκηση για απόκτηση δικηγορικής άδειας, αλλά ο Βαγγέλης Τεζαρης έγινε ποινικολόγος. Ταριφας να υποθέσω..

        1. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΓΕΛΑΜΕ….

    104. Οι γονεις μας παιδια. Πρεπει να τους προστατεψουμε πριν ειναι αργα για ολους μας. Οι ανω των 60 ειναι μονο η αρχη….

    105. Όλοι στους δρόμους απέναντι στα φιλαράκια του ζάεφ, του ερντογάν και των μκο(που κάποιες είναι και δικές τους). Τώρα είναι που δεν κάνω με τίποτα το εμβόλιο που με εκβιάζετε με τέτοιο τρόπο. ΌΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ενάντια στη μασωνία και τους άθεους που το παίζανε και πατριώτες και είναι τα νέα φιλαράκια του ζάεφ. Αντί να βάζουν πρόστιμα στους λαθρομετανάστες που μπαίνουν παράνομα, βάζουν πρόστιμα στους έλληνες. Ρε ανθέλληνες, για ποιο ιό της ….μποτσουάνα μιλάτε με τα λίγα κρούσματα στη …..μποτσουάνα αλλά θα έρθει λένε οι ακαταδίωκτοι στην Ευρώπη και θα την πλήξει!!!!! ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ και εμβολιασμένοι και αμπόλιαστοι. ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

    106. Τα όπλα αδέρφια. Στέφανε δεν πρέπει να περάσει αυτό. Οι γονεις μας παίρνουν 300 ευρώ σύνταξη στην επαρχια μετά απο τοσο σκληρή δουλεια και τους ζητάει 100 ευρώ αλλιώς θα τους στείλει με το μπόλι στο θάνατο; Ρε παιδιά όσοι είμαστε εμβολιασμένοι το δεχόμαστε αυτό; Να έχουν χιλια προβλήματα και να τρέμουν και να περνάν αυτό το μαρτύριο της εξαθλίωσης οι γονείς και οι παπούδες μας; Κι όταν εμβολιαστούμε όλοι μετά τι; Στέφανε με την ευχή του Θεού ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ. Μόνοι μας δεν μπορούμε. Χρειαζόμαστε μπροστάρη. ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ

    107. Ψηφίσατε αυτόν που σας κατέστρεψε οικονομικά για να εκδικηθείτε τον Τσίπρα για τη Μακεδονία. Πάτε τώρα να σας το σφίξουν τραγουδώντας “Μακεδονία Ξακουστή” κωλόβλαχοι.

      Οι πρώτες 100 δόσεις είναι δύσκολες άλλωστε μετά θα το συνηθίσετε όπως τα μνημόνια

    108. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ . ΑΥΤΑ ΕΦΑΡΜΌΖΕΙ Ο ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ, ΠΑΡΑΦΡΩΝ,
      Φάση 5 :Καθιέρωση Χάους και νόμος (Νοέμβριος 2021-Μάρτιος 2022)
      1-Εκμεταλλευτείτε την έλλειψη αγαθών και
      τροφίμων.
      2-Προκαλέστε παράλυση της πραγματικής οικονομίας και κλείσιμο εργοστασίων και καταστημάτων .
      3-Αφήστε την ανεργία να εκραγεί.
      4-Εφαρμόστε Τρίτη δόση στους εμβολιασμένους.
      5-Αναλάβετε την δολοφονία των ζωντανών ηλικιωμένων.
      6-Επιβολή υποχρεωτικού εμβολιασμού για όλους.
      7-Ενισχύστε τον μύθο των παραλλαγών ,την αποτελεσματικότητα του εμβολίου και την ανοσία της αγέλης.
      8-Δαιμονοποιήστε τους αντι-εμβολιαστές και θεωρήστε τους υπεύθυνους για τους νεκρούς.
      9-Σύλληψη ηγετών της αντιπολίτευσης.
      10-Επιβολή ψηφιακής ταυτότητας σε όλους (QR CODE): πιστοποιητικό γέννησης ,έγγραφο ταυτότητας ,διαβατήριο,άδεια οδήγησης ,κάρτα ασφάλισης υγείας.
      11-Καθιέρωση στρατιωτικού νόμου για να νικήσετε την αντιπολίτευση.
      12-Αποτέλεσμα ,Δεύτερο στάδιο ψηφιακού ελέγχου.Φυλάκιση ή απομάκρυνση αντιπάλων
      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ . ΑΥΤΑ ΕΦΑΡΜΌΖΕΙ Ο ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ, ΠΑΡΑΦΡΩΝ, Ο ΑΡΚΟΥΔΟΚΑΠΟΥΛΗΣ Κ. ΤΟΥ ΒΡΩΜΟΣΟΓΟΥ, ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, ΛΥΣΣΑΓΜΕΝΟΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ, ΒΑΡΒΑΡΟΣ

      1. Αυτό το απόσπασμα ειναι απο το: “Τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών”, σωστά;

        1. X

          Οχι! Ειναι απο: Μ.Yeadon : Τον Νοέμβριο μπαίνουμε στην φάση 5 στο πρόγραμμα τυρρανίας!

    109. Τελικά, θα μας πεθάνουν από την πείνα ή από παρενέργειες μη ολοκληρωτικά αδειοδοτημένου φαρμακευτικού σκευάσματος ? Ποιος είναι αυτός που με την απειλή του δρεπανιού του θανάτου μας θέτει τέτοιο δίλημμα ? Ποιος του έδωσε το δικαίωμα να αφαιρεί τα ατομικά μας δικαιώματα. Ποιος έδωσε του το δικαίωμα να διαχωρίσει τους Έλληνες και να μας φέρει στα επίπεδα της γερμανικής κατοχής.

    110. Εδώ δεν δίστασαν να φάνε τα λεφτά για την πυροπροστασία το 2019, που έπρεπε να γινει για άλλους 8 μήνες, θα κολλήσουν σε τέτοια μετρα; Και ακόμα δεν είδαμε τίποτα

    111. καιρός ήτανε…δεν εμβολίαζονται.. εμβολιαζονται και δεν προσέχουν..πανε σε καφενεία ..γυρίζουν με mickey mouse μασκες…εχουν γεμίσει τα νοσοκομεία..
      πρέπει να επεκταθεί το μέτρο σε όλους
      η Πορτογαλία έχει 10 νεκρούς και εμεις περάσαμε τους 100 και πουλάμε μαγκιά
      δεν απορείτε με αυτό…αλλα που….αμα δεν δουλεύει ο εγκέφαλος

      1. mickey mouse μάσκες??!!!!! Είσαι και γραφικός πέραν τού ότι είσαι κινδυνολόγος, θα έπρεπε να δουλεύεις στον ΣΚΑΙ, βάλε τον εγκέφαλό σου να…δουλέψει, οι 100 νεκροί νομίζεις πως είναι από κορωνοιό??!!!!! Τεστ αναξιόπιστα για πέταμα, εμβόλια πειραματικά, άκρως επικίνδυνα για πέταμα, αλλά πιο πολύ επικίδυνοι όλοι αυτοί οι εκβιαστές!!!!!!

    112. Καιρός ήταν όλοι πρέπει όχι μόνο άνω των 60 ετών γιατί μας έχουν κουράσει τόσο καιρό

      1. Και ποιος σου ειπε οτι ολοι θελουμε να γινουμε σαν εσενα??

    113. πρωτα λενε ανω των εξηντα.και μολις περασει θα κατεβαινει σιγα σιγα το οριο πατε στοιχημα;

    114. οι μετανάστες και χωρίς εμβόλιο και τα λεφτά στην τσέπη.

    115. Το τάισμα των καναλιών αλλά και των διορισμένων επιτροπών έχει ήδη γίνει από τα 55.000.000 της μισθοδοσίας των υγειονομικών που είναι σε αναστολή.

    116. Ο/Η Φύγαμε από τη ΝΔ, Μητσοτάκη έμεινες εσύ και το σόι σου λέει:

      Ασκήσεις επί χάρτου των σταλινικών του Μαξίμου, αυτών που χρωματίζουν τη Βουλή στα χρώματα των ΛΟΑΤΚΙ. Πήραν την ομάδα όσων δεν έκανε το εμβόλιο, την χώρισαν σε μικρότερη ομάδα ( άνω των 60 ετών) και κτύπησαν. Η ομάδα αυτή μένει κατά βάση στο σπίτι και δεν συχνωτίζεται με κόσμο. Αυτή όμως, έχει και τη μικρότερη δυνατότητα αντίδρασης όντας αδύναμη. Αυτήν, τα γεροντάκια, βρήκε λοιπόν ο Μητσοτάκης να ξεσκίσει οικονομικά. Θα πει, πως εκεί υπάρχουν τα περισσότερα θύματα, όμως ξεχνά πως πάντα από αυτήν ομάδα πέθαιναν περισσότερο γιατί μέσα σε αυτήν τελειώνει το προσδόκιμο, αλλά υπάρχουν και συσσωρευμένα νοσήματα.

    117. Το επόμενο βήμα της Κουλας θα είναι τα παιδιά μας. Ετοιμαστείτε για παιδομαζωμα από τα σχολεία. Τις συντάξεις & τη μείωση του πληθυσμού των Ελλήνων θέλουν. Δεν θέλουν τα παιδιά μας να αφήσουν Έλληνες απογόνους. Γι’αυτο κουβάλησαν & κουβαλούν στη χώρα μας τους λαθρομετανάστες. Αντικατάσταση πληθυσμού κάνουν.

    118. Οι μετανάστες είναι νέοι. Χωρίς εμβόλια, χωρίς πρόστιμα. Πρέπει να ζήσουν, για να αντικαταστήσουν τους καημένους Έλληνες συνταξιούχους.

    119. και καπως ετσι η Ν.Δ θα πεσει κατω απο το 20 τοις εκατο.

    120. Παυση πληρωμων φόρων από όλους να παρει το
      άχρηστο καθίκι πισω το μέτρο γιατί θα ειναι ο τάφος του όλοι έξω Στέφανε ξεσηκωσε όλο τον κόσμο

    121. Μια σελίδα άμεσης καταγγελίας στον συνήγορο του πολίτη, για αρχή. Βομβαρδίστε τους με καταγγελίες, περί αντισυνταγματικότητας κτλ. Κάντε ότι μπορείτε, μην λέτε…<>.

    122. Παύση πληρωμών εδώ και τώρα, σταματήστε να πληρώνετε. Στέφανε κάνε κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΏΝΩ τώρα. 50% και βάλε θα πάρει στις εκλογές

    123. Χρειαζεται χρηματα για να ταισει και να βολεψει τα λαθρομουσουλμαναρια που εισβαλλουν καθημερινα στη χωρα.
      Γιαυτο τα προστιμα.
      Οι λαθρο που εισβαλλουν ανεμβολιαστοι και διχως τεστ στην Ελλαδα ποσα πληρωνουν;
      Ελληνες παρτε τα οπλα και πεταξτε αυτον τον δαιμονισμενο ,τον γιο του διαβολου οξω
      οχι μονον απ τη Βουλη ,αλλα και απ την Ελλαδα.
      Διαφορετικα το μαυρο φιδι που εκλεξαμε και ταισαμε εγινε δρακος και θα μας φαει και το σωμα και την ψυχη
      Πρεπει να μπει φρενο στον ξεχαρβαλομενο αμεσως ,αυτη τη στιγμη.
      Που ειναι η Ιεραρχια ,που οχι μονον προδωσε την πιστι με την ψευτοσυνοδο του Κολυμπαριου ,αλλα εγινε προδοτης εν παση ,προδιδει και το ποιμνιο παραδιδονταες του στα χερια του αντιχριστου και παρανοικου Μητσοατακη.

    124. Χρειαζεται χρηματα για να ταισει και να βολεψει τα λαθρομουσουλμαναρια που εισβαλλουνμ καθημερινα στη χωρα.
      Γιαυτο τα προστιμα.
      Οι λαθρο που εισβαλλουν ανεμβολιαστοι καοι διχως τεστ στην Ελλαδα ποσσα πληρωνουν;
      Ελληνες παρτε τα οπλα και πεταξτε αυτρον τον δαιμονισμενο ,τον γιο του διαβολου οξω
      οχι μονον απ τη Βουλη ,αλλα και απ την Ελλαδα.
      Διαφορετικα το μαυρο φιδι που εκλεξαμε και ταισαμε εγινε δρακος και θα μας φαει και το σωμα και την ψυχη
      Πρεπει να μπει φρενο στον ξεχαρβαλομενο αμεσαως ,αυτη τη στιγμη.
      Που ειναι η Ιεραρχια ,που οχι μονον προδωσε την πιστι με την ψευτοσυνοδο του Κολυμπαριου ,αλλα εγοινε προδοτης εν παση ,προδιδει και το ποιμνιο παραδιδονταες του στα χερια του αντιχριστου και παρανοικου Μητσοατακη.

    125. ο πουστροΤσίπρας και τα άλλα σκατά της αντιπολίτευσης τι κάνουν??
      Είναι όλοι τους στο κόλπο, ξυπνήστε κοιμισμένοι έλληνες

    126. Ετσι κομματα και παπαδες σας σκαβουν το ταφο φουκαραδες.

    127. Γάτα η κουλα κι έτσι λύνει και το θέμα των συντάξεων άνω των 60 εκκαθάριση με συνοπτικές διαδικασίες η από πείνα η από μπόλι

    128. Δεν θα εμβολιαστω ποτε ρε! Ο κοσμος αναποδα να γυρισει χρεωνε οσο θες!
      Σ εχω γραμμενο στα @@ μου

      Προτειμω να πεθανω απο κοβιντ ετσι κι αλλιως αυτο που εχουμε δεν ειναι ζωή! Για πια ευτυχία και δημοκρατια μιλαμε..
      Αντε γ..σου Μητσοτακη

    129. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ. ΓΕΜΙΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ : “ΚΟΥΛΗ Γ@Μ@@ΣΑΙ”.

    130. Θυμάστε που έλεγε συνέχεια ότι δεν θα το κάνει υποχρεωτικό;

    131. Η μόνη λύση είναι η συνεργασία όλων των ανυπότακτων Ελλήνων. Χωρίς πολιτική ταμπέλα, όλοι στους δρόμους. Στέφανε, πιάσε και τα υπόλοιπα κόμματα εκτός Βουλής, αριστερά και δεξιά και οργανωθείτε

    132. ΚΑΤΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ…
      ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ… ΒΟΔΙΑ !

    133. ‘Αρθρο 120-4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

    134. Ευχομαι να σε πιασουν οι καταρες που σου ριχνουν ολοι και να πονεσεις οσο δεν εχει πονεσει αλλος ανθρωπος πανω στη γη. Κοπροσκυλο. Ουστ.

    135. Η μετάλλαξη όμικρον είναι η αφορμή, πριν να ερευνηθεί, πριν να δούμε την επικινδυνότητα της, αναλαμβάνει τη σκυτάλη ο Μητσοτάκης. Την χρησιμοποιεί για να υποβάλει φασιστικά μέτρα. Όμως, δεν υποκύπτω, θα μηδενίσω τα ψώνια, θα σβήνω τα φώτα και θα μειώσω το φαγητό, καλό θα μου κάνει. Έχω και το χωριό, θα τα βγάλω πέρα. ΥΓ. Όσο για τα σκευάσματα, δεν έχουν περάσει όλες τις φάσεις αδειοδότησης. Ενώ καμία μελέτη δεν πιστοποιεί την αποτελεσματικότητα τους στα νέα στελέχη του ιού.

    136. Ξεσικωμος εδω και τωρα!!!!σημερα ειναι ανω των 60,αυριο ολοι μας….Μας αφορα ολους και τωρα πρεπει να ξεκινησει ο αγωνας!!

    137. καλα και θα το δεχτει ο κόσμος αυτό,,,,ξεσηκωθείτε ρε…..οχι μονο στα social……

    138. Να μάθετε να ψηφήζετε βρωμίδια νεοκουραδέλληνες.

    139. τι λες ρε σιχαμα της κρητης συνκινονης με τον πατο σου που θα μας υποχρεωσεις να κανουμε το εμβολιο

    140. Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
      ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΜΕΣΑ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ!

    141. O ιστορικός του μέλλοντος θα γράφει, κάποτε σε μία χώρα που ήταν μπανανία οι άχρηστοι πολίτες της των 21ο αιώνα ψήφισαν τους ποιο άχρηστους πολιτικούς που είχαν (ΓΑΠ Αλέξη και Γουρλομάτι)όπου και κατάφεραν να τους διαλύσουν.

    142. Το ξαναλέω, η μόνη αντίδραση είναι να σταματήσουν οι Έλληνες να πληρώνουν. ΔΕΝ ΠΛΗΡΏΝΩ να δείτε που θα πιάσει.

      1. Ψεκασμένα … ρώτα και αυτούς από το κίνημα “Δεν πληρώνω” … ολα τα πλήρωσαν … στο τελος

        1. Έλα πρεζόνι, δεν το ξέρεις καλά το ποίημα!! Είσαι σίγουρος πλήρωσαν ολοι και όλα;

        2. αντιχριστο πρεζακι εισαι εγκεφαλικα νεκρος και δεν το ξερεις!!

    143. Ξυπνάτε Έλληνες!
      Παγκόσμια υγειονομική δικτατορία λέγεται όλο αυτό το αισχος!

    144. ντροπη και αισχος….τι πραγματα ειναι αυτα….τετοια ξεφτιλισμενη κυβερνηση μονο εμεις την εχουμε……

    145. Ή εμβόλιο ή εμμέσως πληρώνετε τα νοσήλεια. Αυτό είναι το νόημα.
      Καλά σας κάνουν, αμοιβαδόμυαλοι ψέκες.

      1. Ελπίζω να πληρώνεσαι τουλάχιστον για τις χαζομάρες που γραφεις. Όταν θα σου χώνουν την 623 δόση θα σκεφτείς ψυχραιμοτερα ποιος είναι ο ψεκασμενος..

    146. Δεν υπάρχει ΈΝΑΣ εισαγγελέας ; ΚΑΝΈΝΑΣ;
      Αν εγώ δηλώσω ότι δεν επιθυμω να νοσηλευτω στο ΕΣΥ και θέλω πίσω και τις εισφορές μου;
      Δεν μπορεί να περνάνε τέτοια πράγματα.
      Πάρτε τηλέφωνο αυτούς τους ερμους τους βουλευτες… Τι κάνουν;;;;

    147. κουλης ο μεγαλος ντιλερ της βατσινας και φανατικος εμπολιολαγνος εμπολιομαχος εκτος απο ανωμαλος λαθρολαγνος.

    148. Αναρωτιέμαι ρε ανθέλληνα, εσύ θα ψηφίσεις τον εαυτό σου;;;
      Βέβαια για μένα, έκανες ότι καλύτερο μπορούσες, να εξοντώσεις δλδ. αυτούς που βγάζουν κυβέρνηση
      τη ν.δ.
      Κλείσε μέσα τους 65+ και να δούμε αν θα ξεπεράσεις το 10%.

    149. Φτάνει πια! Στέφανε βγάλε τον κόσμο στον δρόμο!

    150. Oι ανω των 60 και οι συνταξιουχοι να μην ξεχασουν να ξαναφηφισουν το καθαρμα!!!

    151. Μην πιστέψετε πως αφορά μόνο τους απόμαχους της ζωής, αφορά τα εκατομμύρια των σκεπτόμενων Ελλήνων. Φυσικά, θα εκφραστεί σε νέα πολιτική τάση, αυτή που θα ανατρέψει τον νόθο δικομματισμό που βούλιαξε τη χώρα. Οι Μητσοτάκηδες, οι Καραμανλήδες και οι Παπανδρέηδες θα πάνε να ψάξουν δουλειά για να τραφούν, όσο για τα κλεμμένα, μπορούσε να πάνε στο δημόσιο ταμείο με τον ίδιο τρόπο που δρομολογούν τα πρόστιμα του εμβολιασμού.

    152. Τελείωσαν τα ψέματα, αυτό έχει ξεπεράσει τον εκβιασμο , είναι παράνομη απόφαση 2000% και η δικαιοσύνη παντού κοιμάται!
      Όπως μας φέρονται να τους φερθούμε!
      Παύση πληρωμών χτες, μόνο έτσι θα καταλάβουν!
      Δεν θα είναι παύση πληρωμών θα είναι αντίτιμο της δημοκρατίας!!!!

      1. οκ σωστα λες μα οταν δε πληρωνεις στα κοβουν ολα κι ερχοντε κατασχεσεις τι κανεις τοτε ???

    153. Έχει ξεφύγει η ιστορία … φυσικά και δεν πρόκειται ποτέ να ισχύσει κάτι τέτοιο … αναμένουμε με αγωνία την ημέρα που θα οριστούν οι εκλογές ! Η ΝΔ μας τελειωσε…

      1. Αν περιμένεις gianmis να σωθείς από τις εκλογές, καλά κρασιά, μόνο το κροτάλισμα των όπλων θα μας σώσει…

    154. Αναρωτιέμαι, οι δικαστούληδες της χώρας έχουνε τσιμπηθεί; Πως τους φαίνονται πλέον τα τεκταινόμενα; Θα ιδρώσει – κάποια στιγμή – το αυτί τους;

    155. Ο Χίτλερ σε μια γωνιά ζηλεύει τα καμώματα σας!!Δρόμο από την Ελλάδα όλοι οι προδότες!! Έλληνες δώστε τους το χρώμα μαύρο στις εκλογές που τους ταιριάζει.. Ούτε μια ψήφος στους γαλάζιους προδότες!!

      1. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ. ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΟΚΩΛΑ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ. ΝΤΡΟΠΗ.

    156. Καθαρή εγκληματική ενέργεια που κατ’ουσίαν κηρύσσει τα σώματα των ανθρώπων δικά του.

    157. Βγάλε τον κόσμο στον δρόμο Στέφανε! Φτάνει πια!

    158. Σαδιστικο μετρο οπου απο τη μια θα εξολοθρευτουν οι συνταξιουχοι και απο την αλλη θα γεμισουν τα ταμεια.

    159. “”Ανακοίνωσε πρόστιμο 100 ευρώ στους άνω των 60 αν δεν εμβολιαστούν μέχρι τις 15 Ιανουαρίου και τα χρήματα θα πάνε για την ενίσχυση του ΕΣΥ. “” οι αυστραλοι πολιτικοι στην βικτορια μαλλον καποια συγγενεια εχουν με το ελληνικο 🤮…..

    160. Καταδικαζει σε θανατο ολους τους ανω τον 60 ολοι θα πρεπει να ενωθουμε και να τους στειλουμε να βρουν μια ωρα αρχιτερα τον πατερα τους τον διαβολο.

    161. Α καλά…κοιμηθείτε ελληνάρες!!φραπεδιά στο χέρι και καναπέ!!έτσι η υγειονομική δικτατορία είναι εδώ….ντου στην βουλή…

    162. ρε ξεφτυλισμενε κλεφτη απανθρωπε τα λεφτα θα πανε για την ενισχυση του ΕΣΥ.εσυ να τα δωσεις απο τα κλεμενα αλητη.ακου εκει ανθρωποι που περνουν 400 ευρω συνταξη και φοβουντε να το κανουν το εμβολιο να τους απειλει.ρε αλητη καθυστερημενε αν το κανουν και παθουν κατι εσυ ρε πουλημενο τομαρι φασιστακο της πλακας θα τους αποζιμιωσεις.ξυπανατε ερχετε το οριστικο τελος της δημοκρατιας κατι σαν τον μητσοτακη θα σας κανουν οτι θελουν και θα σας απειλουν και θα σας κουνανε το δακτυλο εμεις αποφασιζουμε για εσενα.

    163. Η νουδούλα στηριζόταν στους ηλικιωμένους που την ψήφιζαν μονοκούκι.
      Τώρα να δούμε πόσα απίδια παίρνει ο σάκκος.

    164. Δεν θα επιβιώσουν τα γερόντια αν κολλήσουν τον ιό Στέφανε.

    165. Η ενίσχυση του ΕΣΥ, αυτή που ανέφερε ο Έλληνας Μέγκελε, θα αφορά το τάισμα των βοθροκάναλων. Δεξιοί, να χαίρεστε τον ηγέτη που ψηφίσατε. Η Ελλάδα φτώχυνε πρώτα από τις κλεψιές των πολιτικών, τώρα όμως με τον Μητσοτάκη γίνεται χώρα της Υποσαχάριας Αφρικής.

    166. Η κατάρα μου να δέρνει τη σκιά σου και εφιάλτες να σε παίρνουν στα όνειρα σου, τα σημάδια και οι αναθεματισμοί μου να σε ζώνουν και τα μάτια σου ποτέ να μη στεγνώνουν, αντίχριστε!

    167. Κάτω τα χέρια σου μικρή λουλου από τους ηλικιωμένους. Θέλεις να τους πεθάνεις έτσι; Έφτασε η ώρα να αγωνιστούμε!!!!

    168. ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ ΕΑΝ Κ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΑΤΕ ΦΟΥΜΑΡΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ

    Comments are closed.