ΤΕΛΟΣ! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ASTRAZENECA ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    θεοδωριδου

    Στη σημερινή ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας μαζί με τον υπουργό υγείας και  η πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου

    Η Μαρία Θεοδωρίδου, η οποία αρχικά αναφέρθηκε στα επιδημιολογικά δεδομένα της χώρας μας, απαριθμώντας τις δόσεις που έχουν χορηγηθεί στην Ελλάδα από την πρώτη μέρα, δηλαδή από τον περασμένο Δεκέμβρη, πριν αναφερθεί στο… καυτό ζήτημα του εμβολίου της Astrazeneca.

    «Μέχρι σήμερα, έχουν καταγραφεί 5 περιπτώσεις θρόμβωσης μετά το εμβόλιο της Astrazeneca. Από αυτές, οι 4 εκδηλώθηκαν σε γυναίκες και μία σε άνδρα 35 ετών. Ένας ασθενής ανάρρωσε, τρεις νοσηλεύονται και μία γυναίκα δυστυχώς κατέληξε. Συγκριτικά, 62 γυναίκες 30-49 ετών νοσηλεύθηκαν το τελευταίο δίμηνο και 28 κατέληξαν. Σύμφωνα με τα παραπάνω, η Επιτροπή κρίνει ότι το όφελος του εμβολιασμού υπερτερεί του κινδύνου για θρομβώσεις. Λαμβάνοντας υπόψιν τα επιδημιολογικά δεδομένα και την τρέχουσα διασπορά, συστήνεται η συνέχιση του εμβολιασμού με το ισχύον πρόγραμμα», είπε.
    «Ο κίνδυνος είναι μεγαλύτερος σε γυναίκες κάτω των 50 και τα εμβόλια MRNA είναι διαθέσιμα σε άτομα όλων των ηλικιών. Σε ό, τι αφορά τη δεύτερη δόση, συστήνεται η συνέχιση του εμβολιασμού με το ίδιο εμβόλιο, καθώς η πιθανότητα εμφάνισης θρόμβωσης μετά τη δεύτερη δόση είναι εξαιρετικά μικρή».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Ο θεος να βαλει το χερι του και ν ανοιξει τα ματια στους Έλληνες…Ας βγουν σαν μια γροθια οι γιατροι που γνωριζουν τι κανει το εμβόλιο να ενώσουν τον Ελληνα ο εμβολιασμος εχει φερει διχασμό οσοι δεν έχουμε κανει το εμβόλιο μας κοιτάνε σαν άρρωστους ενώ αυτοι που κανουν το εμβόλιο ειναι αυτοί που κουβαλάνε τον ιό μεσα τους, αν οι εμβολιασμοι ειναι παρά πολλοί το ιικο φορτιο θα ειναι μεγαλο και οσοι εχετε κανει το εμβόλιο εχετε τον ιό μεσα σας και κολλάτε τους γύρω σας, οποιος εχει cov19 κάθεται καραντινα 14 μερες όσοι κανουν το εμβόλιο κυκλοφορούν ελεύθεροι ενω εχουν και αυτοί τον ιο μεσα τους σκεφτείτε οτι πατε σεε ενα σπιτι που είναι όλοι άρρωστοι δεν υπάρχει περίπτωση να μην κολλήσετε ετσι γίνεται με τους εμβολιασμενους γι αυτο και κυβέρνηση βιάζεται για γρήγορο εμβολιασμό, οι θάνατοι τους προσφερουν χρήματα θελουν θανάτους!!!

    2. Προς τον φίλτατο Στέφανο Χίο και την ομάδα αυτού: μπορείς να ρωτήσεις σε ζωντανή μετάδοση παρακαλώ τους “ειδικούς” αν μπορεί ένας εμβολιασμένος να δώσει αίμα ή όχι; Γιατί μόλις είδα ένα βίντεο στην Αμερική που τους απαγορεύουν ρητά και κατηγορηματικά να δώσουν αίμα από δω και πέρα, που αυτή η άρνηση γεννάει αμέτρητα ερωτήματα! Τι θα απογίνουν οι ασθενείς που χρειάζονται αίμα επείγον; Επίσης, άτομα που έχουν εμβολιαστεί ενδέχεται το αίμα τους να περιέχει ουσίες όπως αμοξικιλλίνη, νοουμένου ότι οι ίδιοι τους δεν είναι αλλεργικοί σε αυτήν αλλά τι γίνεται κατά την μετάγγιση σε άτομο που *είναι* αλλεργικό; Πολλά τα ερωτήματα φίλε Στέφανε, αναρίθμητα!

    3. Ξέρουν ότι οι Έλληνες είναι ηλίθιος και ανεπροκοπος λαός γι’αυτό θέλουν να τούς εξαφανίσουν…..τόσα χρόνια τους κάνουν ότι θέλουν, στα εμβόλια θα κολωσουν.

    4. Μωρη κωλογρια κρεμασμα που θελεις ,δε κανουμε εμβολιο παλιολινατσα

    5. Άλλη σατανόφατσα αυτή !!!!
      Καταβροχθίζουν δημόσιο χρήμα και μίζες με χρυσά κουτάλια τα λαμόγια της κούλας.
      Και πανάθεμα τους είναι όλοι τους ασχημόφατσες σαν την άδικη κατάρα.
      Ου στο διάολο ψωλομούρα του τρελοκούλη

    6. Τα πήραμε, παντελόνιασαν το κάτι τις οι αποφασίζοντες και εμείς πρέπει να κάνουμε αυτά που οι άλλοι αποφεύγουν.

    7. Δε πα να λένε…. Γραμμένους τους εχουμε.

    8. Σωπατε, καλε! Το καταλαβατε, επιτελους; Πουλια στον αερα, πιανετε! Και να σκεφτειτε, οτι ο Κουλης – Μωυσης, το δηλωσε ξεκαθαρα! Θα πολεμησω, τον Νατιβισμο! Ητοι τους Γηγενεις, τους Αυτοχθονες! Δηλαδη, τι αλλο θελετε, για να εμπεδωσετε, το οτι συντελειται Γενοκτονια; Παντοιοτροπως!

    9. Στον πατο σας να τα βαλετε ..τανα και συ και οι υπολοιποι

    10. Αν ψοφήσει κάποιος δικός σου από το μπολι κυρά μου θα συνεχίσεις την παπαρολογια σου.

    11. Χώρες πού έχουν περιορίσει τούς εμβολιασμούς μέ AstraZeneca
      Γερμανία άνω τών 60 χρόνων
      Ισπανία άνω τών 60 χρόνων
      Ιταλία άνω τών 60 χρόνων
      Ολλανδία άνω τών 60 χρόνων
      Σλοβενία άνω τών 60 χρόνων
      Γακκία άνω τών 55 χρόνων
      Βέλγιο άνω τών 55 χρόνων
      Αγγλία άνω τών 30 χρόνων
      Η Δανία έχει απαγορεύσει τούς εμβολιασμούς μέ AstraZeneca.
      Γιάννης Λάκων

    12. Για τους νεκρούς δεν μας λέει η κυρία καθηγητής ποιος θα λογοδοτήσει, ποιος θα τιμωρηθεί και θα πάει μέσα. Αυτά γιατί δεν τα ρωτάνε οι δημοσιογραφικές κουδουνιστρες??????

    13. Εκτος απο πανεξυπνα μπορουν να δουν και το μελλον τα μοσχαρια της επιτροπης

    14. Τωρα μας τα εχουν φορτωσει σου λεει καντα και δε βαριεσαι.Αλλοι θα πεθανουν

    15. Απ’ ότι κατάλαβα ο Μιζοτακης στρώνει χαλιά για τον διάδοχο του τον Τσίπρα που θα μας φέρει το ακίνδυνο ρωσικό εμβόλιο.
      Τσίπρα λοιπόν για να είμαι μέσα στα πραγματα,να κόβω και να ράβω,να γίνω επιτέλους κάποιος που θα σας κάνει κουμαντο ρε ραγιαδες.

    16. Ο/Η μια θλιβερή συνταξιούχος εκπαιδευτικός με φανερά αρχόμενη άνοια λέει:

      βγαίνει και μας λέει το ποιηματάκι των εταιρειών που την έβαλε να παπαγαλίσει η κυβέρνηση. Φυσικά, επειδή οι γιατροί γελούν μαζί της, ο κυβερνητικός μηχανισμός γκαιμπελισμού αποκλείει τους γιατρούς που δεν είναι στο κόλπο από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, δηλαδή το 99%, και όταν ακούγεται κάτι ανεπιθύμητο στα μη ελεγχόμενα ΜΜΕ πέφτουν επάνω του τα τρολλ να τον διακωμωδήσουν και τον αποκλείουν και αυτόν και το μέσο από τα κοινωνικά δίκτυα. Ντιμουκρατία!!

    17. Κι όμως κλείνουν ραντεβού για να το κάνουν.
      Του αλλουνου του λέω,μα είναι δυνατόν να πας να το κάνεις δεν έχεις αμφιβολίες?
      Και τι μου λέει,σε μένα θα τύχει?
      Ακόμη αναρωτιέμαι πώς αυτούς τους λέω καλημέρα!!!!

      1. Εδώ συνάδελφος στη δουλειά…θα πάει να κάνει το εμβόλιο..και μας έλεγε να βγούμε έξω για φαγητό πριν πάει..ώστε να φύγει χαρούμενη..η βλακεία έχει φτάσει ταβάνι..

    18. Ο σκοπός τους είναι να εξαφανιστούν οι Έλληνες εκτελώντας ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.
      Από το 2010 με οικονομικά μέτρα που μείωσαν τον πληθυσμό γιατί κανείς δεν μπορεί να κάνει ένα παιδί και με τα δηλητήρια να εξαφανίσουν ολοκληρωτικά το γένος που ήδη σε πολλές περιοχές είναι μόνο 2 από τις 100 γεννήσεις, οι άλλες 98 είναι λαθρό που τσιμπάνε 500 για κάθε παιδί και καθαρίζουν 4500 ΤΟ ΜΗΝΑ όσες έχουν 8 όπως η Σομαλή τις προάλες.
      4500 το μήνα των ΕΛΛΗΝΩΝ φορολογούμενων που τα πληρώνετε με τα σπίτια που σας παίρνουν.

    19. δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί οι Ελλαδιστανοί ελπίζουν ότι θα σταματήσει η κυβέρνηση να τους σκοτώνει και δεν τους περναει καν από το μυαλό να αντισταθούν με ανυπακοή αρχικά και ό,τι χρειαστεί στη συνέχεια, κατά αλλά μας πείραξε που δεν γίνονται παρελάσεις και δεν γιορτάστηκε καλά το 1821….

    20. ΦΑΤΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΧΝΑ 14 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ…ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

    21. Ε, ας μην το κάνουν. Έλεος πια. Πάνε σαν τα πρόβατα.

    22. Ειπαμεεεεεε
      Ειναι πολλα τα λεφτα απο της μιζες.
      Εχουν εξοδα οι ‘ανθρωποι’ εσενα θα σκεφτουν.

    23. Συνεχίζουν ακάθεκτοι. Θα τους πέσει η μούρη αν παραδεχτούν το λάθος τους. Το δημόσιο διαχρονικά δείχνει την παντελή αδιαφορία του για τον Έλληνα πολίτη.

    Comments are closed.