ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΟΚ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! “Ή ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ Ή ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΛΟΙΟ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ” – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΚΡΙΣΗ – ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΣΑΛΤΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΝΚΕΡ

    Κοινοποίηση:
    λη

    Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την κατάσχεση δύο ελληνικών τάνκερ και του φορτίου τους, αλλά και την ομηρεία των Ελλήνων ναυτικών στον Κόλπο, από το Ιράν με ένα ευχολόγιο του τύπου  «Το Ιράν πρέπει να απελευθερώσει άμεσα τους ναυτικούς – είμαστε στο πλευρό της Ελλάς για αυτή την κατάσταση», αλλά τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.

    Και η ευθύνη για τις δραματικές εξελίξεις με την κατάσχεση των δύο ελληνικών τάνκερ και την ομηρεία των πληρωμάτων τους, βαραίνει 100% το υπουργείο Εξωτερικών και τον προσωπικά τον ΥΠΕΞ Νίκο Δένδια, όπως και τον πολιτικό του προϊστάμενο Κυριάκο Μητσοτάκη.

    Διότι η κατάσχεση, βασικά αρπαγή, όπως εξελίχθηκε, του ιρανικού φορτίου από το ρωσικό τάνκερ «Pegas» στην Κάρυστο έγινε κατά 100% παράνομο τρόπο απλά και μόνο για να ικανοποιηθούν οι ΗΠΑ από τους δύο πολιτικούς, όπως αποδεικνύεται, χωρίς να υπάρχει καμία νομιμότητα στις ενέργειες κατάσχεσης.

    Να σημειώσουμε ότι η ανεξάρτητη Αρχή για το ξέπλυμα χρήματος, που αρχικά είχε ερωτηθεί γνωμοδότησε αρνητικά στο αίτημα των ΗΠΑ.

    Δείτε βίντεο – ντοκουμέντο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Ιρανοί από το ρεσάλτο αλα… Call of Duty…

     

    Και τώρα τι γίνεται; Η Τεχεράνη διαμήνυσε στην Αθήνα: «Ή απελευθερώνεται το πλοίο και επιστρέφεται το φορτίο που μας ανήκει ή κάθε μήνα θα κατάσχουμε ένα ελληνόκτητο πλοίο στον Κόλπο».

    Τι έπρεπε να γίνει αν θεωρήσουμε ότι ως σύμμαχοι των ΗΠΑ πρέπει να είμαστε θετικοί ακόμα και σε τέτοιου είδους «μη νόμιμα» αιτήματα: Να ενημερώσουμε και να ζητήσουμε την προστασία από το αμερικανικό Ναυτικό των ελληνικών πλοίων, τάνκερ, φορτηγών και κοντέινερ, στην περιοχή του Κόλπου. Αυτό βέβαια θα γινόταν από ένα σοβαρό κράτος και όχι από μία μπανανία…

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Το πετρέλαιο είναι ιρανικό αλλά οι ιρανοί ζητούν να το πληρώσουμε εμείς.

    2. Ο/Η Μπράβο σας κολλήστε τον στον τοίχο, το παίζει μάγκας το πολιτικό ψοφήμι! λέει:

      Έλλην γνήσιε όπως αυτοαποκαλείσαι το πετρέλαιο είναι αμερικάνικο αλλά οι ιρανοί από μας ζητάνε να το πληρώσουμε. Θα τολμήσει το χεστόμουτρο να ζητήσει τα λεφτά από την Αμερική;

    3. Διεθνης διασυρμος και η κουλα με τα λοατκι υπουργους εμμονικα σπρωχνουν εμβολια και υποδυονται τους σκληρους σε μια κοινωνια αμνων και αδιαφορων.

    4. “ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ” ΗΔΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!! Η ΕΛΛΑΔΑ..”ΟΙΚΟΠΕΔΟ” ΤΩΝ ΑΓΓΛΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ!!!

    5. Πρώτη φορά ρεζιλευόμαστε με την εξωτερική μας πολιτική τόσο πολύ. Η πλάκα είναι ότι για χρόνια τους έφταιγε το “ευχαριστώ” που είπε ο Σημίτης στους Αμερικανούς και μας το τσαμπουνάνε χρόνια. Έχουνε κάνει τα χειρότερα από τότε. Πιο υποτελής δεν γίνεσαι.

      1. ΓΙΙΙΙΝΕΣΑΙ ΓΙΙΙΙΝΕΣΑΙ ΑΜΑ ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ

      2. εμεις ρεζιλευτηκαμε?? αμερικανικο ηταν το πετρελαιο που βουτηξαν χα χα

    6. Ο ολετήρας τής Ελλάδας ό ρεζίλης ό γουρλομάτης συνεχίζει τό ισοπέδωμα τής πατρίδας μας.Τά αφεντικά του στήν λέσχη Μπίλτερμπεργκ θά τού δώσουν θερμα συγχαρητήρια.
      Δέν πρέπει νά ξεχάσουμε ποτέ τήν φωτογραφία τού γουρλομάτη έξω από τή λέσχη Μπίλτερμπέργκ αγκαζέ μέ τόν μεγαλύτερο εχθρό τού Ελληνισμού μέ τόν Εβραίο Χάινριχ Κίσινγκερ.
      Γιάννης Λάκων

    7. ΕΠΑΚΟΥΜΒΙΣΗ !!!!!!!!!!!!

      ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΠΑΚΟΥΜΒΙΣΕΙ ? Η ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΧΩΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 300 ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ?????????

    8. καλα εκαναν οι Ιρανοι και πηραν τα δυο πλοια το ιδιο εκανε και η κουλιτσα στην Καρυστο με το δικο τους πετρελαιο τι νομιζανε τα θρασιμια οι αμερικανοδολοφονοι οτι οι αλλοι θα καθοντουσαν με σταυρομενα τα χερια??????? η νομιζαν οτι ειχν να κανουν με τους ναιναικους ηγετες της Ελλαδας αντε τωρα να μαζεψετε τα ασυμαζευτα καντε διαβηματα ειναι το μονο που ξερετε εσεις οι πολιτικοι της χωρας

    9. Μπράβο κούλα,μια χαρά την καταστρέφετε την Ελλάδα.Πηγαίντε να σας πληρώσουν τα αφεντικά σας

    10. Ο Μητσοτάκης εκτέλεσε τα καθήκοντα του, θα εξαργυρώθουν οι υπηρεσίες του προς τις ΗΠΑ σε χρόνο που δε θα κοιτάει κανείς σε κάποιο συρτάρι στην Ελβετία.

      Εμείς θα τον “μαυρίσουμε” στέλνοντας τον στη θέση της αντιπολίτευσης με μισθό €7000/μήνα…κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς χειρότερα!

    11. Κατά τα αλλά είμαστε με τη σωστή πλευρά της ιστορίας!!! Η Ελλάδα με την πλάτη στον τοίχο στην εξωτερική πολιτική, στα θέματα άμυνας χώρας, στα ελληνοτουρκικα, στον ενεργειακό τομέα στον τομέα της ακρίβειας… και η λαλίστατη επιτελική κυβέρνηση ακόμα τα κάνει όλα άψογα… άκρως επικίνδυνη και ανίκανη κυβέρνηση στα χρονικά της Ελλάδος!

    12. Ιρανοι, αποτέλειωστε τους. Δεν είναι αρχαία Ελλάδα αλλα το Κουλισταν. Απο φάπα σε φάπα

    13. 👏👏👏👏🤣🤣🤣🤣 τι αλλο θα σας ψωνισει ο μεγαλο-μεγιστος καισερ σας της 3ο κοσμικης μπανανιας…. που εχετε δημιουργησει…….????? μονο εσεις μπορειτε να το φτασετε σε αυτο το επιπεδο με τον αριστο των αριστων…………. ευγεεεεεεεε ευγεεεεεεεεεεε ευγεεεεεεεεεε και του χρονου εις ανωτερα…… τυφλα ναχει ο καινουργιος σας μπος….. ο ερντι……

    14. Μέχρι και οι Πέρσες τον χλεπώνουν στα μούτρα τον ραγιά.

    15. Και να προσευχηθεί ο καριόλης να μη σκοτώσουν τους ναυτικόύς.

    16. Βρε δούλοι του Μαξίμου ο Αμερικανός την δουλειά του θέλει να κάνει.στην Κύπρο σε βοηθησε?πείτε και κανένα όχι κότες.τιf35 και f36 πως θα τα πληρώσουμε η μήπως θα τα χρησιμοποιήσεις

    17. Είναι ξεκαθαρο πλεον οτι τα ισλαμικα κράτη αποφασισαν να κανουν οτι θελουν και οτι τους γουσταρει.
      Βλεπεις ρόλο επαιξε ο αμερικανος που τοσα χρονια εστελνε στρατο μπας και βαλει ταξη αλλα αυτοi το χαβα τους.
      Και το κουφο ειναι οτι ελπιζει στην τουρκια λογω νατο

    18. Σε τίνων τα χέρια βρίσκεται αυτή τη στιγμή το ιρανικό πετρέλαιο;;;

      1. Κανονική πειρατεία και ο μούλος έχει μούτρα (αυτά τα σιχαμένα που ξέρουμε) και κυκλοφορεί…

    19. Έχουν δίκιο, αλλά δεν την πληρώνουν οι υπερφίαλες μαριονέτες (που ονομάζονται στην καθαρεύουσα : πολιτικοί κυβερνώντες), αλλά οι δύσμοιροι απλοί πολίτες (που για να πούμε του στραβού το δίκιο, φταίνε κι αυτοί: ψήφος).

    20. η Κούλα έφαγε φίφα….είναι με την σωστή πλευρά της ιστορίας….

    Comments are closed.