“ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ” ΤΟΝ… ΧΡΗΣΙΜΟ COVID ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΝΕΟ!!! NEOCOV Ο ΝΕΟΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΣΤΗ ΓΟΥΧΑΝ – Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ

    Κοινοποίηση:
    ξηξ

    Καμπανάκι χτύπησαν Κινέζοι επιστήμονες από τη Γουχάν για τον κορονοϊό NeoCoV, που εντοπίστηκε στη Νότια Αφρική, σύμφωνα με προδημοσίευση σχετικής μελέτης που υποβλήθηκε για αξιολόγηση την Τρίτη (25/01).
    Ομάδα Κινέζων επιστημόνων από τη Γουχάν ανακοίνωσε, την Τρίτη (25/01), τον κίνδυνο εξάπλωσης του κορονοϊού NeoCoV, που έχει ανακαλυφθεί στην Νότια Αφρική, στον άνθρωπο.
    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μια προδημοσίευση σχετικής μελέτης που δημοσιεύεται στο bioRxiv, «οι περιπτώσεις εξάπλωσης αυτής της ομάδας ιών θα πρέπει να παρακολουθούνται στενά, δεδομένης της πιθανότητας εμφάνισης και μετάδοσης στον άνθρωπο».

    Πάντως, σύμφωνα με τους ειδικούς, ο ιός χρειάζεται μια συγκεκριμένη μετάλλαξη για να αλληλεπιδράσει με τον ανθρώπινο οργανισμό και, αυτή τη στιγμή, αποτελεί απειλή μόνο για τις νυχτερίδες.

    Ωστόσο, οι επιστήμονες σημειώνουν ότι από πολλές απόψεις η φύση του NeoCoV εξακολουθεί να είναι μυστηριώδης. Η εν λόγω μελέτη δεν έχει δημοσιευθεί επίσημα, καθώς εκκρεμεί και η αξιολόγηση και τεκμηρίωσή της και από άλλους επιστήμονες.
    Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν εντοπιστεί περίπου 361 εκατομμύρια περιπτώσεις της νόσο COVID-19, μιας ασθένειας που προκαλείται από τον κορονοϊό SARS-CoV-2.

    Πιστέψατε τους “ειδικούς” ότι ξεμπλέκουμε από αυτό το ρημάδι ε;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. ΠΑΙΔΙΑ,ΜΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ “ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ”! Ο ΚΟΡΟΝΟ’Ι’ΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!! ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ” ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΡΩΣΙΑ-ΚΙΝΑ -ΠΕΡΣΙΑ!!! ΜΗΝ ΑΠΟ-ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΣΤΕ…

    2. Τελικά σε τι μας βοήθησε ολη αυτη η τεχνολογία και επιστήμη;
      Μα ασφαλώς να βγάλουμε τα μάτια μας τι άλλο;

    3. Αραπάδες και Κινέζοι, μολύνουν με αρρώστιες την Ευρώπη και την Αμερική μας.

      1. Πολύ σωστά να και ένας που δεν υπερασπιζεται τους Ασιάτες κατσαπλιαδες! Το CCP (CHINESE Communist Party) και ο “πρόεδρος” Xi Jinping ξέρουν πολύ καλά με τα πιτογυρα απο Νυχτερίδες και Παγκολινους που καταβροχριζαν ποιος φταίει για τον Κινεζοιο τους.

    4. Που να σταματήσουν… Τα τρις εκατομμύρια είναι πολλά….. Θα σπρώχνουμε μπολια στον αιώνα τον άπαντα….
      Αυτοί που δεν καταλαβαίνουν, είναι άξιοι της μοίρας τους…

    5. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΕΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΛΕΟΝ!!!!….ΤΕΡΜΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΑΣ!!!!

    6. δηλαδη εχουν βαλει γονιδια του φυσικου ιου που ισορροπει τον πληθισμο των νυκτεριδων σε ενα κορονοιο? φονικο οπλο. σιγα το νεο.

    7. Τυχεροί είμασταν τα προηγούμενα 50-100 χρόνια που δεν είχαμε κορωνοϊούς, ο Θεός μας φύλαγε.

      1. Τυχεροι ειμασταν που δεν ειχε αναπτυχθει η βιοτεχνολογια ωστε να κατασκευαζουν ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΙΕΣΠΕΙΡΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ 1981 (AIDS , 60 διαφορετικοι ιοι κονδυλωματων , νεες ηπατιτηδες, covind κλπ)

    8. Ο πόλεμος θα γίνει…έδωσε εντολή.
      Υπάρχει ένας ήλιος σε αυτόν κόσμο.

    9. Τον ιό τον έριξαν οι Άγγλοι και συγκεκριμένα η Βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ ( εδωσε εντολή την συγκατάθεση της ) σε συνεργασία με Αμερικανοεβραιους Γιανκηδες (Bill Gates … κλπ) για την επόμενη μέρα και τον έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού και της οικονομίας.
      Έρχετε μεγάλος πόλεμος ο μεγαλύτερος που θα ζήσει η παγκόσμια ανθρωπότητα θα συγκρουστούν σαν δυο τεράστιες λιθοσφαιρικές πλάκες ο διεφθαρμένος από τον ιουδαϊσμό δυτικός πολιτισμός και από την άλλη η αναγεννησιακή ανατολή της Ευρασίας.
      Ο πολεμικός σεισμός που θα γίνει στην ανθρωπότητα θα δημιουργήσει το μετά πολιτισμό που θα ακολουθήσει στον κόσμο.
      Στο μακρινό μέλλον θα μιλάνε για εμάς και το πολιτισμό που ζούμε με πολύ άσχημα λόγια
      για έναν διεφθαρμένο κόσμο που καταστράφηκε και δεν θα θυμούνται απόλυτος κανέναν.

      1. Πολύ ενδιαφέροντα αυτά που λες. Πολοί λένε ότι ο αντίχριστος είναι το εγγονάκι της ελισάταν. Το σίγουρο είναι ότι η εξουσία που έχει η βασιλική οικογένεια είναι ασύληπτη μια και ο άρχων της μασονίας είναι ο γιος της. Ερπετά που θέλουν την μείωση του πλθυθησμού μαζί με τον bill666

      2. Ιστορίες επιστημονικής φαντασίας αλλά δεν μας λες τίποτα για το άθλιο κομμουνιστικο καθεστώς της Κίνας!!! Δηλαδή οι κατσαπλιαδες σαβουροφαγοι Νυχτεριδοφαγοι Κινέζοι είναι αθώοι έτσι??? Ο ιός είναι Κινεζοιος Made in China όσο και να μην σου αρέσει. Αν νομίζεις ότι το CCP (CHINESE COMMUNIST PARTY) και ο Κινέζος πρόεδρος/δικτάτορας δεν ονειρεύονται παγκόσμια κυριαρχία τότε κοιμάσαι όρθιος!!!

    10. Να περιοριστούν – απαγορευτούν οι προσφυγικές ροές προς την Ευρώπη. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να περιθάλπουμε – επιδοτούμε – ανεχόμαστε τον οποιοδήποτε τριτοκοσμικό αμφιβόλου υγειονομικής και πολιτιστικής καταστάσεως. Τα χρήματα των επιδοτήσεων, να κοπούν από τις ΜΚΟ και τους (κατά δήλωση) αναξιοπαθούντες λαθροπρόσφυγες και να επενδυθούν στις πατρίδες τους. Να μείνουν εκεί και ας κάνουν τη ζωή τους.

    11. Το είχα σε απευθείας σύνδεση δεν το έστειλα το ανακοίνωσαν πριν 4 με 5 ημέρες εάν δεν ξεσηκωθεί ο κινέζικος λαός εναντίον της επιστήμης δεν γίνετε τίποτε σου έχω γράψει πρώτη η Σικελοί μίλησαν για επιστημονική μαφία όταν η ίδια η παγκόσμια μαφία μια από της ισχυρότερες του πλανήτη δεν είναι η φτώχεια που βλέπεις Σικελία μιλάνε για επιστημονική μαφία αυτό πρέπει να προβληματίζει όλους

    12. ΧΑΧΑΧΑ Η νέα τάξη πραγμάτων βρήκε τρόπο να συνεχίσει τον εγκλωβισμό των ανθρώπων. Νέος κορονοιός. Έ!!!!!! ρε γλέντια για την νέα κυβέρνηση των Μητσοτάκη, Τσίπρα, Ανδρουλάκη , που έρχεται. Γιατί οι “goim “ αυτούς θα ψηφίσουν ξανά και αυτοί θα συνασπιστούν για να μας ελέγχουν καθ’υπόδειξη της παγκοσμιοποίησης. Σαφώς απόλυτα υπάκουη θα είναι και η Εκκλησία που θα επηρεάζει το έρμο το ποίμνιο, όπως έκανε μέχρι τώρα. Το βαρέλι δεν έχει πάτο τελικά……….

    Comments are closed.