ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ! ΤΟΝ ΖΗΛΕΨΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΝΟΜΟ-ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ

    Κοινοποίηση:
    tsipras-mitsotakis

     

    Στην Βουλή κατατέθηκε το νομοσχέδιο που αυστηροποιεί το καθεστώς παροχής ασύλου και επιταχύνει τις διαδικασίες εξέτασης των σχετικών αιτήσεων προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κρίση στο μεταναστευτικό.

    Το σχέδιο νόμου με τίτλο «Περί Διεθνούς Προστασίας», μειώνει τα στάδια για την εξέταση αιτημάτων ασύλου με κατάργηση του τέταρτου βαθμού κρίσης και μεταφορά της εκδίκασης των υποθέσεων στα Πρωτοδικεία με ακυρωτικό έλεγχο.

    Οι προωθούμενες διατάξεις προβλέπουν ρητές προθεσμίες για την εξέταση των αιτήσεων, αυτοπρόσωπη παράσταση των αιτούντων σε κάθε στάδιο της διαδικασίας και διαδικασίες επιστροφής όσων δεν συμμορφώνονται με τις αποφάσεις μεταφοράς τους.

    Ειδικότερα, σε περίπτωση που οι αλλοδαποί κατά την υποδοχή δεν συμμορφώνονται προς τις αποφάσεις μεταφοράς τους σε άλλες δομές, τεκμαίρεται ότι δεν επιθυμούν την προστασία και παραπέμπονται σε διαδικασίες επιστροφής.

    Μετά την καταγραφή, εφόσον οι αιτούντες τελικά παραμένουν στο σύστημα αλλά δεν συμμορφώνονται προς τις αποφάσεις μεταφοράς, τότε η αίτησή τους εξετάζεται με ταχύρρυθμη εξέταση εντός 3 ημερών. Και αυτό διότι συνάγεται ότι έχουν υποβάλει την αίτηση μόνο για να καθυστερήσουν την απομάκρυνσή τους. Σε κάθε περίπτωση παραβιάζουν το καθήκον συνεργασίας τους και αυτό επιφέρει συνέπειες.

     

    Το σχέδιο νόμου προβλέπει επίσης ότι η παραβίαση των όρων και κανονισμών λειτουργίας των Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης έχει ως συνέπεια την διακοπή της στέγασης και ουσιαστικά την αποπομπή των αιτούντων από αυτά, ενώ αυστηροποιεί την έννοια της ευαλωτότητας και απαλείφεται μεταξύ άλλων το μετατραυματικό στρες ως λόγος ένταξης στο καθεστώς. Προτείνεται, επίσης, κατάλογος «ασφαλών χωρών» καταγωγής και ασφαλών τρίτων χωρών.

    Και πάμε τώρα στα…καλά:

    Στο άρθρο 51 του νομοσχεδίου προβλέπεται ότι η φοίτηση των προφυγόπουλων είναι υποχρεωτική στα σχολεία ενώ προβλέπονται και κυρώσεις για γονείς-πρόσφυγες που αμελούν να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο.

    «Οι ανήλικοι αιτούντες και τα ανήλικα τέκνα των αιτούντων κατά την παραμονή τους στην χώρα υποχρεούνται να εντάσσονται σε μονάδες παροχής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δημοσίου εκπαιδευτικού συστήματος. Η ένταξη γίνεται με προυποθέσεις ανάλογες με αυτές που ισχύουν για τους Ελληνες πολίτες και με διευκολύνσεις ως προς την εγγραή σε περίπτωση δυσχερειών υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών και για όσο χρονικό διάστημα δεν εκτελείται μέτρο απομάκρυνσης που εκκρεμεί κατά των ιδιών ή κατά των γονέων» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επίμαχη διάταξη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Κοιταξτε τον εαυτο σας,την οικογενεια σας και τον αγνωστο πλησιον σας.Οσο μπορειτε με λιγοτερο αγχος.Βεβαιως βοηθαμε τους ανημπορους αλλοθρησκους,βεβαιως τους ελεουμε,βεβαιως τους ξεδιψουμε,βεβαιως τους ταιζουμε αλλα οταν παιρνανε κοκκινες γραμμες τους αφηνουμε στο ελεος του Θεου.Οταν κινδυνευει η οικογενεια,ο πλησιον,η πατριδα τοτε επιτρεπει ο Θεος να αμυνθουμε.
      Λαβετε υποψη σας πως τα ΜΜΕ εχουν βαλθει να κανουν το μυαλουδακι μας κιμα.Να επαγρυπνειτε μπας και βρουμε τον καταλληλο-Κολοκοτρωνη- να μας οδηγηση στη λευτερια.
      Σας προτεινω ως καταφυγιο-ησυχαστηριο απολυτης ηρεμιας την αναγνωση της Αγ Γραφης.
      Ξεκινηστε με τις πραξεις των Αποστολων.Μη προσπαθειτε να ερμηνευσετε μερικα δυσνοητα Θεοπνευστα χωρια με τη λογικη σας.Να ρωτατε τον ειδικο,εναν βαθμοφορο ιερεα,εναν παλιο ψαλτη,εναν πτυχιουχο της Θεολογιας για να μη πλανηθειτε.
      Πιστεψτε με,θα βλεπετε τη ζουγκλα της κοσμικης ζωης με αλλα ματια,με τα ματια της λευτερης ψυχης.
      Καλο βραδυ και ο Θεος βοηθεια μας.

    2. ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΟΛΥΒΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ..

    3. ασχολειστε μωρε ακομα μ αυτη την πουλημενη χωρα, την αποικια χρεους που κανει οτι την διαταξουν χωρις να μπορει ενας να ορθωσει αναστημα? γιατι φθειρετε την υγεια σας? ασχοληθειτε με αλλα πραματα κι αφηστε τους να κανουν οτι θελουν..στα μουτρα τους θα γυρισουν οπως οταν φτυνεις ροχαλα στον αερα..εγω δεν ασχολουμαι πια μ αυτα..και βρηκα την υγεια μου

    4. Όσοι ψήφισαν ΝΔ, θα πρέπει να πληρώσουν την ανοησία τους, τώρα θα σκεφτούν ΟΛΟΙ, διπλά τι έκαναν, και τι έπρεπε να κάνουν!!!
      Μακάρι, οι Λάθρο να ”καταλάβουν” την Ελλάδα, όση μπορούν, και οι Τούρκοι την υπόλοιπη, γιατί οι ”Έλληνες” φάνηκα ανάξιοι να την κρατήσουν!!!!!!!!!!!!!!!!

    5. Ηγετες προδοτες, που εκτελουν εντολες της διεθνης ελιτ. Ξεκαθαρα. Ειναι ηλιθιος οποιος δεν το εχει καταλαβει ακομη. Το θεμα ειναι εμεις τι κανουμε. Εχουμε χρονο για να αντιδρασουμε και πως ή αν θα παραδοθουμε στη μοιρα μας? Το χειροτερο απ’ ολα ειναι οτι δεν βλεπω κανεναν να προτεινει λυσεις και δεν φαινεται φως στο τουνελ. Παντου μαυριλα.

    6. Αν και αριστερός επικροτώ την συγκεκριμένη επιλογή του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη να παρέχει δωρεάν υποχρεωτική εκπαίδευση στα παιδιά των προσφύγων. Όσο για τους μπατριώτες που αντιδρούν είναι λογικό αφού οι περισσότεροι εκτός από σκατόψυχοι είναι και αμόρφωτοι, επομένως μόλις ακούν σχολείο βγάζουν καντήλες.

      Θυμάστε κάτι Χρυσαυγίτες κάτι Λαγούς και κάτι τέτοια υποκείμενα που πήγαιναν στα σχολεία των προσφύγων και κάναν κουραδομαγκιές σε παιδιά και εκπαιδευτικούς; Δεν θα τους ξαναδείτε γιατί ο κόσμος ΑΗΔΙΑΣΕ με τη σκατοψυχιά τους και τους ΞΕΡΑΣΕ.

    7. skyview είσαι άρχοντας . Χώσε κι άλλα . Σε βλέπω και λέω να ένας που μεταφέρει τις σκέψεις μας σωστά .

    8. ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ…ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΟ ΤΟΥ ΘΕΩΔΟΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΣΤΙΝ ΤΡΙΠΩΛΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΥΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ 2000ΚΑΙ ΜΕΜΕΤΙΑ ΘΑ ΤΑ ΧΩΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ…………………….

    9. ΑΧ ΒΡΕ ΤΕΡΥ ΧΡΥΣΕ ΓΤ ΔΕ ΦΟΡΕΣΕΣ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ

    10. Εμις θέλι ζηση υσηχα χορα σας δουλεβη και ψηφηζη για καλιτερο ζωη και εσις σεβαστητε οπος ηνε σοστο.

    11. Έχετε τελειώσει από το 1973 και μετά. Απλά ήσασταν τόσο μεθυσμένοι με την ψευτοδημοκρατία που σας τάιζαν τα μασονικά σκουπίδια με τους Εβραίους αδελφούς τους. Τώρα είναι πια πολύ αργά.

      Όταν δεν επιτρέπονταν στον στρατό οι αδελφές, οι ναρκωμανείς και κάθε λογής ανώμαλο σκουπίδι, μας αποκαλούσατε φασίστες. Φάτε τώρα δημοκρατία με λαθρέποικους και λοιπά αποβράσματα.

      Καλά ξεμπερδέματα με τους καημένους δυστυχείς πρόσφυγες και όταν σας δένουν μέσα στα σπίτια σας και πηδάνε τα παιδιά σας και τις γυναίκες σας, πριν σας τεμαχίσουν φυσικά, τότε να φωνάξετε τους δημοκράτες να σας σώσουν!

      Βελάξατε γίδια ή ακόμα; Ουστ! Νεοελληνικά κοπρόσκυλα!

      1. Ποσο δικιο εχεις φιλε μου. Αλλα απο την αρχαια Ελλαδα μεχρι και σημερα, σχεδον ολους τους ανδρειους και πατριωτες τους εχουμε εκδιωξει, καταδικασει ή δολοφονησει, για να ζησουμε περιχαρεις την δημοκρατιαρα μας, που μας εχει εξαθλιωσει και τεινει να μας εξαφανισει σαν εθνος.

    12. ΤΟΥ ΣΟΡΡΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ…….ΤΗ ΝΑ ΠΕΡΕΙΜΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΒΛΑΚΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ..???.ΚΑΘΕΜΕΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

    13. Αγαπητέ Στέφανε,

      Λυπάμαι Πολύ Στέφανε για το Νομοσχέδιο που Φέρνει η ΝΔ Αναφορικά με το Μεταναστευτικό. Μόλις το Διαβάσαμε το Πρωί, Μίλησα και με Φίλους μου που Ζουν και Εργάζονται και Εκείνοι στο Εξωτερικό, και Είναι Πλήρως Απογοητευμένοι.

      Οι Περισσότεροι Έλληνες που Είμαστε στο Εξωτερικό, Είμαστε με τη ΝΔ ( αυτός είναι Ένας Άλλος Λόγος που ο ΣΥΡΙΖΑ Είναι Αντίθετος με την Ψήφο των Αποδήμων ) και με Αυτά που Κάνει ή Προτίθεται να Κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το Συγκεκριμένο Νομοσχέδιο, δεν θα Μπορέσει να Αντέξει το 2020 στην Κυβέρνηση, και θα Αναγκασθεί εκ των Πραγμάτων να Προκηρύξει Εκλογές.

      Μα δεν Αντιλαμβάνεται η ΝΔ τα Καθημερινά Προβλήματα που Δημιουργούνται στην Ελλάδα από Λαθρο-Μετανάστες και ΡΟΜΑ, και Φέρνει Νομοσχέδιο που θα Δίνει ατην Ουσία τη Δυνατότητα Μονιμοποίησης στην Ελλάδα Όλων Αυτών;

      Πρώτα Πρώτα ο Κόσμος στην Ελλάδα, Αρχίζει Σιγά Σιγά να Αντιδρά σε Όλο Αυτό που Γίνεται, και με Αυτό το Νομοσχέδιο, Όταν θα Γεμίζει η Ηπειρωτική Ελλάδα από Λαθρο-Μετανάστες, η Κατάσταση θα Γίνει Πραγματικά Ανεξέλεγκτη, ο Κόσμος θα Αντιδράσει πιο Δυναμικά, με Ότι Μπορεί να Σημαίνει Αυτό.

      Κρίμα Αγαπητέ Στέφανε για τη ΝΔ, που στο Πρόβλημα του Μεταναστευτικού, Διαμορφώνεται σε Ένα ΣΥΡΙΖΑ 2.

      Ευχαριστώ,

      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,

      Άγγελος από Μιλάνο

    14. αυτους θελετε αυτους εμπιστευεστε. φατε τους τωρα στυην μαπα και μουγκα οι υπολοιποι ομως τι φταιμε?

    15. Όσο αντιμετωπίζουν έναν μαλθακό, χωρίς πολιτικά αισθητήρια, πλήρως υποδουλωμένο και εγωκεντρικό «λαουτζίκο», τόσο περισσότερο θα επιτίθενται για να τον αφανίσουν. Δεν πρόκειται να σταματήσουν πουθενά τώρα που πήραν φόρα…
      Και να βρεθούν κάποιοι ολίγοι να αντισταθούν, θα τους κατασπαράξει το σύστημα, μην τυχόν και ξυπνήσουν τους γραικύλους από τη «μουριέλα» τους. Έχουμε ξαναπεί… αν έχει ο νεοέλληνας 5 ευρώ στην τσέπη για τσιγάρα και καφέ, επανάσταση ΔΕΝ κάνει…
      Να ελπίζετε μόνο μήπως μας λυπηθεί ο Θεός και αλλάξει τα πράγματα βιαίως… Τίποτα παραπάνω!

    16. Μετά κι απ’αυτό,ένα πλέον είναι το ΚΚΕ:Κούλη Καριόλη Κυριακούλη.

    17. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ? ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΙΒΑΝΟ (ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ) ΠΡΙΝ ΣΕ ΔΕΧΤΟΥΝ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ! ΑΙΣΧΟΣ!

    18. Δεν υπάρχει σωτηρία παρά μόνον με ένα Παπαδόπουλο.εναν τρελό χρειάζεται η Ελλάδα σαν τον Ερντογάν απέναντι για να γίνει μεγάλη και παλι

    19. Αυτό δεν λέγεται κρίση αλλά χοντρή μπίζνα λαθροεποικισμού, αντικατάστασης και αλλοίωσης γηγενούς πληθυσμού, φτωχοποίησης, εξαθλίωσης, εκμετάλλευσης, εξόντωσης, τρομοκρατίας, γενοκτονίας εν καιρώ ειρήνης .

      1. Συμφωνώ.Στόχος τους είναι το 2050 η Ελλάδα να αποτελείται από 7 εκ. ομογενείς τα υπόλοιπα 8 εκ.αλλοεθνείς,αλλόθρησκοι και ότι άλλο βάλει ο νους σου.

      1. Σωστος ο Παναγιωτης Τραιανου σε παρα πολλα θεματα.Ομως θυμασαι φιλε LARRY που μας παροτρυνε να ψηφισουμε Συριζα;
        Ολοι τελικα οι συστημικοι εχουν τον τροπο τους να γινονται χειριστικοι,γι αυτο διαβαζε τον Παναγιωτη αλλα προσεχε μετα να φιλτραρεις τα νοηματα που στελνει.
        Υ.Γ. Τι λες;Πως ειναι δυνατον να ειναι τοσο καλα πληροφορημενος και ταυτοχρονα ακραιος υβριστης ολων χωρις να ακουστει η παραπομπη του στη Δικαιοσυνη;Πως τοσα χρονια παραμενει αγνωστος;

    Comments are closed.