“ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ” ΤΗΝ “ΓΚΙΟΣΑ” ΜΕΡΚΕΛ – ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΒΓΗΚΑΝ ΌΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Γερμανία: Μεγάλη συγκέντρωση ενάντια στο lockdown και στα σχέδια της κυβέρνησης Μέρκελ πραγματοποιήσαν χιλιάδες πολίτες στο Βερολίνο.

    Γερμανία: Εξω από το Κοινοβούλιο οι πολίτες διαδήλωσαν χτυπώντας κατσαρολικά και με σφυρίχτρες. Εκεί συζητείται το νομοσχέδιο που θα δώσει στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση μεγαλύτερες εξουσίες να επιβάλλει με διατάγματα περιορισμούς στις κοινωνικές επαφές, να ορίζει τους κανόνες για τη χρήση μάσκας, την κατανάλωση αλκοόλ σε δημόσιους χώρους, το κλείσιμο των καταστημάτων και την αναστολή των αθλητικών διοργανώσεων.Αν και οι περισσότεροι Γερμανοί αποδέχονται το «ελαφρύ lockdown» που έχει επιβληθεί στη χώρα για την αντιμετώπιση του δεύτερου κύματος της επιδημίας covid-19, οι επικριτές των μέτρων καταγγέλλουν ότι το νέο νομοσχέδιο δίνει πάρα πολλές εξουσίες στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση και θέτει σε κίνδυνο τα ατομικά δικαιώματα των πολιτών, καθώς για την επιβολή των μέτρων δεν θα απαιτείται η έγκριση του κοινοβουλίου.

    Δείτε εικόνες:

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Πριν λιγες μερες η frau ”ενημερωσε” τους πρωθυπουργους των 16 κρατιδιων της Ομοσπονδιακης Κυβερνησης της Γερμανιας, οτι ο εγκλισμος θα παραταθει και οτι τα Χριστουγεννα στην χωρα εφετος θα εορταστουν καπως ”διαφορετικα”…Οι αγορες, τα ψωνια, οι μετακινησεις,οι νυχτ.εξοδοι και η εστιαση την περιοδο των εορτων θα περιοριστουν λογω πανδημιας……Ακομη και ο εκκλησιασμος !!!!! Βεβαια εισεπραξε 16 μεγαλοπρεπη οχι γιατι εκει δεν υπαρχουν κουληδες και αλεξηδες….Και την μεγαλυτερη αντιδραση την βγαζει τωρα ο απλος λαος….Ουτε ο χιτλερ δεν τολμησε να επιβαλλει κατι τετοιο σε εναν λαο που ζει και αναπνεει ολο τον χρονο για την εορταστικη περιοδο των Χριστουγεννων…..Ευτυχως οι λαοι ξυπνουν….

      1. Ξυπνούν, εκτός απο αυτούς που μένουν στην Ελλάδα!

      2. την χαζαρο-οβρια την ενοχλουν τα χριστουγεννα….ετσι κ στην Αμερικη επι Ομπαμα απαγορευοταν το MERRY CHRISTMAS…HAPPY HOLIDAYS ελεγαν τα ερπετα. ο ΤΡΑΜΠ εφερε πισω τα ΕΥΧΗΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟ merry xmas ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ

    2. Μετά απο 15 χρόνια τους θυμήθηκε να την τελειώσουν. Ελπίζουνε να μην δούμε κυβέρνηση Μητσοτάκη για πάνω απο 3 χρόνια

    3. Ενημερώνεται ο κοσμάκης ξυπνάει και σιγά σιγά επέρχεται η φθορά τους

    4. Στη Γερμανια τουλαχιστον ριχνει νερο η αστυνομια στους διαδηλωτες και οχι καρκινογονα και ξυλο μεχρι θανατου
      οπως κανουν στην Ελλαδα για το σκοπιανο και αλλου.
      Οι Ελληνες πολιτικοι πρεπει να περασουν απο στρατοδικειο ,διτο επιβαλλουν τη χρηση καρκινογονων στις διαδηλωσεις.
      Τον κοσμο π[ου θα βγαλει καρκινο μετα απο ενα αλφα χρονικο διαστημα μετα τη χρηση καρκινογονων
      θα τον θεραπευσουν οι πολιτικοι
      που κοπτωντε σημερα για την υγεια μας και μας κλεινουν Εκκλησιες και μας υποβαλλουν σε καραντινες
      για να εγκαταστησουν σαν κλεφτες τους λαθρο στην ενδοχωρα και θελουν να μας τσιπσαρουν με το εμβολιο
      για τον κορονοιο ,για να μας εχουν τηλεκατευθυνομενα ρομποτακια δουλων

    5. Ξύπνα καημένε μου ραγιαααααά
      Ξύπνα να ιδείς ελευτεριααααά!!!!

    6. Φερτην εδω την Μερκελ στο υποκαταστημα της…………

    7. Χαμός γίνεται. Μπροστά πατριωτικες δυνάμεις και απλός κόσμος. Ο απόλυτος εφιάλτης κάθε κυβέρνησης, ξεσηκωμός κόσμου χωρίς πολιτικό καπελωμα και σαφη ιδεολογικο προσανατολισμό. Και εδώ πέφτουν οι μάσκες εντελώς. Οι λεγόμενοι αναρχικοί αντιφα κτλ, απέναντι στον λαό λειτουργούν ως παρακρατικος μηχανισμός της μερκελ. Ήταν όμως τόσο πολύς ο κόσμος που… μια που εμφανίστηκαν και μια που εξαφανίστηκαν. Τελευταία ενημέρωση πως εδώ στην χώρα μας έχουμε απεργία στις 26 Νοεμβρίου και οι κκεδες λένε πως θα κατέβουν κανονικά. Εάν για τρίτη φορά αφήσουν τους κκεδες να γίνει ό,τι και χθες. Κόσμος παντού!!

    Comments are closed.