ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ!!!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑΖΙ ΑΖΟΦ ΚΑΙ “ΑΙΝΤΑΡ” – Η ΡΩΣΙΚΗ “ΤΑΝΑΛΙΑ” ΕΣΦΙΞΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΑΣΗ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    russian-tanks

    Η ρωσική “τανάλια” έσφιξε την Νότια Ουκρανία με συνέπεια η Μόσχα να ζητά επειγόντως ανθρωπιστικούς διαδρόμους για να ξεκινήσουν εκκαθαριστικές επιχειρήσεις.

    Όλη η νότια περιοχή της Ουκρανίας έχει χαθεί για το Κίεβο. Οι ουκρανικές δυνάμεις έχουν καταρρεύσει, έχασαν την μεγάλη στρατιωτική τους βάση στην Χερσώνα ενώ η Μόσχα να έχει αποκόψει τις οδικές αρτηρίες ανεφοδιασμού τους.

    Δεν είναι τυχαίο ότι ο Δήμαρχος της πόλης Energodar, εκεί που δόθηκαν μάχες για το πυρηνικό εργοστάσιο, κάλεσε τους πολίτες να μην προκαλούν τις ρωσικές δυνάμεις.

    Οι Ουκρανοί γνωρίζουν πως έρχεται εκατόμβη νεκρών στρατιωτών των Ταγμάτων Αζόφ και Αιντάρ στις περιοχές της Μαριούπολης, του Νικολάεφ και σύντομα της Ζαπορίζια.

    Τα τελευταία 24ωρα λαμβάνουν χώρα συνεχώς επιχειρήσεις των ρωσικών αερομεταφερόμενων δυνάμεων. Τουλάχιστον δύο τέτοιες επιχειρήσεις έγιναν χτες το βράδυ με την Ρωσία να επιχειρεί να θέσει υπό τον έλεγχο της και τον δεύτερο μεγαλύτερο πυρηνικό σταθμό της χώρας, τον σταθμό του Yuzhnoukrainsk στη Νότια Ουκρανία.

    Tο Κίεβο δεν θα έχει πλέον ρεύμα, όπως μεταδίδει το warnews247.gr…

    Η Μόσχα ζητά επειγόντως ανθρωπιστικούς διαδρόμους – Προς εκατόμβη νεκρών Ουκρανών στρατιωτών

    Το πρωί του Σαββάτου η Μόσχα ανακοίνωσε κατάπαυση του πυρός μετά τις εκκλήσεις για τη δημιουργία ανθρωπιστικού διαδρόμου, σε μία επιχείρηση που έχει τεθεί σε ισχύ και θα διαρκούσε έως τις 16:00. Ωστόσο όπως καταγγέλλουν οι Ουκρανοί, δεν τηρήθηκε η εκεχειρία με αποτέλεσμα να καλέσουν τους αμάχους να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

    Η ουκρανική κυβέρνηση είπε ότι το σχέδιο ήταν να απομακρυνθούν περίπου 200.000 άνθρωποι από τη Μαριούπολη και 15.000 από τη Βολνοβάκα, και ο Ερυθρός Σταυρός ήταν ο εγγυητής της κατάπαυσης του πυρός.

    Στο μεταξύ ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ συζήτησε με τον Λευκορώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Μακέι σχέδια για τη δημιουργία ανθρωπιστικών διαδρόμων στην Ουκρανία, από τους οποίους θα μπορέσουν να φύγουν από τη χώρα οι αλλοδαποί.

    Πρόκειται για την πάγια ρωσική μέθοδο την οποία η Μόσχα ακολούθησε πιστά στην Συρία. Αφού κλείσει όλες τις οδούς διαφυγής, ανοίγει ανθρωπιστικό διάδρομο για να φύγει ο άμαχος πληθυσμός. Μετά όποιος μείνει πίσω θεωρείται εχθρός και αρχίζει το μακελειό αν δεν παραδοθεί.

    Συνεπώς η Μαριούπολη και οι υπόλοιπες πόλεις, Νικολάεφ-Ζαπορίζια, θα “καθαριστούν” από τα ναζιστικά Τάγματα Αζόφ και Αιντάρ πολύ σύντομα.

    Οι Ρώσοι άνοιξαν έναν ανθρωπιστικό διάδρομο όπως δείχνει ο χάρτης παρακάτω μέσω των περιοχών Μαριούπολη-Nikolske-Rozivka-Polohy-Orihiv-Ζαπορίζια με την ρητή απαγόρευση να μην παρεκκλίνει κανείς από την συγκεκριμένη οδική αρτηρία. Προς το παρόν η εκκένωση διακόπηκε, όμως αναμένεται να ξαναρχίσει.

    Ελέγχοντας ολόκληρο τον συγκεκριμένο οδικό άξονα, ο ρωσικός Στρατός επιβλέπει ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή καθώς έχει δημιουργήσει σημεία ελέγχου κατά μήκος του. Επιπλέον οι δυνάμεις του Ντονέτσκ αφίχθησαν στην περιοχή Ζαπορίζια συγκλίνοντας προς τις ρωσικές δυνάμεις.

    Στην περιοχή έχει δημιουργηθεί ρωσική “τανάλια”.

    Δείτε τον χάρτη. Οι άμαχοι θα μεταφερθούν από την Μαριούπολη στην Ζαπορίζια

    FNEfM17X0AM1skA

    Περικύκλωσε την Νικολάεφ

    Η περιοχή Νικολάεφ είναι πλέον περικυκλωμένη και ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για την πτώση της.

    Ρώσοι Αλεξιπτωτιστές πραγματοποίησαν αεραπόβαση στο χωριό Yastrebinovo της περιοχής Voznesensk.

    Σκοπός τους είναι να κλείσουν την βόρεια είσοδο στην περιοχή Voznesensk, μέσω της οποίας ο ουκρανικός Στρατός μεταφέρει δυνάμεις και εφόδια. Παράλληλα, σφοδρές μάχες διεξάγονται στο χωριό Yastrebinoye.

    Ο ρωσικός Στρατός έχει μεγάλη ευκαιρία να κόψει και τον οδικό άξονα Κίεβο-Οδησσός για να ακολουθήσει στην συνέχεια πολιορκία της πόλης.

    Στο σημείο αυτό οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις ενισχύουν τις θέσεις  απέναντι από τις θέσεις των Ουκρανών στην γραμμή επαφής που ενώνει τις περιοχές Pervomaisk-Yuzhnoukrainsk-Voznesensk.

    Μεγάλη ουκρανική βάση πέρασε στα χέρια του Ρωσικού Στρατού

    Οι Ουκρανοί έχουν υποστεί μεγάλες απώλειες στην περιοχή. Η ρωσική Αεροπορία ανατίναξε στρατιωτική αποθήκη στο Ochakovo ενώ η μεγάλη ουκρανική στρατιωτική βάση στην Χερσώνα έπεσε στα χέρια του ρωσικού Στρατού.

    Οι Ρώσοι ετοιμάζονται για μεγάλη επιχείρηση “σκούπα” των ουκρανικών δυνάμεων στις περιοχές Νικολάεφ-Μαριούπολης και Ζαπορίζια.

    Πριν λίγο εντοπίστηκε μεγάλη ρωσική στρατιωτική φάλαγγα στην πόλη Dzhankoi της Κριμαίας να κινείται προς τον Νότιο άξονα προς Ουκρανία.

    Ακόμη δύο ρωσικές στρατιωτικές φάλαγγες εντοπίστηκαν στην περιοχή Bryansk προς Χάρκοβο και Σούμι καθώς και στην Μελιτόπολη. Τα οχήματα αυτά έφεραν ένα νέο περίεργο σύμβολο.

    Είναι αντιληπτό πως οι ουκρανικές δυνάμεις έχουν καταρρεύσει πλήρως μετά την πτώση της πόλης Energodar και της Χερσώνα.

    Οι ρωσικές δυνάμεις προωθούνται πλέον προς Vasilevka με τελικό προορισμό την Ζαπορίζια.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Και στον ύπνο τους οι υποτακτικοι χαρτογιακαδες της δύσης τον Βλαδίμηρο θα βλέπουν. Α ρε κοντε

    2. Ναζί και φασίστας είναι ο Πούτιν. Κανένας Έλληνα δεν μπορεί να είναι σύγχρονος γερμανοτσολιάς φιλοναζι να υποστηρίζει τον δικτάτορα Πούτιν. Είμαστε μόνο με την Ελλάδα. Οι Έλληνες ποτε δεν πήραμε το μέρος του επιτιθέμενου που ισοπεδώνει ελληνικές αποικίες

      1. Φασιστάκο τους Έλληνες τους δολοφόνησαν τα νεοναζιστικά Νατοικά τάγματα θανάτου των Αζώφ! Θάνατος στους Αζώφ και στον Ζελένσκι!

    3. μαυρο στον τουρκολαγνο πουτιν ειναι το μηνυμα

    4. Η φάλαγγα των 60 χιλιομέτρων θα φτάσει ξαφνικά στο Κίεβο και όλοι θα απορούν πως ξεπεράστηκαν τα <> που υπάρχουν??

    5. Ισωπέδωσε τους να μην μείνει κανένας !
      Όταν έτρωγαν και επείναν και υποστήριζαν την ομάδα που σκότωσε τόσο κόσμο σίγουρα και τους Έλληνες που και καλά είπαν πως τους σκότωσαν ρώσοι .

    6. Η ξαφνική συγκέντρωση δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Μεσόγειο και αλλού αρχίζει να με φοβίζει .

    7. Αντε σε λίγο και σε Ελλάδα μια κάθαρση να εχουμε , έχουμε πολλούς ΝΕΟΝΑΖΙ ντόπιους,,,, να καθαρίσει ο τόπος….

      1. Φίλε μια κουβέντα είναι. Εκτός και αν είσαι σε θέση να δεχθείς ότι θα σκοτωθούν δικοί σου άνθρωποι….

    8. Δόξα τη Ρωσία! Βλαδίμηρε προχώρα και λιώσε τους! Τη Νατοική μαριονέτα Ζελένσκα στη κρεμάλα!

    9. ΠΟΥΤΙΝ ΟΠΩΣ ΑΤΤΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΜΠΗΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΑΚΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΗ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΦΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ? ΤΖΕΚΙΣ ΧΑΝ ΣΑΝ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΩΡΑ …………ΑΛΛΑ ,,,,,,ΑΛΛΑ,,,,ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ? ΑΛΛΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Α ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΠΙΤΩΣΟΥΝΕ ……………ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΝ ΒΗΞΗΣ ΕΚΕΙ ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ ,,,,,,,,,,,,

      1. Οι Τουρκόγυφτοι μπήκανε στην Κύπρο με τις πλάτες του ΝΑΤΟ το 74 που σήμερα κάνουνε πλάτες στους νεοναζί των Αζώφ και τον Ζελένσκι και το 1999 ισοπέδωσαν τη Γιουγκοσλαβία κάνοντας παρανόμως ανεξάρτητο το Κόσοβο.

    10. Ο Ρωσικός Στρατός πρέπει να δείξει επαγγελματισμό και αυτοσυγκράτηση ώστε όταν συλλάβει τους νεοναζί να τους πάει δικαστήριο και να βρεθούν ποιοί έχουν σκοτώσει κόσμο όπως έγινε στην Νυρεμβέργη.

    11. Αυτός στο Twitter (στο τέλος του άρθρου) λέει άλλα.

    12. Τα βοθροκαναλα των ραγιάδων, τηρούν την ίδια στάση με εκείνη του δημοψηφίσματος. Όλη την η μέρα βυσσοδομουσσν περιχαρείς υπέρ του ΝΑΙ, μέχρι το βράδυ των αποτελεσμάτων, οπότε ανέλυαν τα αίτια της συντριβής τους. Οι ραγιάδες όμως ψηφοφόροι ούτε τότε κατάλαβαν ποιον πρέπει να υποστηρίξουν. Ακόμα ροχαλιζουν…

    13. Ή Μεγάλη Ρωσία έδειξε τον δρόμο με τον οποίο παρακάμπτεις και αν θέλετε εκμεταλλεύεται κανείς το τρύπιο από παντού Διεθνές δίκαιο. Χαίρομαι που οι Έλληνες δε έχετε κοντή μνήμη και ξεχνάτε τι έγινε τελευταία φορά που η μεγάλη Ρωσία και η Τουρκία των πατέρων μας Νεότουρκων συμμάχησαν.

    14. Δυστυχώς φίλτατοι, δε βλέπω προσωπικά να τελειώνει έτσι απλά ο πόλεμος. Ακόμα κι αν βγει άκρη απο εκεί, θα ξεκινήσει στο Ιράν ή σε άλλη χώρα (μάλλον της Βαλτικής) της Ευρώπης.

      Μην τρέφουμε αυταπάτες. Κανείς σώφρων άνθρωπος δε θέλει τον πόλεμο, αλλά η φωτιά που άναψε με την Ουκρανία, θα σβηστεί μόνο όταν τελειώσει οριστικά καί ο Γ’ ΠΠ … ας είμαστε ρεαλιστές.

      1. Νομίζω ότι είναι το ποιο εύστοχο σχόλιο εδώ μέσα. Και για πριν το Ιράν βλέπω χαλαρά Χονγκ Κονγκ και Ταϊβάν που θα πρέπει να επιστρέψουν στην μάνα Κίνα.

    15. τον μαλακα τον ζελενσκυ τους πηρε στο λαιμο του .
      ορμα πουτιν και σβησε τους απο τον χαρτη να τελειωνουμε μια και καλη με τα σκουπιδια .

    16. Οι αμερικανοεγγλεζοι επιασαν κοροιδα τους ουκρανους και τους αφησαν να σκοτωθουν. ενω αυτοι πινουν περιχαρεις τα ουισκακια τους. Καθονατι και βλεπουν σε γιγαντοοθονες το μακελειο που γινεται ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Συμπαρασταση… λενε τα καναλια εκ του ασφαλους……….

    17. Μη χαίρεστε γιατι όπως ειναι τα πράγματα,αν γίνει πόλεμος με την Τουρκία,οι Ρώσοι θα πάρουν το μέρος των Τούρκων

    18. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ ΠΟΥΤΙΝ….ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ….

    19. Κουλη, ναζι θα πληρεσετε για τα εγκληματα σας….

    20. Ο Πούτιν δε ξέρει τη θέλει φάτε τώρα τη βενζίνη ,τόσο ακριβή το ψωμί 🍞 θα πάει 2.50,δε κοιτάζει να δει σε περιοχές στη Ρωσία που δε ξέρουν τη είναι το ρεύμα…Καμαρωστετον !!!!

    21. Αφήνει χρόνο λιγες μέρες για να φύγουν οι άμαχοι γυναίκες και παιδιά και όσοι μείνουν θα κάουν μαζί με την Ναζιστική σημαία.
      Το αίμα ας βαραίνει αυτούς που τους έδωσαν όπλα και τους φούσκωσαν τα μυαλά να πολεμήσουν για έναν πρωθυπουργό στημένο μαριονέτα των ξένων το Ζελε νσκι.

      1. Άντε και Έλληνας πρωθυπουργός ο ….. Σεφερλής.
        Τουλάχιστον θα είναι Έλληνας.

        1. Απόφασισε μόνος του διότι δεν υπάρχει δημοκρατία στην Ελλάδα …όχι μόνο σε αυτό το θέμα και σε πολλά άλλα.
          Αν ο Ζελενσκι είναι μαριονέτα Η Ελλάδα είναι ολόκληρη μια χώρα μαριονέτα που κλέβει τον Ελληνικό λαό και καταπίεζει τον Ελληνικό πλυθησμό πλέων και με ψηφιακά μέσα για λογαριασμό των ξένων.
          Για όλα αυτά και πολλά άλλα θα πληρώσει η Ελλάδα όπως και η Ουκρανία μέχρι να πεθάνει ολη η πολιτική μαφία των Αθηνών.

    Comments are closed.