ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΒΑΡΑΝΕ ΔΥΝΑΤΑ! ΣΑΦΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΙΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ: «ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΡΩΣΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ»! – ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ

    Κοινοποίηση:
    T-72BA_with_BTR-80L

    Με μία ανακοίνωση η αμερικανική πρεσβεία στο Κίεβο προειδοποιεί τους Αμερικανούς πολίτες που βρίσκονται στην Ουκρανία να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μείνουν μακριά από την ανατολική Ουκρανία, καθώς υπάρχουν αναφορές που θέλουν την Ρωσία να αναλαμβάνει ευρείας κλίμακας στρατιωτική δράση κατά της χώρας.

    Η ανακοίνωση που κοινοποιήθηκε από την Πρεσβεία των ΗΠΑ στο Κίεβο αναφέρει συγκεκριμένα:

     «Οι πολίτες των ΗΠΑ θα πρέπει να γνωρίζουν τις αναφορές ότι η Ρωσία σχεδιάζει σημαντική στρατιωτική δράση κατά της Ουκρανίας».

    Πάντως το αμερικανικό υπουργείο αποφεύγει να χρησιμοποιήσει τη λέξη «εισβολή», μιλώντας αντ΄ αυτού για «σοβαρή στρατιωτική ενέργεια».

     

     

     

    Αμέσως μετά την ανακοίνωση έχει σημάνει συναγερμός στην χώρα, ενώ η ουκρανική κυβέρνηση λίγο πριν την ανακοίνωση είχε εξαπολύσει επίθεση στον Ποροσένκο και το κόμμα του, το οποίο εμφανίζεται πρώτο στις δημοσκοπήσεις, εγείροντας μάλιστα και δικαστική υπόθεση για προδοσία!

    Όλα δείχνουν ότι ο Ζελένσκι χάνει τον έλεγχο και θέτει ακόμα και την παγκόσμια ειρήνη σε κίνδυνο.

    Την ίδια ώρα ο Πούτιν προχωρά  σε έκτακτη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ασφάλειας στο Κρεμλίνο , ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι έφεδροι έχουν παρουσιαστεί ήδη σε ρωσικές μονάδες.

     

     

     

     

     

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. ΚΙΜ ΓΙΟΥΝΓΚ ΟΥΝ ΚΑΙ ΚΙΝΑ ΡΕ ΜΟΥΛΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ θΑ ΕΠΑΝΑΦΈΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΠΑΝΤΟΎ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΦΙΛΕΛΕΔΕΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΥΡΩΠΑΙΟΡΩΣΟΥΣ ΠΑΡΕΑ

    2. “οι κολογερμανοι”..ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!! ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟΥΣ “ΝΟΡΝΤ ΣΤΡΗΜ “1” & “2”!!! ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΗΠΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ!!!

    3. αν γινει πολεμος μεταξυ νατο και ρωσιας θα παμε να πολεμησουμε τουσ ρωσους γιατι θα το διαταξουν οι κολογερμανοι?

      1. Αγγουροξυπνημενε;;;είτε με το νατο εισαι είτε με τους Ρώσους το ίδιο κάνει, εισαι δουλοπρεπεις και ραγιας.

    4. Ας δούμε λίγο και τα δικά μας γιατί οι Τούρκοι απειλούν με εισβολή Ελλάδα, Βουλγαρία, Αρμενία, Ιράκ και Συρία!

      1. εμεις εχουμε την λυση μια καραμελα στο στομα για ολα (θα κανουνε διαβημα οι δενδηδες και τελος)

    Comments are closed.