ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΒΑΡΑΝΕ ΔΥΝΑΤΑ! ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ, ΡΑΜΖΑΝ ΚΑΝΤΙΡΟΦ: «ΕΑΝ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ – ΟΛΟΚΛΗΡΗ»

    Κοινοποίηση:
    Βλάντιμιρ Πούτιν Ραμζάν Καντίροφ

    Ο διαβόητος πρόεδρος της Τσετσενίας (από το 2011) και πιστός σύμμαχος του Ρώσου προέδρου Βλάντιμιρ Πούτιν Ραμζάν Καντίροφ προχώρησε ένα ακόμη βήμα πιο πέρα αναφορικά με την κατάσταση στην Ουκρανία.

    Όπως είπε εάν ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντιμίρ Ζελένσκι συνεχίσει την αντιρωσική πολιτική του, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι όλη η Ουκρανία θα γίνει ρωσικό έδαφος και μέρος της ρωσικής  επικράτειας.

     

     

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Καλά μέρος της Ρωσίας δε γίνεται όλη…Το δυτικό κομμάτι είναι γεμάτο καθολικούς Ουνίτες και έχει μειονότητες όπως Πολωνούς, που έχουν ιστορικά τεράστια κόντρα με τους Ουκρανούς εθνικιστές (Ουνίτες) και μετά με Ούγγρους, Σλοβάκους, Ρουμάνους, Τατάρους, Γκαγκαούζους (πάρε δώσε με Τουρκία), Ρομά και Βούλγαρους. Προφανώς όλοι αυτοί θέλουν τις όμορες χώρες τους δυτικά (και την ΕΕ) και όχι τη Ρωσία. Επίσης οι Ουκρανοί εθνικιστές είναι ιστορικά δεμένοι με την Γερμανία όπως κάτι χώρες στη Βαλτική και τους Κροάτες που έχουν κάνει αγάλματα σε πρώην των ss. Ας πούμε τα 2/3 περίπου η λιγότερο θα πέρναγαν Ρωσία κυρίως ανατολικά και νότια αν γινόταν κάτι.

    2. Ο/Η Γιάννης Λάκκων, ευχαριστούμε για τις πολύτιμες πληροφορίες! λέει:

      Και πού ξέρουμε αν δεν τους βάζει ο Πούτιν για να προσαρτήσει την Ουκρανία; Στην προφητεία του Ιεζεκιήλ οι Ρως θα εκτελέσουν την βουλή του Θεού του ζώντος, κι ας μη το ξέρουν!

    3. Το Κιεβο είναι ή κοιτίδα τής σημερινής Ρωσίας.Στό Κίεβο άρχισε ό εκχριστιανισμός τής Ρωσίας τό 998 από τόν μεγάλο πρίγκιπα Βλαδίμηρο τόν μεγάλο καί ειναι γιά όλους τού Ρώσους ένας άγιος τόπος.Ηταν ή πρώτη πρωτεύουσα τής Ρωσίας μέ τό όνομα κράτος τών Ρώς,εξ ού καί τό όνομα Ρωσία.
      Μητρική γλώσσα τής Ουκρανίας είναι ή ρωσσική.Ο Νικολάι Γκόγκολ ό μεγάλος συγγραφέας ουκρανικής καταγωγής έγραφε μόνο ρωσικά.
      Γιάννης Λάκων

      1. oι ναζι να μη στηρίζετε τον τουρκολαγνο πουτιν

    Comments are closed.