ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΙΔΕΧΘΩΝ LOCKDOWN ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΑΝΟΙΧΤΗ” ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΣΟΥΗΔΙΑ – ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΜΕ

    Κοινοποίηση:
    ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ

    Όσο και αν θέλουν κάποιοι να πείσουν πως η Σουηδία απέτυχε στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού, οι αριθμοί είναι αδιάψευστα στοιχεία.

    Σύμφωνα με την αδιάβλητη έρευνα της επί πλέον θνητότητας το 2020, του Κέντρου τεκμηριωμένης Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης (The Centre of Evidence -Based Medicine- CEBM,University of OXFORD) η Ελλάδα έχει περισσότερους θανάτους από το αναμενόμενο απ’ ότι έχει η Σουηδία.

    Συγκεκριμένα στην Σουηδία καταγράφηκαν πλέον 13 θάνατοι / 100.000 πληθυσμού (δηλαδή αύξηση 1,5%), ενώ στην στην Ελλάδα 45 θάνατοι, επί πλέον του αναμενομένου ανά 100.000 πληθυσμού (δηλαδή αύξηση 4,9%).
    Να υπογραμμίσουμε πως τα στοιχεία της Ελλάδας είναι έως και την 49η εβδομάδα του 2020 και αναμένεται να σταλούν τα στοιχεία για όλο τον χρόνο.

    Παρατηρούμε δηλαδή ότι η Ελλάδα είχε υπερτριπλάσιους επί πλέον του αναμενόμενου θανάτους από την Σουηδία το 2020.
    Τεράστια διαφορά των δύο χωρών ήταν ο τρόπος αντιμετώπισης της πανδημίας. Από τη μία μεριά η Ελλάδα έκλεισε τα πάντα και βρίσκεται στο τρίτο της lockdown και συνολικά βρίσκεται υπό καθεστώς lockdown εδώ και έναν χρόνο (με εξαίρεση λίγους μήνες το καλοκαίρι), ενώ από την άλλη η Σουηδία δεν έκλεισε ποτέ τίποτα, αντιθέτως τα μόνα μέτρα που έχει λάβει είναι η σύσταση -και όχι υποχρέωση- για χρήση μάσκας σε χώρους συνωστισμού, όπως τα ΜΜΜ, αλλά και κάποια μέτρα για τις καφετέριες και τα εστιατόρια, εκεί που τους τελευταίους μήνες υπάρχει όριο στους πελάτες ανά τραπέζι.

    Η Ελλάδα αντιμετωπίζει τον κορωνοϊό με πρόστιμα και έντονη αστυνόμευση, αποτέλεσμα είναι να επιβάλει καθημερινά πρόστιμα πολλών χιλιάδων ευρώ στους Έλληνες πολίτες, αλλά και να βλέπουμε σκηνικά όπως αυτό στη Νέα Σμύρνη.

    Όλα αυτά έχουν οδηγήσει τη χώρα σε μία ύφεση ρεκόρ, η οποία σύμφωνα με τα πραγματικά και όχι «μαγειρεμένα» στοιχεία έφτασε στο 11,7% για το 2020 και σίγουρα η οικονομική κατάσταση της χώρας θα γίνει ακόμα χειρότερη, καθώς παραμένει σε lockdown. Αντιθέτως στη Σουηδία είναι μόλις 2,8% και ήδη η οικονομία της έχει ξεκινήσει να ανακάμπτει.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    44 Σχόλια

    1. Η Σουηδία έχει τα διπλάσια κρούσματα ανα εκατομμύριο σε σχέση με την Ελλάδα. Και ήδη προχώρησε σε αυστηροποίηση των μέτρων. Έχουν παραδεχτεί οτι έχει αποτύχει η προηγούμενη πολιτικη τους για τον covid

      1. Αγαπητέ Νίκο,
        Είναι αλήθεια αυτό που γράφεις, αλλά σε λείπουν μερικά στοιχεία
        .
        Όταν η Ελλάδα είχε 300 νεκρούς, η Σουηδία είχα 3500. Και αυτό γιατί, στην αρχή
        του χρόνου ήρθαν απο ιταλικές άλπεις χιλιάδες χειμερινοί παραθεριστές με την νόσο,
        σε λίγο μπήκε η νόσος στα γηροκομια και έγινε το σώσε γιατί δεν υπήρχαν οι υποδομές!
        .
        Οι θάνατοι ήταν/είναι 85% σε υπερήλικες από γηροκομεία αλλά και πολλοί σομαλοί.
        Αυτό που για μένα έχει μεγάλη σημασία και δεν μετράτε, είναι το ψυχικό
        τραλαλά στους πολίτες ειδικά στους νέους.
        .
        Εδώ, ως γνωστό, το έχω ξαναπεί, ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΙΌΣ, η ζωή είναι όπως ήταν πάντα!

    2. διπλασιους εχουν 13 χιλ και… και με πιο ανετο συστημα υγειας που αν ειχε κανει καμμια μεθ και το αγαπηενο σας κομμα ο συριζας ελλαδα θα χαμε ακομη λιγοτερο θυματα
      οχι φωτογραφιες της στιγμης μα το συνολο να κοιτατε
      επισης καθιστε να φυγει ο παγος απο σουηδια να αρχισει το πανηγυρι της μεταδοσης… με παγο παγωνουν ολα

    3. Αφού ο Αντωνιάδης είπε ότι εδώ οι θάνατοι δέν είναι από covid, τούς προκαλούν οι γιατροί στά νοσοκομεία μέ τίς διασωληνώσεις.
      Ποιούς “λίγους μήνες τό καλοκαίρι”, από αρχές Μαϊου μέχρι 6 Νοεμβρίου ελεύθεροι είμαστε, ΣΧΕΔΟΝ 6,5 ΜΗΝΕΣ, μήν είμαστε καί αχόρταγοι!!! Εκμεταλλευόμαστε τήν καλοσύνη τού Κούλη καί τόν βρίζουμε κιόλας.

    4. κάθαρμα μιζοτάκη, έδωσες τα κλειδιά σε …παγώνια και εξαδάχτυλους και τώρα πέφτεις

      1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΕΙ ΣΥΝΓΧΡΩΝΟΣ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΤΥΡΡΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΗΣΕ ΠΟΤΕ Ο ΤΟΠΟΣ.

    5. COVIDοθάνατοι/100.000 έως σήμερα: Σουηδία 128, Ελλάδα 65. Όχι ότι είμαστε βέβαια καλό παράδειγμα, αν λάβεις υπ όψιν ότι εμείς καταστραφήκαμε οικονομικά ενώ οι Σουηδοί πέρα βρέχει και επίσης ότι οι περισσότεροι θάνατοι στη Σουηδία οφείλονται στο μοντέλο διαβίωσης των ηλικιωμένων σε οίκους ευγηρίας, παρά στη μετάδοση στην κοινότητα

    6. τέτοια ξεφτύλα με την ενημέρωση και τον μηδενικό έλεγχο της εξουσίας δεν υπάρχει στόν πλανήτη μήτε υπήρξε ποτέ …ακόμα και σε στυγνές δικτατορίες κρατάνε κάποια προσχήματα
      εδώ ο Θεός τους είναι το χρήμα..δώσε τους χρήμα και πηδάνε σαν αρκουδάκια
      ελάχιστες εξερέσεις οπως καλή ώρα ο Στέφανος
      κυβέρνηση και αντιπολίτευση για τα πανηγύρια…δεν υπάρχει σωτηρία.

    7. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΙΔΕΧΘΩΝ LOCKDOWN ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΑΝΟΙΧΤΗ” ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΣΟΥΗΔΙΑ – ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΜΕ…………………………………..
      ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΟΤΙ Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΑΔΙΑΦΟΡΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ, ΤΟ ΔΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΗΤΑΝ ΣΤΟΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΗΨΗΔΕΣ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΖΩΗ ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΟΥ? AN HTAN AYTO TOΤΕ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΟΥ ΠΛΑΙΣΙΩΘΗΚΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΗΤΑΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΣ ΙΣΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΚΟΤΙΝΩΝ ΕΞΩΧΩΡΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
      ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΗ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΥΤΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΧΩΡΑ ΘΑ ΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΘΡΙΖΟΜΕΝΑ ΤΗΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΕΠΟΧΗ.
      Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΙΩΑΝΙΔΗΣ, ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙΣΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΛΙΣΘΗΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ. ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΖΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ.
      ΤΩΡΑ ΚΟΥΛΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ?
      O ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΥΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑΓΑΡΙΑ.

    8. Τα κορωνοευρώ που μοίρασαν στα κανάλια δεν βοήθησαν το σύστημα υγείας, η χώρα μας ήταν στις τρεις χειρότερες από την πλευρά της θνητότητας των νοσηλευθέντων. Κάτι τα πρωτόκολλα που χρησιμοποιήθηκαν, κάτι τα χάλια του συστήματος και οι πόροι που πετάχθηκαν στα ΜΜΕ, αλλά κυρίως η ανικανότητα των κυβερνώντων, έφερε το χάος.

    9. Στο μεταξύ για τους πίθηκους που δεν διώχνουν και εξακολουθούν να έρχονται τσιμουδιά τα βωθροκάναλα. Δεν κολλάει κανένας και κυκλοφορούν ελεύθεροι. Και η βοϊδόπουτσα λίγη θα σας είναι.

    10. Έστω και ένας σωστός Έλληνας να έχει μείνει φτάνει να θέλουν να τον τελειώσουν…Ο καιρός είναι εγγύς φίλε μου για να δεις τι τελικά σημαίνει Ελλάδα! Και όχι δεν θεωρώ ότι στο σύνολο η Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι το καλύτερο έθνος, αλλά πιστεύω ότι εμείς πρώτοι θα τους χαλάσουμε τα σχέδια! Αν εσείς θέλετε να γίνετε κομμάτι ενός συστήματος σκοτεινου και βρωμερου είστε ελεύθεροι να το πράξετε κι αφηστε μας εμας να πιστευουμε σε ουτοπιες!

      1. Αγαπητέ αστείδη, το να μας συγκρίνουν με την πρώτη χώρα
        στον πλανήτη, είναι τιμή μας! Από Ζιμπάμπουε και κάτω, ντροπή μας!

    11. Τά εξολοθρευστικά λοκ νταουν έχουν σκοπό τήν ολική καταστροφή τής Ελληνικής φυλής.Ο γουρλομάτης εκτελεί τυφλώς τίς επιταγές τής ΕΕ,τής Μέρκελ,τού Σόρος καί κυρίως τής Εβραικής λέσχης Μπίλτερμπεργκ.Γιά νά σώσουμε τήν πατρίδα μας πρέπει νά στείλουμε τόν εγκληματία τού Ελληνικού λαού τόν γκαβό στόν Τάρταρο μέ όλο τό Μητσοτέικο καρκίνωμα.
      Γιάννης Λάκων

    12. ΕΛΛΑΣ = ΟΜΦΑΛΙΟΣ ΛΩΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ

      ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ = Η ΠΟΡΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

    13. Και ολα ερχοντε στα λογια του Αντωνιαδη. Ολα παιρνουν τη σειρα τους και καποια στιγμη θα αποκαλυφθουν ολα. Στην Κατερινη που εγινε εκταφη συγγενη μιας οικογενειας που ζητησε νεκροψια το αποτελεσμα ηταν οτι πεθανε απο τραυμα κατα τη διασωληνωση και οχι απο κοβιντ. Ηδη εγινε μηνυση για ανθρωποκτονια. Σκοτωνουν τον κοσμο στα νοσοκομεια επι χρηματων.

    14. και μόνο ότι μας συγκρίνουν και μας εξισώνουν με την Σουηδία είναι άκρως υποτιμητικό

      1. Αγαπητέ αστείδη, το να μας συγκρίνουν με την πρώτη χώρα
        στον πλανήτη, είναι τιμή μας! Από Ζιμπάμπουε και κάτω, ντροπή μας!

        1. Από που προκύπτει ότι η Σουηδία είναι πρώτη χώρα στον πλανήτη; Κι αν ναι σε ποιο επίπεδο και ποιες χώρες ξεπερνά; Πρώτο αυτό κ δεύτερον όλα σου τα σχόλια είναι απαξιωτικά προς τους Έλληνες κ την Ελλάδα καιρό τώρα.Ισχυριζεσαι πως μεταναστεύσες κ ησυχάσες,πως ευημερεις,αφού λοιπόν συμβαίνουν τα παραπάνω δεν έχεις λόγο να ασχολείσαι.

          1. Άκουσε αγαπητέ, Έλληνας είμαι 100% βιολογικά και 200 συνειδησιακά,
            το αν κρίνω αυστηρά την Ελλάδα, αυτό σημαίνει ότι πονάω
            και ντρέπομαι για τα χάλια της.
            Δόξα να έχουν οι Ολύμπιοι είμαι από τους τυχερούς της ζωής,
            αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι υποτιμώ τους ατυχείς, και στους
            συμπατριώτες μου που από την τυφλά τους βγάζουν
            τα μάτια τους μόνοι τους κάθε φορά που ψηφίζουν.
            Μην είσαι αυστηρώς μαζί μου!
            και δεν είμαι νεοδημοκράτης, παρά ολοκληρωμένος Εθνικοσοσιαλιστής.

    15. ““……μας δουλευουν και τι ψεματα λενε καθε μερα ““. Και καλα κανουν…αφου μπορουν και τα περνανε και αμασητα και χωρις σαλτσα……

    16. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ…

    17. Η κυβέρνηση απ’ότι φαίνεται κινείται από βαθιά απέχθεια έναντι του ελληνικού λαού.

    18. Η διαφορά μας με τη Σουηδία ειναι ότι την Ελλάδα θέλουν να την εξαφανίσουν από τον χάρτη οι Εβραιομασονοι, ενώ για τη Σουηδία χεστηκαν. Ακόμα να το πάρετε χαμπαρι; Μ αρέσει που κάθε φορά πέφτουμε από τα σύννεφα για ποιο λόγο σε μας τα πράγματα είναι πάντα τρισχειροτερα σε σχέση με άλλους…

      1. ΝΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΚΑ. ΚΟΥΝΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ ΜΠΕΚΡΟΥ.

        1. Επειδή είσαι εβραϊκός τουρκοσπορος δε σημαίνει ότι είμαστε όλοι. Ουστ ανθέλληνα.

      2. Αγαπητή Δέσποινα, στην απορία σου “γιατί” στην Ελλάδα, εγώ μετά από μελέτη και γνώσεις
        σχετικά με τους Ευρωπαϊκούς πλυθησμους, κατέληξα ότι ο νεοέλληνας είναι το ποιο
        ντουβάρι της Ευρώπης, πιστευει δλδ, όπως καλή ώρα και εσύ, ότι τα νεφελιμ μας
        πολεμάνε, οι ζωγραφιστές σανίδες κάνουν θαυματα, η μεταλαβιά είναι
        αντιϊική και πολλά άλλα δυσνόητα και δυσκοίλια!

        1. Όταν θα είσαι σε νοσοκομείο βαριά άρρωστος ζητά τη βοήθεια του σύμπαντος ή της πράσινης θρησκείας. Α και ο Έλληνας δε πιστεύει σε εβραϊκά ” Νεφελίμ”. Αν ήσουν στην Τουρκία θα τολμούσες να προσβάλεις τους μουσουλμάνους και τον Αλλάχ; Τζάμπα μάγκας φιλαράκι. Φτου.

        2. Εμένα αγαπητέ μου εξυπνάκια, η Θεία Κοινωνία μέ θεράπευσε από βασανιστικούς πόνους στή μέση, ΑΚΑΡΙΑΙΑ ( τό επόμενο δευτερόλεπτο ) μόλις κοινώνησα.
          Άλλη μία φορά, είχα παρόμοιους πόνους στή μέση καί επί 3 ώρες δέν μπορούσα νά κάτσω σέ καρέκλα, μόλις πήγαινα νά λυγίσω τή μέση, σφάδαζα. 4 φορές counterpain δέν έφεραν αποτέλεσμα καί στό τέλος, απελπισμένος, κατέφυγα σέ λαδάκι ευχελαίου καί μέσα σέ ένα λεπτό εξαφανίστηκαν οι σφάχτες ( μόνο κάτι αμελητέα τσιμππηματάκια ) κι επιτέλους έκατσα.
          Τά επιστημονικά δεδομένα, καταρρίπτουν τή θεωρία σου. Κάνε κι ένα πείραμα, πάρε αγιασμό καί κλείστον σέ ένα ποτήρι κι άστον ένα χρόνο. Ταυτόχρονα, κάνε τό ίδιο καί σέ κοινό νερό. Μετά από ένα χρόνο, άνοιξε τά ποτήρια καί σύγκρινε τό μικροβιακό φορτίο, ή άν δέν θές νά διαθέσης φράγκα σέ μικροβιολόγο, δοκίμασε τή γεύση.
          Μετά, έλα νά πής τίς θεωρίες σου.

          1. Δεν εκπληρής τα βασικά κριτήρια λογικών όντων για να σε απαντήσω,
            να προσέχεις μόνο μη σε πατήσει κανένας κόκορας στο δρόμο
            και εκεί δε σε βοηθάη κανένας αγιασμός!

            1. Γιατί δε σέβεστε κύριε; Δεν είστε πιο έξυπνος από τους υπόλοιπους επειδή είστε άπιστος. Γιατί προσπαθείτε με φασιστικό και προσβλητικό τρόπο να επιβάλλετε τη γνώμη σας;

          2. Δε σε θεράπευσε η θεία κοινωνία. Η αυθυποβολή σε θεράπευσε.

      3. ΝΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΜΟΥΛΙΚΟ ΟΤΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ.

      4. Πράγματι ζούμε μια υπουλη γενοκτονια. Η πείνα, η οικονομική καταστροφή, τα μέτρα σταλινικού τύπου που ισχύουν μόνο στην Ελλάδα, η αλλοίωση του έθνους μας με τη βίαιη εγκατάσταση σκουρόχρωμων εποικων οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισμό των Ελλήνων. Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί πολύ απλα στην κυβέρνηση το 98% δεν είναι Έλληνες αλλά ελληνόγλωσσοι εβραϊκής καταγωγής.

    19. Επίσεις να πω, την προηγούμενη εβδομάδα πήγα στο νοσοκομείο για το ετήσιο κοντρόλ
      στο μεγαλύτερο νοσοκομείo της Σουηδίας, από ευγένεια έβαλα και μια μάσκα,
      στο πελώρειο χολ γεμάτο κόσμο κανείς δεν φορούσε μάσκα, ούτε όταν
      ανέβηκα στον γιατρό μου, ντράπηκα και την έβγαλα, εξάλλου,
      η μάσκα ΔΕΝ σε προστατευει!

    20. Ναι είναι αλήθεια, καμοία απαγόρευση στην Σουηδία,
      όλα ελευθερα και ο κόσμος χαίρεται την ζωή του.
      .
      Επίσεις καμία απαγόρευση σε χώρους εργασίας, σχολεία
      και μπυραρίες (τώρα τελευταία μέχρι 20.00) και έχει την
      μικρότερη οικονομική ύφεση λόγω ιού σε όλη την Ευρώπη!
      .
      Αλλά, υπάρχει ένα μικρό “αλλά” που σημαίνει “πολλά”, οι πολίτες
      ακολουθούν τις συστάσεις που είναι: κρατάμε αποστάσεις,
      πλένουμε τα χέρια μας, μένουμε σπίτι αν νοσήσουμε.

      1. Η λεξη κλειδι « οι πολίτες » , στην σουηδια υπαρχει κρατος οργανωμενο και λειτουργικο, στην ελλαδα τι υπαρχει; Ολα τα άλλα εκτος κρατους.

      2. η αλήθεια είναι πως δε ξέρω πόσο βρομιάρης είσαι κι αν κυκλοφορείς με άπλυτα χέρια, άρρωστος που κολλάει πάνω σε ξένους…αν στο περιβάλλον σου υπάρχουν κι άλλοι,πολλοί,όλοι με τέτοια συμπεριφορά ,τα πράγματα είναι σοβαρά.να κάνετε τεστ ,όχι pcr αλλά dna.

    21. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΤΟΥ STANFORD ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΛΙΓΔΙΑΡΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ; ΜΠΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.

      1. Μολις δεχτηκα προταση απο το στανφορντ που ειναι ο ιωαννιδης. Την απερριψα και προτιμησα να παραμεινω στη χωρα. Ποιο στανφορντ; θελω την …παγωνη, την …λινου, τον …εξαδακτυλο και ολους τους λοιπους … συνδικαλιστες που μαχονται για τον λαο!(ενοσω βεβαια αυτοι πληρωνονται κανονικα). Οσο για την …psolidarity now, το εργο της ειναι …ανθρωπιστικο και δεν θελω σχολια επ αυτου! Ο σορος μπορει να ειναι στην αμερικη αλλα νοιαζεται για τους λαθρομεραναστες(οχι βεβαια για τους ελληνες αλλα ας ειναι καλα οι πολιτικοι μας). Αντε και καλη λευτερια(αυτο το λεω εγω, οχι ο σωτηρης)! Γιατι αμα ξυπνησουμε θα ξεκουμπιστουν

    22. εμεις εχουμε φωστηρομιζαδορους και τσαρλατανους της επιστημης τι θα περιμενε κανεις τα ξερουν ολα αυτα αλλα κανουν το παγωνι εδω αυτοι οι κουνοδακχτυλακηδες κανουν παρτυ και σε εμας βαζουν προστιμο οι αλλοι κανουν πορειες για τον δολοφονο και τους αφηνουν ελευθερα και πολλοι αλλοι οι λαθρεοι ανετοι οι γυφτοι μονο εμεις ειμαστε τα κακα παιδια να σκεφτει κανεις και να φιλοσοφηση το ποσο μας δουλευουν και τι ψεματα λενε καθε μερα

    Comments are closed.