ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΟΔΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΡΜΕΝΙΑ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΑΠΟ ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ – ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ [ΠΡΟΣΟΧΗ ΒΙΝΤΕΟ 18+]

    Κοινοποίηση:
    φδφδφδ

    Δεν έχουν τίποτα μέσα τους. Ούτε ίχνος ανθρωπιάς κάτι που φυσικά τους προστάζει η αναθεματισμένη θρησκεία τους που αποτελεί τη μεγαλύτερη συμφορά που γνώρισε αυτός ο πλανήτης.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα που αναρτήθηκε στο Twitter πριν λίγα λεπτά, οι τούρκοι δεν δείχνουν να χορταίνουν από την νίκη των τουρκοαζέρων στο Ναγκόρνο – Καραμπάχ, θέλουν να καταλάβουν και όλη την Αρμενία.

     

    Όπως βλέπετε, οι τούρκοι έχουν συγκεντρώσει στρατό στην πόλη Ιγκντίρ που βρίσκεται μία ανάσα από τα τουρκοαρμένικα σύνορα και μόλις μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα Ερεβάν.

    φφφφ

    Πρόκειται ξεκάθαρα για ετοιμασίες εφόδου με σκοπό να ενώσουν την Τουρκία με το Ναγκόρνο – Καραμπάχ. Η Παναγιά να σώσει αυτό τον Ορθόδοξο λαό και να τιμωρήσει τους Μογγόλους και όλους όσους τους στηρίζουν όπως αυτή η γκιόσα η Μέρκελ.

    Η γερμανίδα Καγκελάριος όπως και αρκετοί άλλοι κάνουν τα στραβά μάτια και στα εγκλήματα πολέμου που διαπράττουν οι τουρκοαζέροι. Έχουν αναγάγει σε κατόρθωμα το να κόβουν αυτιά Αρμενίων που είτε δεν θέλουν να φύγουν από την πατρογονική τους εστία είτε Αρμενίων στρατιωτών που συλλαμβάνονται.

    Δείτε το σχετικό βίντεο:

    Όπως αναφέρει η περιγραφή του βίντεο, ο στρατιώτης είναι ήδη νεκρός αλλά τα απάνθρωπα αιμοσταγή σκυλιά του Ισλάμ θέλουν να πάρουν λάφυρο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Βάρβαροι φονίαδες.Θά πάρουν τό κεφάλι καί θά τό πάνε πεσκέσι στόν Ερντογάν.Παλιό τούρκικο έθιμο.Στήν σφαγή τής Χίου τον Μάρτη τού 1822 οί Τούρκοι έκοβαν τά αυτιά από τά κεφάλια τών Ελλήνων τά διατηρούσαν σέ άλμη καί τά έστελναν πεσκέσι στόν σουλτάνο στήν Κωνσταντινούπολη.”Φανατικοί μουσουλμάνοι αγοράουν γιά τριάντα πιάστρα έναν Ελληνα πού τόν σφάζουν αμέσως γιά νά εξασφαλίσουν μία θέση στόν παράδεισο όπως υπόσχεται τό κοράνι σέ κάθε πιστό πού θά φονεύσει έναν άπιστο”.
      Μέ αυτά τά κτήνη θέλει ο γουρλομάτης ο γιός τού κατοχικοί δισόλογου σκατοψύχη Μητσοτάκη νά κάνει διάλογο.
      Γιάννης Λάκων

    2. Μην ξεχνάτε πως ξεκίνησαν κοινές περιπολίες Ρώσων και Τούρκων τζιχαντιστων. Με την στήριξη των Ρώσων και του πουτιν που διώχνουν τους Αρμένιους από τα σπίτια τους οι τουρκοι δολοφονούν και βασανίζουν πρόσφυγες. Οι ειρηνευτικές τάχα ρωσικές δυνάμεις απομακρύνουν τους Αρμένιους και στον δρόμο για την προσφυγιά τους δολοφονούν οι τουρκοι. Μ@υνοπανο πασινιαν έχεις την πλήρη ευθύνη για αυτό. Την νύχτα που έτρεχες να υπογράψεις παράδοση γιατί ο στρατός τους Αρτσαχ δεν ηττήθηκε, είχε αρχίσει μεγάλη αντεπίθεση. Ήθελες να δημιουργήσεις τετελεσμενα προδότη. Το μ@υνι της μάνας σου πασινιαν.

    3. Και μην ξεχνάτε πως παρεουλα τους είναι και Ρώσοι. Ενώ στην εε χρηματοδοτεί αυτούς τους φονιάδες η πολιτισμένη υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων γερμανια. Από σήμερα κοινές περιπολίες Ρώσων και Τούρκων. Μαζί θα σφάζουν και θα βασανίζουν πρόσφυγες και τραυματίες στρατιώτες, 17-18χρονα παιδιά. Μπράβο Ρωσία, συγχαρητήρια. Απαγόρευση να πλησιάσουν το ιερό ορθόδοξο Αγιο όρος. Ρώσοι τζιχαντιστες φονιάδες, σγαγιαζετε τους Αρμένιους. Μπράβο πουτιν, αυτοί είσαστε. Το βίντεο αφιερωμένο σε όλους για να πειστούν επιτέλους πως Ρώσοι και Τούρκοι σγαγιαζουν παρέα τους λαούς της Συρίας και της Αρμενίας.

    4. …..ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟ….ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ….ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ???….

    5. Θίχτηκες μαλακά χριστιαμοταλιμπαν. Κάτι τρομπες σαν και εσένα ενώ βλέπουν τον κίνδυνο να έρχεται τραβάνε τα @@ τους και λένε η Παναγία να μας σώσει. Η Παναγία και ο Χριστός και ο άγιος Μάμας δεν έδωσαν ποτέ κανένα. Και το ξέρουν αυτό οι τράγοι γι’αυτό επινόησαν την έννοια του μάρτυρα. Ε λοιπόν εγώ θέλω να βγω ζωντανός και νικητής και όχι μάρτυρας. Γι’αυτό προετοιμάζομαι σωματικά και ψυχικά για ότι έρθει. Εσύ περίμενε Πούτιν και Παναγίας βόδι.

    6. Ο Πρόεδρος της Αρμενίας συνεργαζόταν με το Open Society του Σόρος. Αποδυνάμωνε συστηματικά τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του ώστε να φτάσουν στην κατάσταση αυτή. Τα τουρκικά drones πρέπει να καταστραφούν με το εργοστάσιο παραγωγής τους μαζί ειδάλλως η πρόβα τζενεράλε τελείωσε και αρχίζει σε λίγο η μεγαλύτερη τραγωδία , η δική μας…Η Αρμενία προδόθηκε εκ των έσω. Όχι πως οι Ρώσοι φημίζονται για τις βοήθειες του (δεν έχουν βοηθήσει κανέναν, ούτε τη Συρία, απλά την ελέγχουν οι ίδιοι κρατώντας τον Άσαντ στην εξουσία, αλλά ο Αρμένης πρόεδρος ήθελε να βάλει την Αρμενία στο ΝΑΤΟ…

    7. Οι Ρώσοι θα τους σωσουν όπως έσωσαν και εμάς χαχαχαχα!!!!!
      Μεγαλα χαϊβανια είναι αυτοι που πιστεύουν ότι οι Ρώσοι είναι προστάτες της ορθοδοξιας.

        1. Γιατί άδικο έχει;Εδώ μας χλευαζαν λεγωντας ότι μετατρεποντας την Αγία σοφια τζάμι δεν θα πληρώνουν οι Ρώσοι τουρίστες τους, εισητηριο

    8. Είναι τέτοια η παγκόσμια οργή που την εκφράζουν με ένα “είναι λυπηρό”. Όπου θέλουν τα λαμόγια μπουκάρουν σε ένα 24ωρο. Όπου δεν θέλουν κάνουν τα στραβά μάτια και απλώς εκφράζουν την ανησυχία τους χαρακτηρίζοντας τα προβλήματα σύνθετα. Έχει την έγκριση τους το μόγγολο και κάνει ότι κάνει.

      1. Σ Ω Σ Τ Ο Τ Α Τ Α !!!!!!!!!!!!!!!! “”Είναι τέτοια η παγκόσμια οργή που την εκφράζουν με ένα “είναι λυπηρό”. “”” “”Έχει την έγκριση τους το μόγγολο και κάνει ότι κάνει.”” ο dirty Joe!!!!
        να δουμε πως θα βγει η ελλαδα κ κυπρος απο ολο αυτο …………..

    9. Οι Αρμένιοι δεν είναι ορθόδοξοι!!!!

      1. Σήμερα επίσημη θρησκεία του κράτους είναι ο χριστιανισμός τον οποίο ασπάζεται το 99% των πολιτών. Περίπου το 95% των Αρμενίων υπάγονται στην Εκκλησία της Αρμενίας, που είναι μια Ορθόδοξη Μη Χαλκηδονιανή Εκκλησία. Άσχετε! Σου απαντάει μια θεολόγος ! Άνοιξε κανα βιβλίο

        1. Ορθόδοξη Εκκλησια και Μη Χαλκηδονιανή δεν γίνεται. Είναι μονοφυσίτες, επομένως αιρετικοί. Άρα δεν ανήκουν στην Εκκλησια, αλλά πάνε μαζί με όλες τις άλλες αιρέσεις παπισμού, προτεσταντισμού κλπ.

    10. ψοφο στους τουρκους. αντε λοιπον ξεσηκωθητε και καντε πορειες οχι για το πολυτεχνειο αλλα για να εμποδισουμε αυτην την σφαγη. κινητοποιηθητε για να γινει γνωστο παντου. βγαλτε ψηφισμα διαμαρτυριας. ζωστητε τα οπλα και παμε στην εμπολεμη περιοχη. αντε λοιπον φαφλαταδες δημοσιογραφοι. αντε λοιπον επαναστατες αριστεροι του κωλου, αντε πατριωτες δεξιοι του καναπε. πιεστε την κυβερνηση να στειλει στρατο και αεροπλανα και να διαλυσει την τουρκια. λογια μονο και τιποτα αλλο. δεν ακουσα το αλεξη τον κουτσουμπα τον γιανη με ενα ν και ολα τα αριστερα αποβρασματα να μιλανε γιαυτο. δεν ακουσα τον κυριακο τον βελοπουλο τον θαυμαστη του πουτιν να μιλαει για την λαμογια του ρωσου δικτατορα, αντε λοιπον αυριο οργανωστε πορεια για τους αρμενιους και οχι για το πολυτεχνειο. τολματε….

      1. την πορεια φιλε μου την οργανωνουν τα αριστερα λαμογια που βολευτηκαν και πλουτισαν απο την απατη του πολυτεχνειου …..και συμμετεχουν τα ανεγκεφαλα γιδια χωρις να ξερουν καν ποιοι και γιατι το οργανωσαν

    Comments are closed.